![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
امکانات بيشتر |
|
|
#1 |
|
کاربر فعال سخت افزار
|
سازنده اصلی پاور خود را پیدا کنید
سلام
امروز داشتم با بابک Spokykid فک میزدم یک لینک بهم داد که بد جوری متاثرم کرد، How to Discover Your Power Supply Real Manufacturer منم سریع ترجمش کردم تا همه بتونند ازش استفاده کنند : تولید کننده واقعی منبع تغذیه شما کیست ؟ اکثر تولید کنندگان بزرگ پاور مثل OCZ و یا Antec پاورهاشون رو خوشون طراحی نکردند ، این پاور گرینی که من دارم هم کار FORE POINT هست ، تو چین طراحی شده ، معلوم نیست کجا اسمبل شده . Last edited by ARH; 09-02-2006 at 04:52 PM.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
کاربر فعال سخت افزار
|
بقیه دوستان هم یک وقت کوچولو بگذارند و این قضیه رو امتحان کنند ، موضوع جالبی هست .
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
اقای arh لطفا edit بفرمایید به antec
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
کاربر فعال سخت افزار
|
آقاي kakihot از اينكه اين جمله رو مشاهده كردي ، حسابي حالت گرفته شده ، به ما مي توپي ؟ :دي
Thermaltake Toughpower 750 W is manufactured by CWT Last edited by amd>intel; 09-02-2006 at 01:08 AM.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
يه hardwaresecret واقعا اين مطلب
پاور من گرين 400 وات از سري super quiet هست كه همونطور كه گفتين ساخت يك سازنده ناشناخته به نام Fore Point هست |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
چه جالب!!
ولي نكته ي جالب تر اينه كه روي پاور من اصلا از اين ""UR هاي برعكس"" نداره!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
کاربر فعال سخت افزار
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
مگه green درپيته؟!
تا حالا كه از هركي ميپرسيدي چي بگيرم ميگفت green!!!!! مال من ماركش CHOICE هست و 350W مدلش رو هم اين نوشته 300PA !! تا حالا هم كه اذيتم نكرده!! و كلي هم بي سر و صداست!! توي كم و زياد شدم برق هم مشكلي برام به وجود نيوورده!! از 170 ولت تا 250 ولت!! 4 سال هم هست كه داره برام كار ميكنه!! سه تا سي دي رام هم بهش وصله با يه هارد و كلي فن و دو - سه تا هم PCI با يدونه AGP !! ديگه چي از يه پاور ميخواين؟! حالا سازندش هر كي باشه مهم نيست!! مهم اينه كه اذيت نكنه!! يه سوال : يه پاور بد چه مشخصاتي داره و چه بلاهايي ميتونه سر آدم بياره؟! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
اقای arh لطفا edit بفرمایید به kakihot
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
مدیر بازنشسته
|
كيوان جان حتما اشتباه تايپي بوده. من اديت كردم. قربانت اميد . ولي بازم جاي فكر داره به نظرم يك كم داره اغراق ميكنه اين سايت .
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
ARH جان یسیار لینک سودمندی بود متشکر
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
کاربر فعال سخت افزار
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
کاربر فعال سخت افزار
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
کاربر فعال سخت افزار
|
Quote:
جواب سوالت رو باید افراد خبره تر بدند ، میترسم یک حرفی بزنم و موجب " یک شادی غیر منتظره " بشم اما در کل یک پاور خوب همون مشخصاتی رو باید داشته باشه که در مورد پاور خودت گفتی ، من الان دو ساله این سیستمم رو خریدم تا حالا دو تا پاور Green براش خریدم ، هر دوشون رو هم بعد مدتی مجبور شدم ببرم گارانتی سرویس ، هر دوشون بعد از یک مدتی ولتاژاشون افت کرد مخصوصا 12 ولتش ، الان این یکی با اینکه همین هفته پیش از گارانتی گرفتم و مسالا تعمیر شده 5 ولت و ولتاژهای منفیش غیر استاندارد هست. خدا نصیب کسی از این چیزا نکنه ، نصیب ما هم یک پاور خدا بکنه نگفتی CPU و کارت گرافیکت چی چیه ؟ |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|