PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > فرهنگ و هنرهای سنتی > موسیقی و رادیو > موسیقی خارجی

Reply

امکانات بيشتر
Old 07-31-2008, 12:07 PM   #4036
Special Member
Duke
مدیر بازنشسته

Duke's Avatar

Quote:
نوشته ای از Old Ali View Post
يادت باشه پيش يه اسكاتلندي نظرت رو نگي كه اوضاع خراب ميشه. آخه يك كم قضيه ناموسيه براشون. خودشون به باني تيلر ميگن "رود استوارت"ي كه زن شده

در مورد سنفني 7 بتهوون در صفحه موسيقي كلاسيك خواهم نوشت و خبرتون مي كنم (فعلا فرصت ندارم ) اما اين رو بگم كه شعر سارا برايتمن رو نمي دونم چيه (ايتاليايي رو كه اصلا بلد نيستم) اما Der Erlkonig يكي از منظومه هاي بسيار مشهور گوته است كه به نام شاهديو ترجمه شده. اگر دوست داشتيد مي تونم متن ترجمه اش رو بعدا براتون بگذارم. داستان بچه محتضريه كه پدرش داره به خونه شون ميبره و در بين راه شاهديو به بچه ميگه با من به سرزمين زيباي من بيا. بچه ميترسه و به پدرش ميگه مواظبم باش و خلاصه بچه پيش از رسيدن به مقصد ميميره. شعر خيلي غمگينيه و شوبرت هم با موسيقي اش اون رو به شاهكاري متفاوت تبديل كرده.

سلام...

من شعر گوته رو دیدم (با ترجمه ی انگلیسی و از داره المعارف ویکیپدیا) و شعر خانم برایتمن هم ترجمه اش رو اینجا می ذارم. مشخصا خیلی خیلی شبیهن، هر چند که نه از نظر متن، بلکه از نظر موضوع و روند کلی داستان...

click to show

Quote:
خيلي ممنون. چقدر اين مغز بادوم به باباجونش حال ميده. اما چه كنه اين بچه، كه بابابزرگ خيلي پيره و هي سوال ميكنه. آخه نوه جونم اين هايي كه گفتي كه همه اش ميرسه به يك آلبوم كامل. شماها چطوري يك دونه آهنگ رو لينك ميدين و تذكر ميدين لينك مستقيمه. اون لينك رو از كجا پيدا مي كنيد؟
خوب، در این مورد من همون Altavista رو پیشنهاد می دم، هر چند که اعتراف می کنم در پیدا کردن لینکهای مستقیم زیاد وارد نیستم.

سایتهای دیگه ای هم هستن، مثلا http://www.kohit.net/ که امکان جستجو و دادن لینک مستقیم رو داره.
همینطور هم این یکی که من تا حالا زیاد باهاش کار نکردم اما گویا کارش خوبه: http://www.xinxy.net/

شاد باشین گرامی...
Duke is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2008, 04:11 PM   #4037
ladaano
Registered User

ladaano's Avatar

دوستان خوبم باز هم سلام . امیدوارم تندرست و شاداب باشید. مدتی است به دنبال این ترانه هستم :
1- "breakaway" tracy ullman
اکر لطف کنید و آن را بگذارید ممنون می شوم . در ضمن می توانید درباره خواننده "" tracy ullman آن کمی توضیح دهید . سپاسگزار محبت دوستان . لادن
ladaano is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2008, 04:56 PM   #4038
Special Member
Duke
مدیر بازنشسته

Duke's Avatar

Quote:
نوشته ای از ladaano View Post
دوستان خوبم باز هم سلام . امیدوارم تندرست و شاداب باشید. مدتی است به دنبال این ترانه هستم :
1- "breakaway" tracy ullman
اکر لطف کنید و آن را بگذارید ممنون می شوم . در ضمن می توانید درباره خواننده "" tracy ullman آن کمی توضیح دهید . سپاسگزار محبت دوستان . لادن
سلام...

این هم درخواستتون: از مگا آپلود...

Code:
http://www.megaupload.com/?d=ZABP4CY8
این خانم خواننده، کمدین، بازیگر، رقاص و نویسنده ی انگلیسی الاصل مقیم آمریکا هست. یک برنامه ی تلویزیونی داشته به نام شوی تریسی المن و کارهای متعددی در زمینه ی کمدی. کلا توی تلویزیون بیشتر فعال بوده تا جای دیگه.

