![]() |
|
|
#1 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
باسلام به همگی دوستان
من قصد دارم در این تایپیک نرم افزارهای اسکین ساز و نمونه کد های اسکین ساز و کنترل های سفارشی را برای شما جهت دانلود قرار بدم و در ضمن اگر دوستان نرم افزار ها یا کد ها ای سراغ دارند لینکش در پایین همین تایپیک بزارن تا به بخش های موطه اضافه کنم این بخش مربوط به نرم افزار های اسکین ساز می باشد نام نرم افزار:ActiveSkin ![]() پشتیبانی از زبانهای برنامه نویسی : وی بی ------------------------------------------------------- دانلود ------------------------------------------- نام نرم افزار:vbSkinnerPro ![]() پشتیبانی از زبانهای برنامه نویسی : دلفی - وی بی نام نرم افزار:SkinCrafter ![]() پشتیبانی از زبانهای برنامه نویسی : دلفی - وی بی - دات نت-VC++ ------------------------------------------------- دانلود نرم افزار-------------دانلود اسکین-------------اسکین بشتر ---------------------------------------- نام نرم افزار:Codejock Xtreme SuitePro v9.81 ![]() پشتیبانی از زبانهای برنامه نویسی : دلفی - وی بی - دات نت -------------------------------------- دانلود غیر مستقیم اینم پسورد فایلش www.2baksa.net ---------------------------------------
.: من امروز بيش از ديروز می دانم ولی می دانم هنوز کافی نيست :. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- شروع یک نرم افزار اپن سورس :.: تقویم شمسی :.: مجموعه کتابهای الکترونیکی VB:.: هک کردن پسورد ویندوز XP :.: آیکن برای VB :.: اسکین برای VB :.: نرم افزار Shetab Multilanguage :.: نرم افزار API-Guide :.: اجرای فایل EXE در وی بی :.: تابع تبدیل تاریخ میلادی به جلالی :.: نوشتن قفل در وی بی Last edited by saeed_vb; 01-07-2007 at 09:37 AM.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
بخش نمونه کد های اسکین ساز
نام:
![]() نام: ![]() ----------------------------------------------------------- دانلود ----------------------------------------------------------- نام: ![]() نام: ![]() ----------------------------------------------------- دانلود ----------------------------------------------------- نام: ![]() نام: ![]() نام: manifest ![]() توجه:» با قرار دادن این فایل کنار فایل exe برنامه میتوانید برنامه بی روح ویژوال بیسیک را تابع تمزهای ویندوز کنیدنام : Office 2007 Ribbon ![]() Last edited by saeed_vb; 01-07-2007 at 09:47 AM.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
بخش کنترل های سفارشی
نام:Shaped Button
![]() نام:Aqua_Button ![]() نام:isButton ![]() نام:SuperTextBox ![]() نام:OptionEx ![]() نام:CustomScrollbar ![]() نام :CHK_BOX ![]() نام:BTN1 ![]() نام : Cool XP ProgressBar ![]() Last edited by saeed_vb; 01-10-2007 at 02:55 PM.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
بخش معرفی سایت
Last edited by saeed_vb; 01-11-2007 at 09:56 AM.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
بخش متفرقه
نام:شبیه ساز وین نمپ
![]() نام:شبیه ساز مکین تاش ![]() نام:شبیه ساز لینوکس ![]() نام:اگه تونستی من بگیر Last edited by saeed_vb; 01-11-2007 at 09:58 AM.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
بخش منو های زیبا
نام:Boody Menus
![]() نام:menu1 ![]() نام:OwnerDrawnMenus ![]() توجه:» قبل از اجرای برنامه حتما فایل tbl آن را داخل رفرنس اضافه کنید Last edited by saeed_vb; 12-11-2006 at 09:54 AM.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
آقا دمت گرم
بازم از این کارا بکن ما که منتظریم مرسی |
|
|
|
|
|
#8 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
قسمت منوها اضافه شد
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
سلام
من نمیتونم این نرم افزارها رو دانلود کنم وقتی روش کلیک میکنم یه صفحه notepad باز میشه و توش یه سری کلمات به هم ریخته وجود داره . لطفا بگید چرا این جوریمیشه |
|
|
|
|
|
#10 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
عالی بود سعید جان.
خدا رو شکر که سایتت اجازه میداد لیست بگیریم. اگه قرار بود دونه دونه دانلود کنم، پیر می شدم....
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
سلام
من تازه وارد این سایت شدم امیدوارم بتونم کمک ناقابلی باشم ------------------------------------------- شروع : راستی نرم افزار Askin Crafter را Crack کرده ام که صفحه Splash آن دیگه ظاهر نمیشه
-@Black_Storm@- ---------------------- Tel For Help : 0381-2274506 - shahrekord زمان های تماس : قبل از ساعت 9 صبح - ساعت 1 تا 3 ظهر - 7 یا 9:30 شب به بعد ------------------------------------------------ من عشق وی بیم البته با اجازتون |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
آقا دمت گرم همشو دانلود كردم مرسي
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
سلام به همگی دوستام
اول اینکه 2 تا کنترل جدید اضافه شد دوم اینکه چرا بقیه دوستان کمک نمیکنن سوم اینک اون دوستانی که میخوان لینک دانلود این کد ها رو داخل سایتشون بزارن اسم سایتشون بزارن تا من مجوز دانلود بهشون بدم چون هات لینک سرورم فعاله بازم موفق باشد به امید کمک بیشتر شما ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
سلام
ممنون از برنامه های خوبی که گذاشتین! من Manifestرو دانلود کردم ولی متاسفانه وقتی کنار فایل برنامه میذارم دیگه برنامه ام اجرا نمیشه. لطفا راهنمایی کنید. البته ÷یام خطا نمیده ولی ویندوز اخطار صوتی میده! |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
| نحوه نمايش | |
|
|