PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > فرهنگ و هنرهای سنتی > موسیقی و رادیو > موسیقی خارجی

Reply

امکانات بيشتر
Old 08-16-2007, 02:39 PM   #2071
ladaano
Registered User

ladaano's Avatar

Quote:
نوشته ای از mehran50 View Post
سلام
روش آپلود:
1-وارد سایت www.4shared.com شوید
2-روی گزینه sign up کلیک کنید
3-یک آدرس ایمیل و یک پسورد انتخاب کرده و گزینه نهایی را هم همان free یا مجانی قرار داده مجدد روی sign up کلیک کنید
4-حالا شما صاحب یک share box هستید که میتوانید فایلهای مورد نظر خودتان را در آن قرار بدهید تا سایرین هم به آنها دسترسی داشته باشند
5-در پایین صفحه یک محل برای معرفی مکانی که آهنگ مورد نظر شما در آن قرار دارد تعبیه شده روی کلید browse کلیک کنید و آدس فایل مورد نظر را از روی هارد کامپیوتر خود پیدا نموده open کنید
6-حالا کلید upload را فشار دهید و منتظر بمانید تا آپلود آهنگ تمام شود
7-ترانه یا فایل مورد نظر به صفحه بالایی منتقل میشود
8-تمام شد میتوانید آدرس آنرا به امثال ما بدهید تا در شادیهایتان شریک شویم

همچنان منتظر ترانه در خواستی خود هستم
موفق باشید
سلام دوست عزیز . طبق گفته شما عمل کردم . واقعا تشکر می کنم از محبت شما به من که با توضیحات کامل خود مرا به مهمانی ترانه ها دعوت نمودید . حالا می فهمم همه شما نازنینان همیشه حاضر این تاپیک چه اندازه وقت و حوصله به خرج می دهید که تملم این ترانه های زیبا را با ما شریک می شوید . اکنون بیشتر دوستتان دارم وبیشتر از گذشته برای همه شما دوستان مهربانم احترام قائلم . موفق باشید . لادن
http://www.4shared.com/account/file....Ij2CyYS4F9L89h

Last edited by ladaano; 08-16-2007 at 02:42 PM..
ladaano is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2007, 02:44 PM   #2072
Trusted Member
hamineh
کاربر فعال موسیقی

hamineh's Avatar

کاربر فعال موسیقی 

Quote:
نوشته ای از Arianna View Post
سلام ماي پرژن جان عزيز

من با اجازه دوست عزيزم يك توضيح در مورد ترانه مورد نظر ايشان بدهم. بله در اين موضوع كه كليف ريچارد اين ترانه را اجرا كرده ترديد به خود راه ندهيد چرا كه علاوه بر اينكه سخن پرشيانا جان به عنوان متخصص در امور ترانه هاي خاطره انگيز قديمي خارجي و به ويژه ترانه هاي كليف ريچارد كاملا مورد قبول همگان مي باشد من اين موارد را هم راجع به ترانه The Age of Aquarius پيدا كردم:

HTML Code:
Richard, Cliff & Nolan Sisters - Age Of Aquarius / Let The Sunshine In

Running Time: Unknown
Record Date: September 14 1974
Record Location: Unknown
Written By: Galt Macdermot (Age Of Aquarius), James Rado & Gerome Ragni (Let The Sunshine In)
Produced By: Unknown
Engineered By: Unknown
Performed By: Cliff Richard (vocals), other artists and instruments unknown

Original Release Date: Unreleased
Originally Released On: Unreleased (The Cliff Richard Show TV show performance)
Also Released On: N/A
در مورد اجراي اين ترانه از 5th Dimension بله حق با شماست اين اجرا اولين گزينه ايست كه در همه جستجوها ديده مي شود و من هم در پاسخ به درخواست جناب Ahwaztaxi لينك دانلود اين اجرا را نيز قرار دادم والبته تا به اين لحظه نمي دانم اجراي مورد نظر ايشان كدامين بوده است. به هر حال اميدوارم با ياري و كمك شما و ديگر دوستان ترانه مورد نظر پرشيانا جان رانيز بيابيم چرا كه ايشان حق بزرگي به گردن اين تاپيك دارند.

پيروز و پاينده باشيد.

