PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > فرهنگ و هنر > موسیقی > موسیقی خارجی

Reply

امکانات بيشتر نحوه نمايش
Old 11-23-2007, 12:23 PM   #226
Ehsan_Sh
کاربر فعال هنرهای نمایشی و موسیقی
Trusted Member

Ehsan_Sh's Avatar

Quote:
نوشته ای از Asura View Post
ممنون ...خیلی خیلی محبت کردین ...
راستی این روشی که برای داونلود فایل های youtube پیدا کردین هم خیلی جالبه ...

بازم ممنون

-----------------------------------------------------------------------

Quote:
نوشته ای از Arianna View Post
سلام

با اجازه جناب Ehsan_Sh بزرگوار لينك دانلود Mp3 Meditation را برايتان مي گذارم:

Meditation from Thias - Massenet - Vernon & Ruth

ممنونم Arianna ی عزیز... واقعا حضورتون همیشه معجزه آساست ، فایل mp3 این آهنگ رو لازم داشتم ...

Last edited by Ehsan_Sh; 11-23-2007 at 12:35 PM.
Ehsan_Sh is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2007, 01:01 PM   #227
Ehsan_Sh
Trusted Member

Ehsan_Sh's Avatar

راخمانینف ، راپسودی روی تم پاگانینی

بیست و چهارمین کاپریس پاگانینی ویلونیست و آهنگساز نابغه ی ایتالیایی قرن نوزدهم ، قطعه ی بسیار جذابی ست ( لینک این قطعه رو Asura ی عزیز صفحه ی 15 همین تاپیک گذاشته ن ) که مورد توجه تعدادی از آهنگسازان بزرگ همعصر او قرار داشته از جمله لیست ، شومان و برامس که سعی کرده اند این ملودی زیبا را برای پیانو تنظیم یا بازنویسی کنند ...

اما سرگئی راخمانینف آهنگساز و پیانیست روس در سال 1934 بر اساس این ملودی ، اثری برای پیانو و ارکستر به نام راپسودی روی تم پاگانینی تصنیف کرد که در آن ، طی چندین واریاسیون ، کاپریس بیست و چهارم پاگانینی را بسط و گسترش داده است . قطعه یی ست نسبتا طولانی و البته بسیار هم دشوار برای پیانو . اما توصیه می کنم هجدهمین واریاسیون را حتما گوش کنین ، ملودی بسیار زیبا ، آرامش بخش و در عین حال با شکوه ، یکی از نبوغ آساترین ملودیهایی که راخمانینف در تمام عمر خود نوشته است :

راخمانینف ، راپسودی روی تم پاگانینی ، واریاسیون 18

ضمنا خود راخمانینف هم این اثر را اجرا و ضبط کرده است .

سرگئی راخمانینف :

----------------------------------------------------------------------
Attached Images
File Type: jpg Rachmaninov11.jpg (78.2 KB, 0 views)

Last edited by Ehsan_Sh; 11-23-2007 at 07:09 PM.
Old 11-24-2007, 12:50 AM   #228
Asura
Registered User

Asura's Avatar

Quote:
نوشته ای از Ehsan_Sh View Post
بیست و چهارمین کاپریس پاگانینی ویلونیست و آهنگساز نابغه ی ایتالیایی قرن نوزدهم ، قطعه ی بسیار جذابی ست...
اجرای همین قطعه توسط یاشا هایفتز:
Quote:
اما سرگئی راخمانینف آهنگساز و پیانیست روس در سال 1934 بر اساس این ملودی ، اثری برای پیانو و ارکستر به نام راپسودی روی تم پاگانینی تصنیف کرد،
ملودی بسیار زیبا ، آرامش بخش و در عین حال با شکوه ، یکی از نبوغ آساترین ملودیهایی که راخمانینف در تمام عمر خود نوشته است...
یک قطعه زیبا از Beethoven البته نام نوازنده ی پیانو رو متاسفانه نمی دونم:

ازین جور قطعه های رمانتیک خوشمان میاد! اگر دوستان با قطعه ی زیبایی آشنا هستند لطفن اونو به اشتراک بذارن تا همه از شنیدن این آهنگ های زیبا لذت ببرن!
Asura is offline   Reply With Quote
Sponsored links
Old 11-24-2007, 09:16 AM   #229
Arianna
مدیر موسیقی
Moderator

Arianna's Avatar

Quote:

ممنونم Arianna ی عزیز... واقعا حضورتون همیشه معجزه آساست ، فایل mp3 این آهنگ رو لازم داشتم ...

