esam

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 9 از 9 نخستنخست ... 7 8 9
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 131 , از مجموع 131

موضوع: بک آپ و ریکاوری

Registered User omid_lovely007 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط omid_lovely007 نمایش نوشته ها
    سلام
    من یه مدل دل 5110 با ویندوز 7 ارجینال دارم
    با برنامه paragon partition خواستم پارتیشن کنم نشد
    و بعد از اینکار هنگام بوت شدن 3 گزینه اومد
    windows 7/vista os
    windows 7/vista recovery
    liunx
    میخواستم بدونم اینا چی هستند
    بهد چطوری این گزینه هارا غیر فعال کنم
    بعد چطوری میتونم یه سی دی اورجینال از ویندوز اصلی داشته باشم برای بعدها که بتونم یه ویندوز دیگه نصب کنم
    سی دی اورجینال همراش نبود
    کسی نیست جواب بده

2. تبلیغات در اینترنت
    Registered User saeedsd آواتار ها

Icon13 نیاز فوری به بک آب و ریکاوری لپ تاپ 2170 hp

سلام بچه ها
    من فورا به بک آب و ریکاوری لپ تاپ 2170 hp نیاز دارم.
    چه جوری می تونم تهیه کنم؟

Registered User SiahSepid آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط omid_lovely007 نمایش نوشته ها
    کسی نیست جواب بده
    دوست عزیز قیمت ویندوز اوریجینال یه چیزی حدود 400-300 هزار تومنه!اگه قرار بود یه ویندوز هم با لپ تاپ بدن،که دیگه هیچ کس نیازی به بک آپ گرفتن نبود!(البته یکی دیگه از دلایل بک آپ گرفتن ،عدم نصب آسان درایو سخت افزاره)
    ویرایش توسط SiahSepid : January 1st, 2011 در ساعت 10:35 AM

Registered User 1240 آواتار ها

سلام خسته نباشید
    لپ تاپ ما ویندوز داره و میخوام یک ریکاوری ازش بگیرم و بریزم روی دی وی دی asus n43jf
    چقدر حجمش هست؟
    از نرم افزاری که روی دسکتاپ هست میشه استفاده کرد و ریکاوری گرفت؟ چطوری هست کار؟
    ممنون میشم توضیح بدید
    ایران دوستت دارم.
    در كف مردانگي شمشير مي بايد گرفت.
    حق خود را از دهان شير مي بايد گرفت

خلیج همیشگی فارس
    Persian Gulf

نقل قول نوشته اصلی توسط 1240 نمایش نوشته ها
    سلام خسته نباشید
    لپ تاپ ما ویندوز داره و میخوام یک ریکاوری ازش بگیرم و بریزم روی دی وی دی asus n43jf
    چقدر حجمش هست؟
    از نرم افزاری که روی دسکتاپ هست میشه استفاده کرد و ریکاوری گرفت؟ چطوری هست کار؟
    ممنون میشم توضیح بدید
    سلام
    خوب به نظر من بهترین گزینه برای بک آپ گرفت همون برنامه ای هست که روی دسکتاپه استفاده کنی بهتره(البته من با Asus کار نکردم ولی قاعدتاً کار باهاش آسونه و بسته به نوع بک آپی که بخوای بگیری امکان استفاده از گزینه های مختلفی که از قبل تعریف شده هست).
    در حین شروع اجرای بک آپ خود برنامه بهت میگه که فایل نهایی چند تا CD یا DVD میشه ولی بسته به برنامه هایی که روی سیستم نصبه کنی باید 5 یا 6 تا DVD بشه.حالا شما یکی دو تا هم اضافه بغل دستت بذار

7. تبلیغات در اینترنت

نقل قول نوشته اصلی توسط SiahSepid نمایش نوشته ها
    سلام
    خوب به نظر من بهترین گزینه برای بک آپ گرفت همون برنامه ای هست که روی دسکتاپه استفاده کنی بهتره(البته من با Asus کار نکردم ولی قاعدتاً کار باهاش آسونه و بسته به نوع بک آپی که بخوای بگیری امکان استفاده از گزینه های مختلفی که از قبل تعریف شده هست).
    در حین شروع اجرای بک آپ خود برنامه بهت میگه که فایل نهایی چند تا CD یا DVD میشه ولی بسته به برنامه هایی که روی سیستم نصبه کنی باید 5 یا 6 تا DVD بشه.حالا شما یکی دو تا هم اضافه بغل دستت بذار
    با سلام
    وقتی نرم افزار خود ایسوس رو روی دستکتاپ زدم اگر اشتباه نکنم برای گرفتن ریکاوری میره از دیسک مخفی استفاده میکنه و اطلاعاتش رو میریزه رو دیسک درست گفتم؟
    حالا من 2 تا درایو دارم یکی سی هست و یکی دی
    یعنی من هر تغیراتی تو ویندوز ایجاد کنم برذنامه بریزم و ... . ربطی به درایو مخفی نداره و اون تغیریس توش ایجاد نمیشه؟ و تغیرات در درایو سی یعنی ویندوز انجام میشه؟

یعنی ریکاوری که الان بگیرم با ریکاوری یک ماه دیگه بگیرم و روی دیسک بریزم. یکی هست؟

دوست عزیز شما خودت میتونی در برنامه تغییراتی بدی و تعیین کنی که بک آپ رو کجا ذخیره کنه.روی درایو D یا روی DVD پیشنهاد میکنم اگه قراره بک آپ روی درایو D باشه ،باز هم حتماً روی DVD رایتش کن،خدای نکرده اتفاقی برای هارد افتاد به مشکل برنخوری.
    عملاً بک آپی که شما الان بگیری با یک ماه دیگه به شرطی فرقی نداره که لپ تاپت به همون مدت بدون استفاده مونده باشه!مسلماً در صورت نصب برنامه و آپدیت ویندوز باید فرق داشته باشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط SiahSepid نمایش نوشته ها
    دوست عزیز شما خودت میتونی در برنامه تغییراتی بدی و تعیین کنی که بک آپ رو کجا ذخیره کنه.روی درایو D یا روی DVD پیشنهاد میکنم اگه قراره بک آپ روی درایو D باشه ،باز هم حتماً روی DVD رایتش کن،خدای نکرده اتفاقی برای هارد افتاد به مشکل برنخوری.
    عملاً بک آپی که شما الان بگیری با یک ماه دیگه به شرطی فرقی نداره که لپ تاپت به همون مدت بدون استفاده مونده باشه!مسلماً در صورت نصب برنامه و آپدیت ویندوز باید فرق داشته باشه.
    مطمئنی داداش الان با یک ماه دیگه فرق داره؟
    خوب ما نرم افزار و اپدیتی که میکنیم روی درایو ویندوز یعنی سی اعمال میشه
    اما اون درایو مخفی که اطلاعاتی ازش ندارم رو برامون ریکاوری میگیره و میریزه رو سی دی
    یک چیز ثابتی هستش
    اگر یک ماه دیگه بریزی رو دی وی دی و بالا بیاریش و ریکاری کنی سیست مرو
    تنظیمات کارخانه میاد و میشه مثل روز خریداری شده
    اون طور که شما میگی که میشه بک اپ
    من این طور فکر میکنم

Registered User

سلام دوست عز یز
    من به تازگی بک لب تاب dell با مدل inspiron n 5010 گرفتم
    1-برای راه اندازی ان چکار کنم
    ا2-یا خود لب تاب ویندوز داره یا من باید نصب کنم
    3-درایو های لب تب را از سایت دل بگیرم یا تو خود لب تاب هست
    4-ریکاوری این مدل لب تاب چه جوری هست
    ممنون میشم

Registered User farzad11 آواتار ها

پاک شدن اطلاعات هاردم

خوب من ویندوزم رو می خواستم با norton ghost برگردونم که همه اطلاعات هاردم پاک شده و الان موقع نصب ویندوز 7 فقط یه پارتیشن داره نشون میده، یعنی زده همه پارتیشن هامم پاک کرده.

به نظر شما هاردمو دوباره پارتیشن بندی و فرمت کنم و ویندوز بریزم بعد با نصب یه نرم افزار ریکاوری اطلاعاتم رو برگردونم؟

یا بدم هاردمو بیرون بدون اینکه فرمتو پارتیشن بندی کنم ریکاوری کنن؟

تو کدوم حالت بهتر می تونم اطلاعاتم رو برگردونم؟

13. تبلیغات در اینترنت
    فروشنده معتبر [؟] shahramcat آواتار ها

سلام

من امروز هارد لپ تاپ رو عوض کردم چون هارد قبلی خراب شده بود ... 3 تا دیسک ریکاوری داره . هارد جدید رو فرمت کردم و سیستم رو با دیسکهای ریکاوری آوردم بالا . روی 65% ارور داد که نمیشه سیستم ریکاور بشه !

ویندوز 7 رو ریختم روش و دوباره سیستم رو با دیسکهای ریکاوری آوردم بالا تا ببینم میشه ریکاور کنه یا نه !

سوال من این هست که برای ریکاور کردن احتیاج هست حتما روی لپتاپ سیستم عامل نصب باشه یا نه بصورت خام میشه از بوت این کاررو انجام بدیم ؟

ممنون
    تکنولوژی چیزی از جنس امروز است و فردا برای یادگیری آن دیر. به اخبار تکنولوژی پارسال سری بزنید خنده تان می گیرد.

فروش مودمهای وایرلس N برند zyxel مدل P-660 HN T1H قاب عکسی

صفحه 9 از 9 نخستنخست ... 7 8 9