![]() |
|
|
#16 |
|
Registered User
|
ماجرا واقعی است!
نام او ارکیده بود و دختر پرچم داری منچو. در چین قدیم زمانی را که ستاره شناسان خوب تشخیص میدادند برای امپراطور زن می گرفتند اما نحوه انتخاب به چه شکل بود: روزی که از قبل اعلام شده بود تعداد زیادی از دختران برگزیده منچو حدود 100 نفر به قصر میرفتند اونجا ملکه مادر ( مادر امپراطور) با تعدادی از زنان درباری دختران را میدیدند و در 4 رده دسته بندی میکردن و بقیه را هم به خانه ها برمی گرداندند فردا امپراطور به ترتیب دخترها رو میدید و یا همسر ( ملکه) و هر چقدر می خواست سوگلی برای خودش بر میگزید....باید برم برمی گردم ![]() |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
دیوار رویایی چین در یک زمستان زیبا و سرد که چون اژدهایی به دور چین حلقه زده(البته امروزه این اژدها کوچکتر از سابق شده).
![]()
بکوش تا زیبایی در نگاه تو باشد نه در آنچه که می نگری اخبار ، مقالات و دانستی های نجوم و فضا خانهء دلتنگیها فروغی بسطامی Last edited by roje_aria79; 11-18-2006 at 10:41 PM.. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
مدیر بازنشسته
|
سخني از ناپلئون بناپارت:
"Let China sleep - for when she awakes, she will shake the world" بگذاريد چين خفته بماند چون هنگامي که بيدار شود دنيا را تکان خواهد داد. . . Last edited by Persiana; 10-07-2007 at 03:53 PM.. دلیل: عکس پاک شده جايگزين شد. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
سلام
سلام به همه
استاد روژه ، پرشیان، امیر و ساحل عزیز خیلی خوش آمدید امیدوارم بازم شما را ببینم منتظر مطالب جالبترتان هستم ![]()
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
با سلام خدمت استاد xing ying
با سلام
خدمت همه دوستانی که اومدن و اینجا پست فرستادن استاد عزیز دستتون درد نکنه خیلی قشنگه و کار جالبی هم هستش من شاید نتونم مطلبی بفرستم ولی دوست دارم بیام و از مطالب استفاده کنم خیلی خوشحال میشم بازم ممنونم و امیدوارم روزبه روز موفق تر باشید. ![]()
|
|
|
#21 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Registered User
|
رود زرد در یک صبح مه آلود و زیبا
![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Registered User
|
رود زرد(اینجا واقعا زرده)در یک غروب رویایی
![]() Last edited by roje_aria79; 11-18-2006 at 10:44 PM.. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Registered User
|
زیباییهای دل نواز دشت و رودخانه و کوه .همه در آغوش هم .
![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Registered User
|
اینم یک باغ زیبا
![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Registered User
|
نمی دونم بگم سمبل چین یا نماد چین .به هر صورت یکی از کمیابترین و محبوبترین حیوانات دنیا.پاندای چینی
![]() Last edited by roje_aria79; 11-18-2006 at 11:07 PM.. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Registered User
|
یک رویای واقعی که ترکیب رنگهای نارنجی با سبز جلوه بهشتی به این منظره دادن
![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Registered User
|
سلام به همه دوستان
پانتی جون خوشحالم این جاهام اومدی! ساحل عزیز یا همان ستاره سهیل ما اینجایی! کم پیدایی استاد ارشیتکت خوش اومدین همه عزیزان خوشحال میشیم مطالب مفیدتونو ببینیم و استفاده کنیم از دوست عزیز روژه اریا هم برای عکس های زیبایی که گذاشتن تشکر میکنم راستی کسی ماجرای ملکه چین را می خونه؟ از قبل بگم که واقعا زیباست چون هم واقعیه و هم عجیب و رازآلود... |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Registered User
|
ادامه اخرین ملکه چین
دختر در خانواده ای با وضع مالی متوسط زندگی می کرده و پسرعمویی به نام یونگ لو داشت که فرمانده گارد محافظین قصر بود و هر دو همدیگرو بسیار دوست داشتن.
اما ارکیده علاوه بر زیبایی خیره کننده غرور و جاه طلبی و زیرکی فراوانی هم داشت که اونو از تن دادن به یه زندگی عادی باز میداره روز رفتن یونگ لو به دیدنش میاد و ازش می خواد که با اون ازدواج کنه و ارکیده جواب میده: اگر من انتخاب نشدم تو مرا خواهی داشت. و در دل میگه: من انتخاب خواهم شد! چون عزم راسخی داشت و به قصر میره... ادامه دارد. |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|