![]() |
|
|
#7336 | |
|
Banned
|
Quote:
فقط باید 1 ساعت بیشتر تمرین کنه تا روزی که از فوتبال خداحافظی کنه همین وقتی هم خداحافظی کرد نیاز نیست این تمرینات رو انجام بده و میتونه بصورت عادی به زندگیش ادامه بده ضمن اینکه این خبر هنوز توسط باشگاه و کاکا تایید نشده و بعید هم نیست جنگ روانی باشه مثل شایعه ی مسلمان شدن کاکا قبل از بازی با منچستر سولاخ تو سال 2007 کلا کاکا بزرگ تر از این حرفاست که با این بادا بلرزه Last edited by redlord; 02-04-2010 at 03:00 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#7337 |
|
همکار انجمن شبکه و بازارچه
|
منم فکر نمی کنم مشکل خاصی باشه . مگه میشه این همه مدت کسی ندونه و کاکا بازی کنه . فکر نمی کنم جدی باشه .
امروز داشتم تقویم لیگ قهرمانان رو نگاه می کردم , چقدر مسخره شده .... هر هفته فقط 4 تا تیم ( 2 تا بازی ) با هم بازی می کنند . مثلا رئال هفته دیگه بازی میکنه بعد بازی بعدیش 3 هفته بعد هست . شاید به خاطر پخش تلویزیونی اینجوریش کردن . تا جایی که یادم میاد بازی ها همیش تو همون دو روز انجام می شد . برگشت هاشم دو هفته بعدش بود . نه !؟
|
|
|
#7338 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7339 |
|
|
اومدن بازیا رو تقسیم کردند ...
16 تا تیم داریم که از 8 تای آنها 16 - 17 ام و 8 تای دیگه 23 - 24 ام بازی میکنند . یعنی 16ام دو تا بازی و 17ام دو تا بازی بعد یک هفته استراحت دو باره همین طور . قبلا ها یادمه هر 8 تا بازی تو دو روز انجام میشد بعد یک هفته استراحت بود , بازی برگشت و انجام می دادند . |
|
|
|
|
|
#7340 |
|
|
خوب رئال با درخشش بازیکن های جوان های خودش , 3 بر 0 اسپانیول را در هم شکست .
گرنرو واقعا عالی بازی میکنه من رو یاده دیوید بکام میندازه . سانتر های دقیق و موقعیت سازی با توپ های بلند . ![]() نکته قشنگ این بازی برای من گل زنی کاکا بود . احساس می کنم کاکا هر گلی که میزنه یه جهش روحی خیلی خوب می کنه . ![]() ![]() یک تغییر تاکتیک هم وجود داشت , سرجیو راموس در سمت چپ بازی می کرد که فکر می کنم بد هم نبود و آربلوا در حد فوق العاده ای ظاهر شد . ![]() دلم می خواد از ژابی آلونسو بگم . بازیکنی آرام و ساکت و فوق العاده تاثیر گذار . در تمام بازی ندیدم یک کلمه بگه . کار خودشو می کنه و به شدت تاثیر گذار هست . استاد تخریب بازی حریف توی میانه زمین هست . به طور کلی مظلومانه بازی می کنه . اما گل سوم هم روی پاس دیدنی رافائل و حرکت دیدنی تر هیگویئن انجام شد . دو بازیکنی که به صورت ذخیره به زمین آمدند . در نهایت هم دلم می خواد از رائول بگم که شب خوبی داشت و واقعا بد شانس بود که نتونست گل بزنه . |
|
|
|
|
|
#7341 |
|
|
خوب اول از همه بگم که سرجیو کانالس رسما برای 6 فصل بازیکن رئال شد . البته او می بایست تا تابستان در ریسینگ باقی بماند و بعد از آن به تیم مادریدی منتقل می شود .
خبر دوم اینکه گوتی بازم مصدوم شد و به بازی امشب نمی رسد . کلا با فن در فارت به شکل هماهنگ عمل می کنند خبر سوم هم بازگشت کریس رونالدو به ترکیب رئال هست . ( احتمالا بعد این بازی دو سه تا بازی محروم شه ) امشب ( ساعت 22:30 به وقت تهران ) رئال میهمان خرس ( Xerez ) هست . برای این دیدار 19 بازیکن دعوت شدند : Goalkeepers: Casillas, Adan Defenders: Arbeloa, Sergio Ramos, Garay, Marcelo, Albiol Midfielders: Gago, Diarra, Lass, Kaka, Drenthe, Xabi Alonso, Van der Vaart, Granero, Mosquera Forwards: Raul, Cristiano Ronaldo, Higuain |
|
|
|
|
|
#7342 |
|
Registered User
|
امروز داشتم برنامه بازی های لیگ اروپا رو نگاه می کردم.
مگه اگه رئال بازیشو ببره مرحله بعد باز هم قرعه کشی نمیشه ؟ پس این جدول چیه ؟ http://www.goal.com/en/scores/knocko...ampions-league اگه این جدول راست باشه اوضاع خیلی خرابه ! چون هرچی تیم قوی اقتاده طرف رئال !
