![]() |
|
|
#1516 |
|
Registered User
|
سلام.
آهنگ قاسم آبادی... تمام اینترنت رو زیر و رو کردم. کسی از دوستان اگر آواز معروف قاسم آبادی رو برای دانلود داره، محبت کنه. |
|
|
|
|
|
#1517 | |
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
مرحمتی شما چند روز پیش واصل شد تشکر نامه ای خرد وناچیز مهیا نمودیم ولی اجل به کارت اینترنتی ما مجال نداد و به اصطلاح اهل این دهات D.c شدیم در هر صورت ما استاد حنانه را با هزار دستان میشناسیم و البته جعفر خان از فرنگ برگشته و به عنوان یک نوباوه وادی نوازندگی کلارینت هنر استفاده ایشان از سازهای بادی را حداقل در بین اساتید این سرزمین بی رقیب میدانیم از اینکه مارا قابل دانسته و شاهکاری از ایشان را آنهم با اینهمه توضیحات مبسوط به رسم یادگاری مرحمت نموده اید بسیار متشکر انشاءا... در فرصتی جبران خواهم نمود
دل با یار سر به کار Last edited by mehran50; 11-02-2007 at 11:08 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#1518 | |
|
Registered User
|
Quote:
برای دانلود روی لینک Download Original کلیک کنید . این هم یک لینک دیگر از سایت فورشیرد Last edited by car20; 11-07-2007 at 02:34 PM.. دلیل: اضافه کردن لینک جدید |
|
|
|
|
|
|
#1519 |
|
Registered User
|
car20
دستت درد نکنه خیلی خیلی ممنون |
|
|
|
|
|
#1520 | |
|
کاربر افتخاری موسیقی
|
Quote:
راستش من متوجه نشدم که چرا نوشتید: در صورت امكان قسمتي از متن شعر را بنويسيد یا نوشتید آآهنگ مورد نظرشما رو هنوز پيدا نكردم خوب ایشون که نوشته بودند "موسم گل" شما هم لطف کرده و چند لینک گذاشتید؟ البته من هم اجرای قمر را می خواهم که امیدوارم پیدا بشود. از نوشته های دیگر شما به خوبی برمی آید که به موسیقی، جدی تر و عمیق تر از خیلی از خوانندگان این صفحات نگاه می کنید. جای بسی خوشحالی است. از دوستان عزیز می خواستم خواهش کنم که همیشه لینک ها را به همین صورت که روژین گرامی گذاشته بگذارند. آخر نوشتن لینکی به این صورت: http://www.4shared.com/file/28098ose...tml?dirPwdVeri چه لطفی دارد؟ (برای مثال عرض کردم.) خواننده تا آن را دانلود نکند نخواهد فهمید با چه چیزی سروکار خواهد داشت. گاهی بعد از دانلود می فهمد که مثلا موسم گل با صدای دلکش را دوباره دانلود کرده! خوب اگر آن دوست که چنین لینکی را می گذارد، از همان اول مشخصات محتویات این لینک را هم برای خوانندگان می نوشت، دیگر چنین چیزی رخ نمی داد. به قول همینه عزیز کمی دقت و تمیزکاری نشانگر احترام ما، به خودمان است. جناب همینه (که غیب شان دیگر دارد نگران کننده می شود) کار جالب دیگری هم می کردند. متن آغاز ترانه و یا بند مشهور ترانه را می نوشتند. این طوری می شد به خاطر آورد که ترانه چه بود. روژین گرامی، از الهه نوشتی. (من تازه به آن صفحات رسیدم.) الهه یک ترانه خیلی زیبا دارد که آن را در یکی از شماره های گلهای رنگارنگ خوانده بود. آواز آن برنامه را گلپا خوانده بود. بخشی از ترانه الهه این طور بود: از خانه من خزان نرفته تو بیا که بهار آید از در نازت بنازم نیاز من بین تو مرو ز برم جای دیگر خیلی کار زیبایی است. من نتوانستم در گوگل آن را پیدا کنم. خواستم ببینم از دوستان کسی این ترانه را دارد. و یا می داند کدام برنامه گلهای رنگارنگ بوده؟ چقدر پیدا کردن مشخصات موسیقی خودمان در اینترنت سخت یا ناممکن است. عملا چیزی پیدا نمی شود. اگر هم پیدا بشود امید به این که نام آهنگساز یا ترانه سرا هم در آن باشد، که خیلی توقع زیادی است! این هم ترانه زیبای دیگری از مرضیه تقدیم به روژین. متاسفانه با اطمینان نمی توانم بگویم که این اثر دیگری از حنانه است، اما تقریبا مطمئنم که این قطعه هم در همان کنسرت اجرا شده و کار مرتضی حنانه است. گمان می کنم کسانی که از ترانه یار اگر جلوه کند لذت بردند این قطعه را هم دوست داشته باشند. مرضیه: باز آی نگارا http://www.4shared.com/file/25892484...za_negara.html Last edited by Old Ali; 11-03-2007 at 04:12 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#1521 | |
