![]() |
|
|
#1 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
دانلود و درخواست ترانه ها و آلبومهاي خاطره انگيز قديمي ايراني (best persian songs)
من چند وقت پيش يه تاپيك مشابه همين منتها واسه ترانه هاي خارجي باز كرده بودم كه خوشبختانه با استقبال بروبكس مواجه شد و هنوز هم فعاله. واسه همين به فكر افتادم عين همون كارو واسه ترانه هاي ايراني هم انجام بدم. اين سري اول ترانه هاست كه اگه ببينم طرفدار داره بهشون اضافه خواهم كرد:
عارف: 1- اوني كه 3 حرفه اسمش... 2- تو اگه با من باشي قلبت ميميره... 3- پيري 4- سلطان قلبها ابي: 1- هواي برگشتنم بود اگه بال و پري داشتم... 2- كوه يخ 3- پاپا (اين اجراي ديگه اي از همون ترانه پل آنكا هستش كه توي اون تاپيك هم لينكشو گذاشته بودم) 4- قلب تو قلب پرنده... 5- تو يه سايه بودي... 6- عزيز بومي اي هم قبيله... 7- بين اينهمه غريبه تو به آشنا ميموني... (اگه كسي كيفيت بهترشو داره لطف كنه اينجا بذاره) هوشمند عقيلي: 1- رفتم به سوي دريا... 2- امشب دلم ميخواد تا فردا مي بنوشم من... ليلا فروهر: 1- دو تا پرنده هستيم... 2- كلاغاي خبرچين رامش: 1- رودخونه ها رودخونه ها... سيمين غانم: 1- گل گلدون من... ستار: 1- چادر نماز گل گلي 2- گل سنگم 3- شازده خانم 4- سرخه صورتم از سيلي... 5- زنگ حساب |
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدیر بازنشسته
|
[QUOTE=hamineh;864179]من چند وقت پيش يه تاپيك مشابه همين منتها واسه ترانه هاي خارجي باز كرده بودم كه خوشبختانه با استقبال بروبكس مواجه شد و هنوز هم فعاله. واسه همين به فكر افتادم عين همون كارو واسه ترانه هاي ايراني هم انجام بدم. اين سري اول ترانه هاست كه اگه ببينم طرفدار داره بهشون اضافه خواهم كرد:
سلام. واقعا كار خوبي كرديد. مطمينم اين تاپيك هم مثل اون تاپيك مشابه طرفداران بسياري خواهد داشت! ليست اول كه ليست بسيار جالبيه مطمينا منتظر ليستهاي بعدي خواهيم بود! واقعا دستتون درد نكنه!پيروز باشيد.
باورم نيست كه مرگ بال و پر يادت نيست... Last edited by Arianna; 10-16-2006 at 03:21 PM.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدیر بازنشسته
|
منم فعلا تا سرعت آپلودم به افتضاحي دانلودم نشده اين 2 تا رو دم دست داشتم گذاشتمشون:
آرتوش - نفرين کوروش يغمايي - گل يخ .
افسانه باران در ايران | قصه هاى کهن مردم آسيا | افسانه شجاعان | کلکسيون اسمايلى| ماجراى هيجان انگيز و پندآموز مانيتور خريدن بنده | شاهنامه فردوسى |3D Parse | AnimParadise | Real-time HTML Editor I hate arabian gulf
|
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
کاربر فعال موسیقی
|
[QUOTE=Arianna;864188]
Quote:
Quote:
ممنون از شما. Quote:
شهرام شب پره: 1- ميخوام كه با بوسه گل لباتو پرپر كنم... 2- تو اون كبوتر سپيد عشقي... 3- گل دسته دسته... 4- گرگ و بره 5- دل كه دلبري نداره... 6- مدرسه 7- پريا 8- آره واي واي... 9- يار بي وفا |
|||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
خيلي ممنون. اگه يه اطلاعاتي هم راجع بهش بدين ممنون ميشم. من كه تا حالا نشنيده بودم. Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
خیلی کار جالبی بود. ممنون.
اگه ترانه های قدیمی اندی رو هم دارید بذارید تا من توی همه ی تاپیک های موسیقی درخواست ندم ( که هنوز ندادم!) آلبوم " بلا " ممنون. Last edited by jupiter; 10-18-2006 at 02:03 PM.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
مدیر بازنشسته
|
[QUOTE=hamineh;865916]خيلي ممنون. اگه يه اطلاعاتي هم راجع بهش بدين ممنون ميشم. من كه تا حالا نشنيده بودم.
سلام. من راستش اسم اين دو خواننده رو نمي دونم فقط مي دونم كه جناب Holger كه يك آهنگساز اهل آلمان هست روي صداي اين دو نفر كه آوازشون رو از راديو ضبط كرده بعد تو لابرانوارش كار كرده و آهنگي متناسب با آواز و صداشون ساخته. اين كار البته ما بين سالهاي 1976-78 انجام شده. براي اطلاعات بيشتر مي تونيد به اينجا مراجعه كنيد. Last edited by Arianna; 10-18-2006 at 07:04 PM.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
کاربر فعال ورزش
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
کسی هست آهنگ "گل بی خار" از داریوش رو داشته باشه؟
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
با سلام خدمت همه دوستان عزیز و با حال
یه اهنگ قدیمی هست کلی وقته دنبالش میگردم اما نشده پیداش کنم،راستش غیر از 2 جمله از اهنگ چیزی ازش یادم نمونده،ممنون میشم اگه فهمیدید کی هست واسم بذارید هرگز هرگز هرگز بی تو نمی خندم بی تو بی تو عمری هرگز نمی خندم ممنون |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#15 | ||||
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
با تشکر از دوستایی که نسبت به این تاپیک علاقه نشون میدن خواستم یه نکته رو هم اشاره کنم. اونم اینه که برای اینکه سریعتر به آهنگ مورد نظرتون برسین بهتره که اطلاعات بیشتری از اونو اینجا بذارین تا کار اون کسی که آهنگو داره راحت تر کنین. فرضا بنده حدود 80 گیگ آهنگ ایرانی درهم برهم توی سی دی ها و دی وی دی های مختلف و روی هاردم دارم. ماشاالله اغلبشونم اسم ندارن یعنی مثلا اسمشون هست تراک1- تراک2 و ... منم که اسم همه آهنگای ایرانی رو حفظ نیستم. خیلیای دیگه هم نیستن. بعضیا رو اصلا نشنیدم و بعضیا رو هم شعرشونو بلدم ولی اسمشونو نه. خیلی از این ترانه ها رو فقط یه بار شنیدم و دیگه سراغشونم نرفتم. اینایی رو که میبینین من میذارم و اسم داره چون سلکشن مورد علاقه خودمه. واسه همینه که وقتی شما فقط یه اسم میدین این باعث میشه کسی حال و حوصله پیدا کردنشو نداشته باشه. بنظرم شما خودتون هم یکم زحمت بکشین و اول برین توی سایت ایران سانگ که اسم تمام خواننده ها، آلبوما و اسم ترانه های ایرانی رو داره و اونجا آهنگ مورد نظر خودتونو پیدا کنین و بعد لینک اون صفحه رو اینجا بذارین. چون اغلب متن ترانه و حتی خود ترانه برای گوش کردن وجود داره و این کمک میکنه که لااقل من یا دیگری بفهمه شما منظورتون کدوم آهنگه. یه نکته دیگه هم بگم که تقاضای یه آلبوم کامل رو کردن یا اینکه از فلانی هر آهنگی هست رو میخوام و از این جور درخواستا کار رو مشکل میکنه چون آپلود کردن تعداد زیادی فایل کلی وقت میگیره و کمتر کسی ازش بر میاد. خودتونو جای من یا کس دیگه بذارین ببینین خودتون حاضرین اینهمه وقت بذارین؟ البته ببخشیدا ولی چون دیدم داره تعداد تقاضاها بالا میره و میخواستم شرمنده دوستا نشم اینا رو گفتم. ممنون |
||||
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|