|
|
|
#7343 |
|
Registered User
|
رونالدو: همان کریس همیشگی هستم
ستاره پرتغالی در صحبتهایش از عملکرد داوران اسپانیایی دفاع کرده و به این نکته اشاره کرده که در برخوردش با امتیلیگا، قصد و غرضی نداشته است. سایت گل- کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی باشگاه مادریدی در رقابتهای هفته بعد لالیگا و پس از پشت سر گذاشتن دو جلسه محرومیت، به میادین ورزشی بازگشته است.به همین منظور مسئولان روزنامه مارکا گفتگوی بلند بالایی را با کریس انجام داده اند که تنها بخش کوچکی از صحبتهای او در نسخه دیجیتال مارکا انعکاس یافته. کریس در صحبتهایی در مورد جنجالهایی که در پایان این دیدار به وجود آمده صحبت کرده و اعلام کرده که تنها به دیدار بعدی تیمش می اندیشد. ستاره پرتغالی در مورد برخوردی که با امتیلیگا در زمین مسابقه داشته، گفت:« هیچ منظور بدی نداشتم و قصد نداشتم که آسیبی به او وارد کنم.باید بگویم که پس از سپری کردن 2 جلسه محرومیت هیچ تغییری نکرده ام و همان کریس همیشگی هستم.» ولی به نظر می رسد که کریس این ماجرا را فراموش کرده است و به همین دلیل فکر می کند که هیچ چیزی بهتر از فکر کردن به دیدار آتی رئال که مقابل خه رس برگزار خواهد شد نیست. او اشاره ای نیز به بازی بارسلونا مقابل اتلتیکو دارد و در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که از تیاگو و سیمائو خواسته تا مقابل بارسا به پیروزی برسند. جالبترین بخش صحبتهای کریس، به بحث داوری برمی گردد. این ستاره پرتغالی در مورد جنجالهایی که در هفته های اخیر در مورد داوری هاایجاد شده، با دفاع از عملکرد داوران، سطح بالای داوری در فوتبال اسپانیا را ستوده و در این رابطه گفته:« داوران اسپانیا بسیار خوب هستند و فکر نمی کنم که با غرض و منظوری در مورد کسی قضاوت کنند.» کریس در پایان صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که طرح و برنامه هایی در ذهنش برای زمانی که از فوتبال خداحافظی کند، دارد. |
|
|
|
|
|
#7344 | |
|
|
Quote:
تا جایی که یادم هست توی قرعه کشی بحثی اینجوری نبود . اما خوب باید آمار گرفت . یعنی ما مرحله بعدی با منچستر یا میلان بازی میکنیم ؟ بعد بارسلونا با بوردو یا المپیاکوس بازی میکنه ؟ اگر اینجوری باشه که می خوام صد سال نکنه ... این دیگه چه مدلیه ... مسخره ها ... |
|
|
|
|
|
|
#7345 |
|
Registered User
|
ولی قانوناً باید بعد از این مرحله دوباره قرعه کشی کنند.
سیستم جدید لیگ اروپا اینطوری بود.مگه اینکه امسال تغییر کرده باشه ! |
|
|
|
|
|
#7346 | |
|
Registered User
|
Quote:
چون ما توي مرحله ي گروهي با ميلان بازي كرديم پس تا نيمه نهايي نميشه بهش بخوريم توي جام جهاني وقتي 32 تيم تو مرحله گروهي بازي ميكنن تا نيمه نهايي هيچ دو تيم مرحله گروهي نميشه بهم بخورن و در رقابت هايي كه 16 تيم در مرحله گروهي بازي ميكنن تا فينال هيچ دو تيمي بهم نميخورن البته لازم هست بگم طبق نوشته ي سايت wikipedia اين مرحله در تاريخ 17 مارچ تموم ميشه و در تاريخ 19 مارچ قرعه كشي صورت ميگيره |
|
|
|
|
|
|
#7347 |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
دو دور اول حذفی قرعه کشی میشد که. فکر نمیکنم رئال و میلان دوباره بخورن به هم! حتی رو کاغذ.
|
|
|
|
|
|
#7348 |
|
|
این سایت گل هم دیونست . به هر حال مرسی رادیو و مرسی smohammadhendi
--------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() خوب رئال در یک روز بد یک نتیجه خوب گرفت و برد . نیمه اول خیلی بد بود البته جدا شرایط زمین جوری بود که نمی شد بازی کرد . اما نیمه دوم شرایط متفاوت دنبال شد . من ترجیح میدم هیچ کدوم از بازیکن ها رو ارزیابی نکنم , اما کاکا واقعا خوب بود و دو پاس گل خوب هم داد و کریس هم نشون داد که به تیم برگشته . پ ن : وقتی آربلوا گل زد دلم براش سوخت نمی دونم چرا!!! |
|
|
|
|
|
#7349 | |
|
Registered User
|
Quote:
البته اين موضوع كه دو تا تيم هم گروه قبل از فينال به هم بخورن فقط براي رئال نيست ... بارسا و اينتر هم امكان داره قبل از فينال بهم بخورن ... من كه ميگم قرعه كشي ميشه ... بگزريم درباره بازي ديشب كه حرفي براي گفتن نيست زمين افتضاح بود به شدت لغزنده و توپ دائما بالا پايين ميپريد و بازيكن ها خيلي حواسشون جمع بود موقع تغيير جهت مصدوم نشن با همه اين اوصاف كاكا و رونالدو عالي بودن ، لاس و آلونسو هم خوب بودن ، هيگواين خيلي بد بازي كرد ... درباره آربلوا نميدونم از شبكه 3 بازي را ميديدي يا JSC2+ ولي اگه اشتباه نكنم گزارشگر الجزيره ميگفت توي كل دوران بازيش اين اولين گلش براي رئال هست ، دو تا براي ليورپول زده ، يكي براي دپورتيو (دقيق نميدونم ولي تقريبا مطمئنم كه تعداد گلهاش 10 تا هم نميشد) ولي فوق العاده زد مثل يه مهاجم توپ را زد توي گل |
|
|
|
|
|
|
#7350 |
|
Registered User
|
با سلام به همه هوادارای رئال پر افتخار ترین تیم باشگاهی جهان.در مورد قرعه کشیی مرحله یک چارم هر اتفا قی ممکنه بیفته حتی رئال به بارسلون بخوره
![]() |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|