![]() |
|
|
#2071 | |
|
Registered User
|
Quote:
http://www.4shared.com/account/file....Ij2CyYS4F9L89h Last edited by ladaano; 08-16-2007 at 02:42 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#2072 | |
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
طبق این اطلاعاتی که دادین ظاهرا این ترانه اصلا release نشده یعنی تو هیچ آلبومی ارائه نشده و فقط تو یه برنامه تلویزیونی که شوی کلیف ریچارد بوده با همکاری یه گروه دیگه به نام نولان سیسترز اجرای روصحنه داشته. اون فایلی که خانم پرشیانا گذاشته هم کاملا مشخصه که از روی ویدئوش کپچر شده و پیداست که آخرای شو هم بوده چون کلیف داره از مهموناش تشکر میکنه که تشریف آوردن و مجلسشو گرم کردن! ضمن اینکه فایله ناتمام نیست و آخرش با صدای تشویق تماشاچیا فید میشه. ممکنه چند ثانیه اولش منظور ایشون بوده باشه. البته منم در حد توانم دنبالش گشتم ولی با توجه به موارد فوق باید دنبال ویدئوش باشیم. Last edited by hamineh; 08-16-2007 at 02:47 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#2073 | |
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
دل با یار سر به کار Last edited by mehran50; 08-16-2007 at 03:23 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#2074 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
بله اين ترانه اگر در يكي از آلبومهاي كليف ريچارد قرار گرفته بود پيدا كردنش از طريق تورنت و يا اي ميول كار نسبتا ساده اي مي بود! البته بعيد هم نيست كه دوستداران كليف ريچارد اين آهنگ را در نهايت در آلبومي قرار داده باشند!من البته فايلي كه پرشياناي عزيز به عنوان نمونه گذاشته بودند را دانلود نكردم چون عبارت incomplete كه ايشان به كار برده بودند خود به اندازه كافي دال بر ناتمام و يا ناقص بودن فايل از نظر ايشان بود. به هر حال اميدوارم جستجوها نتيجه بدهد و به قول پرشيانا جان" خانواده اى را از نگرانى برهاند" !
|
|
|
|
|
#2075 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
از اينكه شما دوست عزيز هم به جمع آپلودكنندگان پيوستيد به شما صميمانه تبريك مي گويم.فقط با اجازه آقا مهران بزرگوار من يك نكته خدمت شما عرض كنم و آن اينكه لينكي كه شما براي دانلودكنندگان قرار مي دهيد همان لينكيست كه كنار Go قرار گرفته كه وقتي بر روي Go كليك مي كنيد شما را به صفحه اي كه از آن فايل آپلود شده قابل دانلود مي باشد راهنمايي مي كند. البته اميدوارم جسارت نبوده باشد من فقط چون الان بر روي لينكي كه شما لطف كرده و گذاشته بوديد كليك كردم و فقط صفحه اول 4shared را ديدم اين نكته را گفتم. پيروز باشيد. |
|
|
|
|
|
|
#2076 |
|
Registered User
|
جناب مهران که آهنگ Holding out for a hero رو یادآوری کردند بد ندیدم ورژن های دیگه ش رو هم بذارم
Bonnie Tyler ![]() Holding Out For A Hero Shrek 2 OST اولی اجرای Fairy Godmother با صدای Jennifer Saunders ![]() ![]() Holding out for a hero و دومی هم تیتراژ پایانی شرک با اجرای Frou Frou ![]() Holding Out For A Hero بعدی هم با اجرای Jessica Nelson Holding Out For A Hero |
|
|
|
|
|
#2077 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
امروز سی امین سالگرد درگذشت الویس پریسلی بود. به همن مناسبت یه فولدر از آهنگاشو معرفی میکنم:
http://www.4shared.com/dir/3399412/2...a/sharing.html ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by hamineh; 08-17-2007 at 03:44 AM.. |
|
|
|
|
|
#2078 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#2079 | |||
|
مدیر بازنشسته
|
سلام ^_^
