PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > موضوعات عمومی > ورزش > فوتبال

Reply

امکانات بيشتر
Old 08-19-2008, 08:46 PM   #2086
Trusted Member
pedramakaay
کاربر فعال ورزش

pedramakaay's Avatar

"لوکاس پودولسکي"جايزه کفش نقره اي يورو 2008 را دريافت کرد

برلين -" لوکاس پودولسکي" بهترين گلزن تيم ملي فوتبال المان در رقابتهاي فوتبال جام ملتهاي اروپا (يورو 2008) روز سه شنبه جايزه کفش نقره اي خود را از تحاديه فوتبال اروپا دريافت کرد.

به گزارش ايرنا ، "پودولسکي" به همراه " شمي شنتورک" (ترکيه) ،"هاکان ياکين" (سوئيس) و" رومن پاوليچنکو"(روسيه) هرکدام با سه گل زده بعد از"ديويد سانچز ويا" (اسپانيا) با 4گل زده در رده دوم بهترين گلزنان قرار گرفتند.
وي بعد از دريافت اين جايزه به خبرنگاران گفت: از دريافت کفش نقره اي و اين افتخار بسيار خوشحالم ولي اميدوار بودم که در فينال جام ملتهاي اروپا به همراه تيم ملي آلمان با جام قهرماني به کشور باز گرديم.
مهاجم تيم فوتبال بايرن مونيخ المان اين جايزه را در شهر"هرتسوگن اوراخ"که مقرشرکت "آديداس" در آن قراردارد، دريافت کرد.
شرکت آديداس در مجموع 6ميليون توپ و يک ميليون لباس تيم ملي فوتبال آلمان را در جريان جام ملتهاي اروپا به فروش رساند.
اين شرکت پيش بيني کرد که امسال به دليل برگزاري جام ملتهاي اروپا با حدود يک ميليارد و 300ميليون يورو فروش يک رکورد در گردش مالي خود برجاي بگذارد.
Old 08-19-2008, 08:47 PM   #2087
Trusted Member
pedramakaay
کاربر فعال ورزش

pedramakaay's Avatar

"بالاک غايب بزرگ"

برلين - رسانه هاي ورزشي آلمان روز سه شنبه به نقل از "يوآخيم لاو"سرمربي تيم ملي فوتبال اين کشور ترکيب احتمالي اين تيم در ديدار با بلژيک را اعلام کردند که در بين اسامي اعلام شده نام "ميشاييل بالاک " سرگروه اين تيم و بازيکن تيم چلسي انگليس ديده نمي شود.

ديدار دوستانه تيم هاي ملي فوتبال آلمان و بلژيک فردا چهارشنبه در شهر نورنبرگ برگزار مي شود.
ترکيب احتمالي تيم ملي آلمان در ديدار فردا به شرح زير خواهد بود.
رابرت انکه از هانوفر(دروازه بان) سايمون رولفس از بايرلورکوزن ، فيليپ لام ، لوکاس پودولسکي ، باستين شواين اشتايگر و ميروسلاو کلوزه از بايرن مونيخ ، کلمنس فريتس از وردربرمن ، سردار تاسکي ، توماس هيتسل و ماريو گومز از اشتوتگارت،هايکو وسترمان از شالکه.
به اين ترتيب "تاسکي " فردا اولين بازي خود را براي تيم ملي آلمان انجام مي دهد و ميشاييل بالاک نيزغايب خواهد بود. ضمن آنکه به دنبال آسيب ديدگي "رنه آدلر" بخت نخست جانشيني "لمان " در درون دروازه آلمان، تیم ویزه اين شانس را خواهد داشت.
پيش از اين رسانه هاي آلمان از قرارگرفتن تيم ويزه به جاي انکه در درون دروازه تيم ملي آلمان خبر داده بودند.
نايب قهرمان جام ملتهاي اروپا در سال 2008خود را براي شرکت در مسابقات مقدماتي جام جهاني 2010در افريقاي جنوبي اماده مي کند.
pedramakaay is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2008, 08:52 PM   #2088
Trusted Member
pedramakaay
کاربر فعال ورزش

pedramakaay's Avatar

اسکولاری:مصدویت بالاک از ناحیه مچ پا است

ميشائيل بالاک کاپيتان تيم ملي فوتبال المان و دو هافبک ديگر اين کشور به نام هاي تورستن فرينگز و جرمين جونز به علت آسيب ديدگي ، در بازي دوستانه اين تيم مقابل تيم ملي فوتبال بلژيک که روز چهارشنبه برگزار خواهد شد، غايب خواهند بود.
به گزارش اسوشيتدپرس از فرانکفورت ، بالاک در بازي امروز تيم فوتبال چلسي مقابل پورتسموث مصدوم شد و در نيمه اول اين بازي زمين مسابقه را ترک کرد.
لوئيز فليپه اسکولاري سرمربي تيم فوتبال چلسي گفت بالاک از ناحيه مچ پا اسيب ديده است اما فدراسيون فوتبال المان اعلام کرد پاي کاپيتان تيم ملي فوتبال اين کشور متورم شده است و روز دوشنبه پاي وي اسکن خواهد شد.