سلام جناب Ehsan_Sh عزيز

خواهش مي كنم. خوشحالم كه لينك قرار داده شده مورد استفاده شما سرور گرامي قرار گرفته.

Quote:
بیست و چهارمین کاپریس پاگانینی ویلونیست و آهنگساز نابغه ی ایتالیایی قرن نوزدهم ، قطعه ی بسیار جذابی ست ( لینک این قطعه رو Asura ی عزیز صفحه ی 15 همین تاپیک گذاشته ن ) که مورد توجه تعدادی از آهنگسازان بزرگ همعصر او قرار داشته از جمله لیست ، شومان و برامس که سعی کرده اند این ملودی زیبا را برای پیانو تنظیم یا بازنویسی کنند ...

گفتم حالا كه صحبت از پاگانيني مشهور شد شايد بد نباشد يك جستجو در اين مورد انجام بدهم. نتيجه اين شد:

Sonata_Paganini

Igor Oistrakh plays Paganini Cntabile op 17

Igor Oistrakh plays Paganini 03 intr and var on G String Mose by Rossini

La campanella-N.paganini,F.liszt

You don't owe me a thing, I've been there too
Someone once helped me out
Just the way I'm helping you
If you really want to pay me back
Here's what you do
Don't let the chain of love end with you

Last edited by Arianna; 12-01-2007 at 08:57 PM.
Arianna is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2007, 12:24 AM   #230
mahdi.esmaeli
Registered User

mahdi.esmaeli's Avatar

Send a message via Yahoo to mahdi.esmaeli
سلام دوستان

خواستم به اطلاع همه برسونم که توی قسمت اشتراک گذاری محصولات فرهنگی شروع به جمع آوری مشارکتی مجموعه ی "کنسرتهای موسیقی کلاسیک" کردیم تا بعد از هماهنگی ها و لیست بندی این مجموعه رو پخش کنیم!

از همه دوستانی که علاقه مندن دعوت می کنم که به تاپیک "مشارکت در تهیه کنسرت های موسیقی کلاسیک" تشریف بیارن و لیست کنسرتهاشون رو بذارن تا در نهایت یه مجموعه جالب از موسیقی کلاسیک تصویری داشته باشیم.
mahdi.esmaeli is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2007, 06:37 PM   #231
Asura
Registered User

Asura's Avatar

چند قطعه از زیباترین و مشهورترین آهنگ های رمانتیک به انتخاب خودم!
از جمله قطعات بسیار مشهوری مثل Greensleeves الحمرا ، رومئو و ژولیت و Jeux Interdits(که من اینو با نام Romance می شناختم!) جالبه که خالقان اکثر این آهنگ ها ناشناس هستن و کسی نمی دونه که این قطعات زیبا و با احساس رو چه کسی و در چه زمانی با ذوق و خلاقیت تمام ساختن؟!(البته من تا این حد می دونم اگر کسی اطلاعات بیشتری داره در اختیار ما هم بذاره)
این قطعات در حد کارهای ارکستریک و به شکوه اونا نیستن ولی از همه اونا بیشتر در میون مردم شناخته شده و محبوب ان(به این دلیل واضح که ساده ترند!) و اکثر مردم بارها این آهنگ ها رو شنیدن ولی باز هم در هر بار شنیدن این ملودی های رمانتیک لذتی مانند شنیدن در بار اول دست میده به آدم!(خب منبر امروزمون تموم شد میام پایین از منبر!):

پ.ن: این چی بید؟! ینی چشام درست می بینه؟! کی اینکارو کرد با من؟! زود خودشو معرفی کنه!
Old 11-26-2007, 11:12 AM   #232
Amadea
کاربر فعال زبان
Trusted Member

