![]() |
|
|
#31 |
|
Registered User
|
دوست عزیز سلام بابت آهنگ ویگن واقعا ازت ممنونم و درباره 10 دقیقه وقت صرف کردن باید بگم من این کارو کردم و فکر میکنم آدرس آهنگ وخوانند رو دقیق دادم از اونجایی که گفته بودی آرشیوت همش تراک اسم گذاری شده و آهنگا نام نداره به همین دلیل من یه مقدار از شعر آهنگو نوشتم که برای پیدا کردنش راحتتر باشی. به هر حال من واسه کارت ارزش قایلم و از وقتی که واسه دیگران بدون هیچ چشم داشتی صرف میکنی ممنونم موفق باشی و پیروز............... |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Registered User
|
hamineh جان شرمنده جوابت رو ندیده بودم
حالا اگه لطف کنی و هرگز هرگزهرگز (عهدیه » گلی به جمالت » خدایا ) رو واسم بذاری یا لینکش رو بدی ازت ممنون میشم |
|
|
|
|
|
#33 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
به مناسبت تعطیلات طولانی این آهنگا رو به شما دوستان عزیز تقدیم میکنم:
دلکش: 1- عاشقم من عاشقی بیقرارم... 2- آمد نوبهار طی شد هجر یار... 3- آمدم آمدم که سر آید انتظار تو... 4- آتشی ز کاروان جدا مانده... 5- امید جانم ز سفر باز آمد... گوگوش: 1- دو پنجره 2- چه اشتباهی کردم حرفاتو باور کردم... 3- از اون روزا تا امروز... 4- عشق لالایی بارون تو شباس... 5- اگه سبزم اگه جنگل... 6- با سقوط دستای ما در تنم چیزی فرو ریخت... 7- جاده اسم منو فریاد میزنه... 8- سقف ما هر دو یه سقف... 9- من کویرم ای خدا... 10- خوابم یا بیدارم 11- کمکم کن 12- تو اون کوه بلندی... 13- من و گنجشکای خونه... 14- هیشکی مثل تو نبود... 15- مرداب 16- اگه حتی بین ما فاصله یک نفسه... 17- اون پرنده تو بودی... 18- برای خواب معصومانه عشق... 19- بیا دریا کاری کن... 20- آدم خیلی حقیره... Last edited by Behrooz; 01-21-2007 at 08:05 PM.. |
|
|
|
|
|
#34 | ||
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
برای روشن شدن مشکل بهتره یه نمونه رو اینجا توضیح بدم. مثلا همین ایشون: Quote:
ایشون اولش فقط یه بیت از این ترانه یادش بود. خدمتشون عرض کردم که همون یه بیتو توی گوگل فارسی و یا توی سایت ایران سانگ سرچ کنن تا معلوم بشه مال کیه و بعد لینکشو از تو سایت ایران سانگ پیدا کرده واینجا بذارن که ایشون هم لطف کردن و هیچکدوم از این کارا رو نکردن! و زحمتش افتاد گردن خودم. مرحله بعدی اینه که باید بگردم ببینم تو کدوم cd یا dvd یا کجای هارد کامپیوترم ممکنه از عهدیه آهنگ داشته باشم. اولش یه سرچ تو کامپیوتر باید بکنم. چند تا فایل پیدا کردم ولی هیچکدومشون اسمش خدایا نبود. حالا اینجا مشکل سرچ رو هم در نظر داشته باشید چون کلمات فارسی رو هر کسی یه طور به انگلیسی مینویسه. مثلا googoosh و gogosh و gougoush هر سه یه نفر هستن ولی کامپیوتر که این حالیش نمیشه. باید هر کلمه رو جداگانه سرچ کرد یا از تکنیکهای سرچ پیشرفته اتفاده کرد که هر کدومش کلی وقت از آدم میگیره. حالا که نبود پس باید برم سراغ cd ها. تو بعضیا میدونم قطعا نیست ولی بقیه رو مجبورم چک کنم. چه جوری؟ اولش اسم خواننده رو سرچ میکنم. چون اونایی که خودم سلکت کردم رو توی پوشه ای گذاشتم که حتما اسم خواننده هم داره. خوب اینجوری هم پیدا نشد. حواستون به میزان زمان مصرف شده باشه ها. حالا باید چیکار کرد؟ یه سری سی دی هست که منتخب آهنگای قدیمیه. چون قدیما چیزی به اسم آلبوم نبوده و آهنگا تکی بوده و روی گرامافون. بعدا اینا رو جمع کردن تو چندتا cd. حالا اینا خوبه چند تا سی دی باشن؟ 10 تا سی دی منتخب 50 سال موسیقی ایران باضافه 4 تا سی دی 37 سال رادیو باضافه 6 تا سی دی خاطره ها و هفت هشت تا دیگه تحت عنوان منتخب و بهترینها و از اینجور چیزا. تقریبا هیچکدوم از فایلای اینا نه اسم خواننده داره و نه به اسم خود آهنگه و همونطور که گفتم به شکل تراک 1 و 2 و غیره هست. ولی تو بعضیاشون یا یه فایل نوت پد هست که فقط اسم آهنگ توشه یا یه عکس هست که اونم لیست آهنگها و خواننده هاشونه. پس باید همه اینا رو هم یکی یکی چک کرد. اگه تو اینا هم نبود دیگه باید رفت توی اونایی که هیچ اسمی ندارن و دونه به دونه گوششون کرد! خداییش حساب کردین تا همینجا چقدر وقت باید صرف کرد؟ به اینا اضافه کنید زمان آپلود کردن و لینک دادن و توی فوروم گذاشتنشو. حالا من که نگفتم این وقتو صرف نمیکنم ولی دیگه شما هم زحمت بکشین و اون لینکو بذارین. خیلی وقتا فقط دیدن عکس روی جلد آلبوم باعث میشه آهنگ رو زودتر پیدا کنم. کافیه توی dvd که پر پوشه آهنگه، فایلای تصویری رو سرچ کنم. اونوقت کلی عکسای روی جلد آلبوم میاد که میشه با یه نگاه بفهمم که آیا آلبوم مورد نظر هست یا نه. یا مثلا وقتی بدونم آهنگ درخواستی شما در کنار کدوم آهنگای دیگه (تو چه آلبومی) میتونه باشه، دیگه لازم نیست توی یه فولدر همه اسما رو چک کنم یا کل فایل نوت پد رو بخونم تا ببینم آهنگ مورد نظر هست یا نه. متن آهنگ هم واسه این خوبه که ممکنه یادم بیاد اینو کجا شنیدم. خوب دیگه انگشتام مو درآورد از بس که تایپ کردم! خودتونو جای من بذارین که اگه دوباره یه نفر بدون رعایت این قضیه درخواست آهنگ بکنه چه احساسی خواهید داشت؟! حالا که اینقدر منو اذیت کردین بهتون بگم که باید خمس این آهنگایی که دانلود کردین رو بپردازین! بله. چرا که نه. این تاپیک که فقط مال من نیست. یه مقدار هم شماها مایه بذارین. هر کس به اندازه یک پنجم آهنگایی که دانلود کرده باید آپلود کنه و لینکشونو اینجا بذاره تا بقیه هم استفاده کنن! حالا اگه مشکله براتون که آپلود کنین اونم اشکال نداره. سرچ که میتونین بکنین؟ آهنگای مورد علاقه خودتونو تو اینترنت سرچ کنین و لینک دانلودشونو بذارین اینجا. دیگه چی؟ بازم مشکلی هست؟ 4 روز هم که تعطیله و وقت به اندازه کافی هست. خوب پس منتظرم. دیگه آپلود نمیکنم تا خمستونو بدین! Last edited by hamineh; 10-24-2006 at 01:54 PM.. |
||
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Registered User
|
Quote:
hamine جان من تو خونه ای سرعتی که شما داری رو ندارم و یه همچین کلکسیونی هم ندارم(خوش به حالت) این لینک همونه که خودت تو صفحه دوم گذاشتی اگه اهنگش رو پیدا کردی که ممنون اگه نه همین قدر که زحمت کشیدی بازم ممنون http://www.iransong.com/search.htm?m...DA%AF%D8%B2%22 |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
مدیر بازنشسته
|
سلام جناب Hamineh
مرسي به خاطر آپلودهاي جديد كه چيز هاي خوبي هستند انصافا...اما در مورد خمس كه فرموده بوديد ميشه من خمس رو تو تاپيك دانلود ترانه هاي خارجي بدم؟ چون من اصولا ترانه خارجي دارم و حتي تو خود نت هم جاي خوب براي دانلود معمولا پيدا مي كنم. اما متاسفانه در مورد ترانه هاي فارسي بنده متاسفانه(واقعا باعث شرمندگي مي باشد!) شناخت چنداني از خواننده هاي ايراني ندارم! مثلا يه آهنگي ليلا فروهر داره كه ميگه "اين دل ديوونه كجاست چه ساكت و چه بيصداست" و از اين حرفها كه حتي بچه ها هم ديگه ميدونن اسمش چيه رو من اسمش رو بلد نبودم كه اينجا درخواستش كنم!(البته الان هم در خواستش نمي كنم چون ميدونم اول بايد برم تو اون سايت اسمش رو پيدا كنم بعد بيام اينجا بگم! ) باز هم مرسي به خاطر زحماتتون.
باورم نيست كه مرگ بال و پر يادت نيست... Last edited by Arianna; 08-23-2007 at 12:03 AM.. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Registered User
|
اگه کسی آلبوم معشوقه همینجاست از داریوش رو داره لطفا بذاره ممنون
|
|
|
#39 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#40 | |||
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
Quote:
Quote:
شما دیگه هر چی میخوای دانلود کن حلاله! Quote:
ای خدا باورم نمیشه. بالاخره یکی پیدا شد به نظر من هم اهمیت بده! حالا که اینطور شد به عنوان جایزه برای شما چند تا از آهنگای این آلبومو آپلود میکنم. گفتم که بهتره درخواست تک آهنگ بکنین. منتها الان چون خیلی ذوق زده شدم اشکالی نداره! |
|||
|
|
|
|
|
#42 |
|
مدیر بازنشسته
|
سلام.
من بالاخره آهنگه رو تو سايته پيدا كردم! (همچين هم كار غير ممكني نبود! ) آهنگ "اي دل" از ليلا فروهر آلبوم هديه اينم لينك متنش: http://www.iransong.com/song/2955.htmخيلي جالبه كه همه اون جملات مورد نظر من توش بود الا "اين دل ديوونه كجاست؟"!!! احتمالا مال يه آهنگ ديگه بوده من با اين ميكسش كردم تو ذهنم! به هرحال اگه يه وقت قصد داشتيد بازم از ليلا ترانه بذاريد ميشه لطفا اين آهنگ رو هم براي دانلود بذاريد؟ متشكر.پاينده باشيد. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Registered User
|
ممنون همینه جان
پس اگه از عهدیه گذاشتی مارو یادت نره |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Registered User
|
حالا چرا اینقد عصبانی میشی این یه آلبوم قدمیه از داریوش خب اگه پیدا کردی بذار حرص خوردن نداره |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Registered User
|
salam
سلام به همه ی عزیزان ما هم هستیم ادامه بدید بیخیال نشید
![]()