![]() |
|
|
#2986 |
|
مدیر علم و دانش
|
مرسی از پست های مفیدت ...
راستی این F1 cowon خیلی موفق نبود ... به دو علت : اولا باتری اش که ظاهرا ضعیف تر از این حرفا بود ... دوما پورت Usb اش خیلی خاص بود .... یعنی از همون جک هدفون وصل می شد ! ...
|
|
|
#2987 | |
|
Registered User
|
Quote:
در ضمن جناب seymour پست ها قابلی نداشت... ![]()
|
|
|
|
#2988 |
|
Registered User
|
راستی اگر خدا بخواد فردا یا پس فردا میخوام برم بازار رضا یه D2 حجم 4GB بخرم
![]() |
|
|
|
|
|
#2989 |
|
مدیر علم و دانش
|
ایشالا ... ما که فقط خوبی شنیدیم از این D2 ... امروز داشتم با سیامک عزیز (
) صحبت می کردم ، اونم نظرش همین بود که cowon اخیرا خیلی خب کار کرده و انصافا روی دست رقبا بلند شده ... |
|
|
|
|
|
#2990 | |
|
Registered User
|
Quote:
، دیروز 4GB رو خریدم...عجب صدایی داره و عجب کیفیتی، همه کاری باهاش کردم خیلی راحت کار میکرد. یکسالم گارانتی پارسونی ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2991 |
|
مدیر علم و دانش
|
|
|
|
|
|
|
#2992 |
|
Registered User
|
سلام
من یک mp3 player 80 GB از لندن خریدم حالا از کجا متوجه شوم اصل است منظورم مال خود آمریکا است دوم اینکه وقتی میخواهم آهنگ جیدید بریزم روی mp3 player آهنگهای قیبلی پاک شده باید دوباره بریزم اشتباه من از کجا است آیا حالتش اینطوری است. (تمام آهنگها پاک میشود) سوم من میخواهم وسایل جانبی بخرم از ایران میخواهم بخرم کجا برم که قیمت مناسبی داشته باشد و اصل باشد چهارم صفحه کلیدش فقط برای کم و زیاد کردن لمسی است یا در تمام موارد می تانم ازآن استفاده کنم اگر می شود توضیح دهید راستی همان موقع که به کامپیوتر وصلش کردم آپدیت هم کردم الان ورژن به روز شده مرسی از پاسخ گویی شوم اگر می شود آی دی یاهو و آدرس ایمیل شما ا داشه باشم در ضمن از چه برنامه ای برای تبدیل استفاده کنم |
|
|
|
|
|
#2993 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#2994 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2995 | |
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
2. دقیقا توضیح بده ... یعنی وقتی یه آهنگ می ریزی چی میشه ؟ ... بقیه آهنگا پاک میشن ؟ ... همه شون ؟ ... یکی شون ؟ .. چندتاشون ؟ ... 3. پاساژ پایتخت ... فروشگاهی هست طبقه اول ... دست راست ... زود پیداش می کنی ... چون فقط وسایل ipod پشت ویترینشه ... 4. اون چرخه لمسی که داره ... می تونه کارهای مختلف انجام بده دیگه .. مثلا توی آهنگ جلو و عقب بری .... واسه سرچ ... عین دکمه های جهتدار هستش : بالا - پایین - چپ - راست ... با فشار دادنش هم کارای مختلف می کنه .. باید خودت تست کنی تا متوجه بشی ... ای.میل و مسنجر : smhni ... ولی زیاد آنلاین نیستم itunes چه مشکلی داره ؟ ... نسخه جدیده دیگه ... نه ؟ |
|
|
|
|
|
|
#2996 |
|
Registered User
|
روی q5فونت فارسی نمیشه نصب کرد؟
Q5 زیر نویس جدا دیدم میخوره فکر کنم فورمتش ساب هست چون هنوز خودم نگاه نکردم |
|
|
|
|
|
#2997 |
|
Registered User
|
سلام
آقا این cowon u3 در مقایسه با zen v plus چه طوریاست ؟ ارزش خرید داره یا نه ! کلا اگه یکی کنه لطف محاسن و معایبشو بگه ممنونم میشم |
|
|
|
|
|
#2998 | |
|
Registered User
|
Quote:
http://us.creative.com/products/prod...ct=15306&nav=1 مشخصات کامل Cowon U3 http://www.cowonamerica.com/products...ech_specs.html Cowon U3 بهتر از ZEN V Plus هستش، چون کیفیت ضبط صداش بالاتره، امکان پخش فیلم رو در فرمت avi داره که هر چند شما نمیتونی تو اون صفحه فیلم ببینی ولی خودش یک مزیت هستش، U3 و V Plus رادیو دارن ولی U3 امکان ضبط رادیو رو داره... هر دو Line-in دارن ولی U3 ضبط از میکروفون رو هم داره ... من با ZEN V Plus کار کردم خیلی خوبه ولی ظاهرا یک مشکلی در شناختش توسط ویندوز داره که mass storage نیست که میشه گفت به عنوان حافظه فلش نیست و این مشکل هم هنوز حل نشده ولی کلا محصولات خانواده Cowon همه به عنوان mass storage استفاده میشه، کلا فکر کنم U3 ارزش خریدش بالاتر از V Plus هستش ... حالا نظر خودتون هستش ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2999 |
|
Registered User
|
آره ipod
|
|
|
|
|
|
#3000 | |
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
اینکه بتونه فونت فارسی پخش کنه شدیدا بعیده ... از نظر کیفیت صوتی ، U3 و zen v plus بهترین محصولات بازار در دامنه mid range (متوسط) هستند ... طبیعتا از نظر هزینه ، zvp به صرفه تره (4 گیگ u3 حدود 200 تومنه ... در حالیکه 8 گیگ zvp همین قیمت رو داره) ... از نظر امکانات ، U3 بهتره ... از نظر تصویری ، zvp بهتره ... از نظر کنترل و راحتی کار ، در یه سطح هستن (شاید zvp یه ذره بالاتر ... در عوض u3 نیازی به نرم افزار مخصوص نداره و پلاگ اند پلی محسوب میشه ... هرچند این یه نقطه ضعف واسه zvp نیست و الان دیگه اکثر مدلها دارن به همین سمت میرن ، اما بهرحال u3 راحت تره ) |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|