![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
سلام!
نمیدونم شاید بهتر بود این تاپیک رو تو بخش معرفی نرم افزار بزنم ولی فکر کردم بیشتر به بخش موسیقی مربوط بشه! نرم افزاری که معرفی میشه یک پیانوی جالب و نسبتا حرفه ای با امکانات تقریبا کامل و صدایی صاف و بدون نویز هست که حجم زیادی هم نداره و کار باهاش هم راحت هست! علاوه بر ابزارهای مختلفی که برای نواختن داره، یه سری آهنگ پس زمینه هم داره که کار رو خیلی قشنگ میکنه! همچنین یه سری آهنگ های آماده هم داره! ضمنا، می تونید در حین نواختن قطعه تون رو ضبط هم بکنید! اگر قبلا ندیدید سفارش میکنم حتما دانلود کنید و لذت ببرید .....! اینم یه اسکرین شات : ![]() - دانلود کنید با حجم حدود 6.58 مگ البته نرم افزار 15 روزه هست. براي دريافت کد رجیسترش ميتونيد پي ام بديد. چون ظاهرا طبق قوانين، گذاشتن كرك و كد رجيستر در فروم ممنوع هست! Last edited by parsa; 10-24-2007 at 06:23 AM. دلیل: تصحیح لینک ...! |
|
|
|
|
#2 |
|
مدیر بازنشسته
|
پارسا جان
بهتر بود در موضوعات كامپيوتري مطرح مي كردي . چون بيشتر به اون قسمت مربوط مي شود . البته در نظر دارم يك زير گروه براي اين تيپ نرم افزارها و ابزار در قسمت موسيقي قرار دهم و تا آن زمان بهتر است در محل مربوطه باشد . موفق باشيد . |
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
ای به روی چشم بهروز جان!
ولی مثل اینکه این پیانو همچین خریدار هم نداشته .....! هیچکی نظر نداده !!!!!به هرحال من سریال برنامه رو پیدا کردم! مشکلی نداره همین جا بذارم؟؟؟؟ |
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
عالیه، هنوز دانلود نکردم ولی به نظر میاد کارش جالب و مفید باشه.
سریال رو هم همینجا بذار فقط لطف کن در تگ "کد" قرارش بده. |
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banned
|
با سلام
Quote:
عالي بود فكر كنم كه تا چند روز ديگر بايد صفحه كليد جديدي بخرم شماره سريال يادتان نرود پيروز باشيد |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
دوستانی که سریال این برنامه رو میخوان، پی ام بزنند.
ظاهرا نمیشه کد رو اینجا گذاشت! |
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
عالی بود دوست من - ممنون
![]() |
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
قابل نداشت!
دو تا پیانوی دیگه هم پیدا کردم که البته به اولی نمیرسه، ولی در عین سادگی جالب هستند! ضمن اینکه حجمشون هم خیلی کمه و به دانلودش میارزه! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() دانلود این پیانو با حجم 143 KB ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() دانلود اين پيانو با حجم 587 KB ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- البته سریال این دو تا رو نتونستن پیدا کنم! دوستان اگر پیدا کردند، بی زحمت خبر بدن! ولی اون پیانویی که در پست اول معرفی شد، کد رجیسترش رو اگر کسی خواست، پی ام بزنه! امیدوارم لذت ببرید! تا بعد ...! ![]() Last edited by parsa; 12-12-2006 at 12:55 AM. |
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#9 |
|
کاربر افتخاری وبلاگ و وب سایت
|
دستت درد نكنه
پي ام دادم |
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
لینک دانلود در پست اول تصحیح شد!
ممنون از تذکر دوستان! |
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
پارسا جان کد رجیستر پیانوی اولی تو پست 8 رو اگه بتونی گیر بیاری یعنی می تونم اون موقع بهت بگم آخرشی - البته الان هم هستیا !
![]() |
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
ممنون از اینکه دیگه هیچ کس جواب نمیده!!!!!!
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
path و سريال برنامه PianoFX Studio 4 در لينك زير :
http://www.4shared.com/dir/2326794/8...d/sharing.html اميدوارم لذت ببريد. |
|
|
|
|
#14 | |
|
Registered User
|
Quote:
دستت درد نکنه دوست عزیز اما ای کاش سریال برنامه های موجود در پست 8 رو پیدا می کردی چون واقعا بی نظیر اند. اگر پیدا کنی واقعا ممنونت میشم. ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
دوستان خواهشا کسی سریال نامبر و یا کرک برنامه های واقع در پست 8 رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
|
| امکانات بيشتر | |
| نحوه نمايش | |
|
|