![]() |
|
|
#31 |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
بقيه سريال از 20-50 رو هم براتون اين بار ميفرستم که کامل داشته باشين
![]()
|
|
|
#32 |
|
Registered User
|
معلوم نیست این جمعه می زارن یا نه!تو ویژه نامه جام جم نوشته بود این هفته یه برنامه دیگه دارن!
![]() |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
كاربر فعال هنرهاي نمايشي
|
سلام
عيد همه مبارك Quote:
از دوستان اگر كسي اهنگ هاي متن سريال را دوست دارند لطفا خبرم كنند تا OST اش را با لينك مستقيم بگذارم(چون بايد آپلود كنم گفتم شايد دوستان خودشان قبلا از تورنتش گرفته باشن و ديگه نخوان) خواهر لينخو خيلي ممنون به نظرم زماني كه سريال پزشكان را كه شبكه 5 پخش مي كرد شما نبوديد (البته يه مقدارش تابستان بود شايد ان زمان تهران بوده باشيد) اين خانمي كه نقش اول سريال را دارند همين پزشكي هستن كه توي آن سريال هم بازي مي كردن(اينجا هم نقش پزشك را بازي مي كنند منتها از نوع خيلي قديمي) جدا از جنبه هاي هندي سريال چند تا از صحنه هاي ان را به قدري تاثر آور بازي كردن كه ادم واقعا مشتاق ديدن يك سريال كامل ازش ميشه اميدوارم قشنگ باشه. |
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Registered User
|
اوه ، چقدر شرق دوست اینجا هست . !!!!!
از آواتارو تا اسم ها و تعارف ها همه شرقیه!! بنظر من اگر سریال یا فیلم فلسفی و عمیق راجب به افکار شرقی بگذارند ، خیلی خوبه ، مثلا یه فیلم عمیق راجب tao یا buddha . در کل من با سرخپوست ها بیشتر حال میکنم، کلا دو قوم نمونه تو تاریخ بودند که منقرض شدند ، یکی از لحاظ تعداد ، یکی هم از لحاظ تفکر. اولی سرخپوست ها که زمین رو مثل مادر دوست داشتند ، دوم ایرانیهای 2000 سال پیش ، که با وجود بودن جاهای سر سبز تو ایران ، امپراطوریشونو تو دل کویر بر پا کردند ، چون به آبادانی کردن معتقد بودند ، نه به خراب کردن طبیعت ، برای این عقیده مقدس چندین برابر تلاش میکردند ، دو برابر فاصله ماه و زمین قنات کندند. حکومت اون موقع یعنی هخامنشیان هم هر کسی که زمین بایر رو قابل کشت میکرد ، تا 6 سال از دادن مالیات معاف میکردند. ( هر چند این نوع ایرانی مرده ، نمونش همین تهران ) از اینها باید سریال و فیلم ساخت به اسم مثلا گنجینه های مرده.
Last edited by IranSpirit; 10-27-2006 at 08:05 AM.. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Registered User
|
جانم؟
بابا شما دیگه خیلی طرفدار اینجور چیزایین!! من که شخصا عمرا حوصله ام بگیره از این جور سریالا بپام. ![]()
|
|
|
|
#37 |
|
Registered User
|
دختره زیادی زردپوسته ین ین و رونگ ار سفیدتر بودن!
![]() |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Registered User
|
Quote:
و با هر نوع پست مخالف و یا اسپم برخورد می کنیم!![]() Last edited by BRADER SHIAN; 10-28-2006 at 01:29 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Registered User
|
تکرار سریال فردا ساعت 12:50
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Registered User
|
به نظر می یاد سریال جالبی باشه، مخصوصا که "مین یو" پزشکان هم توش ایفای نقش کرده، اونجا که خیلی دوست داشتنی بود، امیدوارم اینجا هم همونطور باشه و امیدوارم که شاهد هر 70 قسمتش از TV خودمون باشیم.
Quote:
![]() Last edited by dela; 10-29-2006 at 08:55 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Registered User
|
سلام
اين لينک تورنت رو که گذاشتين، فايلهاش زيرنويس داره يا زبان اصليه يا چطوره؟
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
------------ من تکرار سريالو امروز تقريبا ديدم (از ديدن سم خوردن ملکه ي عزل شده ي بيچاره انقدر دلم ريش شد که گذاشتم رفتم و باقيشو فقط صداشو گوش کردم ) براي همين از هرگونه اظهار نظري معذورم ![]()
![]() افسانه باران در ايران | قصه هاى کهن مردم آسيا | افسانه شجاعان | کلکسيون اسمايلى| ماجراى هيجان انگيز و پندآموز مانيتور خريدن بنده | شاهنامه فردوسى |3D Parse | AnimParadise | Real-time HTML Editor I hate arabian gulf
|
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#44 | ||
|
Registered User
|
Quote:
. Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Registered User
|
Quote:
منو اسپم کردی ، تو نبودی از اون کانال irc برای 9999 سال ممنوع الورود شدی ؟؟؟ ![]() برادر شیان ، این xoex بچه خوبیه ، فقط یه کم ، بی حوصله هست ، اصلا هم علاقه ای به اینجور چیزا نداره. |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|