![]() |
|
|
#151 |
|
Registered User
|
jamesh konin in maskhare bazi haro !!!
|
|
|
|
|
|
#152 |
|
Registered User
|
كسي اينجا هست كه همه ي قسمت هاي اين سريالو ديده باشه ؟!اون دوست خوبه مون يه لينك گذاشته بود كه 18 قسمت ، 6.4 گيگ !!!!!!!!! حجمش بود ! بابا ما تو ايران زندگي مي كنيم !!!!! با اين سرعت 3 سال طول مي كشه دانلودش ![]() |
|
|
|
|
|
#153 | |
|
Registered User
|
Quote:
خو منم تو ایران زندگی میکنم.. ![]() من دیدم تا قسمت 25..ساحل تا 20 دیده به گمانم...3-4 نفر هم از من گرفتن که خیلی هنر کرده باشن اونام تا 20 دیدن.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
Registered User
|
وحید! !
|
|
|
|
|
|
#155 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Registered User
|
Quote:
بیکارین دانلود میکنین! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#157 |
|
Registered User
|
بعد از یه غیبت طولانی به همه سلام میکنم
اگر کسی این سریال رو داشت لطفا یک message برای من بگذاره ![]() |
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Registered User
|
Quote:
خیلی لینک جالبی بو د! تقریبا هر سوالی که درباره سریال پیش میادو جواب داده |
|
|
|
|
|
|
#159 |
|
Registered User
|
با سلام به همه شما بزرگواران و دوستان عزیز و تشکر از دوست خوبم آقا یا خانم ین ین به خاطر ایجاد این تاپیک مفید
از مطالب و اطلاعات اینجا در مورد سریال جواهری در قصر واقعا استفاده کردم خیلی علاقه دارم تمام قسمتهای این سریال رو به طور کامل ( زبان اصلی و بدون حذف ) داشته باشم از هرکدام از دوستان بویژه جناب RAX عزیز (با توجه به مطالب قبلی ایشان) که میتونن به من کمک کنند خواهش میکنم با آدرس ایمیل من venus_angle@walla.com تماس بگیرند یا همین جا پیغام بگذارند . در ضمن من ساکن مشهد هستم . از همکاری و محبتی که میکنید تشکر میکنم . |
|
|
|
|
|
#160 | |
|
كاربر فعال هنرهاي نمايشي
|
Quote:
کامپیوترم یه یک هفته ای به حالت کما رفته بود تا بالاخره درست شد یک عالمه هم فایلهای تورنتم که پیدا کرده بودم پرید همه سایتهایی که توی 6 ماه گذشته جمع کرده بودم هم پرید) بین همان سایتهایی که پیدا کرده بودم یه سایت جالب هم بود که می گفت این سریال جواهری در قصر یه کارتون داره!!! می دانستید؟ این سایتی که گذاشتم ان نیست! فکر کنم ان یکی لینک دانلود هم گذاشته بود به هر حال گنجینه ای از سایت های تورنت و موتورهای جستجوی میول و تورنت و غیره پرید ... توضیحاتی در موردانیمیشن جواهری در قصر در واقع این انیمیشن دورانی از زندگی یان گوم که توی سریال زمان برای نشان دادن انها نبوده مخصوصا دوران کودکی که همه می گن چطوری شد دو قدم دوید و شد 19 ساله. طبق اطلاعاتی که پیدا کردم این انیمیشن دو سری و در کل 26 قسمت با اسم Jang Geum’s Dream . ![]() راستی این هم یک سایت از یان گوم کوچک معمولا اگر با اسمهای مختلف یک سریال دنبالش بگردید نتایج بهتری هم می گیرید مخصوصا سریالهای کره ای با اسم های ویتنامی خیلی نتایج جالبی پیدا می کنند این هم اسم ویتنامی جواهری در قصر Sẽ có phim hoạt hình Nàng Dae Jang Geum Last edited by Yen Yen; 12-25-2006 at 12:27 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#161 | |
|
كاربر فعال هنرهاي نمايشي
|
سلام جناب Snake 3
Quote:
[Dae Jang Geum official website (MBC, Korean) Dae Jang Geum official website in Japan (NHK, Japanese) # Dae Jang Geum Official Homepage in Mainland China (Hunan TV, Chinese) # Hong Kong - Jewel in the Palace official homepage (TVB, Chinese) # Complete English Summaries, themesongs and news about Jewel In The Palace Dae Jang Geum forum Dae Jang Geum background information Dae Jang Geum Theme Park Official Website Brief Review of Dae Jang Geum (TheUrbanWire, English) [GMA Homepage (GMA Philippines, English) Last edited by Yen Yen; 12-12-2006 at 01:28 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#162 | ||
|
كاربر فعال هنرهاي نمايشي
|
Quote:
با تاخیر خدمتتان خوش امد می گم امیدوارم از بودن در اینجا لذت ببرید Quote:
خوش آمدید خوشحالم که مطالب جالب توجهی پیدا کردید. در ضمن من هم اسم خودم خانم هستم ![]() |
||
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Registered User
|
Quote:
من خودم شخصا از اطلاعات شما تو بخش هاي مختلف خيلي استفاده كردم |
|
|
|
|
|
|
#164 |
|
Registered User
|
امروز كه داشتم تو اينترنت مي چرخيدم يه سايت جالب در مورد اين فيلم پيدا كردم دوست داشتين اطلاعات خوبي راجع به بازيگران و عوامل فيلم توش هست ! http://www.hancinema.net/korean_drama_Dae_Jang_Geum.php |
|
|
|
|
|
#165 |
|
کاربر فعال ورزش
|
سریال فوق العاده زیباییه من که خیلی باهاش حال میکنم.من عاشق بانو هن هستم.
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|