PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > فرهنگ و هنرهای سنتی > موسیقی و رادیو > موسیقی خارجی

Reply

امکانات بيشتر
Old 08-15-2007, 11:15 AM   #2056
mypersian
Registered User

Quote:
نوشته ای از mehran50 View Post
اولا" خواهش میکنم قابل شمارو نداشت سرکار خانم (البته اگر دوباره اشتباه نکرده باشم)

دوما" درهمون پستها عرض کردم ما به خوانده نشدن و فراموش شدن عادت کرده ایم

سوما" چون تبحر جنابعالی رو در زمینه آهنگها وخواننده های ترک میشناسم پر روئی کرده و دو ترانه از اون خواننده هار ودرخواست میکنم
1- ترانه ای با نام zor bacalim یا zor bakilim که فقط یادمه خواننده اش یک خانم بودند

2-ترانه بسیار زیبای keke از خواننده خوش صدا ونه چندان معروف چند سال پیش آقای servet kuchik aya (ثروت کوچک آیا)

البته اگر هم گیر نیاوردید چیزی از ارادت ما به شما کم نمیشه

موفق باشید
سلام

اولا اشتباه نکردید

دوما بگذارید به حساب غنای پست هایتان که در فرصت مناسب خواندن را می طلبد

سوما خواهش می کنم.شما آهنگ مورد نظرتان را بفرمایید خوشحال خواهم شد اگر بتوانم کمک کنم.

در مورد آهنگ هایی که مطرح کرده اید آهنگ دوم keke از Servet Kocakaya هست:

Servet Kocakaya_Keke

در مورد آهنگ اول که باید کلمه مربوطه Sor bakalım باشه اگر کلمات یا جملات بیشتری بیاورید شاید بهتر بتونم کمک کنم چون نام خواننده مشخص نیست و کلمه sor bakalım در اهنگ های زیادی وجود داره که ممکنه نام آهنگ به صورت دیگری در آلبوم نامگذاری شده باشه.
شاد و پیروز باشید.

.
mypersian is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2007, 11:19 AM   #2057
ladaano
Registered User

ladaano's Avatar

صد سلام و صد درود به تمام دوستان نازنین و گلم در این تاپیک فوق العاده . دوستان نازنینی که بادر اختیار گذاشتن اطلاعات سبک های مختلف موزیک دنیای آهنگین مرا وسیع تر نمودند و با محبت و حوصله تحسین بر انگیز این تاپیک را به یک محیط کاملا استثنایی تبدیل نمودند. عزیزان ارجمندی مانند : آریانای ناز و گلم . جناب همینه سبز حضور و یاران دوست داشتنی چونmehran50 . ghoghnuse .mypersian .Persiana وdonkhuan و دیگر دوستان خوبم .امیدوارم همیشه شاد و سر بلند باشید . دوستتان دارم . لادن
ladaano is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2007, 11:28 AM   #2058
mypersian
Registered User

Quote:
نوشته ای از Persiana View Post
مرسى از لطفتون ولى‌متأسفانه اين مال کليف ريچارد نيست مال همون گروه 5th Dimension هست. ولى بازم مرسى از اينکه زحمت کشيديد و دنبالش گشتيد
سلام

پرشیانای عزیز خواهش می کنم.شما این آهنگ رو از Cliff Richard شنیدید ؟ اگر شنیده باشید جالب اینه که در همه جا این آهنگ به نام 5th Dimension ذکر شده و حتی در سایت شخصی کلیف ریچارد http://www.cliffrichard.org/ چیزی در مورد اینکه کلیف ریچارد آهنگ The Age of Aquarius رو خوانده باشه ذکر نشده.
Old 08-15-2007, 11:32 AM   #2059
mypersian
Registered User

Quote:
نوشته ای از ladaano View Post
صد سلام و صد درود به تمام دوستان نازنین و گلم در این تاپیک فوق العاده . دوستان نازنینی که بادر اختیار گذاشتن اطلاعات سبک های مختلف موزیک دنیای آهنگین مرا وسیع تر نمودند و با محبت و حوصله تحسین بر انگیز این تاپیک را به یک محیط کاملا استثنایی تبدیل نمودند. عزیزان ارجمندی مانند : آریانای ناز و گلم . جناب همینه سبز حضور و یاران دوست داشتنی چونmehran50 . ghoghnuse .mypersian .Persiana وdonkhuan و دیگر دوستان خوبم .امیدوارم همیشه شاد و سر بلند باشید . دوستتان دارم . لادن
لادن جان سلام

من هم برای شما دوست عزیز آرزوی موفقیت و شادکامی دارم.
Old 08-15-2007, 04:48 PM   #2060
Trusted Member
Arianna
مدیر بازنشسته

Arianna's Avatar

کاربر فعال موسیقی 

Quote:
سلام.

