![]() |
|
|
#16 |
|
کاربر فعال دوربین دیجیتال
|
دوستان در مورد لنزهای ماکرو هم یک توضیحی میدهید؟ لینکی، منبعی چیزی؟
کلا در مورد اینکه ساختارشون و کارکردشون چطوریه و فرقشون با سایر لنزها (بخصوص از نظر ساختار و فیزیک نور) چیست. خیلی ممنون |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
بخشید میخواستم بدونم که با همین لنزهای کیت معمولی میشه عکس ماکرو هم گرفت یا اصلا نمیشه و همچنین این که ایا canon 40dلنز کیت داره یا نه؟
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Registered User
|
Quote:
میتونید این موضوع رو خیلی خوب و تخصصی ادامه بدهید. من که درکتون می کنم.
روزنامه نگار، بحث تخصصی روزنامه نگاری ::....:: عکاسی هدفمند (دوره سوم - رنگ) ::....:: آخرین عکسی که گرفتم کلیدواژه ها و شاخه های عکاسی ::....:: نقد عکس ::....:: مجموعه عکس ::....:: معرفی عکاس عکاسان محترم، لطفاً شرح عکس بنویسید، حتی برای بی ارزش ترین عکستون Last edited by javadmjm; 11-26-2007 at 08:46 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
از اینکه شما میخواهید! مقالات حرفهای در این تاپیک قرار دهید، شدیدا استقبال میکنم.
دوست عزیز، تقریبا همهی ما، آماتوریم. اختلاف خیلی خیلی زیادی هم با هم نداریم. هر اتفاقی هم که در اینجا قراره رخ بده، باید با تلاش ماها انجام بشه. پس توقع منطقی داشته باشیم. من به سهم خودم، سعی کردن تاپیکی بزنم با عنوان عکاسی هدفمند تا کمی دقیقتر کار کنیم. اگر شما پیشنهاد یا مطلبی برای بهبود تاپیک دارید، شدیدا حمایت میکنیم. ممنون.
|
|
|
#21 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
میشه یه مقدار در مورد Sensor size توضیح بدید ...
من خودم یه مقدار تحقیق کردم با یه سری اعداد نظیر 1/2", 2/3" و حتی 4/3 " هم معرفی میشن ... ظاهرا هرچی این عدد بزرگتر باشه بهتره ... من نفهمیدم این عدد از کجا میاد ... مثلا تو Olympus E-510 اعداد اینه : 4/3 " (18.00x 13.50 mm)اگه ممکنه این مفاهیم رو یه مقدار بازتر کنین ... استفاده می کنیم .. یه سئوال دیگه هم داشتم ... این جمله رو ببینیند : (Focal Length : 40-150 mm (equivalent to 80-300 mm on a 35 mm film camera برای لنز دوربین های المپوسه ... یعنی چی که معادل لنز دوبلش در دوربین هایی با فیلم 35 میلی متریه ...؟ این هم اگر توضیح بدید ممنون میشم ...
|
|
|
#22 |
|
Registered User
|
در مورد سنسور:
فکر میکنم این اعدادی که شما نوشتید، مربوط به نسبت طول و عرض سنسور باشه. نسبت 3/4 مشابه نسبت صفحه تلوزیون یا مانیتوره. نسبت 2/3 کمی باریکتره و طالب بیشتری هم داره. ولی من 1/2 تا به حال ندیدم. البته یک عدد دیگری هم در مورد سنسور گاها ذکر میشه که اگر اشتباه نکنم، نسبت کراپ هست. یعنی اندازهی سنسور نسبت به یک دوربین دیجیتال فول فریم. مورد شما، احتمال خیلی زیاد مربوط به حالت اوله. در مورد لنز: برای اینکه بشه فاصلهی کانونی لنزهای مختلف را با هم مقایسه کرد، باید استانداردی تعریف شود. این استاندارد، همانطور که اشاره کردید مربوط به لنز دوربین هایی با فیلم 35 میلی متری (فیلمی) یا دوربین دیجیتال فول فریمه. مثلا لنز دوربین من 6-72 معادل 36-432 است. یعنی عکسی که بدون زوم میگیرم(6)، با عکسی که یک دوربین فولفریم با لنز 36mm بگیره، یکی خواهد بود. دلیل این اختلاف هم به خاطر اندازهی سنسوره. یعنی سنسور دوربین من، یک ششم یک دوربین فولفریمه. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
با تشکر نسبت به پاسخگویی سئوالاتم ...
چجوری میشه فهمید یک لنز برابر چند X اپتیکال زومه؟ یعنی اگر معادل سازی کنیم یک لنز مثلا 70-300 معادل چند X اپتیکال زوم میشه ...(به زبان عامه) اگر رابطه ی خاصی داره بگید ممنون میشم با تشکر |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
|
Quote:
اما با توجه به تفاوت ابعاد سنسور دوربینهای SLR و SLR-LIKE و کامپکت، لزوما 300 یک SLR_LIKE با 300 یک لنز برای یک SLR برابر نیست. |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Registered User
|
Quote:
به خدا به نفع خودمونه اگر بخوایم حرفه ای تر شیم. منتظر نظر دوستان عزیز و خصوصاً شما در تاپیک عکاسی هدفمند راجع به عکسم هستم. یا علی |
|
|
|
|
|
|
#26 | |
|
|
Quote:
![]() یه تصویر شماتیک از نمای داخلی یک SLR هست.. 6 احتمال هست.. در واقع ممکنه یکی از این 6 قسمت دارای لکه یا کدری باشه.. اول آینه انعکاسی که با زاویه 45 درجه قرار گرفته..( در شکل2) دوم خود سنسور..(3).. ولی احتمالش بعیده همچین لکه ای باشه که توی ویزور دیده بشه!! سوم قسمت Focusing Screen هست..(5) چهارم لنز کندنسور( Condenser Lens) ممکنه باشه! (6) پنجم منشور انعکاسی (7) ششم خود عدسی چشمی یا ویزور (8).. که من احتمال این یکی رو بیشتر میدونم..که اگه این باشه خسارتش هم کمتره! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 | |||||
|
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Last edited by LEnIn+$; 12-18-2007 at 01:51 AM.. |
|||||
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Registered User
|
Quote:
از راهنمائیتون متشکرم دوست عزیز. |
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
همکار انجمن فرهنگ
|
برای یه لنز کیت 15-85 چه لنز مکملی پیشنهاد میکنید ? ماکرو
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Registered User
|
بهترین سایت مشخصات و قیمت دوربین
بهترین سایت مشخصات و قیمت دوربین
منتظر دیدار شما هستیم digital camera , slr .camcorder ,.... www.tanincamera.com |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|