![]() |
|
|
#1 |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
تقدیم به ایران
دوباره زمان انتخابات شده و صدا و سیما یادش اومد که پخش اهنکهای ملی و مهینی میتونه در تحریک حسه ناسیونالیتسیه ملت مآثر باشه!
من همیشه آرزو داشتم تمام آهنگ هاییکه خواننده های ایران در مورد کشورشون خوندن رو داشته باشم! اما خوب به خاطر پراکندگی زیاد این جور آهنگ ها موفقیت چشمگیری نداشتم! حالا اینجا تصمیم گرفتم تا با کمک سایر دوستان یه منتخب از این جور آهنگ ها جمع کنیم! امید وارم که بقه هم کمک کنن! خوب برای شروع من آهنگ سرزمین محبوب من رو با صدای جاوید محمد نوری اینجا میزارم! http://www.4shared.com/file/7303132/...hbube-man.html
شاد بودن بزرگترين انتقامي هست که ميتوني از زندگي بگيري It's who I am Guys, it's what I am. Right or wrong, I can't change that. نواختن براي ايران|LOST|جادوي رنگ و بوم|سينماي مردانه|دنياي مجازي- آنچه ساخته ايم - آنچه ميسازيم قرن شعر|براي هميشه Queen|سرزمين زيبايي ها ايران|ايام خوش كودكي|ديكتاتور ها | شواليه هاي آوازخوان |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
یکی از زیباترین ترانه های وطنی به خوانندگی " جواد بدیع زاده " ست
کسی شنیده ؟ ایران .... ایران .... ای کشور ِ ... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
سلام. دستتون درد نكنه جناب? live for what ! واقعا كار شايسته اي رو آغاز كرديد! آهنگ زيبايي رو هم انتخاب كرديد. من هم البته به زودي آهنگ" ايران ايران" رو از همين خواننده آپلود مي كنم. در ضمن اگه دوستان اهنگ "سفر براي وطن" رو كه همين خواننده خوندند رو اينحا بذارند كار بسيار ارزنده اي كرده اند . با سپاس.
باورم نيست كه مرگ بال و پر يادت نيست... Last edited by Arianna; 12-13-2006 at 12:33 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
مدیر بازنشسته
|
باز هم سلام.
آهنگ "ايران ايران" با صداي استاد محمد نوري: ايران ايران آهنگ" ايران اي سراي اميد" با صداي استاد محمد رضا شجريان: ايران اي سراي اميد Last edited by Arianna; 12-13-2006 at 12:16 PM.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
تشکر Arianna عزیز!
یکی از آهنگهاییکه خیلی دوست دارم ایران ای سرای امید هست با صدای استاد محمد شجریان که شما زحمتش کشیدین و لینکش و اینجا گذاشتین! بامداد جان اگر آهنگشو داری لینکشو اینجا بزار همه استفاده کنن! مرسی Last edited by live for what?; 12-30-2006 at 02:22 PM.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
مدیر بازنشسته
|
اين آهنگ افشين هم بد نيست... يه جورايي حماسي هستش:
افشين - ايران من (در حال حاضر دارم به دو تا از آهنگهاي هنگامه فكر مي كنم كه اگه مفهوم نامناسبي نداشته باشند اونهارو هم اينجا بذارم). |
|
|
|
|
|
#7 |
|
مدیر بازنشسته
|
ايران اي سراي اميد
يكي از زيباترين قطعات موسيقي ما است كه با صداي استاد صدا آسماني " استاد محمد رضا شجريان " اجرا شده است . در كنسرت سپيده در سال 1358 . به عنوان اولين كنسرت بعد از پيروزي انقلاب . هنوز كه هنوزه وقتي اين آهنگ را مي شنوم حسي عجيب وجودم را مي گيرد كه هيچگاه هم تكراري نشده . ممنون از دوست خوبمان براي آپلود اين فايل .
|
|
|
|
#9 |
|
مدیر بازنشسته
|
نام اثر : اي ايران
خواننده : استاد بنان آهنگساز : استاد روح الله خالقي شاعر : دكتر حسين گل گلاب سال آفرينش : 1323 اي ايران اي مرز پر گهر اي خاکت سرچشمه هنر دور از تو انديشه بدان پاينده ماني تو جاودان اي دشمن ار تو سنگ خاره اي من آهنم جان من فداي خاک پاک ميهنم * * * مهر تو چون شد پيشه ام دور از تو نيست انديشه ام در راه تو کي ارزشي دارد اين جان ما پاينده باد خاک ايران ما * * * سنگ کوهت در و گوهر است خاک دشتت بهتر از زر است مهرت از دل كي برون کنم برگو بي مهر تو چون کنم ؟ تا گردش جهان و دور آسمان بپاست نور ايزدي هميشه رهنماي ماست * * * ايران اي خرم بهشت من روشن از تو سرنوشت من گر آتش بارد به پيکرم جز مهرت به دل نپرورم از آب و خاک و مهر تو سرشته ام مهرت ار برون رود بميرد اين تنم اليته اين اثر را آقاي اسفنديار قره باغي هم اجرا نموده اند . فعلا اين را دانلود كنيد تا اثر استاد بنان را آپلود كنم / |
|
|
|
|
|
#10 |
|
مدیر بازنشسته
|
ترانه بسيار زيباي " مرا ببوس " كه آقاي گلنراقي آنرا اجرا نمودند .
در سرنوشت يک ملت، و در تاريخ هنر، گاه اثري چنان روح زمانه را تصوير ميکند، و چنان حس و جان مردمان را بيان ميکند که بهعنوان جزئي پايدار از فرهنگ و تاريخ يک ملت، همواره برجا ميماند. ترانۀ «مرا ببوس» چنين بود. دو نسل از جامعۀ ما، درد و حزن و اندوه و شکست و مرگ خود را با ترانۀ «مرا ببوس»، و با صداي «حسن گلنراقي» گريستند. سال 1332 که ضربۀ کودتاي 28 مرداد، به نهضت ملي و اميد ملتي براي راهايي پايان داد، و در آن روزهاي سياه شکست که در ميدانهاي اعدام، مرگ قهرمانانه را به سينۀ مردمدوستي و شجاعت سپر ميکردند، نسلي با ترانۀ «مرا ببوس» که در همان روزها پخش شد گريست و خواند که: «در ميان توفان، همپيمان با قايقرانها ـ گذشته از جان بايد بگذشت از توفانها |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
آهنگ "کاروان" ناظری رو کسی داره بزاره؟ همون که توش میگه جان فدای وطنم خاک ایران کفنم ای دریـــغا ...
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
موضوع جالبیه ... دست دوستان درد نکنه ...!
![]() میگم یه سرود هم بود که " ایران ایران ایران، رگبار مسلسل ها ... " ، کسی داره؟ فکر کنم همونی باشه که اولش " الله الله الله " داره!
|
|
|
#13 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
مدیر بازنشسته
|
نظرتون راجع به اولين سرود ملي ايران چيه؟ ميگن مربوط به دوره قاجار يه ست.
اي ايران اينم ترانه ايران ايران با صداي ستار(البته تو سايت نوشته بود بنان ولي تو خود فايل نوشته ستار! )ايران ايران اين اجرا از سرود اي ايران هم خوبه: اي ايران Last edited by Arianna; 12-13-2006 at 05:57 PM.. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
Last edited by Arianna; 12-13-2006 at 06:16 PM.. |
|