لادن عزيزم، چون هميشه مرا شرمنده لطف خود كرديد! من واقعا خوشحال مي شوم بتوانم براي دوستان عزيزي چون شما مفيد باشم. اميدوارم همواره شيرين ترين و خاطره انگيز ترين سمفوني روحنواز بر "دنياي آهنگين" شما حكمفرما باشد.

پيروز و سرفراز باشيد.

تو كه خودسوزي هر شب پره را مي فهمي
باورم نيست كه مرگ بال و پر يادت نيست...
Arianna is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2007, 09:07 PM   #2061
Smiley
Registered User

Smiley's Avatar

Send a message via Yahoo to Smiley
سلام به همه دوستان عزيز

خواهر ساحل زحمت كشيدند و تاپيكي با عنوان " فراخوان برای اشتراک موسیقی " ايجاد كردند . اسم تاپيك كاملا گويا هست و خواهر ساحل با بيان قوي در پست اول تاپيك همه چيز رو عنوان كردند
در مرحله اول مختص نظر خواهي و قول همكاري هست ! و در در صورت توفيق در مرحله دوم كار اشتراك گذاري شروع ميشه از دوستان فعال در بخش موسيقي خواهش ميكنم كه پيگير كار باشند

متشكرم
Smiley is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2007, 09:09 PM   #2062
Trusted Member
mehran50
کاربر فعال موسیقی

mehran50's Avatar

Icon13

Quote:
اولا" سلام خانم
ثانیا"از لطفی که به این کمینه دارید ممنون
ثالثا"مدتی است میخواهم شما را بیشتر درگیر این تایپیک بکنم چون از توجهاتتان پیداست بسیار به موزیک علی الخصوص oldies علاقه مندید پس بگذارید از شما در خواستی بکنم ترانه ای را میخواهم که مطمئنا" در آرشیو تان دارید اگر هم نه مسلما" یافتن لینک آن بسیار راحت است ترانه I need a hero از خانم پر صدای آمریکائی بانی تایلر
من این ترانه را به شرطی دانلود خواهم کرد که فقط توسط شخص شما آپلود یا معرفی شود دلیل این امر را هم بعدا"عرض میکنم
منتظرم
موفق باشید
Old 08-15-2007, 09:16 PM   #2063
Trusted Member
mehran50
کاربر فعال موسیقی

mehran50's Avatar

Quote:
نوشته ای از mypersian View Post
سلام

اولا اشتباه نکردید

دوما بگذارید به حساب غنای پست هایتان که در فرصت مناسب خواندن را می طلبد

سوما خواهش می کنم.شما آهنگ مورد نظرتان را بفرمایید خوشحال خواهم شد اگر بتوانم کمک کنم.

در مورد آهنگ هایی که مطرح کرده اید آهنگ دوم keke از Servet Kocakaya هست:

Servet Kocakaya_Keke

در مورد آهنگ اول که باید کلمه مربوطه Sor bakalım باشه اگر کلمات یا جملات بیشتری بیاورید شاید بهتر بتونم کمک کنم چون نام خواننده مشخص نیست و کلمه sor bakalım در اهنگ های زیادی وجود داره که ممکنه نام آهنگ به صورت دیگری در آلبوم نامگذاری شده باشه.
شاد و پیروز باشید..
مرا به دورانی بردید که در بیست و چند سالگی تازه مانند یک کودک بی غل وغش شده بودم
واقعا" ممنون ومتشکر
درباره دومی هم سعی میکنم اطلاعات بیشتری بیابم
بازم ممنون از بزرگواری شما
ارادتمندم
mehran50 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2007, 11:20 PM   #2064
saheljunior
Registered User

saheljunior's Avatar

اسمایلی عزیز متشکرم

این آهنگ قبلا توسط جناب ققنوس معرفی شده بود اما من اجرای هلموت لوتی رو هم پیدا کردم و حالا هر دو رو دوباره می ذارم.

That's Amore
Youtube

اجرای این آهنگ با صدای Helmut Lotti

That's Amore
Youtube

یک آهنگ هم از Paul Anka که از خواننده ی دیگری کاور شده !

