![]() |
|
|
#2056 | |
|
Registered User
|
Quote:
اولا اشتباه نکردید دوما بگذارید به حساب غنای پست هایتان که در فرصت مناسب خواندن را می طلبد سوما خواهش می کنم.شما آهنگ مورد نظرتان را بفرمایید خوشحال خواهم شد اگر بتوانم کمک کنم. در مورد آهنگ هایی که مطرح کرده اید آهنگ دوم keke از Servet Kocakaya هست: Servet Kocakaya_Keke در مورد آهنگ اول که باید کلمه مربوطه Sor bakalım باشه اگر کلمات یا جملات بیشتری بیاورید شاید بهتر بتونم کمک کنم چون نام خواننده مشخص نیست و کلمه sor bakalım در اهنگ های زیادی وجود داره که ممکنه نام آهنگ به صورت دیگری در آلبوم نامگذاری شده باشه. شاد و پیروز باشید. . |
|
|
|
|
|
|
#2057 |
|
Registered User
|
صد سلام و صد درود به تمام دوستان نازنین و گلم در این تاپیک فوق العاده . دوستان نازنینی که بادر اختیار گذاشتن اطلاعات سبک های مختلف موزیک دنیای آهنگین مرا وسیع تر نمودند و با محبت و حوصله تحسین بر انگیز این تاپیک را به یک محیط کاملا استثنایی تبدیل نمودند. عزیزان ارجمندی مانند : آریانای ناز و گلم . جناب همینه سبز حضور و یاران دوست داشتنی چونmehran50 . ghoghnuse .mypersian .Persiana وdonkhuan و دیگر دوستان خوبم .امیدوارم همیشه شاد و سر بلند باشید . دوستتان دارم . لادن
|
|
|
|
|
|
#2058 | |
|
Registered User
|
Quote:
پرشیانای عزیز خواهش می کنم.شما این آهنگ رو از Cliff Richard شنیدید ؟ اگر شنیده باشید جالب اینه که در همه جا این آهنگ به نام 5th Dimension ذکر شده و حتی در سایت شخصی کلیف ریچارد http://www.cliffrichard.org/ چیزی در مورد اینکه کلیف ریچارد آهنگ The Age of Aquarius رو خوانده باشه ذکر نشده. |
|
|
|
|
|
|
#2059 | |
|
Registered User
|
Quote:
من هم برای شما دوست عزیز آرزوی موفقیت و شادکامی دارم. |
|
|
|
|
|
|
#2060 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
لادن عزيزم، چون هميشه مرا شرمنده لطف خود كرديد! من واقعا خوشحال مي شوم بتوانم براي دوستان عزيزي چون شما مفيد باشم. اميدوارم همواره شيرين ترين و خاطره انگيز ترين سمفوني روحنواز بر "دنياي آهنگين" شما حكمفرما باشد. پيروز و سرفراز باشيد.
|
|
|
|
|
#2061 |
|
Registered User
|
سلام به همه دوستان عزيز
![]() خواهر ساحل زحمت كشيدند و تاپيكي با عنوان " فراخوان برای اشتراک موسیقی " ايجاد كردند . اسم تاپيك كاملا گويا هست و خواهر ساحل با بيان قوي در پست اول تاپيك همه چيز رو عنوان كردند در مرحله اول مختص نظر خواهي و قول همكاري هست ! و در در صورت توفيق در مرحله دوم كار اشتراك گذاري شروع ميشه از دوستان فعال در بخش موسيقي خواهش ميكنم كه پيگير كار باشند متشكرم |
|
|
|
|
|
#2062 | |
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
ثانیا"از لطفی که به این کمینه دارید ممنون ثالثا"مدتی است میخواهم شما را بیشتر درگیر این تایپیک بکنم چون از توجهاتتان پیداست بسیار به موزیک علی الخصوص oldies علاقه مندید پس بگذارید از شما در خواستی بکنم ترانه ای را میخواهم که مطمئنا" در آرشیو تان دارید اگر هم نه مسلما" یافتن لینک آن بسیار راحت است ترانه I need a hero از خانم پر صدای آمریکائی بانی تایلر من این ترانه را به شرطی دانلود خواهم کرد که فقط توسط شخص شما آپلود یا معرفی شود دلیل این امر را هم بعدا"عرض میکنم منتظرم موفق باشید
|
|
|
|
#2063 | |
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
واقعا" ممنون ومتشکر درباره دومی هم سعی میکنم اطلاعات بیشتری بیابم بازم ممنون از بزرگواری شما ارادتمندم |
|
|
|
|
|
|
#2064 |
|
Registered User
|
اسمایلی عزیز متشکرم
