این دو عکس زیبا رو نگاه کنید ، این ها تازه از بهشت گرفته شدن ... برای اینکه نام این بهشت رو بدونید روی لینک پایین عکس ها کلیک کنید .
.
>> اینجا <<
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
این دو عکس زیبا رو نگاه کنید ، این ها تازه از بهشت گرفته شدن ... برای اینکه نام این بهشت رو بدونید روی لینک پایین عکس ها کلیک کنید .
.
>> اینجا <<
شکوه و سرافرازی یک انسان در گرو سه چیز است ...
گفتار نیک * پندار نیک * کردار نیک
بزرگ ترین گناه دروغ گفتن است.
من پارس بودم، هستم، خواهم بود.
خوزستان زادگاه ملت ایران است
تو بهشت هم خورشید غروب میکنه؟
قشنگ بود.مرسی
ویرایش توسط hamed1297 : June 28th, 2006 در ساعت 12:42 AM
همه عكس ميزارن كه بهشت رو سبز نشون بدن تو گذاشتي تاريك و سياه نشون دادي.
زین پس تمامی قاطبه عوام الناس People(پی پی ال) شریف و نجیب ایران بجای USED کردن از Terminology های سخیف و نحیف Persian میتوانند Anglicist شده و با بکار گیری واژگان Beautiful و با Class خارجه دانش خود را به رخ Commons تر از خود بکشند.
اشکان Entitlely موکذیید الرعایا
سلامنوشته اصلی توسط sa
خوب بود اما بذار امتحانا تموم بشه عکس بهشت براتون میذارم حالشو ببرید !![]()
موفق باشید
این بیشتر شبیه روز اول مرگه که کرکس ها هم بالاسرت منتظرن که دور و ورت خلوت شه که بیان بخورنت...!
چذا تو ذوقش میزنین خب! قشنگه به هر حال. اگه طلوع بود اکازیون بید.
.......................................
ویرایش توسط sa : June 28th, 2006 در ساعت 04:17 PM
ای بابا کی گفته بهشت اون چیزیه که می گن ؟ اگه همونی بیده که می گن رودخونه عسل داره ، همیشه بهاره و فلان و اینا خوب یه سر برید سوئد یا هلند ببینید بهشت یعنی چی ! این عرب ها هرجی نداشتن (وسط بیابون زندگی می کردن) می گفتن تو بهشت هست ! بهشت هم شب و روز داره ، خوب و بد داره ، مانند همه جا ...
تازه ! از اینها گذشته دانشمند ها می گن که انسان توی تاریکی به بیشترین آرامش می رسه ، پس یه پاتیل نفت و یه چراغ زنبوری با خودتون ببرید بهشت !![]()
یه چیزی نوشته بودم از ترسه جونم پاکش کردم.
ویرایش توسط SoftDevCo : June 28th, 2006 در ساعت 04:29 PM
بهشت که توی این دنیا نیست هرکی که میگه بهشت این دنیاست و هلند سوئد استرالیا بهشت دروغ میگه اگر این اماکن بهشت بودند پس این زنان خراب و فساد اونجا چکار می کنند
از بس که توی28 سال اخیر دم از مرگ و رفتن به بشهت زدند که دیگر مردم خرافاتی شدند که بهشت توی این دنیاست خدائی که این دنیا رو به زیبائی آفریده بلده سرزمینی که توی اون دنیای قیامت خلق کنه که میلیون ها برابر زیابتر از این دنیا باشه خدائی که در قرآن مجید رموده است: باسلام و تحیت امنیت وارد بهشت شوید
لازم به ذکره بگم توی اون دنیا هم از این مورد ها هست ، بهش می گن حوریپس این زنان خراب و فساد اونجا چکار می کنند
درسته میگن حوری ولی در بهشت قدرت جنسی از انسان گرفته میشه وکسی که وارد بهشت میشه کاملا پاکه و حوری ها هم بعنوان ملکه زیبائی کنار انسان نشته اند و انسان از زیبائی حوری ها لذت می برد و اجازه سو استفده هم ندارهنوشته اصلی توسط SoftDevCo
ولی توی این دنیا چیزی که نفس سرکش تو یا من تا یک دختری رو فرضا توی فیلم ها و یا اگر سوئد برویم دوست داریم حامله اش کنیم این چیزی که شما می گویید یک تفسیر غلط از بهشت است
شما انقدر اطلاعات خوب خوب داری چرا تو یه تاپیک دیگه فحش می دید ؟؟؟نوشته اصلی توسط digitalman
مگه نمی خوای حوری ببینی ؟؟؟
![]()