مخابرات روسیه از جمله معدود کشورهاییه که WimaX داره .
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
20
19
18
15
12
10
8
5
2
0
مخابرات روسیه از جمله معدود کشورهاییه که WimaX داره .
آخرین عناوین اضافه شده به HD ها : 1080p - Terminator Salvation 1080p - Harry Potter & Half Blood Prince 1080p
دوستانی که ایرانسل دارن، کیفیت شبکه ایرنسل در نقاط مختلف تهران چطوریه؟ میشه گفت تا حدود چند درصد همراه اول کارایی داره؟ راستش من یکدونه اعتباریش رو دارم، ولی توی خونه ما که افتضاحه. جایی که آنتن داره صدا بشدت قطع و وصل میشه، جاهای دیگه هم آنتن نداره. خیلی وقتها با آنتن پر همراه اول رو نمیتونه بگیره و sms هم بهش نمیتونه بفرسته. اگه وضعیت همه جا اینطوری باشه، عملا غیرقابل استفاده است.
ویرایش توسط darya_s : March 7th, 2009 در ساعت 11:46 AM
از اين پس مشترکين سيم کارتهاي اعتباري ايرانسل ميتوانند سيمکارتهاي خود را به مبلغ 1000 تومان نيز شارژ کنند. به گزارش ايلنا، درحال حاضر مشترکين ميتوانند از طريق دستگاههاي POS نصب شده در محل فروشندگان مجاز ايرانسل و يا مراجعه به سايت اينترنتي بانکهاي سامان، اقتصاد نوين، ملت و پاسارگاد، سيمکارت خود را از ميان گزينههاي 1، 2، 5، 10 و 20 هزار توماني شارژ کنند.
براساس اين گزارش، بزودي امكان شارژ 1000 توماني از طريق ديگر روشهاي دريافت شارژ سيمکارتهاي اعتباري ايرانسل نيز ارائه خواهد شد.
از سوي ديگر، کليه مشترکين سيمکارتهاي اعتباري ايرانسل، در فاصله 24 اسفند 87 تا 15 فروردين 88 با خريد شارژ از طريق هر يک از روشهاي موجود و وارد نمودن شماره رمز 12 رقمي و يا استفاده از شارژ الکترونيکي (e-Charge)، معادل 10 % از مبلغ شارژ خريداري شده، اعتبار رايگان دريافت ميکنند.
براين اساس، مشترکين 15 روز براي استفاده از اين اعتبار رايگان فرصت دارند، لذا پس از دريافت شارژ رايگان، ابتدا 10 ٪ اعتبار رايگان مصرف شده و سپس از اعتبار موجود در حساب سيمکارت کاسته خواهد شد.
در حال حاضر، افزايش شارژ سيمکارتهاي اعتباري ايرانسل از طريق روشهاي متنوعي از جمله کارت شارژ، شارژ اينترنتي، شارژ الکترونيکي (e-Charge)، سرويس خط به خط، شارژ رمزدار، پايانههاي فروشگاهي (POS) و دستگاههاي خودپرداز (ATM) بانکهاي ملي، صادرات و کشاورزي سراسر کشور مقدور است.
بهترین سایت تفریحی | مرکزدانلود برنامه وکرک | اخباربازیگران هالیوود وایران | جوک | عکس های خنده دار | جدیدترین پیامک | لینکدونی | کلیک جادویی |خریدار ویندوز اکس پی سرویس پک 3 با اخرین آپدیت
فروش بازی و نرم افزارولوازم جانبی زیر قیمت بازار | سایت مپ |سایت مپ |سایت مپ |
از دوستان گرامی هر کی این امضا می بیند برای شفای همه مریض ها دعا کند از جمله عموی من
طرح نوروزی ایرانسل
در طرح ويژه نوروزی ايرانسل كه از 24 اسفند ماه 87تا 15 فروردين ماه 88 برگزار خواهد شد، تمامی مشتركين ايرانسل می توانند علاوه بر برخورداری از بخش های تمديد شده جشنواره زمستان 87 و شرکت در قرعه کشی جوایز ارزنده اين جشنواره، از مزایای طرح نوروزی ایرانسل بهره مند شوند و در قرعه كشی جوايز آن شركت كنند:
• بهای تخفیفی ویژه برای سیم کارتهای اعتباری ایرانسل!
