![]() |
|
|
#781 |
|
کاربر فعال هنرهای نمایشی
|
محبت داری علیرضا جان.ان شاءالله که پیدا میشه.می گردم دنبالش.
Last edited by Cinderella Man; 07-13-2008 at 12:27 AM.. |
|
|
|
|
|
#782 |
|
Registered User
|
سلام ببخشيد جايي رو مي شناسين كه فيلم واسه دانلود بزاره Free ولي torrent نباشه؟ فيلم What happens in Vegas رو مي خوام.
You are a drop in the rain,Just a number not a name,You won't see it,You don't believe it,At the end of the day,You are a needle in the hay,You signed and sealed it And now you gotta deal with it خلیج فارس Persian Gulf ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#783 | |
|
مدیر موبایل
|
Quote:
- ولی زیاد به اینها دل نبند! دیدی 80% رفت و پاک شد! پس هرچی سریع تر بهتر
|
|
|
|
#784 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
Citizen Kane
همشهرى كين Gone With The Wind بر باد رفته زيرنويس فارسى و يا دوبله مرسى
|
|
|
|
#785 | |
|
کاربر فعال هنرهای نمایشی
|
Quote:
بر باد رفته رو از اینجا بگیر و زیرنویسش فارسیش هم کلا موجود نیست. همشهری کین هم اینجا ، کلا زیرنویس هم نشده ولی زیرنویس کردنش جز پروژه های بچه های farsisubtitle.com هست ...(در اینده نه چندان دور ) و دوبله هم نیست این لینکی که دادم . اگه تورنت نمیگیری : هر دو فیلم دوبله هستند در بازار ، من در اینترنت لینک داونلود اینها رو ندیدم و بعید می دونم کسی اپلود کرده باشه . Last edited by Cinderella Man; 07-13-2008 at 05:34 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#786 | |
|
مدیر موبایل
|
Quote:
بر باد رفته دوبله رو در Bia2Music گویا آپلود کرده بودند ولی فیتلر هست و دسترسی ندارم, حالا یه نگاه بنداز - ولی کیفیت قاعدتا تعطیل !! |
|
|
|
|
|
|
#787 | ||
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
Quote:
بنده هر دو فيلم رو دارم ولى متاسفانه نه زيرنويس هست و نه دوبله |
||
|
|
|
|
|
#788 |
|
کاربر فعال هنرهای نمایشی
|
دوستان کسی فیلم Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring رو دیده؟
می خوام بدونم ارزش داونلود داره یا نه؟ توی IMDB که ریت خوبی داره منتها به نظر میاد از اون دسته فیلم های همه کس پسند نیست و یه مقداری خاص هست ... چه جوری این فیلم؟ |
|
|
|
|
|
#789 | |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
Quote:
اصولآ سینمای شرق رو نمیپسندم اما این فیلم رو خیلی دوست داشتم! من DVD اون رو دارم اگر میخواین براتون میفرستم کلآ ارزش دیدن داره
شاد بودن بزرگترين انتقامي هست که ميتوني از زندگي بگيري It's who I am Guys, it's what I am. Right or wrong, I can't change that. نواختن براي ايران|LOST|جادوي رنگ و بوم|سينماي مردانه|دنياي مجازي- آنچه ساخته ايم - آنچه ميسازيم قرن شعر|براي هميشه Queen|سرزمين زيبايي ها ايران|ايام خوش كودكي|ديكتاتور ها | شواليه هاي آوازخوان |
|
|
|
|
|
|
#790 |
|
کاربر فعال سینما
|
کسی DVD این فیلمها رو داره؟ من تو لیست اکثر فروشندگان نگاه کردم اولی رو زبون اصلی شو ندارن (فقط دوبله) و دومیو هم کلا ندارن. اگه لینک مستقیم برای دانلود DivX هم باشه خوبه.
Bonnie and Clyde Network
|
|
|
#791 | |
|
مدیر موبایل
|
Quote:
Bonnie & Clyde رپیدشیر click to show تورنت click to show Network رپیدشر click to show تورنت click to show |
|
|
|
|
|
|
#792 |
|
مدیر موبایل
|
راستی در مورد DVD که گفتی
Bonnie & Clyde موردی نداره, در لیست دوبله هست ولی 2 صدایی ه هم انگلیسی ( با زیرنویس انگلیسی ) داره و هم دوبله Special Edition ( سه دیسک ) از Bonnie & Clyde رو ایران-بای هم داره دوبله " شبکه " رو هم اگر خیلی دنبالشی شاید بشه پیدا کرد ( در تاپیک دوبله یکی از دوستان داشتند, من بتا دارم خواستی میدم خودت تبدیل کن ) |
|
|
|
|
|
#793 | |
|
کاربر فعال سینما
|
مرسی. فقط اینو میشه بگی کی داره؟
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#794 |
|
مدیر موبایل
|
|
|
|
|
|
|
#795 | |
|
کاربر فعال هنرهای نمایشی
|
Quote:
ولی از شما چه پنهون می خوام هر چه سریعتر این DVD رایتر رو تعویض کنم و با بعضی از بچه های انجمن یه تبادل حسابی بکنم اخه خیلی از فیلم ها هست که خیلی دوست دارم ببینمشون ولی امکان داونلودشون در اون حجم وسیع نیست. قربانت عزیز به خاطر محبتت. |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|