![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
آيا Phpkar آي دي و پسورد يا هو تست كنندگان php_yim.dll را ذخيره كرده؟
سلام
بدون مقدمه ميرم سر اصل مطلب اين بخشي ازphp_yim.dllـــه كه توسط دوستمون phpkar با زند كد شده بود . PHP Code:
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
از لحاظ فنی امکانش هست.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
اون يه خط كد چيكار ميكنه ؟
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
هیچی با اون دو تابع خروجی رو ذخیره میکنه . در ضمن برای نسخه های کرک شده هم چنین تضمین هایی وجود نداره که این کار صورت نگیره
) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
موضوع اينه كه تو نسخه كرك نشدش(پولي) هم همچين تظميني وجود نداره .
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Registered User
|
Quote:
يعني ميگي نسخه كرك نشده كه كدهاش معلوم نيست چي هستند ايدي رو ذخيره نمي كنه اما نسخه كرك شده اين كارو ميكنه؟!!
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
وقتی میخواهید پول بدید تضمین هم بگیرید .
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
این کد بالا اطلاعات رو میفرسته به یک اسکریپت خاص که حالا کی میدونه اون اسکریپت چیکار میکنه ؟؟ خب معلومه ما که نمیدونم شاید فقط یک چک کردن ساده باشه یا شاید هم ذخیره کنه ...
ولی چیزی که مسلم هست شما خیلی راحت میتونید هر نسخه ای که دارید رو امتحان کنید !! اگر اصلیش رو دارید یا کرک شده رو فرق نمیکنه !! روی دستگاه خودتون اجراش کنید و یک فایروال هم بزارید حالا وقتی فایروال به شما پیغام میده که php میخواد به اینترنت وصل بشه به IP که فایروال به عنوان مقصد نشان میده نگاه کنید ! اگر IP سرور 202.71.104.241 بود که یعنی داره به سرور نویسنده برنامه اطلاعات میفرسته و من اگر بودم دیگه از این اسکریپت استفاده نمی کردم چون یادمه در ادامه این کدها یک قسمتی داشت که خروجی این اسکریپت از روی سرور نویسنده برنامه میتونست کد php بفرسته و روی سرور شما اجرا کنه ... اگر دوستان کد رو دارن اون قسمت که eval بود رو بزارن تا اگر من اشتباه میکنم دوستان دیگه هم نظر بدهند. ولی اگر ip سرور مقصد e-massenger.net بود دیگه مشکلی نیست یعنی اسکریپت داره کار عادیش رو میکنه ...
ایجاد فروشگاه اینترنتی ایجاد فروشگاه کارت شارژ و فروش اکنت پورتال آموزشی ویژه دانشگاه ها و آموزشگاه ها ![]() برنامه نویس و طراح حرفه ای وب ![]() AJAX - DHTML - JAVASCRIPT - PHP/MYSQL - PERL akarimabadi@gmail.com - www.shereno.com |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
اندر حوالات نوشته های شما . این برنامه تمام اطلاعات رو میفرسته به سایت خودش و عملیات اونجا انجام میشه . فایروال شما همیشه ادرس همون سایت سرس رو نشون میده نه چیز دیگه . اون بابا یه روز همچین چیزی رو پیشبینی کرده بود و این کارو کرد
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Registered User
|
Quote:
ببین این اسکریپت مشکل داره خودت هم میدونی پس چرا ازش دفاع میکنی؟ |
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
شما تازه سه چهار ماه که زدی تو خط php . هنوز یکم زوده که بخوایی بگی چی خوبه و چی بد
![]() |
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
Registered User
|
Quote:
من چیزی رو که میبینم میگم شما با حامد مشکل شخصی داری و اینو میگی Quote:
اگه من مثل شما اسم تمام زبونهای! برنامه نویسی که اسمشونو شنیدم ردیف نمی کنم دلیل نمیشه بلد نباشم |
||
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
بنده با برادر حامد مشکلی ندارم . الان خودش میاد اینجا تایید میکنه .
شاید کارای کرده که موافق باهاش نبودم ویا قیمت های فضایی که میده . اما دلیل نمیشه که باحاش مشکل داشته باشم . |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
اما چیزی که مشخصه اینه که PHPKAR میتونسته حر کاری کرده باشه . چون توابع اصلی جای دیگری هستند و دسته یوزر ها بستس . ولی یک چیزی که مشخصه اینه که یک تولید کننده و ... همیشه سعی میکنه رضایت مشتری هاشو جلب کنه نه اینکه پسورد ایدی هارو برای روز مبادا ذخیره کنه .
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
تا اونجایی که من یکبار دیکد شده این اسکریپت رو دیدم یک قسمت login به سرور e-messenger داشت که داخل همین کلاس بود پس فکر میکنم که یکسری کارهای روی سرور خود شما انجام میشه نه روی سرور سورس ... حالا اصلا مهم نیست
اگر واقعا برای کسی مهم هست که بدونه این اسکریپت چیکار میکنه کافیه که sniffer نصب کنید و خروجی و ورودی های اسکریپت رو نگاه کنید خیلی ساده معلوم میشه که چیکار میکنه برای من که اهمیتی نداره همچین کار روی هم نمیکنم همون روش ساده اول که گفتم همه چیز رو مشخص میکرد ... درضمن اگر واقعا لنگ همچین اسکریپتی هستید ایشان ایده خوبی داشتن و وقت گذاشتن یک کلاس نوشتن ولی اصلا ماجرا اینه : شما وارد سایت e-messenger بشوید یک فرم login می بینید برای چند مدل مسنجر yahoo, msn,aol ... خب حالا به پارامتر های این فرم نگاه کنید کافیه که با php نام کاربری و کلمه رمز رو به آدرس e-messenge/webyahoo بفرستید و به همین راحتی لوگین کنید بعدش هم یک درخواست میفرستید که از ایدی شما به ایدی مقصد یک پیغام بفرسته !! البته کدهای این کار هم تو اینترنت ریخته پس اصلا زحمت کار کردن با sock رو به خودتون ندید و خیلی راحت از کدهای آماده کپی کنید و آدرس e-messnger/webyahoo رو جایگزین کنید اسم c oookie ها رو جایگزین کنید و ادرس درخواست ارسال پیام رو هم پیدا کنید از http://www.ebuddy.com/index.php و همه چیز تموم شد شما اسکریپت نوشتید که به یاهو پیغام میفرسته ! |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
| نحوه نمايش | |
|
|