![]() |
|
|
#196 |
|
Registered User
|
ببخشید که قوانین رعایت نکردم.راستش اصلانمیدونم قوانین از کجا باید بخونم.اما حتما این کار میکنم.دوباره ازتون تشکر میکنم بخاطر وقتی که میذارین. منم یه ترانه می خواستم البته دنبالشم گشتم اما چون موفقم نشدم گفتم شاید شما بتونین کمکم کنین.
اسم ترانرو نمیدونم.اما از لیلا فروهر.که به زبانهای مختلف اقوام ایرانی خونده شده.منظورم اینکه چند ترانه ی اصیل ایرانی رو تو یه اهنگ خونده. اگه زحمتشو بکشین بی نهایت ممنون میشم. Last edited by jimbo4boy; 01-18-2007 at 05:22 AM.. |
|
|
|
|
|
#197 |
|
Registered User
|
سلام این آهنگ رو خانم عهدیه خوانده که البته جدیدا هم دانیال باز خوانی کرده
|
|
|
|
|
|
#198 | |||||
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
دومي رو اصلا نميدونم چي هست. تو كدوم آلبومشه؟ لطفا لينك از ايران سانگ بدين كه من بفهمم اين آهنگ تو كدوم آلبومه. Quote:
پسورد اون فايلا رو هم تو همون صفحه نوشته كه www.pulse2music.com هست. از شاملو هم بعدا ميذارم. Quote:
منتها در مورد دانلود كه خودم مشكلي ندارم. گاهي اوقات لازمه چند بار رفرش كنين يا يه مدت صبر كنين يا همزمان چند تا فايل با هم دانلود نكنين. نميدونم همه اينا رعايت شده يا نه؟ هنوز هم مشكلتون سرجاشه؟ اگه دقيقا مشكل رو بگين ميشه پيگيري كرد. Quote:
Quote:
شما پيداس همه مطالب رو نخوندين. قضيه اين آهنگ تموم شد لينك دانلودشم گذاشتم. |
|||||
|
|
|
|
|
#199 |
|
Registered User
|
سلام
اصلا نمي دونم كه تو كدوم آلبومشه فقط اينو مي دونم كه تو آلبومهاي رسمي ابي نيست. هردو آهنگ جزو آهنگ هاي نايابشه. دلتنگي رو تو سايت http://www.iranold.com ديدم و دانلود كردم ولي همش24 ثانيه از آهنگه. چشمه هم تو وبلاگ زمستان http://zemestan.blogfa.com بود ولي هركاري كردم دانلود نشد. يه آهنگ 2 صدايي هم از ابي و نوش آفرين تو همون سايت اول به اسم شهبانو با كيفيت بسيار پايين و 30 ثانيه اي هم بود كه اگر كسي از دوستان داره ممنون مي شم كه بذاره. |
|
|
|
|
|
#200 |
|
مدیر بازنشسته
|
سلام.
مرسي از پاسختون. من اين مشكلي كه گفتم رو حدود يه هفته اي ميشه كه دارم و اينكه گفتيد Refresh كنم هم چندين بار اين كار رو كردم. فعلا بي خيالش شدم تا خودش درست بشه. در ضمن با آپلود و سرچ مشكلي ندارم .
|
|
|
|
#201 |
|
کاربر فعال برق و الکترونیک
|
سلام
من آهنگ تك درخت غلامخسين اشرفي رو مي خواستم. كسي اونو داره؟ همون كه ميگه : تك درختي... تيره بختم .... كه در دشت آرزوها......
|
|
|
#202 |
|
Registered User
|
لیلا فروهر(ترانه های اصیل ایرانی)
سلام.میدونم سرتون شلوغ ولی میشه بگین اون اهنگ لیلا رو تونستین پیدا کردین یا نه؟
مرسی از لطفتون ![]() |
|
|
|
|
|
#203 |
|
Banned
|
بابا من آهنگ های کامل قدیمی شاهره رو میخوام دیگه زبونم مودراورد
|
|
|
|
|
|
#204 |
|
Registered User
|
سلام دوستان
من يك آهنگ قديمي ميخوام ( احتمال زياد مال زمان قبل از انقلابه ) كه فكر كنم از عهديه و يا حميرا باشه اسم آهنگ و يا آلبوم هم نميدونم . فقط قسمتي از شعرش توي ذهنم هست . به خدا هر جا بري كوچه به كوچه ، خونه به خونه ، ميام و ميام و ميام و ميااااام بازم سراغت با چشم گريون زار وپريشون داد ميزنم - فرياد ميزنم بيا خونه دوست دارم ... يه آهنگ ديگه هم هست كه ميگه ليلا ليلا ليلا ليلا رو بردند - سيه چشمون بلند بالا رو بردند . و همچنين آهنگ پيرهن صورتي از احمد آزاد اگه كسي لينك اين آهنگها رو بزاره ممنون ميشم - مرسي Last edited by arianaco; 01-20-2007 at 09:01 PM.. |
|
|
|
|
|
#205 | |||
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
Quote:
اینم چند بار گفتم که درخواست آلبوم کامل یا درخواست تمام آهنگای فلان خواننده رو نکنین. آپلود اینهمه فایل کار حضرت فیله. Quote:
|
|||
|
|
|
|
|
#206 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
بازم میخوام یه ترانه رو با صدای دو خواننده بذارم:
مهستی: 1- سپیده دم اومد و وقت رفتنه... جواد یساری: 1- سپیده دم اومد و وقت رفتنه... گلپا: 1- درویشم و دنیا واسم یه مشت خاکه... 2- موی سپیدو توی آینه دیدم... سلی: 1- حمدی فیل (ترانه بامزه ایه که ظاهرا با لهجه هندی خونده!) Last edited by Behrooz; 01-21-2007 at 08:48 PM.. |
|
|
|
|
|
#207 |
|
Registered User
|
لطفاً آهنگ خونه ی عشق از گلپا رو اگه ميشه واسم آپلود کنين!ممنون
lyrics:خونه عشقه من و تو اون بلا تو اسموناست ميدرخشه چون بلور.......
|
|
|
#208 |
|
Registered User
|
آهنگ نفرين از ستار رو ميخواستم تو البوم همسفر بايد باشه!
lyrics:آرزو دارم که مرگت را ببينم........ |
|
|
|
|
|
#209 |
|
Registered User
|
لیلا
من لینک اهنگی که میخواستم پیدا کردم.اما سات ایران سانگ پلیرش باز نمیشد.برای همین من صفحه ای که متن ترانه توش بود براتون میفرستم.مطمئنم یه نگاه کوچیک که بندازین میفهمین کدوم ترانست.مرسی از وقتی که میذارین و ببخشید که وقتتون میگیرم.http://www.iransong.com/song/2989.htm
|
|
|
|
|
|
#210 |
|
Registered User
|
سلام
يكي از آهنگهايي كه arianaco مي خواد آهنگ زيره: "ليلا" از آلبوم گل يخ "كورش يغمايي" متاسفانه آهنگش رو ندارم ولي شايد اينجوري راحت تر پيدا بشه. |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|