![]() |
|
|
#3001 | |
|
Registered User
|
Quote:
میدونید کجا میتونم این u3 رو از یه جای معتبر بخرم ؟ |
|
|
|
|
|
|
#3002 |
|
Registered User
|
نمایندگی معتبر هم بازار رضا داره هم پایتخت، برو سایت پارسونی تلفنهای تو سایت رو بردار تماس بگیر و آدرس و قیمت هر دو رو بگیر، من که خودم D2 رو از نمایندگی رضا خریدم
![]()
|
|
|
#3003 |
|
Registered User
|
سلام دوستان
بلاخره کسی ARCHOS 605 WiFi 120 گیگش رو ندیده ؟ |
|
|
|
|
|
#3004 |
|
Registered User
|
این DAB چیه؟ ما که نفهمیدیم این چی هستش؟
![]() تو سایتها نوشتن که یک چیپستی توی Cowon هست برای این DAB که میتونی توی UK نمیدونم خرید کنی چی کار کنی ،نگرفتم چی میگه...seymour جان شما اطلاعی نداری؟ http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.4049 ![]() |
|
|
|
|
|
#3005 | |
|
مدیر علم و دانش
|
شک دارم archos توی ایران گیر بیاد ... توی این 3 سال من فقط یه بار دیدمش ...
Quote:
|
|
|
|
#3006 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3007 |
|
کاربر فعال فوتبال
|
یه پلیر با این مشخصات می خواستم
حافظه :2gb و بالاتر کیفیت پخش صوتی و تصویری بالا (مخصوصا صدا ) استفاده به عنوان flash memory امکان ظبط صدا با کیفیت بالا ..... رادیو هم داشته باشه رنج قیمت 100-120 تومان مشکل باطری و شارژ هم نداشته باشه از مارک های معروف و معتبر باشه |
|
|
|
|
|
#3008 | |
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
![]() ولی جدا از این همه اش باید یه سری تغییرات بدیم ... مثلا zen v plus از نظر کیفیت صدا عالیه .. تصویرش هم قابل قبوله ... باتری و رادیو و اینا هم عالیه ... ضبط صداش هم خوبه (عالی نیست) ... ولی نیاز به نرم افزار مخصوص داره (که اونم چیز خاصی نیست و الان خیلی مدلها اینطورین و مثلا با یه مدیا پلیر 10 هم مساله حله) ... ![]() اون چیزی که الان شما رو محدود می کنه ، بودجه اس ... چون با این بودجه مدلهای 1 گیگی خوب می تونی بخری (مثلا YP-T9 از سامسونگ) ... وی 2 گیگی نه ... رقباش اینا هستن : zen vision w - cowon A2 ... |
|
|
|
|
|
|
#3009 | |
|
کاربر فعال فوتبال
|
Quote:
CREATIVE - ZEN V Plus 1GB - 80 000 CREATIVE - ZEN V Plus 2GB - 102 000 CREATIVE - ZEN Neeon 2 - 2GB -- 101 000 با این حساب بین 100-120 تومان به راحتی میشه 2 گیگ خرید ولی مشکل اینجاست که این مدل ها شارژ usb دارند و برای مسافرت خوب نیستند اگر بتونم این مشکل رو حل کنم یکی از این مدل ها رو انتخاب می کنم البته نظر خودم zen neen 2 هستش .... بعدش کلا باطری این پلیر ها چقدر عمر دارند و آیا میشه تعویض کرد ؟ اگر تو همین رنج قیمت مدل های بهتری هم هست بفرمایید Last edited by xpin; 12-29-2007 at 01:34 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#3010 | |
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
در مورد شارژ usb : کاری اش نمیشه کرد ... می تونی واسه شون شارژر بگیری ... اصلش 10-15 تومنه ... درمورد باتری : نگران نباش .. حداقل 3-4 سال عمر می کنن ... مطمئن باش قبل از اینکه عمر باتری تموم بشه ، خودت دستگاه رو عوض کردی و یه مدل دیگه خریدی ... عین موبایل ... 2 گیگ چیزی نداریم .... بین همین دوتا هم حتما برو سراغ zen v plus ... کیفیت بالاتری داره ... |
|
|
|
|
|
|
#3011 |
|
Registered User
|
آخرین فریم ویر D2 خیلی جالبه، با این که دیکشنری فقط تو ورژن 3.55 کره ای هستش و نمیشه ازش گذشت ولی آخرین ورژن 4.53 خیلی جالبه چون یک خصوصیت جالب با استفاده از مزیت پخش فلش بهش دادن، یک سری Skin هست که با فرمت swf هستش و فلشه، میتونید اونهارو روی D2 بریزید و به عنوان رابط کاربریش از اونها استفاده کنید...
![]() اینجا برید میبینید : http://www.iaudiophile.net/forums/sh...ad.php?t=18335 عکس Skinها |
|
|
|
|
|
#3012 | |
|
Registered User
|
Quote:
با سلام و عرض ادب خیلی جالبه، جای را سراغ دارید که این انتن و کابل را داشته باشد؟ این Skin و همچنین Theme ها را چگونه باید نصب کرد؟ یه مسئله دیگه،مگه آخرین Firmware نسخه 2.51 نیست؟البته تو سایتش 2.53 Beta است.پس چرا شما فرمودید 4.53؟؟؟؟؟ می شه کاری کرد که با USB شارژ نشه؟چون هر بار که به کامی وصلش می کنم شروع به شارژ باطری می کنه! با تشکر Last edited by Sadegh; 12-31-2007 at 10:39 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#3013 | |
|
Registered User
|
Quote:
skin هایی که من گفتم فلش هستش و احتیاج به نصب نداره، فقط با فریم ویر 4.53b میتونی بریزی تو فولد فلش و اجرا کنی... Theme های اصلی رو اگر میخوای بریزی راحته، فقط بریز تو فولد اصلی D2 بعد روشن کردی خودش نصب میکنه. آخرین فریم ویر که سایت Cowon برای D2 معرفی کرده 4.53b هستش و وقتی دستگاه رو میخرید نسخه 2.51 روش نصبه که چند تا اشکال داره که نمونش ماشین حسابش هست، 9×9 رو تو ماشین حساب ساده D2 بزن میزنه 80 ![]() بعد 80 رو منهای یک کن بازم میزنه 80 چته... یا اینکه 78-2 رو بزن میزنه 75 ![]() این مشکلهارو تو ورژنهای بعدی حل کرده و اکولایزرها هم بهتر شده و Metal هم به سری EQ ها اضافه شده... Dictionary بخوای باید ورژن 3.53 کره رو نصب کنی که من خودم همینو ریختم، حالا باید بیشتر از اینها در موردش توضیح بدم، یکم سرم خلوت بشه حتما فیها خالدون D2 رو میریزیم بیرون ![]() در مورد شارژ با USB که هر بار وصل میشه شروع به شارژ کردن میکنه خودمم دنبالشم که این کارو برای هر بار وصل کردن شارژ نکنه، ولی تو یکی از فریم ویرها یه کاره جالبی حین شارژ با آداپتور انجام میده، وقتی داره شارژ میشه دکمه Menu رو نگه دار میتونی با دستگاه حالت Standby کار کنی، کامل ننوشته بود که منظورش از Standby چیه ولی فکر کنم بدون پخش هر گونه صدا، فقط عکس و متن...فعلا ... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3014 | |
|
Registered User
|
Quote:
نکنه منظور شما از فریم ویر 4.53bاینه مگه این فریم ویر و می شه روی این مدل که DAB را نداره نصب کرد؟ با تشکر |
|
|
|
|
|
|
#3015 | |
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
|