![]() |
|
|
#241 |
|
Registered User
|
2-این یکیو داشته باش:
و نماز جمعه یکی از شهرستانها یه ملایی می خواسته از زایمان خانمها در بیمارستان گله کنه که میگه: این چه وضعیتیست مردم برای زایمان به بیمارستان متوسل شدند.بابا من خودم تو طویله به دنیا آمدم. ![]() |
|
|
|
|
|
#242 |
|
Registered User
|
4-اینکه دیگه آخرشه کم مونده ازاونو ربرسه به اولش)وبحبوحه جنگ 6 تاهواپیمای ایرانی می روند به طرف عراق وفقط 2 تاازآنها بر می گردند.هفته بعدش عراق 6 تا هواپیما می فرسته سراغ ایران وایرانی ها فقط یکی ازآنها را کله می کنند.( حالا کو سوتی ایناهاش) جمعه همون هفته یه امام جمعه ای میگه: عراق با آن همه دبدبه کبکبه وپشتیبانی غرب فقط توانست 4 تا از هواپیماهای ما را بزنه ولی ما یک فروند از آنها رامنهدم کردیم.(یعنی تو ببین وسعت خریت را) ![]() |
|
|
|
|
|
#243 |
|
Registered User
|
پیش خودم گفتم:حالا فهمیدم چرا ملت واسه نماز جمعه بی تابی می کنن
ببینم میشه تو این تا پیک جک یا لینکش را هم گذاشت.اگه میشه بگین تا شما را بمباران جک کنم. ![]() |
|
|
|
|
|
#244 |
|
Registered User
|
4- این هم یه سوتی از استاد فیزیکممون:
این استاد ما خیلی خجالتی بود.درسمون هم رسیده بود به قانون های کیر شهف. استادمون گفت بچه ها الآن می خواهم قانون های شهف را درس بدهم. بعد یکی ازبچه ها از آن ته گفت: ک..ر شو خوردی. ![]() |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#245 | |
|
مدیر علم و دانش
|
Quote:
... فقط مطالب واقعی ( تاکید می کنم : واقعی ) که خوندید یا دیدید یا از منبع معتبر بهتون رسیده ... ![]()
میانبرها: موارد فنی درباره mp3 player ها - غلاف تمام فلزی : اسلحه ها و نظامی گری - مسابقه سلب شناسی : این عکس کیه ؟! - طنز آماده : سوتی های واقعی - زبان و ترجمه و کمک به دوستان - - مشاوره درباره خرید mp3 player -نکات جالب درباره آهنگ های مورد علاقه مون - تمام موارد مربوط به تنیس - همه چیز درباره دبیرستان البرز - آخرین مقاله خوبی که خوندم
|
|
|
|
|
|
|
#246 |
|
مدیر علم و دانش
|
گوینده ورزشی شبکه خبر ، باید یه متنی رو می خوند ظاهرا از حفظ ، درباره بازی استقلال و پرسپولیس ... بعد هی اشتباه می کرد ... البته طبیعیه ، نه ؟!!
مثلا می گفت : " بازی همیشگیو حساس این دو تیم !! " ... یا مثلا می گفت " ورزش جذاب و فوتبال !!!! " ... ظاهرا همه اش یه " و " اضافه می گفت ...---------------------- راستی توی بازی هفته پیش پرسپولیس هم گزارشگر حواسش پرت شد به رابرت ساها گفت لوئیز ساها !!! |
|
|
|
|
|
#247 |
|
مدیر بازنشسته
|
الموت و حسن صباح (@_@)
----------------------------- خب اين مورد فکر کنم از سوتي گذشته و آدم فقط بايد بشينه گريه کنه!! همين الان شبکه ي 2 داشت اخبار علمي، فرهنگي، هنري (!!!!!!!!) مي داد و اين خانمه که 365 روز سال سرماخورده است تن حسن صبح رو چنان در گور به لرزه درآورد که در تمام جهان فکر کنم حس شد!! اولندش که بر پايه ي مرضي که جديدا باب شده که کسره ي بين دو کلمه رو ديگه ادا نمي کنند (و من نمي فهمم چرا، اگه کسي مي دونه لطف کنه و به من بگه) حسن صباح (Hassan-i-Sabah) شد حسن - صباح (Hassan Sabah) ولي فاجعه تر از اون قلعه ي الموت بود! اولين بار تو يکي از مسابقاتي که يکي از برادران حسيني مجريش بود، َالَموت (Alamoot) رو با ملک الموت اشتباه گرفت و خوندش الموت (مرگ!!) ولي امشب اين مثلا برنامه ي اخبار علمي، فرهنگي، هنري بود که آدم انتظار بيشتري از مجريش داره، بله، اين مادموازل هم الموت بدبخت رو فکر کردند همون مرگ عربيه (و نه آشيانه عقاب!) و خواندش ال - موت (اينجوري نوشتم که معلوم شه چي خوندتش!!). يادمه يه زماني تو انگليس ملت شاکي شده بودند که BBC جديدا مجرياني رو استخدام کرده که فقط صورت زيبايي دارند ولي از نظر سواد کارشون خرابه، حالا مال ما هم شده همونجوري، با اين تفاوت که اينا صورت زيبا هم آخه ندارند که آدم دلش خوش باشه @_@
|
|
|
|
#248 |
|
مدیر بازنشسته
|
2 گونه ي جديد از ماهي که جديدا خانم ساکي کشف فرموده اند!!!