Amadea's Avatar

Fantasia No. 3 in D minor, K. 397

موتزارت اين قطعه را در سال 1782 براي پيانو نوشت. با اينكه اين قطعه در زمان مرگ او ناتمام مانده بود ولي يكي از پرطرفدار ترين قطعه هاي پيانوست. در اين قطعه كوتاه هفت تمپوي مختلف مختلف وجود دارد و با آنكه گام اوليه آن رِ مينور است، ولي يك سوم نهايي اين قطعه به تونيك ماژور ختم ميشود و برخلاف سبك معمول موتزارت در قطعات كوتاه به گام اوليه باز نميگردد. اگر چه از پاياني كه موتزارت براي اين اثر در نظر داشته نميتوان مطمئن بود ولي علت ختم اين قطعه به گامي غير از گام اوليه، گم شدن قسمت نهايي اين اثر بوده و پايان اين قطعه آنطور كه اكنون در دست ماست، توسط يكي از دوستداران موتزارت به نام "آگوست مولر" تنظيم شده است.

midi اين قطعه رو هم ضميمه ميكنم. اميدوارم لذت ببريد.
Attached Files
File Type: rar moz_397.rar (10.2 KB, 4 views)

You look as if you thought it tainted you to be loved by me. You cannot avoid it. Nay, I, if I would, cannot cleanse you from it. But I would not, if I could... Now I love, and will love. -John Thornton, North & South
Amadea is offline   Reply With Quote
Sponsored links
Old 11-30-2007, 10:33 PM   #233
pablo
Registered User

pablo's Avatar

با عرض سلام و خسته نباشید!

2 ساعت از امشب صفحه به صفحه این تاپیک مطالعه کردم و بعضا آهنگ گوش دادم. هر چند که با اینترنت نفتی ( ذغالی) تنها پسوند های ام آی دی رو گوش کردم. از بنیانگذاران این تاپیک و مشوقان اون ایستر دونگ فون و ...
تشکر .
از احسان عزیز و آریانا مهربان هم تشکر ویژه ای دارم که این تاپیک رو زنده نگه داشتن.
احسان جان دمت گرم!
موفق و موید باشید...
Old 12-01-2007, 09:06 AM   #234
Amadea
کاربر فعال زبان
Trusted Member

Amadea's Avatar

Quote:
تا آنجا که می دونم مبنای شماره گذاری آثار موتزارت توسط کوشل، بر اساس تاریخه. پس این قطعه باید مال اواسط کارهاش باشه. چطور با مرگش ناتمام موند؟ عجیب نیست؟
خير، بعضي كارهاي موتزارت ناتمام هست و اين موضوع صرفا ربطي به مرگ او نداره. مثل Mass C Minor كه مربوط به اوايل دوران جواني او ميشه. منظورم از اينكه "با مرگ او ناتمام ماند،" اينه كه نميدونيم او براي پايان اين قطعه دقيقا چه در نظر داشت.
Old 12-01-2007, 12:18 PM   #235
Amadea
کاربر فعال زبان
Trusted Member

Amadea's Avatar

Fantasia in C minor KV396

اينهم يك Fantasy ديگه از موتزارت كه بسيار مورد علاقه منه. از مشخصات مهم قطعات موسوم به Fantasy در دوره كلاسيك امكان بداهه نوازي و فرار از كليشه ها و مقرارت ساختار موسيقي كلاسيك هست.

Fantasia in C minor KV396 by Froschhammer
Old 12-01-2007, 02:50 PM   #236
Amadea
کاربر فعال زبان
Trusted Member

Amadea's Avatar

Henry Purcell- Rondeau from Abdelazer

دوستاني كه فيلم Pride & Prejudice 2005 رو ديدند، قطعه اي كه معرفي ميكنم رو هم شنيدند. اين قطعه مربوط به سكانس رقص اليزابت بنت و آقاي دارسي هست و موسيقي متن اين فيلم توسط Dario Marianelli كه به خاطر اينكار نامزد دريافت جايزه اسكار هم شد ساخته شده و ميتونيد اونرا از روي سايت فيلم هم گوش كنيد:

A Postcard to Henry Purcell

Dario Marianelli اين قطعه را بر اساس Rondeau اي كه Purcell براي نمايشنامه Abdelazer يا The Moor's Revenge ساخته، تنظيم كرده است.

چند اجراي اصل اين قطعه را هم ضميمه ميكنم، اميدوارم كه لذت ببريد.