طبق این اطلاعاتی که دادین ظاهرا این ترانه اصلا release نشده یعنی تو هیچ آلبومی ارائه نشده و فقط تو یه برنامه تلویزیونی که شوی کلیف ریچارد بوده با همکاری یه گروه دیگه به نام نولان سیسترز اجرای روصحنه داشته. اون فایلی که خانم پرشیانا گذاشته هم کاملا مشخصه که از روی ویدئوش کپچر شده و پیداست که آخرای شو هم بوده چون کلیف داره از مهموناش تشکر میکنه که تشریف آوردن و مجلسشو گرم کردن! ضمن اینکه فایله ناتمام نیست و آخرش با صدای تشویق تماشاچیا فید میشه. ممکنه چند ثانیه اولش منظور ایشون بوده باشه. البته منم در حد توانم دنبالش گشتم ولی با توجه به موارد فوق باید دنبال ویدئوش باشیم.

Last edited by hamineh; 08-16-2007 at 02:47 PM..
hamineh is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2007, 03:14 PM   #2073
Trusted Member
mehran50
کاربر فعال موسیقی

mehran50's Avatar

Quote:
نوشته ای از ladaano View Post
سلام دوست عزیز . طبق گفته شما عمل کردم . واقعا تشکر می کنم از محبت شما به من که با توضیحات کامل خود مرا به مهمانی ترانه ها دعوت نمودید . حالا می فهمم همه شما نازنینان همیشه حاضر این تاپیک چه اندازه وقت و حوصله به خرج می دهید که تملم این ترانه های زیبا را با ما شریک می شوید . اکنون بیشتر دوستتان دارم وبیشتر از گذشته برای همه شما دوستان مهربانم احترام قائلم . موفق باشید . لادن
قابل شما را نداشت سرکار خانم

Last edited by mehran50; 08-16-2007 at 03:23 PM..
mehran50 is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2007, 04:05 PM   #2074
Trusted Member
Arianna
مدیر بازنشسته

Arianna's Avatar

کاربر فعال موسیقی 

Quote:
نوشته ای از hamineh View Post
طبق این اطلاعاتی که دادین ظاهرا این ترانه اصلا release نشده یعنی تو هیچ آلبومی ارائه نشده و فقط تو یه برنامه تلویزیونی که شوی کلیف ریچارد بوده با همکاری یه گروه دیگه به نام نولان سیسترز اجرای روصحنه داشته. اون فایلی که خانم پرشیانا گذاشته هم کاملا مشخصه که از روی ویدئوش کپچر شده و پیداست که آخرای شو هم بوده چون کلیف داره از مهموناش تشکر میکنه که تشریف آوردن و مجلسشو گرم کردن! ضمن اینکه فایله ناتمام نیست و آخرش با صدای تشویق تماشاچیا فید میشه. ممکنه چند ثانیه اولش منظور ایشون بوده باشه. البته منم در حد توانم دنبالش گشتم ولی با توجه به موارد فوق باید دنبال ویدئوش باشیم.
سلام.

بله اين ترانه اگر در يكي از آلبومهاي كليف ريچارد قرار گرفته بود پيدا كردنش از طريق تورنت و يا اي ميول كار نسبتا ساده اي مي بود! البته بعيد هم نيست كه دوستداران كليف ريچارد اين آهنگ را در نهايت در آلبومي قرار داده باشند!من البته فايلي كه پرشياناي عزيز به عنوان نمونه گذاشته بودند را دانلود نكردم چون عبارت incomplete كه ايشان به كار برده بودند خود به اندازه كافي دال بر ناتمام و يا ناقص بودن فايل از نظر ايشان بود. به هر حال اميدوارم جستجوها نتيجه بدهد و به قول پرشيانا جان" خانواده اى را از نگرانى برهاند" !

تو كه خودسوزي هر شب پره را مي فهمي
باورم نيست كه مرگ بال و پر يادت نيست...
Arianna is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2007, 04:14 PM   #2075
Trusted Member
Arianna
مدیر بازنشسته

Arianna's Avatar

کاربر فعال موسیقی 

Quote:
سلام لادن جان

از اينكه شما دوست عزيز هم به جمع آپلودكنندگان پيوستيد به شما صميمانه تبريك مي گويم.فقط با اجازه آقا مهران بزرگوار من يك نكته خدمت شما عرض كنم و آن اينكه لينكي كه شما براي دانلودكنندگان قرار مي دهيد همان لينكيست كه كنار Go قرار گرفته كه وقتي بر روي Go كليك مي كنيد شما را به صفحه اي كه از آن فايل آپلود شده قابل دانلود مي باشد راهنمايي مي كند. البته اميدوارم جسارت نبوده باشد من فقط چون الان بر روي لينكي كه شما لطف كرده و گذاشته بوديد كليك كردم و فقط صفحه اول 4shared را ديدم اين نكته را گفتم.

