من تو رنج 200 هزار تومن گوشي مي خوام بخرم . چه گوشي رو پيشنهاد مي ديد؟
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
من تو رنج 200 هزار تومن گوشي مي خوام بخرم . چه گوشي رو پيشنهاد مي ديد؟
D500 سامسونگ.
من خودم نداشتم.نمی دونم چطوره.
w300 سونی اریکسون
x700 سامسونگ فکر کنم تو همین مایه هاست
از سونی هم z530 و w300 و w550 هستن تو همین حدودا
تو بحرين كه k750 خيلي ارزونه حالا اونجا رو نمي دونم
k750 + سمعك بلوتوث + سيم كارت اعتباري = 109دينار = 245تومن
موتورولا V3x
موتورولا L7
آدرس يك سايت e-shop خوب كشور بحرين رو بزار بيزحمت، يه حدود دست ما هم بياد.نوشته اصلی توسط bahrain
ال 7 تایید میشه .
N . S . D . A . P
سامسونگ اکس700
سونی اریکسون w300
زیر 200 تومان همچین چیزی پیدا میشه؟ : دوربین مگاپیکسل سیمبین کارت حافظه و bluetooth و خب البته بجز 6600
What would you do if you weren't afraid
سلام :
منم یک 6630 رو پیشنهاد میکنم . چون دارای قابلیت های مثبتی هست . اصولا نوکیا تو ایران خیلی بیشتر از سامسونگ و موتورولا جواب داده . از لحاظ برنامه و ... هم که 6630 مموری خارجی داره و سیمبین رو هم ساپورت میکنه . کیفیست دوربینش هم بد نیست 1.3 مگا پیکسل !
FUll System PC / HTC One X / Galaxy Nexus / Galaxy Tab7.7 / Laptop Dell Inspiron 5110 / Galaxy Note / Nokia 701 / Htc HD7 / Iphone 4 White / Iphone 4 Black / Galaxy SII / XBOX 360 Slim / Handycam HDC-SD700 / Tablet Asus Transformer / Nexus S i9023 / Macbook Air Mc504 / Tablet Motorola Xoom / Laptop Acer 8730G / Snowboard Salomon / HDD 500 / Modem ADSL2+ Billion / Full System PC / Ram Computer Patriot / Full System PC / Nokia N95
اگه میخوای یه گوشی خوب خریده باشی 40 تومن دیگه جور کن K750 بگیر. (236 هزار تومن)
اگه هم نداری Z530 بگیر که مناسبه. (185 تومن)
ز شیر شتر خوردن و سوسمار *** عرب را به جــایی رسانید کار
کـــه مُلک کیـــانی کنـــد آرزو *** تُفو بر تو ای چرخ گردون تُفو
![]()
![]()
مبـر ز موی سپیدم گمان به عمر دراز
جوان بـه حادثه ای پـیر میشود گاهی
<---- بــازی پُــــر یــا پــوچ برای اصحاب پی تی ----->
http://www.forum.persiantools.com/showthread.php?t=52623
جريان سمعك چيه ؟نوشته اصلی توسط bahrain
![]()
حالا که با مرگ بی حساب شدی . حالا که با دریا یکی شده ای و هر شب از موج و ماه می توان شنیدتحالا که منتظریم که کی و کجا دوباره می بینیم و می شنویم تو راناصریای بندر را . ناصریای ایران را . ناصریای خودمان را
( اولین وبلاگ فارسی سونی اریکسون )