|
کاربر افتخاری موسیقی
|
استاد حنانه و غلامحسین غریب گرکانی
Quote:
گمان می کنم دوستی بسیار قدیمی استاد حنانه با مرحوم غلامحسین غریب گرکانی معلم بزرک کلارینت، در توجه خاص مرتضی حنانه به سازهای بادی و به خصوص کلارینت، بی تاثیر نبوده است. البته در استفاده از سازهای بادی چوبی، استاد نازنین فرهاد فخرالدینی هم ذوق و امضای خاص خودشان را دارند. به مقدمه ترانه در کوچه سار شب توجه کرده اید؟ اگر چه آهنگ از محمد رضا لطفی است اما تنظیم کار فخرالدینی است و چه ماهرانه و هنرمندانه از عهده بر آمده اند. (تصحیح می شود: تنظیم این اثر کار هنرمند گرامی فریدون شهبازیان است) خوب پس شما کلارینت می نوازید. برایتان یک هدیه ویژه دارم. به زودی خدمت دوست عزیز ADSL ام می رسم و کمی آپلودهای جدید انجام خواهم داد. ارادتمند Last edited by Old Ali; 12-13-2007 at 01:08 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#1522 |
|
Banned
|
سلام
من ترانه قدیمی از خانم شهلا سرشار میخوام خیلی زیباست این ترانه به اسم خال هندو نگاه حالا اون یا منه که با اسبش میتازه خیلی زیباست لطفا اگر دارید دریغ نکنید با سپاس |
|
|
|
|
|
#1523 | |
|
Registered User
|
Quote:
اگه به چندصفحه قبل برگرديد و بگرديد من اين آهنگ روگذاشتم متنش هم اينه : حالا اون يار منه كه از بلند مي آيه حالا با اسب سفيد .... |
|
|
|
|
|
|
#1524 | |
|
Registered User
|
Quote:
ممنون از لطفتون من نام مستعارم روجين هست و پسرم (چندنفر ازدوستان قبلاگفتن روژينخانم ) نه روژين (روژين كردي است . روجين يك كلمه مازندرانيه به معني پنجره {تقريبا} )درمورد آهنگ اول كه گفتم متن رو بنويسيد نمي دونستم چي ميخوانبعدا فهميدم منظورشون كدوم كار هست همونطركه ميدونين كيفيت آهنگ هاي بانوقمر پايينه و براي پيدا كردن آهنگ بايد وقت خالي پيدا كنم و فقط به آهنگ ها گوش كنم سعي ميكنم پيداش كنم الهه رو هم ميگردم اگه بود حتما ميذارم |
|
|
|
|
|
|
#1525 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#1526 |
|
Registered User
|
آهنگ هايي ازبانو الهه
مرا ببوس با اجراي شادروان الهه ( همان آهنگ معروفگلنراقي ) مراببوس براي آخرين بار
http://www.4shared.com/file/28192289...ified=50933467 گيسو (چشم اون مثال آهو - زلف او پر پرستو ) http://www.4shared.com/file/28188587...ified=50933467 |
|
|
|
|
|
#1527 |
|
Banned
|
سلام
دوست عزیز موزیک خال هندو شهلا سرشار رو اشتباه گذاشتی من بازسازی شده آهنگ رو میخوام که با ویلون زدند اننی که گذاشتی قدیمش هست نه جدید |
|
|
|
|
|
#1528 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
امان از دست تنگنا...
بگذریم، دوستان عزیز و مخصوصا جناب Old Ali شما اطلاعی ندارید که اجرای کاملی از تصنیف آغازین سریال کیف انگلیسی وجود داره یا خیر؟ "گشته خزان نو بهــــــار مـــن، بهار من" "رفت و نیامد نگـــــــــار مــــن، نگار من" "سپری شد شب جدایــــــــــــــــــــی " "به امیدی که تو بیایـــــــــــــــــــــ ــــی" "آخر ای امید قلبـــــــــــــــم" "با من از چه بی وفایـــــــــی" سعی کردم، همونطور که اجرا شده، بنویسم! :دی
|
|
|
#1529 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
اینکه عرض کردم، "اجرای کامل" به این دلیل هست که نسخه موجود در بازار، طبق گفته خواننده اثر، نسخه تمرینی است که به دلیل در دست نبودن متن کامل این ترانه زیبا، چند بیت آغازین آن برای آهنگسازی و تنظیم ابتداً خوانده شده بود. ولی بعدا و به دلیل شتاب در کار، همین ضبط تمرینی بر روی تیتراژ سریال قرار گرفت.
|
|
|
|
|
|
#1530 |
|
Registered User
|
دوستان گرامی کسی آهنگی از علی نقی وزیری داره ؟؟
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|