پيروز باشيد.
Old 08-16-2007, 06:27 PM   #2076
saheljunior
Registered User

saheljunior's Avatar

جناب مهران که آهنگ Holding out for a hero رو یادآوری کردند بد ندیدم ورژن های دیگه ش رو هم بذارم

Bonnie Tyler

Holding Out For A Hero

Shrek 2 OST
اولی اجرای Fairy Godmother با صدای Jennifer Saunders

Holding out for a hero
و دومی هم تیتراژ پایانی شرک با اجرای Frou Frou

Holding Out For A Hero

بعدی هم با اجرای Jessica Nelson

Holding Out For A Hero
saheljunior is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2007, 03:41 AM   #2077
Trusted Member
hamineh
کاربر فعال موسیقی

hamineh's Avatar

کاربر فعال موسیقی 

امروز سی امین سالگرد درگذشت الویس پریسلی بود. به همن مناسبت یه فولدر از آهنگاشو معرفی میکنم:

http://www.4shared.com/dir/3399412/2...a/sharing.html

Last edited by hamineh; 08-17-2007 at 03:44 AM..
hamineh is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2007, 03:55 AM   #2078
ladaano
Registered User

ladaano's Avatar

Quote:
سلام لادن جان

از اينكه شما دوست عزيز هم به جمع آپلودكنندگان پيوستيد به شما صميمانه تبريك مي گويم.فقط با اجازه آقا مهران بزرگوار من يك نكته خدمت شما عرض كنم و آن اينكه لينكي كه شما براي دانلودكنندگان قرار مي دهيد همان لينكيست كه كنار Go قرار گرفته كه وقتي بر روي Go كليك مي كنيد شما را به صفحه اي كه از آن فايل آپلود شده قابل دانلود مي باشد راهنمايي مي كند. البته اميدوارم جسارت نبوده باشد من فقط چون الان بر روي لينكي كه شما لطف كرده و گذاشته بوديد كليك كردم و فقط صفحه اول 4shared را ديدم اين نكته را گفتم.

پيروز باشيد.
سلام دوست گرامی و نازنینم. می بینید تورو خدا چطور جلوی شما آبرویم رفت. اتفاقا خودم به محض upload شدن امتحانش کردم که مبادا... ولی باز هم سعی خودم را می کنم . چون قصد دارم برای تمام عزیزان دوست داشتنی این تاپیک که همیشه بهسایر دوستان لطف داشتند و دارند هدیه های موزیکال تقدیم نمایم . قربان مهربانی شما. لادن
Old 08-17-2007, 12:12 PM   #2079
Trusted Member
Persiana
مدیر بازنشسته

Persiana's Avatar

کاربر فعال فرهنگ و هنر 

سلام ^_^

واو! فکر نميکردم اون آهنگ کليف اينقدر ماجراساز بشه ^0^ مرسى‌از دوستان عزيز که وقت گذاشتند ودنبالش گشتند ولى من خودم از سال 2001 که اون آهنگ رو دانلود کردم تا حالا دنبالش گشتم ولى پيدايش نکردم

My persian جان، معلومه که خودم شنيدمش، لينکشو که گذاشته بودم، اونم چون براى ‌تولد مامانم که متولد بهمنه و سمبل اون ماه Aquarius ه دنبال آهنگ هايى با اين مضمون ميگشتم که براش يه نوار درست کنم و کادو کنم بهش که وسط نتايج ديدم کليف ريچار هم اين Age of Aquarius رو تو يکى‌از شوهاش اجرا کرده بوده و با کلى سلام و صلوات دانلودش کردم، فقط حيف و صد حيف که Age of Aquarius ش از بخش کر آهنگ شروع ميشه و از اونجا که قبلش پايان جمله ى قبلى ‌توسط کليف ريچارد ادا ميشه پس معلوم ميشه که آهنگ سرش يه جاى ديگه بوده (عجب توضيحاتى‌دادم!!)!!!