واو! فکر نميکردم اون آهنگ کليف اينقدر ماجراساز بشه ^0^ مرسىاز دوستان عزيز که وقت گذاشتند ودنبالش گشتند ولى من خودم از سال 2001 که اون آهنگ رو دانلود کردم تا حالا دنبالش گشتم ولى پيدايش نکردم My persian جان، معلومه که خودم شنيدمش، لينکشو که گذاشته بودم، اونم چون براى تولد مامانم که متولد بهمنه و سمبل اون ماه Aquarius ه دنبال آهنگ هايى با اين مضمون ميگشتم که براش يه نوار درست کنم و کادو کنم بهش که وسط نتايج ديدم کليف ريچار هم اين Age of Aquarius رو تو يکىاز شوهاش اجرا کرده بوده و با کلى سلام و صلوات دانلودش کردم، فقط حيف و صد حيف که Age of Aquarius ش از بخش کر آهنگ شروع ميشه و از اونجا که قبلش پايان جمله ى قبلى توسط کليف ريچارد ادا ميشه پس معلوم ميشه که آهنگ سرش يه جاى ديگه بوده (عجب توضيحاتىدادم!!)!!! مرسى آريانا جان و جناب همينه ى عزيز، راستش به نظر نمياد پيدا شدنى باشد، مگه به قول همينه جان همون شوى تلويزيونيش رو پيدا کنم، در هر حال ممنونم از اين همه لطف و محبت و زحمتى که همگيتون کشيديد و شرمنده که باعث دردسرتون شدم ![]() ![]() ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]()
افسانه باران در ايران | قصه هاى کهن مردم آسيا | افسانه شجاعان | کلکسيون اسمايلى| ماجراى هيجان انگيز و پندآموز مانيتور خريدن بنده | شاهنامه فردوسى |3D Parse | AnimParadise | Real-time HTML Editor I hate arabian gulf
|
|||
|
|
|
|
|
#2080 |
|
مدیر بازنشسته
|
چون ديدم جناب هميه ى عزيز (راستىمشکلاتتون حل شد؟) از الويس آهنگ گذاشته اند، بد نديدم که منم چند تا آهنگ راک اند رولى از گروه Danny and the Juniors بگذارم ^_^:
Danny and the Juniors - Rock n' Roll is here to stay Danny And The Juniors - At the Hop Danny And The Juniors - Back to the Hop اطلاعاتى در رابطه با اين گروه در ويکيپديا: http://en.wikipedia.org/wiki/Danny_%26_the_Juniors ![]() |
|
|
|
|
|
#2081 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
نگران نباشيد اين مساله ممكن است براي هر كسي كه براي نخستين بار فايلي را آپلود مي كند پيش بيايد. مهم اين است كه شما الان شيوه صحيح آپلود كردن را مي دانيد. استوار و پيروز باشيد. |
|
|
|
|
|
|
#2082 | |
|
Registered User
|
Quote:
http://www.4shared.com/account/file....g7tRHztUznIspz |
|
|
|
|
|
|
#2083 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
از اينكه لطف كرده و اين ترانه زيبا را به من هديه كرديد از شما بسيار سپاسگذارم. البته در مورد لينكي كه لطف كرده و گذاشتيد نكاتي وجود دارد كه به طور كامل در پيام خصوصي برايتان توضيح داده ام. باز هم از شما به خاطر لطفي كه به من داريد تشكر مي كنم. پيروز باشيد. |
|
|
|
|
|
|
#2084 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
![]() خواهش مي كنم دوست عزيز ولي من كه متاسفانه تا اين لحظه موفق به يافتن ترانه مورد نظر شما نشده ام! در ضمن دليلي كه براي علاقه داشتن به ترانه Teenager in Love ذكر كرديد واقعا بسي جالب بود! ![]() شادكام و كامروا باشيد. |
|
|
|
|
|
|
#2085 |
|
Registered User
|
Garou
سلام به همه دوستان
![]() برای امشب یکی از خوانندگان بسیار مشهور ایالت کبک کانادا را به حضور دوستان معرفی می کنم . مردی با صدای خش دار و بسیار استثنایی که شاید مشابه این صدا را کم شنیده باشین . ایشون توسط یکی از ترانه سرایان بسیار معروف کانادا ( Luc Plamondon ) هنگامی که در حال اجرای یک ترانه بلوز آمریکایی در کافه ای کوچک در شربروک بود کشف شد !! پس از چندین اجرا ، انتخاب وی برای نقش کوزیمودو در نمایش موزیکال گوژپشت نتردام وی را به یک ستاره بدل کرد . پس از ایفای نقش در چندین نمایش موزیکال وی مسیر اجرای ترانه های پاپ را در کانادا و کشورهای اروپایی برگزید که بسیار موفق بود . امیدوارم از این ترانه آقای گارو لذت ببرید . L'adieu موفق باشین بدرود . پ . ن : من متاسفانه خیلی درگیرم . اگر خانم آریانای عزیز که زحمت همه ما روی دوش ایشونه بتونند چند ترانه برتر دیگه از ایشون را آپلود کنند و در اختیار دوستان قرار بدند من را رهین منت خودشون نمودند . پیشاپیش از لطف شما متشکرم .
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|