-------------------------------------------------------------------- اين مال حدودا 3 هفته پيشه، اخبار اقتصادي ساعت 11 راديو رو داشتيم گوش مي کرديم که رسيد به يه خبري که در رابطه با تهيه سوسيس و ترشي از ماهي بود (اع!) و اين خانم ايمان ساکي داشت خبر رو مي خوند که ناگهان من اون وسط همينجور هاج و واج موندم، چون کسره ي بين سوسيسِ ماهي و ترشيِ ماهي حذف شد و 2 گونه ي جديد از آبزيان در ايران کشف گرديد که سوسيسماهي و ترشيماهي (مثل مار ماهي و سفره ماهي!) نام گرفتند!!!! آخه بابا، اين چيه که جديدا مد شده، کسره ي بين 2 تا کلمه رو نمي گن @_@ لطفا منو يکي روشن کنه بگه اين کسره ي بدبخت مگه چه کرده که اينجور مورد خشم و غضب قرار گرفته و ديگه تو راديو و تلويزيون استفاده ازش منسوخ شده (همش هم از دوران اون اطلس طلايي بدمزه شروع شد که گفت س اطلس رو ساکن بخونيد و به طلايي نچسبونيدش!). |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#249 |
|
کاربر فعال ورزش
|
aaaaaaaa
تو ایم مدت این تاپیک 17 صفحه رشد کرده!!!!!!!!! چطوری سیمور جان این هم برای شما ![]() ![]() Last edited by raxtastar; 11-29-2006 at 09:02 PM. |
|
|
|
|
|
#250 |
|
کاربر فعال ورزش
|
خوب این را هم همی طوری میگذارم
![]() |
|
|
|
|
|
#251 |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
![]() بابا اینکه تابلوئه دست پخت فتوشاپه. حرف "میکند" رو هم کم رنگ درست کردن...
|
|
|
#252 |
|
کاربر فعال ورزش
|
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#253 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
اينم سوتي سازمان سنجش يا سازماني که آدرس سايت اينترنتي خودشو بلد نيست (!!): ![]() سنجش دات او آر جي " sanjesh.org " رو نوشته سنجس sanjes و باقي مخلفات! البته هفته ي بعدش درستش کرد! اين مورد هم نميدونم ميتونه سوتي به حساب بياد يا نه که جمعه ي همين هفته (يک دسامبر) دهمين دوره امتحان تافل به روش IBT قراره برگذار بشه ولي توسايت سازمان سنجش هنوز آگهي ثبت نام براي نوبت هاي هشتم و نهم هست و از نوبت دهم و يازدهم و دوازدهم خبري نيست (در صورتيکه خبرگزاريهايي مثل ايسنا و جام جم آنلاين و آموزش نيوز واينا خيلي وقته که ثبت نام هر 3 دوره رو با هم اعلام کرده اند!)!!! http://81.91.149.3/Toefl/Index.php جالبترش اينه که تاريخ به روز رسانيش هم همين امروزه ولي بازم خبري در اين مورد توش نيست (انگار خيلي تاپ سيکرت بوده!)!! |
|
|
|
|
|
|
#254 |
|
Registered User
|
خو گفتم اگر این کار از قبل برنامه ریزی شده باشه(که 90% شده) پس مساله سیاسی است و از سیسات های کثیف دکتر ضرغامی است.
دوزاری مبارک افتاد؟ حالا هر کی دکتر باشد(واقعی) باید شعورش بالا باشد؟
|
|
|
#255 |
|
Registered User
|
خسته نباشید
|
|
|
|