مرسى ‌آريانا جان و جناب همينه ى عزيز، راستش به نظر نمياد پيدا شدنى باشد، مگه به قول همينه جان همون شوى تلويزيونيش رو پيدا کنم،

در هر حال ممنونم از اين همه لطف و محبت و زحمتى ‌که همگيتون کشيديد و شرمنده که باعث دردسرتون شدم

Quote:
اين ترانه هميشه يكي از ترانه هاي مورد علاقه من بوده! كار بسيار خوبي كرديد كه آن را به دوستان معرفي كرديد. اين ترانه سادگي بسيار زيبايي دارد!
مرسى آريانا جان، من خودمم خيلى‌ اين آهنگ رو دوست دارم، شايد چون وقتى شنيدمش خودم هم يک teenager in love بودم

Quote:
عزیزان ارجمندی مانند : آریانای ناز و گلم . جناب همینه سبز حضور و یاران دوست داشتنی چونmehran50 . ghoghnuse .mypersian .Persiana وdonkhuan و دیگر دوستان خوبم .امیدوارم همیشه شاد و سر بلند باشید . دوستتان دارم . لادن
مرسى لادن جان، از لطفتون ممنونم

Quote:
نوشته ای از saheljunior
جناب مهران که آهنگ Holding out for a hero رو یادآوری کردند بد ندیدم ورژن های دیگه ش رو هم بذارم
واو، اين همه کاور داشته؟ ولى من خودم هنوزم همون اجراى بانى ‌تايلرشو بيشتر مى پسندم + ويديوش که به قول معروف آرتيسته (!!!) سوار بر اسب سفيدش از دور پيداش ميشه و حساب بدمن ها رو ميرسه
Persiana is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2007, 12:24 PM   #2080
Trusted Member
Persiana
مدیر بازنشسته

Persiana's Avatar

کاربر فعال فرهنگ و هنر 

چون ديدم جناب هميه ى عزيز (راستى‌مشکلاتتون حل شد؟) از الويس آهنگ گذاشته اند، بد نديدم که منم چند تا آهنگ راک اند رولى از گروه Danny and the Juniors بگذارم ^_^:

Danny and the Juniors - Rock n' Roll is here to stay

Danny And The Juniors - At the Hop

Danny And The Juniors - Back to the Hop

اطلاعاتى در رابطه با اين گروه در ويکيپديا:

http://en.wikipedia.org/wiki/Danny_%26_the_Juniors

Persiana is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2007, 03:57 PM   #2081
Trusted Member
Arianna
مدیر بازنشسته

Arianna's Avatar

کاربر فعال موسیقی 

Quote:
سلام دوست گرامی و نازنینم. می بینید تورو خدا چطور جلوی شما آبرویم رفت. اتفاقا خودم به محض upload شدن امتحانش کردم که مبادا... ولی باز هم سعی خودم را می کنم . چون قصد دارم برای تمام عزیزان دوست داشتنی این تاپیک که همیشه به سایر دوستان لطف داشتند و دارند هدیه های موزیکال تقدیم نمایم . قربان مهربانی شما. لادن
سلام لادن عزيز

نگران نباشيد اين مساله ممكن است براي هر كسي كه براي نخستين بار فايلي را آپلود مي كند پيش بيايد. مهم اين است كه شما الان شيوه صحيح آپلود كردن را مي دانيد.

استوار و پيروز باشيد.
Old 08-17-2007, 04:24 PM   #2082
ladaano
Registered User

ladaano's Avatar

Quote:
سلام لادن عزيز

نگران نباشيد اين مساله ممكن است براي هر كسي كه براي نخستين بار فايلي را آپلود مي كند پيش بيايد. مهم اين است كه شما الان شيوه صحيح آپلود كردن را مي دانيد.

