به یک دختر که قرار تا سال آینده همسرم بشه میخوام بغیر از کادو یک جمله زیبا برای تبریک چاپ و تو قاب کوچیک عکس بذارم و بدم بهش.
یک جمله مختصر اما پر معنا.
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
به یک دختر که قرار تا سال آینده همسرم بشه میخوام بغیر از کادو یک جمله زیبا برای تبریک چاپ و تو قاب کوچیک عکس بذارم و بدم بهش.
یک جمله مختصر اما پر معنا.
من اینو بلدم :
روزی که به دنیا اومدی داشت بارون می آمد ... ولی ابری در آسمان نبود ، این فرشته ها بودند که گریه می کردند آخه یکی از اونا کم شده بود ...
خووووووب بیییییید ؟
شکوه و سرافرازی یک انسان در گرو سه چیز است ...
گفتار نیک * پندار نیک * کردار نیک
بزرگ ترین گناه دروغ گفتن است.
من پارس بودم، هستم، خواهم بود.
خوزستان زادگاه ملت ایران است
آنچه خوبان همه دارند تو تنها داری![]()
هوم...ببینید از بین اینهایی که نوشتم کدومش به دردتون میخوره![]()
- خداوند مهربان برای این قلب و دیده انتظار کشیده منفرشته ای را در روز(...)به این دنیای فانی بخشید که تا آخر عمر همراه و همسفر من باشد.همسرت Haamed
- نگاه پر از مهر و لبخند دلنشین تو بهترین و زیباترین انگیزه زندگی من است (...) روز تولدت را با یک دنیا عشق به تو تبریک می گویم .
- ... عزیز تو بهترین ستاره ای تو آسمون بخت من .همیشه با تو میگذره تمام لحظه های من!(...)سالروز تولدت مبارک.
- ... مهربانم زادروز تو یاد آور لبخند شیرین آفرینش است.تولد (...) سالگی ات مبارک
(...) = تاریخ تولد!(سال- ماه یا روز)
دوسِت دارم .. همین دو کلمه جای هر جمله با معنای دیگه ای جواب میده![]()
Nokia fan ... N70 user
per mai juve, per mai il bianconero
buon compleanno
![]()
با جسارت وجود خدا را به پرسش بگیرچرا که اگر خدایی وجود داشته باشد باید خرد را بیشتر از تقلید کورکورانه ارج نهد
شما احیانا آقا صمد نیسین آخه قراره عیدفطر سال دیگه ازدواج کنه اونم(شوخی)به یک دختر که قرار تا سال آینده همسرم بشه![]()