![]() |
|
|
#2836 |
|
Registered User
|
Manage Folder
مدير محترم سلام
سوالم اينه كه آيا خاصيت Manage Folder , File را Mp3 player ها مثل همون X20 , zen vision W كه معرفي كرديد دارند يا خير ؟ يعني اينكه ميشه فايل ها رو آنها مرتب يا Move,Copy,Cut و عوض بدل يا شايد نام گذاري كرد و يا فقط ميشه خوند كه دراينصورت بايد قبل از انتقال از كامپيوتر مرتب سازي بشوند . ممنون كه پاسخ ميديد |
|
|
|
|
|
#2837 | |
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
اگه زیر 100 تومن می خوای خرج کنی ، کارای iriver توصیه میشن (توی تهران گیر میان - سری T حدود 90 تومن قیمت داره) اگه تا 115 تومن بتونی خرج کنی ، yp-t9 از سامسونگ خیلی خوبه ... اگه تا 150 تومن می تونی خرج کنی ، سونی یه مدل ICD-u60 داره ....
|
|
|
|
#2838 | |
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
البته یه راه واسه این کار هست : محتویات هر فولدر رو بریز توی یه playlist و به این ترتیب همون فولدربندی رو می تونی توی دستگاهت داشته باشی .. خیلی ساده ... // در مورد مدیریت خود فایل (کپی و کات و اینا) : نخیر ... از این قابلیت ها در هیچ مدلی خبری نیست ... ولی می تونی Playlist بسازی که به همون اندازه کارایی داره ... (ضمنا delete هم می تونی انجام بدی از خود دستگاه) |
|
|
|
|
|
|
#2839 |
|
Registered User
|
سلام مثل اينكه سامسونگه تصويريم داره
من شهرستانم فكر نكنم اين مدلو گيرم بياد شما جاي رو سراغ نداريد توي چند روز بفرستن چرا اين قابليتاي ديگه داره ولي ارزونتره حالا موندم اينو بگيرم يا سوني كه فقط ضبط ميكنه سوني هم هنوز شيراز نيمده و سامسونگه هم من اينجا نديدم براي فاصله 3 متري داخل كلاس ميخوام مارك كريتيو هم هست58 تومن ميگن هوا داره ![]() |
|
|
|
|
|
#2840 | |
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
ظاهرا سایت rayansaba معتبره و عملکرد خوبی توی ارسال به شهرستان داره ... بین تعداد قابلیت ها و قیمت ، ارتباط خاصی وجود نداره ... بین کیفیت و قیمت هستش که ارتباط مهمی وجود داره ... سونی به طراحی اهمیت بیشتری میده و قیمتش میره بالا ، ضمن اینکه مخصوص ضبط صدا طراحی شده اون مدل ICD ... واسه همین گرون تره ... اگه شیراز هستی من فکر می کنم باید بتونی سامسونگ و سونی رو پیدا کنی ... با نمایندگی هاشون تماس بگیر : سام سرویس (سامسونگ)- ایران رهجو (سونی) creative مارک خیلی خوبیه ، اما کمتر از اونایی که گفتم به ضبط صدا اهمیت میده ... بهرحال کیفیت معقولی داره با توجه به قیمتش ... منظورت از " هوا داره " رو متوجه نشدم ... یعنی " نویز داره " ؟ |
|
|
|
|
|
|
#2841 |
|
Registered User
|
چطور میتونم mp3player مو برنامه ریزی کنم؟
خواهش میکنم به به من کمک کنید
من یک مشکلی یرا پیش امد مجبور شدم کامپیوترمو پارتشین بندی و فرمت کنم در حین این کار که mp3 player هم به کامپیوتر م وصل بود اطلاعاتشش از بین رفته من اصلا فکر نمیکردم که اونو هم به عنوان درایو تو پارتیشن بدیه پاک میکنه من روش اطلاعات مهم داشتم من تونستم اطلاعات از دست ررفته رو با نرم افزار o and o recovery برگردونم الن چطور میتونم mp3player مو برنامه ریزی کنم؟ نه روشن میشه نه هیچ اطلاعات دیگه ای روشه؟ با ویندوز فرمتش کنم؟ خودم میتونم برنامه ریزیش کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید |
|
|
|
|
|
#2842 | |
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
این سوال رو باید جواب بدی تا کمکت کنم ... اما بطور کلی : اگه از مدلهای فلش هستش که نیاز به نرم افزار مخصوص واسه اتصال به PC ندارن (یعنی drag and drop هستن) ، می تونی با FAT فرمتش کنی و مشکلی پیش نمیاد ... Pc می تونه بشناسدش وقتی وصلش می کنی ؟ |
|
|
|
|
|
|
#2843 | |
|
Registered User
|
Quote:
راستش نمیدونم این قد باهاش ور رفتم بعضی وقتا ظاهر میشه بهضی وقتام غیب میشه البته وقتی که هستم توش نمیتونم چیزی کپی کنم خواهشا ب ه داد من برسید creative zen nano plus 1g Last edited by jopeter; 10-21-2007 at 12:07 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#2844 | |
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
حالا دستگاه رو وصل کن به PC و برنامه رو اجرا کن ... خودش اتوماتیک دستگاه رو می شناسه و شروع می کنه ... اگه نشناخت ، بگو تا بعدش بریم سراغ recovery .... |
|
|
|
|
|
|
#2845 | |
|
Registered User
|
Quote:
وقتی دستگاه رو به پیسی وصل میکنم باید باطری توش باشه؟ من این نرم افزارو نصب کردم یک پنجره ای باز میشه که شروع فرمت کردن میکنه اما وسطای راه این ارور رو میگیره و متوقف میشه http://i21.tinypic.com/90vj28.jpg و ام پی 3 پلیرمو که شناخته بود از مای کامپیوتر محو میشه باید چی کار کنم؟ گزینهdata area باید تیک داشته باشه یا نه؟ Last edited by jopeter; 10-21-2007 at 04:48 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#2846 | ||
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
یه بار هم بدون تیک امتحان کن ببین چی میشه .. (هرچند شک دارم فرقی بکنه ) این زیر رو چک کن .. ایشالا که انگلیسی ات خوبه ... اگه مشکلی داری بگو تا بهت بگم ... Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
Registered User
|
Quote:
اینگلیسیم بد نیست اما انقد از درایو فرم ور حرف زده من قاطی کردم تورئ خدا زود جواب بدبن من این وسیله رو فردا لازم دارم |
|
|
|
|
|
|
#2848 |
|
Registered User
|
من این کارا رو کردم:
:درایو ورژن ام پی تر پلیرمو نصب کردم. فقط درایو مال خودمو باید نصب کنم یا بقیه درایوام که مال بقیه محصولات باید نصب کنم؟ 1: این نرم افزار حدود470 کیلو بایت بود نصبش کردم 2: 3:خوب من فرمرور movo v200 رو نصب کردم باز دوباره همون اروره سمافور رو گرفت 4:الان فرم ور مال خودمو نصب کردم بلزم ارور گرفت من فکر کنم اشتباهم تو ریزه کاریاشه؟ اخه من کجا رو اشتباه میکنم؟ ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2849 | |
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
حالا برو توی recovery mode : یعنی دستت رو روی دکمه Play نگه دار و بعدش همزمان که داری فشارش میدی ، وصلش کن به PC ... حالا انقدر دستت رو نگه دار روی play تا یه پیام hardware recognized ظاهرا بشه و بعدش میتونی دستت رو برداری 2. اینو دانلود و نصب کن 3. دوباره برو توی recovery mode و این دفعه fimrware اصلی رو نصب کن .. |
|
|
|
|
|
|
#2850 | |
|
Registered User
|
Quote:
مشکام حل شد. ![]() |