![]() این آهنگ قبلا توسط جناب ققنوس معرفی شده بود اما من اجرای هلموت لوتی رو هم پیدا کردم و حالا هر دو رو دوباره می ذارم. ![]() That's Amore Youtube اجرای این آهنگ با صدای Helmut Lotti ![]() That's Amore Youtube یک آهنگ هم از Paul Anka که از خواننده ی دیگری کاور شده ! ![]() The way you make me feel |
|
|
|
|
|
#2065 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
من با اجازه دوست عزيزم يك توضيح در مورد ترانه مورد نظر ايشان بدهم. بله در اين موضوع كه كليف ريچارد اين ترانه را اجرا كرده ترديد به خود راه ندهيد چرا كه علاوه بر اينكه سخن پرشيانا جان به عنوان متخصص در امور ترانه هاي خاطره انگيز قديمي خارجي و به ويژه ترانه هاي كليف ريچارد كاملا مورد قبول همگان مي باشد من اين موارد را هم راجع به ترانه The Age of Aquarius پيدا كردم: HTML Code:
Richard, Cliff & Nolan Sisters - Age Of Aquarius / Let The Sunshine In Running Time: Unknown Record Date: September 14 1974 Record Location: Unknown Written By: Galt Macdermot (Age Of Aquarius), James Rado & Gerome Ragni (Let The Sunshine In) Produced By: Unknown Engineered By: Unknown Performed By: Cliff Richard (vocals), other artists and instruments unknown Original Release Date: Unreleased Originally Released On: Unreleased (The Cliff Richard Show TV show performance) Also Released On: N/A پيروز و پاينده باشيد. Last edited by Arianna; 08-15-2007 at 11:55 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#2066 |
|
Registered User
|
خواهش می کنم.مایه شادی من است که به آهنگ مورد نظر تان دست یافتید.باز هم اگر موردی بود خوشحال میشم بتونم کمک کنم.زنده باشید و پاینده.
|
|
|
|
|
|
#2067 | |
|
Registered User
|
Quote:
من منظورم این بود که آیا آهنگ رو خود شنیدند و یا کسی این اجرا توسط Cliff Richard رو مطرح کردند و ایشان که از طرفداران کلیف ریچارد هستند می خواهند این آهنگ از کلیف رو داشته باشند.وگرنه در تخصص ایشان در مورد ترانه های خاطره انگیز هیچ شبهه ای نیست.امیدوارم ترانه مورد نظر پرشیانای عزیز هرچه زودتر یافت و به دستشان برسد. |
|
|
|
|
|
|
#2068 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
ايشان اجراي ناتمام اين ترانه توسط كليف ريچارد را هم آپلود كرده اند و همانطور كه گفتند قبلا از Audiogalaxy دانلود كرده بودند. من هم اميدوارم اين اتفاق خوشايند در آينده نزديك به وقوع بپيوندد و ايشان به ترانه مورد نظر خود دست يابند كه اگر چنين شود بي ترديد يكي ديگر از شگفتيهاي اين تاپيك خواهد بود! بايد اميدوار بود...Last edited by Arianna; 08-16-2007 at 01:05 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#2069 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2070 | |
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
روش آپلود: 1-وارد سایت www.4shared.com شوید 2-روی گزینه sign up کلیک کنید 3-یک آدرس ایمیل و یک پسورد انتخاب کرده و گزینه نهایی را هم همان free یا مجانی قرار داده مجدد روی sign up کلیک کنید 4-حالا شما صاحب یک share box هستید که میتوانید فایلهای مورد نظر خودتان را در آن قرار بدهید تا سایرین هم به آنها دسترسی داشته باشند 5-در پایین صفحه یک محل برای معرفی مکانی که آهنگ مورد نظر شما در آن قرار دارد تعبیه شده روی کلید browse کلیک کنید و آدس فایل مورد نظر را از روی هارد کامپیوتر خود پیدا نموده open کنید 6-حالا کلید upload را فشار دهید و منتظر بمانید تا آپلود آهنگ تمام شود 7-ترانه یا فایل مورد نظر به صفحه بالایی منتقل میشود 8-تمام شد میتوانید آدرس آنرا به امثال ما بدهید تا در شادیهایتان شریک شویم همچنان منتظر ترانه در خواستی خود هستم موفق باشید |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|