![]() |
|
|
#31 |
|
Registered User
|
ببخشيد اشتب شد
بهترین سایت شطرنج ایران www.shatrang.ir وقتی کلاس پنجم بودم، پسری درشتهیکلی تهِ کلاس ما مینشست که برای من مظهر تمام چیزهای چندشآور دنیا بود و من به سه دلیل از او متنفر بودم، اول این که سیگار میکشید، دوم این که کچل بود، و سومین چیز که از همه چندشآورتر بود این که، در آن سن زن داشت. سالها گذشت و روزی به اتفاق همسرم از خیابان میگذشتم که، همان پسر درشتهیکل تهِ کلاس را دیدم؛ درحالی که کچل بودم، سیگار میکشیدم، و زن داشتم! "دکتر شریعتی" Last edited by bazikhoor; 02-12-2007 at 12:48 AM.. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Registered User
|
اینم از ترینر biohazard4
ResidentEvil4Biohazard4PLUS6Trainer.zip استفاده از cheats& trianer هیجان بازی ها رو از بین میبره پس سعی کنید بازیو با سعی خودتون تموم کنید |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
#34 | ||
|
Banned
|
PRINCE OF PERSIA : THE SANDS OF TIME
با سلام
و تشکر از مدیر محترم این بخش که اقدام به تغییر نام این تاپیک با محتویات آن کرده اند . و تشکر از زحمات آقا سعید گل و دیگر دوستانی که trainer های مورد احتیاج را در این تاپیک قرار می دهند . ************************************************** ********************* Quote:
Quote:
********************************************** ![]() این دفعه تعدادی از رمزهای بازی PRINCE OF PERSIA : THE SANDS OF TIME را در اختیار شما قرار می دهم . البته برای اجرای این رمز که می توان گفت بهترین رمز برای این بازی است احتیاج به تایپ سریع از طرف شما می باشد . با استفاده از این رمز شما می توانید LEVEL را افزایش بدهید . توضیح رمز : زمانی که قصد شروع بازی جدید را دارید پس از وارد شدن به بازی که شما در بالکون یا همان جایی که جلوی پنجره است و شما باید وارد اتاق بشوید بایستید ! و داخل آن اتاق نشوید و خیلی سریع کلیدهای زیر را به ترتیب بفشارید : ابتدا کلید X و سپس SPACE و بعد از آن LEFT MOUSE و سپس کلید E و بعد از آن C و دوباره کلید E و آنگاه SPACE و بعد از آن LEFT MOUSE و در انتها کلید C را بفشارید . پس به ترتیب زیر شروع می کنید : "X" "SPACE" "LEFT MOUSE" "E" "C" "E" "SPACE" "LEFT MOUSE" "C" و منتظر اتفاق عجیبی باشید که خواهد افتاد . پیروز باشید . ![]() |
||
|
|
|
|
|
#35 |
|
Registered User
|
PRINCE OF PERSIA : THE SANDS OF TIME
2 ترینر بازی PRINCE OF PERSIA : THE SANDS OF TIME _____ منظورم از تایید میشه شدید اینکه بعضی از بازی ها دارای هیجانی هستند که اگر خود شخص سعیشو بکنه که اونو رد کنه بیشتر بهش حال میده و گرنه بعضی از بازی ها انقدر یه معمایی رو تو بازی مسخره سختش میکنن که اگه از کد تقلب استفاده نشه بازی کردن حال نمیده |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Registered User
|
یکی از دوستام ترینر پدر خوانده رو می خواد .
می تونید برام بذارید دانلود کنم ؟
|
|
|
#37 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Registered User
|
ممنونم . عزیز دلمی.
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Banned
|
Godfather
با تشكر از آقا سعيد گل
***** ![]() اين هم چند رمز براي بازي Godfather در طول بازي كليد esc را فشرده و تايپ كنيد : Cuneo به اين ترتيب 5000 $ پول به دست مي آوريد . ********************************************* به منظور نامرئي شدن مراحل زير را دنبال كنيد : زماني كه در يكي از مهمانخانه هاي شهر در طول بازي هستيد متن زير را تايپ كنيد تا نامرئي بشويد " holiday " ******************************************* ![]() |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Banned
|
DOOM 3
با سلام
******** رمزهاي زير مربوط به بازي DOOM 3 مي باشند . ![]() ابتدا در قسمت COMMAND LINE مربوط به SHORTCUT بازي بر روي دسكتاپ جمله زير را وارد كنيد : +set com_allowConsole 1 مثال : C:\Program Files\Doom3\doom3.exe" +set com_allowConsole 1 سپس وارد بازي بشويد و با فشردن دكمه هاي CTRL و ALT و ~ همزمان مي توانيد رمزهاي زير را وارد كرده و از آنها استفاده بكنيد . ********** نسوز كننده : GOD ***** نامرئي شدن : notarget ***** تمام اسلحه ها و قدرتها : Give all *************************************** ![]() |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Registered User
|
Doom3 trainer
قبلا کد های دوم3 رو خودتون قرار داده بودین ولی خوب اینسری کاملتر بود ممنون اینم ترینر قبلی که من گذاشته بودم Doom3 1 Trainer + ]چنتا ترینر دیگه که کار منم کاملتر باشه (اگر تونستین تمام ترینر ها رو دانلود کنین چون ترینر های مفیدی هستند) بقیشم تو پست بعدی میذارم |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Registered User
|
Doom3 trainer
ادامه Doom3 trainer |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Banned
|
ENTER THE MATRIX
مثل همیشه آقا سعید گل
ترینرهای جالب و دیدنی را در اختیار دیگران قرار داده اند دوست عزیزم دست شما درد نکند لطفا به کار خود ادامه بدهید ***************************** تعدادی از رمزهای مراحل بازی ENTER THE MATRIX ![]() ابتدا وارد قسمت HACKING SYSTEM بازی بشوید . حال تایپ کنید : CHEAT.EXE سپس کلید اینتر به این ترتیب شما وارد قسمت هک بازی شده اید و می توانید با وارد کردن کدهای زیر به بعضی از رمزهای بازی دسترسی پیدا کنید . *************************** سلامتی نامحدود : 7F4DF451 *************************** تمرکز نامحدود : 69E5D9E4 ************************** آخرین قدرت شلیک : 0034AFFF ************************** البته در آینده به رمزهای بیشتری اشاره خواهم کرد ..... پیروز باشید . ![]() |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Banned
|
Commandos 3 destination berline
تعدادی از رمزهای بازی
Commandos 3 destination berline ![]() پس از اینکه وارد یکی از مراحل بازی شدید متن زیر را تایپ کنید SOYINCAPAZ سپس با استفاده از کلیدهای زیر رمز مورد نظر خود را وارد کنید . نسوز کننده : Ctrl + I نامرئی شدن : Ctrl + v به پایان رساندن مرحله ای از بازی : Ctrl + shift + n در آینده نکات بیشتری درباره این بازی خواهم گفت . ************************************************ ![]() |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|