استوار و پيروز باشيد.
آریانای نازنینم ممنون از محبت همیشگی شما. یک ترانه قدیمی و مورد علاقه خودم را به شما یار مهربانم تقدیم می کنم. امیدوارم این تحفه ناقابل را پذیرا باشید. پاینده باشید.لادن
http://www.4shared.com/account/file....g7tRHztUznIspz
Old 08-17-2007, 05:26 PM   #2083
Trusted Member
Arianna
مدیر بازنشسته

Arianna's Avatar

کاربر فعال موسیقی 

Quote:
آریانای نازنینم ممنون از محبت همیشگی شما. یک ترانه قدیمی و مورد علاقه خودم را به شما یار مهربانم تقدیم می کنم. امیدوارم این تحفه ناقابل را پذیرا باشید. پاینده باشید.لادن
http://www.4shared.com/account/file....g7tRHztUznIspz
سلام لادن عزيز

از اينكه لطف كرده و اين ترانه زيبا را به من هديه كرديد از شما بسيار سپاسگذارم. البته در مورد لينكي كه لطف كرده و گذاشتيد نكاتي وجود دارد كه به طور كامل در پيام خصوصي برايتان توضيح داده ام. باز هم از شما به خاطر لطفي كه به من داريد تشكر مي كنم.

پيروز باشيد.
Old 08-17-2007, 05:46 PM   #2084
Trusted Member
Arianna
مدیر بازنشسته

Arianna's Avatar

کاربر فعال موسیقی 

Quote:
نوشته ای از Persiana View Post
سلام ^_^

واو! فکر نميکردم اون آهنگ کليف اينقدر ماجراساز بشه ^0^ مرسى‌از دوستان عزيز که وقت گذاشتند ودنبالش گشتند ولى من خودم از سال 2001 که اون آهنگ رو دانلود کردم تا حالا دنبالش گشتم ولى پيدايش نکردم
...

مرسى ‌آريانا جان و جناب همينه ى عزيز، راستش به نظر نمياد پيدا شدنى باشد، مگه به قول همينه جان همون شوى تلويزيونيش رو پيدا کنم،

در هر حال ممنونم از اين همه لطف و محبت و زحمتى ‌که همگيتون کشيديد و شرمنده که باعث دردسرتون شدم

...

مرسى آريانا جان، من خودمم خيلى‌ اين آهنگ رو دوست دارم، شايد چون وقتى شنيدمش خودم هم يک teenager in love بودم
سلام پرشيانا جان عزيزم!

خواهش مي كنم دوست عزيز ولي من كه متاسفانه تا اين لحظه موفق به يافتن ترانه مورد نظر شما نشده ام!

در ضمن دليلي كه براي علاقه داشتن به ترانه Teenager in Love ذكر كرديد واقعا بسي جالب بود!

شادكام و كامروا باشيد.
Old 08-17-2007, 07:47 PM   #2085
ghoghnuse
Registered User

ghoghnuse's Avatar

Garou

سلام به همه دوستان

برای امشب یکی از خوانندگان بسیار مشهور ایالت کبک کانادا را به حضور دوستان معرفی می کنم . مردی با صدای خش دار و بسیار استثنایی که شاید مشابه این صدا را کم شنیده باشین .
ایشون توسط یکی از ترانه سرایان بسیار معروف کانادا ( Luc Plamondon ) هنگامی که در حال اجرای یک ترانه بلوز آمریکایی در کافه ای کوچک در شربروک بود کشف شد !!

پس از چندین اجرا ، انتخاب وی برای نقش کوزیمودو در نمایش موزیکال گوژپشت نتردام وی را به یک ستاره بدل کرد . پس از ایفای نقش در چندین نمایش موزیکال وی مسیر اجرای ترانه های پاپ را در کانادا و کشورهای اروپایی برگزید که بسیار موفق بود .

امیدوارم از این ترانه آقای گارو لذت ببرید .

L'adieu

موفق باشین

بدرود .

پ . ن : من متاسفانه خیلی درگیرم . اگر خانم آریانای عزیز که زحمت همه ما روی دوش ایشونه بتونند چند ترانه برتر دیگه از ایشون را آپلود کنند و در اختیار دوستان قرار بدند من را رهین منت خودشون نمودند . پیشاپیش از لطف شما متشکرم .

در سرزمين قد كوتاهان ، معيارهاي سنجش هميشه بر مدار صفر سفر كرده اند... چرا توقف كنم؟

آنکس که دلیری می کند و بدون مانعی به خورشید نکاه می کند ، کور می شود
و جهان از آن پس برای او تاریک است ...
ghoghnuse is offline   Reply With Quote
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules