![]() |
|
|
#16 |
|
Registered User
|
این شعر از دکتر فخرالدین مزارعی و اسم شعر هم آشتی عقاب با زاغ ولی چون طولانیه من فقط یک مقدار از اونا مینویسم:
این شعر با این ابیات شروع میشه که: همه آفاق به زیر نظرش کهکشان زیر پر تیز پرش تند چون مرغ نظر میزد بال تیز میرفت چو شاهین خیال رهبر قافله اش زنگ سکوت راه پیمای دیار ملکوت زیر و بالاش نبودی انباز غیر شاهین زمانش به فراز در نوشتند همه ملک و مکان ناگهان دیدهء شاهین زمان لامکان دید هویدا از دور حوریانش همه در چشمهء نور لامکان گلشن جان پرور جان که در او پر نزند مرغ زمان لامکان دام صفت کام گشاد وندر آن دام شب و روز افتاد شادمان گشت دل شاه سپهر خیمه افروز به بام مه و مهر از شب و روز چنان باد گذشت همچو صید از بر صیاد گذشت برد از دست زمان گوی سبق گشت در اوج خدای مطلق از شب و روز فراشد به شتاب وندر آن لحظه چنین گفت عقاب: ((راست است اینکه زمان تیز پر است لیک بال من از او تیز تر است بسته شد بال و پر همسفران منم از روز و شب اینک گذران.)) رخت بر بست ز زندان مکان رست از قید گرانبار زمان ابدیت شد و از هستی رست تا به بحر ابدیت پیوست./...... و در آخر به این ابیات ختم می شه: ..../چون ورا شوکت شاهینی کاست شیون از خیل عقابان برخاست کای فرود آمده از اوج مهی رو نهاده به دیار سیهی دشمن ما همگان شاد ز توست آبروی همه بر باد ز توست دل ما از تو به یکباره برید برو ای ساخته با زاغ پلید قطره را تا که به دریا جایی ست پیش صاحبنظران دریایی ست ور ز دریا به کنار آید زود شود آن قطرهء ناچیز که بود قطره دریاست اگر با دریاست ورنه او قطره و دریا دریاست متن کامل شعر حدود 63 یا 64 بیت که چون طولانی بود من نتونستم همش را تایپ کنم
بکوش تا زیبایی در نگاه تو باشد نه در آنچه که می نگری اخبار ، مقالات و دانستی های نجوم و فضا خانهء دلتنگیها فروغی بسطامی Last edited by roje_aria79; 11-28-2006 at 02:29 PM.. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
ّبالاخره یکی موفق شد
تبریک میگم ! |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
از دوست عزیزی که متن شعر رو گذاشتن بسیار تشکر میکنم و نیز از همه دوستان و هموطنانی که کمک کردند تا نتیجه مطلوب بدست اومد انشاالله همگی موفق و پیروز باشید
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
|
AShtiye oghab va zagh
سلام . ببخشید من بسیار دنبال شعر کامل آشتی عقاب با زاغ هستم/ ولی متاسفانه شما همه رو نگذاشتید. اگه میشه شعر کامل و اون نیمش رو هم برای من بفرستید. با تشکر.
Email: sadeghikhahali@yahoo.com |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|