![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
چگونه ميتوان يك برنامه Portable نوشت ؟
سلام.
كسي ميدونه چه طوري ميشه يك برنامه Portable نوشت كه هم روي Linux اجرا بشه و هم روي Windows ؟ ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
آقا يكي بياد جواب مارو بده.
چرا بخش برنامه نويسي اينجوريه؟ من خودم هرچي سرچ كردم به هيچ نتيجه اي نرسيدم. يكي راهنمايي كنه. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک
|
سی استاندارد یکی از راه حل هاست - کلا هر برنامه خوشرفتاری که مستقیما سراغ سخت افزار نره و از امکانات اختصاصی سیستم عامل استفاده نکنه پرتابل میشه البته در سطح سورس کد.
در سطح کد اجرایی برنامه های ویندوز رو شنیدم میشه که با wine روی لینوکس اجرا کرد.
|
|
|
#4 | |
|
Registered User
|
ممنون از جوابي كه داديد.
C استاندارد يعني چي؟ مگه C غير استاندارد هم داريم؟ Cي كه روي linux هست با Cي كه روي ويندوز هست فرق ميكنه. ميدونم كه header فايل هاش تفاوت دارن. Quote:
راستي قابليت NET. چي هست؟ و چرا مايكروسافت به فكر اين افتاد كه NET. رو ارائه بده و با جاوا رقابت كنه؟ مگه به خاطر اين نبود كه روي همه سيستم ها جواب بده؟ پس چه طوري ميشه با NET. برنامه Portable نوشت؟(لطفا دات نت كار ها جواب بدن) |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
>> كسي ميدونه چه طوري ميشه يك برنامه Portable نوشت كه هم روي Linux اجرا بشه و هم روي Windows ؟
---- Java و .NET -- براي جاوا که JRE هست و دات نت هم از MONO استفاده ميشه
Computing.IR Computing's mean : ACM :The discipline of computing is the systematic study of algorithmic processes that describe and transform information: their theory, analysis, design, efficiency, implementation, and application. The fundamental question underlying all computing is 'What can be (efficiently) automated'? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
آقا خيلي ممنونم از جوابت.
ميشه يه خورده بيشتر در مورد Mono توضيح بدي؟ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
Mano (تحت linux) تا جايي که من مي دونم هم ارز .Net Framewrok (Windows) هست که شما براي اجراي برنامتون بهش نياز داريد
اما mano opensource هست ، و خوب نه به اطمينان .N et framwork و به خاطر باز بودن متن tutorial هاي زيادي در موردش هست که من بي خبرم ![]() Last edited by Mehdi.T; 10-31-2006 at 08:14 PM.. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
خوب هستيد سي استاندارد يعني كد هاي كه دستورات استاندارد ( نه مخصوص يك پلت فورم ) را در بر داشته باشه يا همون ansis اره هدر ها فرق ميكنه حتي نخوه مديريت حافظه هم فرق داره چون اينتراپت ها و اساس كرنل ها با هم فرق داره ببنيد براي اينكه برنامه اي پرتابل باشه بايد سورس فايل اگره بصورت ميانه كامپايل بشه كه هم جاوا ( صدرصد ميدونم ميشه چون يكي از دوستانم باهاش كار ميكرد و دقيقا نتيجه كار رو توي هم ويندوز هم توي لينوكس ديديم ) و هم .net ( تا حالا خودم به چشمه نديديم اما توي گوگل كه سرچ كني در اين رابطه مطالبي رو ميتوني پيدا كني) هر دو بعد از ساختن فابل اجرايي اگر فايل اجرايي را با يك دياسمبلر نگاه كني ميبيني كه كد اسمبلي اونها ( در واقعه دي اسمبلر هاي معمولي با روش يك فايل معمولي اگزه تحت win32 با هاشون رفتار ميكنن) واقعا در هم بر همه .يعني اينكه اين فايل ها مثل فايل هاي سي تحت ويندوز كامپايل نشده اند و بصورت ميانه كامپايل گرديدهاند و بقيه كار ها را به قول سالك برنامه ميانجي يا رابط كه jre و nFw در ويندوز و Mano در لينوكس ( همانطور كه MehdiTeh اشاره كرد ) انجام ميدن يعني رابط بين سيستم عامل ( كرنل سيستم عامل ) و برنامه به عهده اين ميانجي ها است دقيقا مثل برنامه هاي كامپايلري |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
خيلي تكنولوژي خفنيه كه اگه به صورت نصفه Compile بشه و بقيش بر روي كرنل سيستم عامل Compile بشه
خيلي دوست دارم ياد بگير(با اينكه كارم شبكه هست). خودم حالا سرچ ميكنم,بقيه دوستان هم اگه به نتيجه اي رسيدن لطف كنن و اينجا بگن. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
mono هنوز تکنولوژی ناقصی هست ! و بنظرم هیچ وقت هم به حد اعلا و بهینه نخواهد رسید ! چون یک چیز عاریه ای گرفته شده از ویندوز هست ! و الان هم مشکلاتی رو داره و طرفدار آنچنانی هم نداره !
