دوست عزیز شما یکی از افراد منطقی هستید که من همیشه از صحبتهای شما لذت برده ام اما دوست دارم شما هم به چند چیز توجه کنید .جالب اينجاست كه تا حالا كسي به لاس وگاس رفتن علي دايي كاري نداشت
همچين كه ايران باخت ملت ايراني شروع كردن به منبر گذاشتن پشت سر يارو
من خودم از اين يارو دايي حالم به هم ميخوره ولي بحث چيز ديگست
همين ماجرا رو هم بايد در مورد برانكوييچ انتظار داشته باشيم
اگه ايران ميبرد برانكوييچ خدا بود
حالا كه 2 تا بازيكن اشتباه كردن آقاب برانكوييچ شد يزيد
عادت ايرانيهاست ديگه . همه چيزشون سر يك لحظه هست . منطق باد هواست
جناب آقای دایی سالها ست که برای تیم ایران بازی می کنه و غیرت و تعصب او همیشه زبانزد همه بوده و هست زمانی که دیگر بازیکنان سرشناس تیم ایران ( چون صلاح نیست اسم آنها برده شود ) در بازی مقابل تیم بحرین چند سال پیش که باختیم و هنوز این حقیر یادم نرفته که از آنها پرسیده بودند چرا در تیم ایران مثل باشگاههای خارجیتان فوتبال بازی نمی کنید یکی از دلایلش را مصون ماندن از صدمات احتمالی در بازی عنوان کردند ( که یکی از همین آقایان لژیونر همان روز گفت من ساق پایم را می خواهم ) اما علی دایی بعد از پایان بازی در هنگام خروج از زمین به علت مصدومیت پا با خونریزی پایش از بازی بیرون رفته بود .
اما تمام اینها جای خود را دارد و تصمیم گیری عاقلانه نیز اهمیت خود را دارد . ایشان با تمام رشادتها و بازیهای خوب برای ایران، متاسفانه خودش خودش را از بین برد و غرورش موجب از بین رفتن وجه چندین و چند ساله اش شد ایشان در زمانی که باید مانندبسیاری از بازیکنان بزرگ که در اوج کناره گیری کردند متاسفانه این کار را نکردند و سر لجبازی هم تیم را خراب کردند و هم وجهه خودشان را . در مورد برانکو شما یادتان هست که مربی قبلی و هم وطن خود برانکو چند سال پیش هیچ کاری برای تیم ایران نتوانست انجام دهد چه برسد به دستیارش که همین آقای برانکو باشد مگر در این چند سال که این آقا سکان دار تیم ایران است چه گلی به سر تیم ایران زده ؟؟؟؟ . ایشان از همان ابتدا مشخص بود یک مربی در حد جام جهانی نبوده و نیست حتی درصورت برد هم ایشان نقاط ضعف بسیاری دارند .
و در آخر اینکه مگر این مردم بدبخت چند بار تیمشان در جام جهانی و یا در میادین حساس توانسته آبرو مندانه ظاهر شود ؟ مگر چند بار توانسته نماینده ایرانی با قدمت 7 هزارساله باشد و خواسته به حق این مردم را برآورده کند ؟ که حالا خیلی از آقایان می گویند انتظار زیادی از تیم نداشته باشید و طوری این حرف را می زنند که انگار تا به حال ایران توانسته چندین بار جام جهانی را فتح کند و فقط این بار این اتفاق شوم افتاده که باید ببازند .
با تشکر شائولین .