![]() |
|
|
#3586 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
ترانه هاي مذكور را مي توانيد از لينكهاي زير دانلود كنيد: Cheri Cheri Lady Chris Rea - 01 - The Road To Hell Code:
http://www.4shared.com/file/37497305/63a8e910/Chris_Rea_-_01_-_The_Road_To_Hell.html پيروز باشيد.
|
|
|
|
|
#3587 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
![]() آه! چه پست كامل و جامعي! واقعا استفاده برديم جناب duke عزيز! چه جالب كه بنده همين چند روز `پيش پروفايل جناب Starchase را چك كردم و وقتي ديدم ايشان چندين ماه است كه اصلا در فورم نبوده اند بسيار متاسف شده ام! واقعا كه غيبت بزرگاني چون ايشان و همينطور جناب Aliiii عزيز بسيار محسوس است. گالياي عزيز را هم مدت زياديست كه ديگر اينجا نديده ايم. پرشياناي عزيز هم كه گويا با همه فورمها خداحافظي كرده اند چرا كه اگر مشكل فقط ف ي ل ت ر بودن اينجاست پس چرا ايشان به AP كه از ديگر فورمهاي محبوبشان بود هم مراجعه نمي كنند؟ اي كاش همين روزها ميتوانستيم شاهد حضور دوباره همه اين بزرگان عزيز باشيم!Last edited by Arianna; 05-01-2008 at 10:57 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#3588 | ||
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
خواهش می کنم دوست عزیز... من هم موافقم، کارهاشون و نوع سازهاشون خیلی به راک نزدیک هست ا... راست می گید... من چرا همچین شدم؟! لینکش رو اصلاح کردم... با پوزش... Quote:
راستش ف یلترینگ شده مصداق همون مثل قوز بالا قوز... کم کم ممکنه با وجود این هیتلر و بدون وجود ادمینها وضع اینجا رو به وخامت بره... واقعا حیفه... نگرانی من کم کم داره بیشتر می شه... کاشکی می شد کار ی کرد...
Last edited by Arianna; 05-01-2008 at 10:58 PM.. |
||
|
|
|
|
|
#3589 | |||
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
Quote:
![]() Quote:
باز هم بسیار بسیار تشکر از لطفی که داشتی Quote:
خوشبختانه من برای استفاده از فروم مشکلی ندارم و لازم نیست از فیل*تر شکن استفاده کنم فقط 4shared ظاهرآ اون موقع که من میخواستم دانلود کنم مشکلی داشت من لینکهای دیگری هم ازش چک کردم با مرورگرهای مختلف ، که مشکل داشتند همه اما الان مشکلش حل شده خوشبختانه! تشکر از توجه شما
شاد بودن بزرگترين انتقامي هست که ميتوني از زندگي بگيري It's who I am Guys, it's what I am. Right or wrong, I can't change that. نواختن براي ايران|LOST|جادوي رنگ و بوم|سينماي مردانه|دنياي مجازي- آنچه ساخته ايم - آنچه ميسازيم قرن شعر|براي هميشه Queen|سرزمين زيبايي ها ايران|ايام خوش كودكي|ديكتاتور ها | شواليه هاي آوازخوان |
|||
|
|
|
|
|
#3590 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
چه خوب كه شما مشكل هيتلر را نداريد! اميدوارم به زودي همه گير شود گرچه متاسفانه همه گير شدن آن شكل ديگرش هم ممكن است!!! در مورد 4shared هم بسيار خوشحالم كه مشكل موقتي بوده. |
|
|
|
|
|
|
#3591 | |||
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
Quote:
درود بر دوک معظم که با حضور همیشگی خود جور غیبتهای طولانی و کم کاری های ناشی از بی بضاعتی ما را میکشند Quote:
((رفته بودم تا مثل یک کبوتر ------باز کنم تو آسمون بال و پر دیدم که شوقی ندارم به پرواز -----عقل هی ام زد که خودت رو نباز عشق باید پا در میونی کنه-------تا آدم احساس جوونی کنه(2).)) یا حق
|
|
|
|
#3592 |
|
Registered User
|
سلام بر دوستان - یادم هست سالها پیش یه ترانه فرانسوی از رادیو مونت کارلو شنیده بودم اما الان حتی اسمش هم یادم نیست. تنها چیزی که یادمه دو تا عبارت "lila lila"و "danse avec moi" هست! اگه از دوستان کسی چنین آهنگی یادشه و اسمشو میدونه یا اینکه خود ترانه رو داره لطفا در تاپیک قرار بده!
|
|
|
|
|
|
#3593 |
|
Registered User
|
دوستان من چندتا آهنگ ملایم و بدون کلام و زیبا می خواستم . راستش اصلا تا حالا تو کار این جور آهنگها نبودم و تازه علاقه مند به این جور آهنگها شدم. یه چیزی تو مایه های آهنگ زیر می خوام
http://www.zshare.net/audio/115039099b224cb0/ البته یه آهنگ هم از گروه era به اسم the mass گوش دادم خیلی خوشم اومد اگرکسی مثل این آهنگ هم سراغ داره بزاره. این هم آهنگش http://www.4shared.com/file/25834348...ified=8e54f339 |
|
|
|
|
|
#3594 |
|
Registered User
|
سلام و صد درود بر دوستان خوب و خستگی ناپذیر . دوباره آمدم ولی با دستی خالی و اما پر توقع . دیشب در برنامه americqan idol یکی از شرکت کنندگان ترانه ای از dolly parton و kenny rogers به نام
Islands In The Stream ترانه بسیار زیبایی بود . تا به حال نشنیده بودم . ممکن است دوستان مهربان لطف کرده و ترانه را بگذارند و توضیحی در مورد dolly parton بدهند . |
|
|
|
|
|
#3595 | |
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
اگه منظورتون همين باشه كه آهنگ خيلي قشنگيه! Kosmonova- Danse Avec Moi Code:
http://www.4shared.com/file/46364051/3aa66d3f/Kosmonova-_Danse_Avec_Moi.html?dirPwdVerified=238ad6b6 |
|
|
|
|
|
|
#3596 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
این هم لینک دانلود این ترانه که البته قبلا گذاشته بودم... Code:
http://www.4shared.com/file/39332264/7363b741/Islands_In_The_Stream__Feat_Dolly_Parton_.html?dirPwdVerified=3eb07f00 |
|
|
|
|
|
|
#3597 | |
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
ميشه بهترين آهنگ دوصدايي country تا سال 2005 به انتخاب بينندگان CMT - Country Music Television امريكا! من خودم خيلي از اين آهنگ خاطره دارم داشتم براتون ميگذاشتم كه ديدم دوك عزيز زحمتش رو كشيد. دستش درد نكنه! |
|
|
|
|
|
|
#3598 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3599 |
|
Registered User
|
سلام و سپاس از لطف شما ولی از بد حادثه لینک مورد نظر خطا دارد . خیلی دوست دارم اینترانه را داونلود کنم .ممنون
|
|
|
|
|
|
#3600 | |
|
Registered User
|
Quote:
|