از زبانی چون پایتون یا جاوا که مخصوص همچین کاری هست استفاده کنید . این زبانها حتی نیاز به کاموپایل مجدد هم ندارند و مخصوصا پایتون تمحیداتی اندیشیده تا برنامه تا حد ممکنه پورتابل باشه ! یک مثل خیلی ساده و کوچولو ! اسامی فایل ها و دایرکتوری ها در ویندوز با \ و در لینوکس با / از هم جدا می شه . دستورات مربوط به اسامی فایل ها (چسباندن ، جداسازی ، یافتن مسیر موقت و ...) با توجه به سیستم عامل و بصورت خود کار از پروتکل های هر پلتفرم استفاده می کنند .
|
|
|
#11 | |
|
ASP.net مدیر
|
Quote:
البته خیلی جالبه که اگه عموبیلی نمیخواست این پروژه یه خط هم جلو نمیرفت ! حالا ببین عمو بیلی چه مهربونه که تمام سرس کلاس های دات نت رو گذاشته من و شما دانلود کنیم و mono هم بره جلو ! من هرچی فکر میکنم درک نمیکنم قضیه رو ولی خیلی دوست دارم یه روز برنامه هام همونطوری که روی ویندوز کار میکنن رو یلینوکس هم کار کنن ! ![]()
|
|
|
|
#12 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
>> mono هنوز تکنولوژی ناقصی هست ! و بنظرم هیچ وقت هم به حد اعلا و بهینه نخواهد رسید ! چون یک چیز عاریه ای گرفته شده از ویندوز هست ! و الان هم مشکلاتی رو داره و طرفدار آنچنانی هم نداره !
lol من با لينوکس کار خاصي نکردم ، اما امروز پشتيباني مايکروسافت از لينوکس جواب پست شما رو هم داده ![]() >> من هرچی فکر میکنم درک نمیکنم قضیه رو ولی خیلی دوست دارم یه روز برنامه هام همونطوری که روی ویندوز کار میکنن رو یلینوکس هم کار کنن باز به دليل بالا من و شما هم زياد منتظر نخواهيم بود ![]() Last edited by Mehdi.T; 11-29-2006 at 11:56 AM.. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
[quote]من با لينوکس کار خاصي نکردم ، اما امروز پشتيباني مايکروسافت از لينوکس جواب پست شما رو هم داده[/
QUOTE] سلام پشتیبانی مایکروسافت از لینوکس !!! مگر لینوکس نیازی به پشتیبانی ویندوز داره ؟!! می شه گفت قبول شکست ویندوز و امکان اجرای این دو سیستم در کنار هم ! در مورد مونو هم باید بگم که یه تکنولوژی عاریه ای هست ! یه چیزی مثل kylix که هیچ وقت به اون اندازه مطلوبش نرسید ! شاید دلیلش هم این باشه که لینوکس واقعا دنیای برنامه نویس ها هستش و همه جوره ابزار های مختلف و زبانهای متنوع رو داره ! و نیازی به زبان جدید نداره ! و منو فقط روشی برای علاقمند کردن کاربران جدید و برنامه نویسان ویندوزی به لینوکس هست ! که هیچ وقت و هیچ وقت نمی تونه به پای زبانهای بومی و مادر لینوکس چون C ، پرل ، پایتون ، جاوا و ... برسه . الان هم براحتی می شه بازبانهای پرتابلی چون PHP , python , java و ... برنامه های اینچنینی نوشت |
|
|
|
|
|
#14 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
>> پشتیبانی مایکروسافت از لینوکس !!! مگر لینوکس نیازی به پشتیبانی ویندوز داره ؟!! ....
سلام مهدی جان دوست عزیز این حرف شما رو مطلق قبول ندارم چرا؟! ، چون شاهد افت سهام تمامی پشتابانان لینوکس بودیم(توسعه دهندگان) مایکروسافت هم ،سیستم پشتیبانی از ناول رو راه اندازی کرد ، غول همیشه غوله ![]() لینوکس دو مشکل بزرگ داره (برای کار) 1- نصب برنامه ها 2- مطابقت با سخت افزار راستش دوتای بالا رو نمیتونید نقص کنید چرا که ریچارد استالمن هم پذیرفته و ... من هنگام کار با لینوکس از اولی ضربه خوردم و کنار گذاشتم بگذریم اما تعصب خوب نیست چرا که منطقی نیست اما بحث ما این هست که آینده هر دو خوبه ، ما نمی تونیم سختار زیبا و منظمی چون API های ویندوز و سیستمی مطمئن و قدرتمند با دسترسی کامل مثل لینوکس و ... رو منکر شیم ، و این حرکت غول نرم افزار -همانطور که خودشان گفتن- برای سازگاریست ، چرا که من و شما روی یک میز باشیم |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
QT
صفحه اش http://www.trolltech.com/products/qt/features/index يك جاي جالب كه استفاده شده ازش : http://www.trolltech.com/customers/c...tories/martian
اين وبلاگمه ، ميگن بعد از وفات هم اينجا آپديت ميشه ! مرجع حرفه اي برنامه نويسي دات نت براي فارسي زبانان . Last edited by Mojgan110; 11-30-2006 at 10:23 PM.. |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
| نحوه نمايش | |
|
|