شاد باشین...
Old 07-31-2008, 09:21 PM   #4039
ladaano
Registered User

ladaano's Avatar

Quote:
نوشته ای از duke View Post
سلام...

این هم درخواستتون: از مگا آپلود...

Code:
http://www.megaupload.com/?d=ZABP4CY8
این خانم خواننده، کمدین، بازیگر، رقاص و نویسنده ی انگلیسی الاصل مقیم آمریکا هست. یک برنامه ی تلویزیونی داشته به نام شوی تریسی المن و کارهای متعددی در زمینه ی کمدی. کلا توی تلویزیون بیشتر فعال بوده تا جای دیگه.

شاد باشین...
درود بی پایان جناب duke عزیز.
از بابت ترانه و توضیحات شما بسیار ممنون و سپاسگزارم . خوش نوا و پیروز باشید . لادن
ladaano is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2008, 10:44 PM   #4040
Moderator
seymour
مدیر علم و دانش

seymour's Avatar

Send a message via Yahoo to seymour
Quote:
نوشته ای از Arianna View Post
خوب ، فكر مي كنم بد نباشد ترانه اي كه جناب سيمور عزيز به ان اشاره كردند را هم در اين تاپيك داشته باشيم:

Bob Dylan - Shelter from the Storm
مرسی .. چون خودم فرصت نکردم برم دنبال لینک دانلود ... کارم رو جلو انداختی ...

به نظر من یه خوبی این کار اینه که نسبت به خیلی از کارای باب دیلان ، یه حال و هوای امیدوار کننده تری داره ...
seymour is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2008, 11:48 PM   #4041
Moderator
nobin
مدیر موسیقی

nobin's Avatar

Send a message via Yahoo to nobin
ارياناي عزيز در پست خودشان منو به صفحه 148 اين تايپك ارجاع دادند...در اون صفحه ديدم كه دوك والا مقام به صداي جناب zucchero علاقمند هستند...اين بهانه اي شد تا اين پست را به 2 اهنگ از مجموعه the best ايشان اختصاص بدم

ZUCCHERO :اهنگ pane sale

http://www.4shared.com/file/57268695...ne_e_sale.html

ZUCCHERO : اهنگ va pensiero

http://www.4shared.com/file/57270051..._pensiero.html

nobin is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2008, 02:46 AM   #4042
Ehsan_Sh
Registered User

Icon12 با دوستان

Quote:
اوه! يعني من درست مي بينم؟!!!

البته در اين كه قدري دير متوجه شدم شكي نيست! اما..اما گويا اشتباهي صورت نپذيرفته! بله! جناب

Ehsan_Sh عزيز بار ديگر در اين جمع حضور پيدا كرده اند! اوه! آن قدر هيجانزده شدم كه گفتم پيش از انكه مطالب

پست شما را بخوانم به شما بگويم كه خوش باز آمديد!

اميدوارم اين بازگشت تداوم داشته باشد.

Quote:

واي چي مي بينم احسان خودمون؟ اون هم اين جا؟

و هنوز نيومده باز هم يك شگفتي جالب ديگه. ممنون احسان جان. براي اندي ويليامز، براي هنري كينگ براي جنيفر جونز و از همه مهم تر براي حضورت

حقیقتا یاد ندارم تو زندگیم هرگز از هیچ خوش آمد گویی به اندازه ی الان شاد و هیجان زده شده باشم .

فقط می تونم بگم سپاس دوستان عزیز ، سپاس فراوان بخاطر صفا و صمیمیت و خوش آمد گویی پر از مهرتون .

خدمت Arianna ی عزیز عرض می شود که "بازگشت تداوم دارد" . البته نمی تونم مثل سابق هر روز به فروم بیام ، هفته یی یک یا دوبار ولی به هر حال دل کندن از لذت مصاحبت دوستان خوب و نازنین به هیچ وجه کار آسانی نبود و الان هم خوشحالم که دوباره برگشتم .

-------------------------------------------------------------

Amir Star عزیز

سپاسگذار از شما به خاطر حضورتان در این تاپیک

من با وجودی که در مقابل اساتید به راستی تمام حرفه یی این تاپیک هیچ کاره هستم و خودمم تازه برگشتم ، بهتون خوش آمد می گم .

-------------------------------------------------------------

Quote:
نوشته ای از Snow View Post
درود فراوان بر شما،

اثر زیبایی بود،
با تعاریف شما از فیلم آن را در لیست دانلود خودم قرار دادم.

بی‌شک بعد از دیدن فیلم زیبایی این آهنگ دو چندان خواهد شد.

سپاس فراوان از شما
همچنین درود فراوان بر شما دوست نازنین
خواهش می کنم . کاری نکردم ...

به نظر من که این فیلم فوق العاده س ... واقعا ارزش وقت گذاشتن رو داره .

--------------------------------------------------------------------

Quote:
نوشته ای از seymour View Post
آخی ... ایول .. عجب معرفی خوبی ... چطوری احسان جان ؟ ...

قربانت ... شما چطوری ؟ شنیدم رفتی سربازی ...؟ ای بابا ! ... سخت که نمی گیرن زیاد ؟

---------------------------------------------------------------------

Quote:
سلام

خوب بنده هم با نظر سيمور عزيز درباره عالي بودن معرفي ايشان كاملا موافقم! البته همه معرفيهاي ايشان از

آغاز تاكنون بسيار عالي و مثال زدني بوده!
بازم منو شرمنده محبت خودتون کردین ... مدیر خوب و مهربان بخش موسیقی ...

----------------------------------------------------------------------
Ehsan_Sh is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2008, 02:52 AM   #4043
Ehsan_Sh
Registered User

In the Year 2525

خب ، روزگاری از این آهنگ هم خیلی خوشم می اومد :

In the Year 2525

مشهورترین کار یه گروه قدیمی دو نفره راک (دهه شصت و اوایل دهه ی هفتاد ) به نام های Denny Zager و Rick Evans ... البته گروه یکی دو موزیسین به اصطلاح Backstage هم داشت .

راجع به آینده س که چه اتفاقاتی قراره بیفته و آدمیزاد چی به سرش میاد : سال 2525 ، سال 3535 ... و همین طور میگه و میگه تا سال 9595 !!

جالب سایت youtube بود که می خواستم اجرای تصویری ش رو از اون جا داونلود کنم . تو بخش نظرات یکی نوشته بود : " همین الانش هم دنیا حسابی قاراشمیش شده ، بی خیال 9595 ! "

اینم متنش . البته از سایت خیلی معتبری نگرفتم . امیدوارم همه ش درست باشه .

click to show

پ.ن. صفحات زیادی از تاپیک رو نتونستم بخونم ، امیدوارم تکراری نباشه .

---------------------------------------------------------
Attached Images
File Type: jpg profile_image.jpg (10.6 KB, 2 views)
Ehsan_Sh is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2008, 07:01 PM   #4044
Trusted Member
Arax
کاربر فعال موسیقی

Arax's Avatar

Quote:
شايد دير و بي ربط باشه كه براي نوشته هاي دوستان (در گذشتهء دور) الان چيزي مي نويسم. حقيقت اينه كه فرصت محدود من بسيار محدودتر هم شده و از طرفي ماشالله دوستان خيلي فعال هستند. به هر حال دوست دارم كه عزيزان بدونند نوشته هاي ارزشمندشون ديده شده و من به سهم خودم ازشون متشكرم (ولو با تاخير ).

فكر كنم جملاتم در مورد آراكس خيلي تكراري شده. خوب كولاكه ديگه اين بچه. چي بايد گفت غير از اين

اولا كه "جيبرالتار" همون جبل الطارق خودمونه. ثانيا I`m A Camera ناقصه و كامل دانلود نشد. ثالثا از اون كله چيزي باقي موند؟ رابعا اگر باقي موند تكليف اون ديوار چي شد؟ خامسا كولاك ...
علي جان، شما هميشه بنده رو شرمنده مي‌فرمايي!
اي كاش بچه بودم ... و كولاك!
نمي‌دوني تو اين گرماي تابستون چقدر هوس كردم برم بالاي خرپشته‌ي خونه پدري و بشينم
با زرورق و حصير بادبادك درست كنم و بعد با ذوق و شوق فراوون نخ بادبادك رو بگيرم تو دستم و ساعت‌ها
به آسمون خيره بشم. ولي افسوس.
از توضيحت ممنونم. خودت كه مي‌دوني ما يه جورايي سليقه‌مون شبيه همه. اين موضوع سابقه داره!
آره اين آهنگ به نظر مياد آخرش چند ثانيه كم داره ولي
جالبه كه هم توي نوار كاستي كه از قديم دارم و هم فايلي كه با تورنت دانلود كردم همين جوريه.
بعد هم ديواره سالمه، بنابر اين ...
Arax is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2008, 12:06 AM   #4045
Moderator
nobin
مدیر موسیقی

nobin's Avatar

VASCO ROSSI : اهنگ silvia

http://www.4shared.com/file/57521285...03_Silvia.html

Old 08-03-2008, 02:44 PM   #4046
Special Member
Duke
مدیر بازنشسته

Duke's Avatar

سلام...

یکی از ترانه های ی خیلی قدیمی که بعدها توسط خواننده های بسیاری بازخوانی شده، ترانه ی The man I love هست...
اصل ترانه مال نمایش موزیکال Strike Up the Band هست. موسیقی اثر رو جرج گرشوین و ترانه ی اون رو برادرش ایرا ساختن. بعدها این ترانه از خود نمایش معروفتر شد و کسانی مثل بیلی هالیدی و الا فیتزجرالد اون رو رکورد کردن. اخیرا (سال 94) هم کیت بوش یک ورژن این ترانه رو اجرا کرده.

The Man I Love

Billie Holiday

Code:
http://www.4shared.com/file/57381476/73ce77bb/08_-_Billie_Holiday_-_Lady_Day_-_The_Best_Of_Billie_Holiday__Disc_2__-_The_Man_I_Love.html?dirPwdVerified=9882264f
Kate Bush

Code:
http://www.4shared.com/file/57381478/94765abc/09_The_Man_I_Love.html?dirPwdVerified=9882264f
شاید شنیدن این ترانه با همچون شعری با صدای یک مرد عجیب باشه، ولی خوب... چون آقای John Alcorn همجنسگر ا هستن ایرادی بهشون وارد نیست... ولی انصافا قشنگ هم می خونه...

John Alcorn

Code:
http://www.4shared.com/file/57381475/eac72601/John_Alcorn-The_man_I_love.html?dirPwdVerified=9882264f
پیروز و بهروز باشید دوستان عزیز...
Old 08-04-2008, 01:02 AM   #4047
Moderator
nobin
مدیر موسیقی

nobin's Avatar

BIAGIO ANTONACCI : اهنگ زيباي dove il cielo e piu sereno

http://www.4shared.com/file/57651193...pi_sereno.html

Old 08-04-2008, 08:31 PM   #4048
Trusted Member
hamineh
کاربر فعال موسیقی

hamineh's Avatar

کاربر فعال موسیقی 

با کمال مسرت به اطلاع میرساند پیرمرد گروهمون جناب اولدعلی امروز به مقام کاربر فعال موسیقی ترفیع پیدا کردند. هیپ هیپ هورا!... ضمنا از همگی دعوت میشود در مراسم جشن و پایکوبی که به همین مناسبت در منزل ایشان برگزار است شرکت نمایند. ایشون به همه شرکت کنندگان نفری یه سکه اهدا میکنن.

همچنین پروگرامینگ مکس و احسان هم ترفیع گرفتن که باید شیرینیشو بدن.
hamineh is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2008, 09:18 PM   #4049
Trusted Member
Arianna
مدیر بازنشسته

Arianna's Avatar

کاربر فعال موسیقی 

Quote:
نوشته ای از hamineh View Post
با کمال مسرت به اطلاع میرساند پیرمرد گروهمون جناب اولدعلی امروز به مقام کاربر فعال موسیقی ترفیع پیدا کردند. هیپ هیپ هورا!... ضمنا از همگی دعوت میشود در مراسم جشن و پایکوبی که به همین مناسبت در منزل ایشان برگزار است شرکت نمایند. ایشون به همه شرکت کنندگان نفری یه سکه اهدا میکنن.

همچنین پروگرامینگ مکس و احسان هم ترفیع گرفتن که باید شیرینیشو بدن.
سلام

اي بابا جناب همينه بنده مي خواستم اين خبر را به همراه خبر فرا رسيدن دومين سالروز تاسيس اين تاپيك عزيز

اعلام كنم كه ديدم مثل هميشه شما نفر اول بوديد! به سلامتي و ميمنت!

خوب جناب همينه عزيز، برنامه جشن تولد امسال چه مي شود؟ هنوز كه

ماه رمضان نرسيده و مي توان در طي روز به صرف كيك و شيريني پرداخت!

تو كه خودسوزي هر شب پره را مي فهمي
باورم نيست كه مرگ بال و پر يادت نيست...

Last edited by Arianna; 08-04-2008 at 09:40 PM..
Arianna is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2008, 09:57 PM   #4050
ghy
Banned

من ترانه های تکنو فرانسوی دهه 80 تا 90 رو میخوام
ممنونم
ghy is offline   Reply With Quote
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules