![]() |
|
|
#3796 |
|
مدیر موسیقی
|
سلام بر تندیس هفتم
|
|
|
|
|
|
#3797 | |
|
مدیر موسیقی
|
سلام بر اراکس
Quote:
سپاسگزارم..... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3798 |
|
مدیر بازنشسته
|
|
|
|
|
#3799 |
|
مدیر موسیقی
|
تقدیم به دوستداران موسیقی ایتالیایی
|
|
|
|
|
|
#3800 |
|
Registered User
|
همون طوری که قول دادم با دست پر اومدم
اولیش از گروه ابا اسم اهنگشونم when i kissed the teacher http://www.4shared.com/file/51769069...e_Teacher.html اینم یه کلیپ کمیاب (شایدم کمیاب نباشه) از بی جیز و باربرا استریسند که زنده اهنگ what kind of fool اجرا می کنن فکر کنم مال سال 1982 باشه راستی فرمتش flv http://www.4shared.com/file/51769930...d_Of_Fool.html |
|
|
|
|
|
#3801 | |||||||||
|
کاربر افتخاری موسیقی
|
عكس جلد نوار دوم
Quote:
باور مي كني وقتي اولين نوشته هات رو تو اون صفحه مي ديدم به خودم مي گفتم حيف از اين پسر كه همهء كارش بازي كامپيوتري كردنه و تنها چيزي كه داره ازش (با جزئيات كامل) حرف مي زنه موسيقي اين بازي هاست؟ ![]() اون جا كه حسابي جواب دندون شكني بهم دادي. حالا با اين لينك، ضربه فني رو كامل كردي! عالي بود مكس نازنين راستي بعد از اعمال قدرت هيتلر فقط همين صفحه باقي نمونده بلكه يك صفحه اي هست به نام موسيقي كلاسيك. انقده خوبه ![]() Quote:
(همين لينك هاي بالا رو ميگم) راستي ماها كه از دم همه ضد يهود هستيم ديگه واسه چي مي ريم دنبال موسيقي اين قوم؟ اصلا هولوكاست يعني كشك و خلاصه اين كه به زودي (فردا شايد هم حداكثر پس فردا) همه اهالي اشغالگر رو تو دريا مي ريزيم كه شنا كنند (و به فرموده برن اتريش يا آلمان زندگي كنن). ![]() (دوست عزيزي برام نوشت كه اين چند جمله رو جدي فرض كرده. من معذرت مي خوام و غلط بكنم كه چنين مزخرفاتي رو جدي بگم. داشتم به خيال خودم به مزاح جملات يه بابايي رو بازگويي مي كردم. ببخشيد اگر بد نوشتم و سوء تعبير شد )داشتم مي گفتم. بعد از خوشحالي كردن، ديدم كه لينك رپيد شيرهست و خلاصه يه ضد حالي خورديم اساسي. حالا موقعيتي شد كه بتونم اين آهنگ ها رو دانلود كنم. اما فقط پنج تا آهنگ اول دانلود شد و ديگر هيچ. دوستان ياري كنند وگرنه يك عمليات انتحاري قريب الوقوعه. ![]() راستي ساحل جان خبري ازت نيست؟ Quote:
اگر جرات داري از اون شاهدين عيني بپرس علت آبغوره، خود اين آهنگ بود يا نياز به دلداري بغل دستي ![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
مي بينم كه به موسيقي ايتاليايي علاقه خاصي داريد. خوشبختانه اين صفحه در اصل قرار بود ترانه هاي قديمي باشه. تا الان هم خيلي تو اين زمينه موفق بوده و خوشبختانه موسيقي قديم پر بود از ترانه هاي ايتاليايي. حتما تو اين مدت خيلي هاش رو ديده ايد. منجمله در پوشه اين حقير چند تايي هست. ![]() Quote:
من رو كه تو صفحه ايراني ملاقات مي كردي، اما با نوشتن اسمم اين جا، بهم يادآوري كردي كه آدم اصل و نسب رو نبايد يادش بره. ![]() همون طور كه دوك نازنينم گفته سرم مشغول بوده. همينه هم كه تيكه ظريفي نثارم كرد كه خلاصه اش اينه كه اين آقاهه (كه خود بنده باشم) همه جايي هست جز خونه باباش! ![]() راستي تو هم يه سري به صفحه موسيقي كلاسيك بزن. تارعنكبوت گرفته به خدا. آهنگ هايي تو اون صفحه ها هست كه قلب آدم رو مي لرزونه. يه سر بياين يتيم نوازي كنيد. Quote:
![]() Quote:
خوب بهتره برگردم به سراغ ترانه هاي قديمي (كه اصلا عامل آشنايي من با شما عزيزان بود). يادمه كه همينه (جان جانان) ازم خواسته بود كه اگر عكس جلد نوارها رو هم پيدا كردم بگذارم. بر حسب اتفاق دوستي گفت كه پدرش اين نوارها رو داره. من هم (براي عكس جلدشون) ازش خواهش كردم برام بيارشون. چي ديده باشم خوبه؟ نوارهاي مورد اشاره من مال استريو دياموند بود (همون كه كنار سينما دياموند بود) و اين نوارها مال يك جاي ديگه. اما عينا همون نوارها رو كپي كرده بودن و بي انصاف ها نكردن حتي موارد غلط رو تصحيح كنن. عجب مردمان با وجداني بودن به مولا! البته ترتيب نوارها تغيير كرده بود اما نوار شماره 2 از هر دو ناشر يكي بود. بنابراين نوار اول رو كه قبلا گذاشتم اين عكس نوار دوم (كه همه آهنگ هاش رو قبلا گذاشتم) ![]() به زودي نوار سوم رو به پايان مي رسونم. شرمنده ارادتمند علي يارشما ![]() Last edited by Old Ali; 06-18-2008 at 06:50 PM.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3802 |
|
مدیر موسیقی
|
و باز هم ANGELO BRANDUARDI محبوب من : اهنگ confessioni di un malandrino
http://www.4shared.com/file/51833831...alandrino.html ![]() |
|
|
|
|
|
#3803 |
|
Registered User
|
سلام بر دوستان و بانو آریانای عزیز! معجزه هنر موسیقی اینه که گاهی یه ترانه لحظاتی رو با خودش داره که شنونده را به اوج میبره! لینک ترانه زیبایی تقدیم میشه که البته اسمشو نمیدونم! اگر نسخه بهتری از این ترانه دارین لطف کنین - ممنون میشم!
![]() http://www.4shared.com/file/51857296...A1_online.html |
|
|
|
|
|
#3804 | |||
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
گرامی، اون شاهد عینی دیگه امکان دسترسی بهشون نیست... شما دیر کردید... فقط کمی... و اما امروز این کار کارلوس سانتانا به همراه دومینگو رو براتون آماده کردم... بدون حرف پیش... ![]() Carlos Santana Ft. Placido Domingo - Novus Code:
http://www.4shared.com/file/51852423/9de1d9d7/Novus.html?dirPwdVerified=c7acd986 Quote:
![]() Quote:
شاد باشن دوستان گرام...
|
|
|
|
#3805 |
|
Registered User
|
با سلام به همه دوستان
من چند درخواست داشتم که همش در اولین صفحه همین بخش هست ولی متاسفانه لینکشون از بین رفته از دوستانی که براشون ممکنه ممنون میشم که اپلودشون کنن. rain _ chim chim cher-ee _ lonly goather پیشاپیش ممنونم ![]() Last edited by tandis7; 06-19-2008 at 12:45 PM.. |
|
|
|
|
|
#3806 | |
|
مدیر موبایل
|
Quote:
گویا اسم هارو ناقص نوشتین ولی گویا منظورتون Singin' In The Rain از همین فیلم Chim Chim Cheree از Mary Poppins و Lonely Goatherd از Sound Of Music باشه !؟ در این صورت مرسی سلیقه ![]() در " تاپیک موزیکال " لینکشون هست اینجا هم میتونید دانلود کنید : Singin' In The Rain Lonely Goatherd Chim Chim Cheree - ورژن دیگه Singin' In The Rain که Debbie Reynolds خونده رو هم از اینجا میتونید بگیرید
|
|
|
|
#3807 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
شایدم منظورشون Rain از خوزه فیلیسیانو هست؟ هرچند که البته اون دوتای دیگه مربوط به فیلمای موزیکال هستن...اگه منظور باران از فیلیسیانو هست من این پایین آپلود کردم: Code:
http://www.4shared.com/file/29208980/c933f8b8/Jose_Filiciano-Rain.html?dirPwdVerified=be49b2f6 |
|
|
|
|
|
|
#3808 |
|
مدیر موسیقی
|
|
|
|
|
|
|
#3809 |
|
Registered User
|
کمک
سلام
من می خواستم بدونم کسی سلکشنی از دهه ی 70و80و90 داره؟؟؟؟ اگه کسی لینکی چیزی داره بزاره!!! خیلی واجب |
|
|
|
|
|
#3810 | |
|
Registered User
|
Quote:
بله دقیقا منظورم همین اهنگ بود خیلی ممنونم که اپلود کردید ![]() |
|