اجرا با مندولين و مندولا

اجرا با Hornpipe
Sponsored links
Old 12-01-2007, 08:39 PM   #237
Asura
Registered User

Asura's Avatar

Quote:
نوشته ای از Amadea View Post
Quote:
نوشته ای از Amadea View Post
لطفن باز هم ازین قطعات پیانو ی رمانتیک بذارین!

من هم به زودی با دست پر میام!

Last edited by Asura; 12-01-2007 at 08:43 PM.
Old 12-01-2007, 09:10 PM   #238
Arianna
مدیر موسیقی
Moderator

Arianna's Avatar

Quote:
نوشته ای از pablo View Post
با عرض سلام و خسته نباشید!

2 ساعت از امشب صفحه به صفحه این تاپیک مطالعه کردم و بعضا آهنگ گوش دادم. هر چند که با اینترنت نفتی ( ذغالی) تنها پسوند های ام آی دی رو گوش کردم. از بنیانگذاران این تاپیک و مشوقان اون ایستر دونگ فون و ...
تشکر .
از احسان عزیز و آریانا مهربان هم تشکر ویژه ای دارم که این تاپیک رو زنده نگه داشتن.
احسان جان دمت گرم!
موفق و موید باشید...
سلام جناب pablo عزيز

خواهش مي كنم. بله من هم با صحبت شما كاملا موافقم. جناب Ehsan_Sh عزيز واقعا بسيار عالي و با حوصله كامل به تاپيك رسيدگي مي كنند! البته دوستان فعال ديگري چون Amadea ، Asura و Niosha نيز خوشبختانه به جمع علاقمندان زيباترين آهنگهاي كلاسيك افزوده شده اند كه بسيار شايسته تقدير و تحسين مي باشد.
Arianna is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2007, 10:15 AM   #239
Amadea
کاربر فعال زبان
Trusted Member

Amadea's Avatar

خواهش ميكنم آريانا ي عزيز!

Quote:
نوشته ای از Asura View Post
لطفن باز هم ازین قطعات پیانو ی رمانتیک بذارین!
رمانتيك ترين قطعاتي كه شنيدم، (احتمالا به خاطر جو فيلم هست! ) مربوط به موسيقي متن فيلم غرور و تعصب 2005 از Dario Marianelli هست.

Dawn

Liz on Top of the World

The Living Sculptures of Pemberly

Last edited by Amadea; 12-02-2007 at 10:17 AM.
Old 12-02-2007, 10:58 AM   #240
Ehsan_Sh
Trusted Member

Ehsan_Sh's Avatar

تبریک برای Sticky شدن تاپیک / پاگانینی

خب من Sticky شدن این تاپیک رو به همه ی دوستان تبریک میگم .

(ببخشید ، من از این سایت های Smiley زیاد سراغ ندارم که خوشحالی م رو بهتر نشون بدم ...)

بدون شک این نتیجه ی تلاش همه ی دوستانی یه که در این تاپیک سهمی داشته ن : لطف و توجه مدیر خوب ، کوشا و با محبت بخش موسیقی ، Arianna ی عزیز به این تاپیک ، اون دوستانی که در صفحات اول بودن ولی الان مدتیه که نمی بینیمشون و دوستان خوب دیگه که بعدا اومدن و با پست ها و لینک ها و توضیحات و کلا حضورشون به پربار شدن این تاپیک کمک کرده ن .

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Quote:
نوشته ای از Arianna View Post

گفتم حالا كه صحبت از پاگانيني مشهور شد شايد بد نباشد يك جستجو در اين مورد انجام بدهم. نتيجه اين شد:

Sonata_Paganini

Igor Oistrakh plays Paganini Cntabile op 17

Igor Oistrakh plays Paganini 03 intr and var on G String Mose by Rossini
متشکرم Arianna ی عزیز
لینک های جالبی هستن . بخصوص که با اجرای اویستراخ هست ... ای کاش فرصت داشتم ، می تونستم بیوگرافی مختصری هم از پاگانینی اینجا بذارم .
اگه یکی دیگه از دوستان لطف کنه ، عالی می شه ...

----------------------------------------------------------------------------

Last edited by Ehsan_Sh; 12-03-2007 at 11:03 PM.
Sponsored links
Reply

امکانات بيشتر
نحوه نمايش

Posting Rules