The way you make me feel
saheljunior is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2007, 11:51 PM   #2065
Trusted Member
Arianna
مدیر بازنشسته

Arianna's Avatar

کاربر فعال موسیقی 

Quote:
سلام

پرشیانای عزیز خواهش می کنم.شما این آهنگ رو از Cliff Richard شنیدید ؟ اگر شنیده باشید جالب اینه که در همه جا این آهنگ به نام 5th Dimension ذکر شده و حتی در سایت شخصی کلیف ریچارد http://www.cliffrichard.org/ چیزی در مورد اینکه کلیف ریچارد آهنگ The Age of Aquarius رو خوانده باشه ذکر نشده.
سلام ماي پرژن جان عزيز

من با اجازه دوست عزيزم يك توضيح در مورد ترانه مورد نظر ايشان بدهم. بله در اين موضوع كه كليف ريچارد اين ترانه را اجرا كرده ترديد به خود راه ندهيد چرا كه علاوه بر اينكه سخن پرشيانا جان به عنوان متخصص در امور ترانه هاي خاطره انگيز قديمي خارجي و به ويژه ترانه هاي كليف ريچارد كاملا مورد قبول همگان مي باشد من اين موارد را هم راجع به ترانه The Age of Aquarius پيدا كردم:

HTML Code:
Richard, Cliff & Nolan Sisters - Age Of Aquarius / Let The Sunshine In

Running Time: Unknown
Record Date: September 14 1974
Record Location: Unknown
Written By: Galt Macdermot (Age Of Aquarius), James Rado & Gerome Ragni (Let The Sunshine In)
Produced By: Unknown
Engineered By: Unknown
Performed By: Cliff Richard (vocals), other artists and instruments unknown

Original Release Date: Unreleased
Originally Released On: Unreleased (The Cliff Richard Show TV show performance)
Also Released On: N/A
در مورد اجراي اين ترانه از 5th Dimension بله حق با شماست اين اجرا اولين گزينه ايست كه در همه جستجوها ديده مي شود و من هم در پاسخ به درخواست جناب Ahwaztaxi لينك دانلود اين اجرا را نيز قرار دادم والبته تا به اين لحظه نمي دانم اجراي مورد نظر ايشان كدامين بوده است. به هر حال اميدوارم با ياري و كمك شما و ديگر دوستان ترانه مورد نظر پرشيانا جان رانيز بيابيم چرا كه ايشان حق بزرگي به گردن اين تاپيك دارند.

پيروز و پاينده باشيد.

Last edited by Arianna; 08-15-2007 at 11:55 PM..
Old 08-16-2007, 12:56 AM   #2066
mypersian
Registered User

Quote:
مرا به دورانی بردید که در بیست و چند سالگی تازه مانند یک کودک بی غل وغش شده بودم
واقعا" ممنون ومتشکر
درباره دومی هم سعی میکنم اطلاعات بیشتری بیابم
بازم ممنون از بزرگواری شما
ارادتمندم
خواهش می کنم.مایه شادی من است که به آهنگ مورد نظر تان دست یافتید.باز هم اگر موردی بود خوشحال میشم بتونم کمک کنم.زنده باشید و پاینده.
Old 08-16-2007, 01:05 AM   #2067
mypersian
Registered User

Quote:
نوشته ای از Arianna View Post
سلام ماي پرژن جان عزيز

من با اجازه دوست عزيزم يك توضيح در مورد ترانه مورد نظر ايشان بدهم. بله در اين موضوع كه كليف ريچارد اين ترانه را اجرا كرده ترديد به خود راه ندهيد چرا كه علاوه بر اينكه سخن پرشيانا جان به عنوان متخصص در امور ترانه هاي خاطره انگيز قديمي خارجي و به ويژه ترانه هاي كليف ريچارد كاملا مورد قبول همگان مي باشد من اين موارد را هم راجع به ترانه The Age of Aquarius پيدا كردم:

HTML Code:
Richard, Cliff & Nolan Sisters - Age Of Aquarius / Let The Sunshine In

Running Time: Unknown
Record Date: September 14 1974
Record Location: Unknown
Written By: Galt Macdermot (Age Of Aquarius), James Rado & Gerome Ragni (Let The Sunshine In)
Produced By: Unknown
Engineered By: Unknown
Performed By: Cliff Richard (vocals), other artists and instruments unknown

Original Release Date: Unreleased
Originally Released On: Unreleased (The Cliff Richard Show TV show performance)
Also Released On: N/A
در مورد اجراي اين ترانه از 5th Dimension بله حق با شماست اين اجرا اولين گزينه ايست كه در همه جستجوها ديده مي شود و من هم در پاسخ به درخواست جناب Ahwaztaxi لينك دانلود اين اجرا را نيز قرار دادم والبته تا به اين لحظه نمي دانم اجراي مورد نظر ايشان كدامين بوده است. به هر حال اميدوارم با ياري و كمك شما و ديگر دوستان ترانه مورد نظر پرشيانا جان رانيز بيابيم چرا كه ايشان حق بزرگي به گردن اين تاپيك دارند.

