![]() |
|
|
#13306 | |
|
Registered User
|
Quote:
چطوری علیرضا جون ! ![]() اونطرفا ؟! ![]() بابا چی چی رو تو فکر یانگومیم ؟!! پست نمی خونی همین میشه دیگه ! ![]() الان تو این تاپیک از هر چی صحبت می شه الا یانگوم ! ![]() الان این تاپیک فقط حکم اینو داره که یاران دبیرستانی بیان بگن زندن ! همین ! ![]() یا مثلا یکی زن می گیره باید اینجا بگه ! وگرنه کارش مشروع نیست ! ما که حلالش نمی کنیم ! ![]() اینطوری اگه من ادامه بدم احتمال اینکه بیان جمعمون کنن زیاد میشه ! ![]()
|
|
|
|
#13307 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() چطوری؟ دوباره اومدی سک سک کی بری؟ ![]() همونطور که توماس اندرسون ( ) گفت دیگه کسی به یانگوم کاری نداره!مخصوصا که یانگوم یکی دو ماهی میشه ازدواج کرده (با یه تاجر کره ای/ آمریکایی پولدار) ... دیگه الان فکر کردن بهش منطقی نیست! ![]() ای یانگوم دوست اهوازی! هر کی از سانگ شیل کار داشته باشه با من طرفه ها!! ![]() ![]() ![]() بعدش ما چیمون از طرفداران سریال پرستاران و افسانه شجاعان کمتره!! ما هم طرفداریم دیگه (فقط از نوع بی بخارش! )از شوخی گذشته اومدم تولدت رو بهت تبریک بگم برم ... یانگوم که پرید! ولی امیدوارم تو زندگیت هر چیو که میخوای بش برسی! ![]() هیچ وقت لحظات خوبی رو که اینجا با هم داشتیم فراموش نمی کنم! اگه یه روز دوباره اومدی اینجا رو دیدی بدون که به یادت بودیم و هستیم ... ![]() // چاهکر داش جلال گــــــــــل هم هستیم ! ![]()
|
|
|
|
|
#13308 |
|
مدیر بازنشسته
|
سلام ^_^
الان داشتم سايت کانال NTDTV رو نگاه ميکردم ببينم سريال چينى اى که مورد پسند من باشه چيزى جديد داره نگاه کنم يا نه که به يه چيز جالب برخوردم! ميدونم که اينجا همه اين سريال رو دارند و 20 ميليون بار هم ديدند و ديدن چيه، خوردنش و اينا، ولى ....، از ديروز اين کانال داره سريال جواهرى در قصر رو ميده! البته من خودم نديدم ولى تو فهرست برنامه هاش نوشته و ساعت پخشش هم 5:35 و 5:45 بعد از ظهره و تکرارش هم همونروز ساعت 9:30 شب و فرداش، 3:30 بامداده (به ساعت ايران اينا رو نوشته البته نميدونم با احتساب يک ساعت به عقب حساب شده يا نه). همين ديگه، با اينکه من اين سريال رو نگاه نميکردم (به دليل ضعف اعصاب از ديدن اين همه بدى و بدجنسى و اذيت و آزار که خوب البته مامانم نگاه ميکرد و من صداشو مى شنيدم!) ولى اينو که ديدم کلى ذوق کردم ^0^ گفتم اينجا اطلاع بدم شايد کسى دوست داشت دوبله به چينيش رو هم نگاه کنه ^_^
افسانه باران در ايران | قصه هاى کهن مردم آسيا | افسانه شجاعان | کلکسيون اسمايلى| ماجراى هيجان انگيز و پندآموز مانيتور خريدن بنده | شاهنامه فردوسى |3D Parse | AnimParadise | Real-time HTML Editor I hate arabian gulf
|
|
|
|
|
|
#13309 |
|
Registered User
|
سه سال پیش همین موقع ها بود که با هم کار ترجمه این سریال را شروع کردیم
نفهمیدم این سه سال چه طور گذشت. نمی دانم چرا این پست را زدم شاید به خاطر یک حس نوستالژیک بود شاید...
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|