• 10 درصد تخفیف برای پیام کوتاه بین خطوط شبکه ایرانسل!
• آهنگ پیشواز، با تم های شاد ویژه عید نوروز!
• یک محصول رایگان با هر بار خرید از ویترین ایرانسل!
• قرعه کشی جوایز ارزنده ویژه ویترین ایرانسل و سرویس آهنگ پیشواز!
• 10% اعتبار رایگان برای شارژ!
• فهرست طلایی، تخفیف ویژه 15% در مکالمه با 5 ایرانسلی دیگر!
• قرعه کشی جوایزه نفیس برای تمامی مشترکین!
ادامه ->
Base سابق
من برای گوشی سامسونک f480
sms زدم به 2225 ونصب کردم
ولی صفح ای باز نشد چکار کنم؟؟
ویرایش توسط raxtastar : March 15th, 2009 در ساعت 10:32 PM
میشه از صاحب خط ایرانسل شکایت کرد ؟
کسی چیزی در اینمورد میدونه ؟
۱۰۰۰ دقیقه اعتبار مکالمه رایگان
خـدمـات رایـگـان شامل 1000 دقیقه اعتبارمکالمه رایگان بین خطوط ایرانسل و عدم دریافت هزینه اشتراک ماهیانه به مدت 6 ماه برای مشترکین جدید سـیم کـارت دائـمی!
درصورتیکه از 22 فروردین تا 31 خرداد 88 شما مشترک جدید سیم کارت دائمی ایرانسل باشید از یک فرصت استثنائی برخوردار می شوید. شما می توانید در طول زمان برگزاری جشنواره بهار 88 به مدت 1000 دقیقه به صورت رایگان بین خطوط ایرانسل مکالمه کنید. به یاد داشته باشید که در هر مکالمه شما تنها هزینه دقیقه اول تماس تان را می پردازید و هزینه بقیه مکالمه از اعتبار 1000 دقیقه رایگان کسر خواهد شد.
توجه:
• مهلت استفاده از 1000 دقیقه مکالمه رایگان بین خطوط ایرانسل فقط تا پایان جشنواره یعنی 31 خرداد 88 خواهد بود.
• 1000 دقیقه مکالمه رایگان بین خطوط ایرانسل شامل استفاده از خدمات رومینگ ایرانسل نمی شود.
• 1000 دقیقه مکالمه رایگان بین خطوط ایرانسل تنها به مشترکین سیم کارت های دائمی ای تعلق می گیرد که از هیچ یک از طرح های تشویقی رنگی یا تخفیف پله ای استفاده نمی نمایند.
همچنین ایرانسل در جـشنـواره بـهـار 88 یک امـکان رایـگـان دیگر نیز در اختیار مـشتـرکیـن سـیم کـارت های دائمی خود قرار داده است. بر این اساس مشترکینی که در طول جشنواره بهار 88 ایرانسل ثبت نام سیم کارت دائمی خود را تکمیل و مدارکشان را به ایرانسل ارسال نمایند، به مدت شش ماه (یعنی سه دوره صورتحساب) و از زمان پیوستن به شبکه ایرانسل در طول مدت برگزاری جشنواره، حق اشتراک ماهیانه پرداخت نخواهند کرد.
توجه:
• حق اشتراک سیم کارت های دائمی ایرانسل برای هر ماه 750 تومان و برای هر دوره صورتحساب معادل 1500 تومان است.
• به یاد داشته باشید که برای معافیت از پرداخت حق اشتراک ماهیانه ، حتما باید سیم کارت دائمی شما در هر ماه فعال باشد. بدين معني كه در هر ماه حداقل یک پیام کوتاه از آن ارسال و یا یک تماس از آن گرفته شود.
• معافیت از پرداخت حق اشتراک 6 ماهه شامل حق اشتراک استفاده از طرح های تخفیفی ایرانسل شامل تعرفه های رنگی، تخفیف پله ای و ... نمی شود.
• حق اشتراك بر اساس تعداد روزهايي كه سيم كارت دائمي فعال شده باشد شارژ مي شود. به عنوان مثال اگر مشترك در 26 ارديبهشت 88 سيم كارت خود را فعال كند، در آخر ارديبهشت هزينه اشتراك 5 روز را پرداخت خواهد كرد.
• چنانچه در روزهای آخر دوره صورتحساب، سیم کارت خود را فعال نمایید، تخفیف حق اشتراک آن چند روز در صورتحساب دوره بعد شما منظور خواهد شد.
جشنواره بهار ٨٨ ایرانسل
طرح سیم کارت هدیه
تخفیف در بهای سیم کارت
۳۰ پیام کوتاه رایگان بین خطوط ایرانسل
عتبار هدیه
ساعت خوش GPRS
MMS 10 رایگان
۱۰۰۰ دقیقه اعتبار مکالمه رایگان
قرعه کشی ویژه آهنگ پیشواز
قرعه کشی ویژه ویترین ایرانسل
طرحهای تعرفه رنگی
قرعه کشی جوایز استثنایی
تخفیف پله ای
پيگيري سيم کارت هدیه
لینک جشنواره بهار 88 به همراه توضیحات
این c5 که میگفتن تو قرعه کشی میدن الکی بود ؟
تو جایزه هاشون نیست که ؟؟
سلام به همه دوستان عزيز.
من چند روز پيش براي استفاده از MMS و اينترنت ايرانسل يه گوشي Nokia 3120 Classic گرفتم .
وقتي با 130 يا 140 تماس ميگيرم براي دريافت تنظيمات ميگه تنظيمهاي گوشي شما موجود نيست (دقيقا
جمله يادم نيست ولي تو همين معانيه) توي سايت هم مدل گوشي رو وارد ميکنم همين رو ميگه.
من خيلي تلاش کردم با تنظيم هاي دستيMMS که دوستان محبت کردن و در صفحات قبل گفتن و اونهايي که در سايت ايرانسل هست راهش بندازم ولي نميدونم چطور و
از چه منو هايي بايد برسم به جايي که اين تنظيم هارو ميخواد.فکر ميکنم شکل منو هاي گوشي با اون توضيحات نميخونه.
خلاصه تمام اميدم به شماست.
بعد از ساعتها جستجو توي سايت هاي مختلف تونستم تنظيمات دستي GPRS رو پيدا کنم. الان اينترنت روي گوشي به خوبي کار ميکنه. اما هر کار ميکنم نميتونم تنظيمات MMS رو
پيدا کنم . خواهش ميکنم اگر کسي از دوستان روي گوشي مشابهي مثل 5610 ,6500 کلاسيک يا اسلايد يا 5310 تونسته بصورت دستي تنظيمات MMS رو وارد کنه به منهم کمک کنه.
اگر سوالم تکراريه پيشاپيش عذر ميخوام . سايت هاي زيادي از جمله پست هاي همين تاپيک رو خوندم اما جوابمو پيدا نکردم.
اميدوارم دوستان عزيز منو کمک کنن
ممنونم
فرزين
ویرایش توسط Farzin_m : May 1st, 2009 در ساعت 09:23 PM
من 3 روز پيش طرح آبي رو فعال كردم 6000 تونم رو از شارژم كم كرد بعد هم اس ام اس اومد كه اعتبار شما كافي نيست.الان 3 روز گذشته ولي طرح هنوز فعال نشده ، هرچيهم به اين 140 بيصاحب زنگ ميزنم ميگه 5 دقيقه طول ميكشه وبعد 2 دقيقه نشده قطع ميشه.چيكار بايد بكنم؟
بروبچ این انتقال شارژ چه جوری هست ؟
باز این خط ما قطع شد رو اوردیم به ایرانسل
///
سوال بعدی اینترنتش چه جوریه ؟
یادگاری..
welcome to babylon
..خماری..
Alcohol
without soul... can but why
http://www.irancell.ir/Layer2/?id=212
//
اینترنت ش خوبه ، به نسبت همراه اول ! تعرفه
بچه ها این قضیه که هی Sms میدن میگن تا 31 اردیبهشت هر قدر شارژ کنی همونقدر اعتبار هدیه میگیری کی اعمال میشه؟ من خطم رو امروز 5 تومن شارژ کردم ولی خبری از اعتبار هدیه نیست!