پيروز و پاينده باشيد.
آریانا جان سلام

من منظورم این بود که آیا آهنگ رو خود شنیدند و یا کسی این اجرا توسط Cliff Richard رو مطرح کردند و ایشان که از طرفداران کلیف ریچارد هستند می خواهند این آهنگ از کلیف رو داشته باشند.وگرنه در تخصص ایشان در مورد ترانه های خاطره انگیز هیچ شبهه ای نیست.امیدوارم ترانه مورد نظر پرشیانای عزیز هرچه زودتر یافت و به دستشان برسد.
Old 08-16-2007, 01:13 AM   #2068
Trusted Member
Arianna
مدیر بازنشسته

Arianna's Avatar

کاربر فعال موسیقی 

Quote:
آریانا جان سلام

من منظورم این بود که آیا آهنگ رو خود شنیدند و یا کسی این اجرا توسط Cliff Richard رو مطرح کردند و ایشان که از طرفداران کلیف ریچارد هستند می خواهند این آهنگ از کلیف رو داشته باشند.وگرنه در تخصص ایشان در مورد ترانه های خاطره انگیز هیچ شبهه ای نیست.امیدوارم ترانه مورد نظر پرشیانای عزیز هرچه زودتر یافت و به دستشان برسد.
سلام ماي پرژن عزيز

ايشان اجراي ناتمام اين ترانه توسط كليف ريچارد را هم آپلود كرده اند و همانطور كه گفتند قبلا از Audiogalaxy دانلود كرده بودند. من هم اميدوارم اين اتفاق خوشايند در آينده نزديك به وقوع بپيوندد و ايشان به ترانه مورد نظر خود دست يابند كه اگر چنين شود بي ترديد يكي ديگر از شگفتيهاي اين تاپيك خواهد بود! بايد اميدوار بود...

Last edited by Arianna; 08-16-2007 at 01:05 PM..
Old 08-16-2007, 01:44 AM   #2069
ladaano
Registered User

ladaano's Avatar

Quote:
اولا" سلام خانم
ثانیا"از لطفی که به این کمینه دارید ممنون
ثالثا"مدتی است میخواهم شما را بیشتر درگیر این تایپیک بکنم چون از توجهاتتان پیداست بسیار به موزیک علی الخصوص oldies علاقه مندید پس بگذارید از شما در خواستی بکنم ترانه ای را میخواهم که مطمئنا" در آرشیو تان دارید اگر هم نه مسلما" یافتن لینک آن بسیار راحت است ترانه I need a hero از خانم پر صدای آمریکائی بانی تایلر
من این ترانه را به شرطی دانلود خواهم کرد که فقط توسط شخص شما آپلود یا معرفی شود دلیل این امر را هم بعدا"عرض میکنم
منتظرم
موفق باشید
سلام دوست نازنین و گرامی . خیلی ممنون که مرا قابل دانستید و از من تقاضای ترانه نمودید . بله من این ترانه را دارم وباید بگویم از همین تاپیک نازنینم آن را داونلود نمودم .ولی متاسفانه روشupload را نمی دانم . در غیر این صورت شما وسایر نازنینان را غرق درترانه های مورد علاقه ام مینمودم . موفق ,سرافراز باشید . لادن
ladaano is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2007, 01:31 PM   #2070
Trusted Member
mehran50
کاربر فعال موسیقی

mehran50's Avatar

Quote:
سلام دوست نازنین و گرامی . خیلی ممنون که مرا قابل دانستید و از من تقاضای ترانه نمودید . بله من این ترانه را دارم وباید بگویم از همین تاپیک نازنینم آن را داونلود نمودم .ولی متاسفانه روشupload را نمی دانم . در غیر این صورت شما وسایر نازنینان را غرق درترانه های مورد علاقه ام مینمودم . موفق ,سرافراز باشید . لادن
سلام
روش آپلود:
1-وارد سایت www.4shared.com شوید
2-روی گزینه sign up کلیک کنید
3-یک آدرس ایمیل و یک پسورد انتخاب کرده و گزینه نهایی را هم همان free یا مجانی قرار داده مجدد روی sign up کلیک کنید
4-حالا شما صاحب یک share box هستید که میتوانید فایلهای مورد نظر خودتان را در آن قرار بدهید تا سایرین هم به آنها دسترسی داشته باشند
5-در پایین صفحه یک محل برای معرفی مکانی که آهنگ مورد نظر شما در آن قرار دارد تعبیه شده روی کلید browse کلیک کنید و آدس فایل مورد نظر را از روی هارد کامپیوتر خود پیدا نموده open کنید
6-حالا کلید upload را فشار دهید و منتظر بمانید تا آپلود آهنگ تمام شود
7-ترانه یا فایل مورد نظر به صفحه بالایی منتقل میشود
8-تمام شد میتوانید آدرس آنرا به امثال ما بدهید تا در شادیهایتان شریک شویم

همچنان منتظر ترانه در خواستی خود هستم
موفق باشید
mehran50 is offline   Reply With Quote
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules