گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
مجموعه عظیم شعبده بازی کریس آنجل - دیوید بلین - دیوید کاپرفیلد | مجموعه فاش کردن اسرار شعبده بازان جهان | کاملترین مجموعه آموزش شعبده بازی | مسابقات So You Think You Can Dance نه فصل کامل | مسابقات زیبای Americas Best Dance Crew هفت فصل کامل | مجموعه American Idol تعداد 11 فصل کامل | مجموعه America's Got Talent هفت فصل کامل | مجموعه عظیم کارتون تام و جری | مجموعه پکیج کامل Baby Einstein مخصوص کودکان | خفنترین دوربین مخفی Naked & Funny | مجموعه کامل Mr.Bean | | مسابقه هیجان انگیز The Moment of Truth سری جدید | مسابقات بسیار زیبای The Biggest Loser | دوربین مخفی از بازیگران هالیود | [SIZE="2"]مجموعه آموزشی مدرک تخصصی امنیت و هک قانونمند(آنتی هک)CEH 6.0 Certified Ethical Hacker Career Academy[/SIZE]
آموزش زبان English Today | مجموعه کامل تخته گاز (Top Gear)
سلام بچه ها
من فورا به بک آب و ریکاوری لپ تاپ 2170 hp نیاز دارم.
چه جوری می تونم تهیه کنم؟
ویرایش توسط SiahSepid : January 1st, 2011 در ساعت 10:35 AM
سلام خسته نباشید
لپ تاپ ما ویندوز داره و میخوام یک ریکاوری ازش بگیرم و بریزم روی دی وی دی asus n43jf
چقدر حجمش هست؟
از نرم افزاری که روی دسکتاپ هست میشه استفاده کرد و ریکاوری گرفت؟ چطوری هست کار؟
ممنون میشم توضیح بدید
ایران دوستت دارم.
در كف مردانگي شمشير مي بايد گرفت.
حق خود را از دهان شير مي بايد گرفت
خلیج همیشگی فارسPersian Gulf
سلام
خوب به نظر من بهترین گزینه برای بک آپ گرفت همون برنامه ای هست که روی دسکتاپه استفاده کنی بهتره(البته من با Asus کار نکردم ولی قاعدتاً کار باهاش آسونه و بسته به نوع بک آپی که بخوای بگیری امکان استفاده از گزینه های مختلفی که از قبل تعریف شده هست).
در حین شروع اجرای بک آپ خود برنامه بهت میگه که فایل نهایی چند تا CD یا DVD میشه ولی بسته به برنامه هایی که روی سیستم نصبه کنی باید 5 یا 6 تا DVD بشه.حالا شما یکی دو تا هم اضافه بغل دستت بذار![]()
با سلام
وقتی نرم افزار خود ایسوس رو روی دستکتاپ زدم اگر اشتباه نکنم برای گرفتن ریکاوری میره از دیسک مخفی استفاده میکنه و اطلاعاتش رو میریزه رو دیسک درست گفتم؟
حالا من 2 تا درایو دارم یکی سی هست و یکی دی
یعنی من هر تغیراتی تو ویندوز ایجاد کنم برذنامه بریزم و ... . ربطی به درایو مخفی نداره و اون تغیریس توش ایجاد نمیشه؟ و تغیرات در درایو سی یعنی ویندوز انجام میشه؟
یعنی ریکاوری که الان بگیرم با ریکاوری یک ماه دیگه بگیرم و روی دیسک بریزم. یکی هست؟
دوست عزیز شما خودت میتونی در برنامه تغییراتی بدی و تعیین کنی که بک آپ رو کجا ذخیره کنه.روی درایو D یا روی DVD پیشنهاد میکنم اگه قراره بک آپ روی درایو D باشه ،باز هم حتماً روی DVD رایتش کن،خدای نکرده اتفاقی برای هارد افتاد به مشکل برنخوری.
عملاً بک آپی که شما الان بگیری با یک ماه دیگه به شرطی فرقی نداره که لپ تاپت به همون مدت بدون استفاده مونده باشه!مسلماً در صورت نصب برنامه و آپدیت ویندوز باید فرق داشته باشه.
مطمئنی داداش الان با یک ماه دیگه فرق داره؟
خوب ما نرم افزار و اپدیتی که میکنیم روی درایو ویندوز یعنی سی اعمال میشه
اما اون درایو مخفی که اطلاعاتی ازش ندارم رو برامون ریکاوری میگیره و میریزه رو سی دی
یک چیز ثابتی هستش
اگر یک ماه دیگه بریزی رو دی وی دی و بالا بیاریش و ریکاری کنی سیست مرو
تنظیمات کارخانه میاد و میشه مثل روز خریداری شده
اون طور که شما میگی که میشه بک اپ
من این طور فکر میکنم
سلام دوست عز یز
من به تازگی بک لب تاب dell با مدل inspiron n 5010 گرفتم
1-برای راه اندازی ان چکار کنم
ا2-یا خود لب تاب ویندوز داره یا من باید نصب کنم
3-درایو های لب تب را از سایت دل بگیرم یا تو خود لب تاب هست
4-ریکاوری این مدل لب تاب چه جوری هست
ممنون میشم
خوب من ویندوزم رو می خواستم با norton ghost برگردونم که همه اطلاعات هاردم پاک شده و الان موقع نصب ویندوز 7 فقط یه پارتیشن داره نشون میده، یعنی زده همه پارتیشن هامم پاک کرده.
به نظر شما هاردمو دوباره پارتیشن بندی و فرمت کنم و ویندوز بریزم بعد با نصب یه نرم افزار ریکاوری اطلاعاتم رو برگردونم؟
یا بدم هاردمو بیرون بدون اینکه فرمتو پارتیشن بندی کنم ریکاوری کنن؟
تو کدوم حالت بهتر می تونم اطلاعاتم رو برگردونم؟
سلام
من امروز هارد لپ تاپ رو عوض کردم چون هارد قبلی خراب شده بود ... 3 تا دیسک ریکاوری داره . هارد جدید رو فرمت کردم و سیستم رو با دیسکهای ریکاوری آوردم بالا . روی 65% ارور داد که نمیشه سیستم ریکاور بشه !
ویندوز 7 رو ریختم روش و دوباره سیستم رو با دیسکهای ریکاوری آوردم بالا تا ببینم میشه ریکاور کنه یا نه !
سوال من این هست که برای ریکاور کردن احتیاج هست حتما روی لپتاپ سیستم عامل نصب باشه یا نه بصورت خام میشه از بوت این کاررو انجام بدیم ؟
ممنون
تکنولوژی چیزی از جنس امروز است و فردا برای یادگیری آن دیر. به اخبار تکنولوژی پارسال سری بزنید خنده تان می گیرد.
فروش مودمهای وایرلس N برند zyxel مدل P-660 HN T1H قاب عکسی