فدراسيون فوتبال آلمان اعلام کرد بالاک بعد از ظهر امروز يکشنبه با يواخيم لو سرمربي تيم فوتبال اين کشور تماس گرفته است و به وي گفته است نمي تواند در بازي روز چهارشنبه به ميدان رود.
فرينگز و جونزنيز روز شنبه در بازي تيم هايشان در چارچوب رقابت هاي بوندس ليگا دچار آسيب ديدگي شده اند.

BAYERN CLUB

Old 08-20-2008, 01:37 AM   #2089
English Lord
Registered User

English Lord's Avatar

Send a message via Yahoo to English Lord
Quote:
نوشته ای از pedramakaay View Post
ميشائيل بالاک کاپيتان تيم ملي فوتبال المان و دو هافبک ديگر اين کشور به نام هاي تورستن فرينگز و جرمين جونز به علت آسيب ديدگي ، در بازي دوستانه اين تيم مقابل تيم ملي فوتبال بلژيک که روز چهارشنبه برگزار خواهد شد، غايب خواهند بود.
به گزارش اسوشيتدپرس از فرانکفورت ، بالاک در بازي امروز تيم فوتبال چلسي مقابل پورتسموث مصدوم شد و در نيمه اول اين بازي زمين مسابقه را ترک کرد.
لوئيز فليپه اسکولاري سرمربي تيم فوتبال چلسي گفت بالاک از ناحيه مچ پا اسيب ديده است اما فدراسيون فوتبال المان اعلام کرد پاي کاپيتان تيم ملي فوتبال اين کشور متورم شده است و روز دوشنبه پاي وي اسکن خواهد شد.

فدراسيون فوتبال آلمان اعلام کرد بالاک بعد از ظهر امروز يکشنبه با يواخيم لو سرمربي تيم فوتبال اين کشور تماس گرفته است و به وي گفته است نمي تواند در بازي روز چهارشنبه به ميدان رود.
فرينگز و جونزنيز روز شنبه در بازي تيم هايشان در چارچوب رقابت هاي بوندس ليگا دچار آسيب ديدگي شده اند.

BAYERN CLUB

این پودولسکی واقعا هر چی که گیرش بیاد بنظرم حقش هست..واقعا یه بازیکن جوان با استعداده...خیلی ازش خوشم میاد....
Quote:
رسانه هاي ورزشي آلمان روز سه شنبه به نقل از "يوآخيم لاو"سرمربي تيم ملي فوتبال اين کشور ترکيب احتمالي اين تيم در ديدار با بلژيک را اعلام کردند که در بين اسامي اعلام شده نام "ميشاييل بالاک " سرگروه اين تيم و بازيکن تيم چلسي انگليس ديده نمي شود.
نمیدونم چرا بالاک همییشه اینجوری میشه...اکثر وقت ها هم مصدومه...

تنها دلیل آمدن در پی تی :live for what?- Dark Knight - pilot - کاربران با معرفت

English Lord

English Lord is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2008, 02:37 PM   #2090
Trusted Member
pedramakaay
کاربر فعال ورزش

pedramakaay's Avatar

بالاك: با قهرمانی اسپانیا حق به حقدار رسید

میشائیل بالاك هم به مانند فرینگس نمی تواند تیم ملی آلمان را در دیدار امروز مقابل بلژیك همراهی كند. هافبك آلمانی چلسی در گفت و گو با روزنامه كیكر آلمان درباره اهداف خود در فصل جدید رقابت های لیگ برتر صحبت كرده است. در ادامه شما را به خواندن این مصاحبه دعوت می كنیم:
● شما به علت مصدومیت در دیدار دوستانه تیم ملی آلمان مقابل بلژیك غایب خواهید بود. به غیر از شما بازیكنان زیاد دیگری هم نمی توانند تیم ملی را در دیدار امروز همراهی كنند. با توجه به این مسأله چه انتظاری می توان از بازی امروز تیم ملی آلمان داشت؟
▪ بازی امروز یك بازی دوستانه است و نتیجه در آن اصلاً مهم نیست. همان طور كه گفتید خیلی از بازیكنان ملی پوش مصدوم هستند. خیلی از آنهایی هم كه مصدوم نیستند به طور كامل و صددرصد آماده نیستند. به هر حال نمی توان انتظار یك بازی بدون عیب و ایراد را از تیم ملی داشت اما به هر حال بازی مقابل بلژیك باید آغاز شكل گیری مجدد تیم ملی آلمان باشد. ۲ هفته دیگر رقابت های مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ در اروپا آغاز می شود و این برای آماده كردن یك تیم زمان زیادی نیست.
● بعد از رقابت های یورو ۲۰۰۸ این اولین مصاحبه شما با روزنامه كیكر است. می خواهیم كمی در مورد یورو ۲۰۰۸ صحبت كنیم. هنوز هم از شكست مقابل اسپانیا در دیدار فینال ناراحتید؟
▪ یك فوتبالیست هیچ گاه باخت در فینال را فراموش نمی كند. شاید بتوان این نوع شكست را تلخ ترین باخت در دنیای فوتبال دانست.
● قهرمانی حق اسپانیا بود یا حق آلمان؟
▪ در دیدارهایی مثل فینال لیگ قهرمانان و یا فینال یورو ۲۰۰۸ همیشه آمادگی بازیكنان و تیم نتیجه بازی را رقم می زند. اگر یك بار دیگر بازی را تماشا كنیم به این نتیجه می رسیم كه بازیكنان اسپانیا در روز فینال از ما آماده تر بودند، بنابراین به نظر من با قهرمانی اسپانیا حق به حقدار رسید. ما پس از پشت سرگذاشتن مرحله گروهی یك چهارم و نیمه نهایی كمی تضعیف شده بودیم. ما در فینال یورو ۲۰۰۸ با تمام قدرت خود حاضر نشدیم.
● در كل عملكرد تیم ملی در رقابت های یورو ۲۰۰۸ چطور بود؟
▪ ما حتما ً خوب بودیم كه توانستیم تا فینال این رقابت ها پیش برویم. در بازی مقابل پرتغال به همگان ثابت شد كه ما یكی از قدرت های حال حاضر فوتبال اروپا هستیم.
● پس از بازگشت به لندن و حضور در تمرینات چلسی شرایط خود را در این تیم چطور دیدید؟
▪ من یكی از معدود بازیكنانی بودم كه هم در فینال لیگ قهرمانان و هم در فینال یورو ۲۰۰۸ حضور داشتم، بنابراین زمان استراحت من نسبت به دیگر بازیكنان بسیار كمتر بود. علاوه بر این روزهای زیادی از تمرینات چلسی را از دست داده ام و نتوانسته ام از ابتدا با مربی جدید تیم تمرین كنم. مسلماً همه اینها دست در دست هم می دهند تا كار من برای بازگشتی قدرتمندانه به فوتبال جزیره سخت شود اما با وجود تمام این سختی ها، در بازی نخست توانستم در تركیب چلسی قرار بگیرم. این بدین معناست كه پس از بازگشتم به تمرینات چلسی توانسته ام اعتماد اسكولاری را جلب كنم.
● نسبت به فصل گذشته كادر هدایت چلسی تغییرات زیادی داشته است. علاوه بر این دكو نیز به جمع هافبك های چلسی اضافه شده است. این تغییر و تحولات در كار شما تأثیری نداشته است؟
▪ راستش را بخواهید هنوز نمی دانم. باید منتظر ماند و دید كه كارمان در ادامه فصل چطور پیش می رود.
● نظرتان در مورد دكو و حضور این هافبك پرتغالی در چلسی چیست؟
▪ مسلماً با حضور دكو در چلسی وضعیت خط میانی ما به مراتب بهتر از فصل گذشته شده است. دكو می تواند در خط میانی هر تیمی یك مهره تأثیرگذار و مهم باشد. با اضافه شدن او به جمع هافبك های چلسی حالا رقابت در منطقه بسیار فشرده تر دنبال می شود.
● ممكن است این رقابت به نیمكت نشینی یكی از ستارگان چلسی منتهی شود. این ستاره ممكن است هر كسی باشد حتی میشائیل بالاك! از نیمكت نشینی در چلسی نمی ترسید؟
▪ خیر. من برای كسب موفقیت و افتخار به لندن آمده ام و برای رسیدن به این هدف تمام تلاشم را خواهم كرد. مطمئن باشید در این فصل یكی از بازیكنان تأثیرگذار و مهم چلسی خواهم بود.
● اولین بازی خود را با مصدومیت به پایان ر ساندید. این، كار شما را برای ادامه فصل سخت تر نمی كند؟
▪ خیر. مصدومیتم آنقدرها هم جدی نیست. فكر می كنم پس از چند روز آب درمانی تمریناتم را از سر بگیرم.
● در فصل جدید لیگ قهرمانان اروپا هدف اصلی چلسی خواهد بود یا لیگ برتر جزیره؟
▪ پس از ۲ فصل قهرمانی منچستریونایتد در لیگ برتر انگلستان هدف اصلی ما قهرمانی در لیگ جزیره خواهد بود. ما ۲ فصل است كه در یك قدمی قهرمانی در لیگ برتر قرار می گیریم اما در نهایت منچستر این عنوان را از آن خود می كند. بنابراین دوست داریم پس از ۲ فصل ناكامی این بار عنوان قهرمانی را از آن خود كنیم. در كنار این هدف مسلماً به حضوری قدرتمندانه در لیگ قهرمانان اروپا هم می اندیشیم. چلسی تیمی است كه توانایی فتح ۲ جام معتبر اروپایی را دارد.
● قهرمانی در لیگ برتر سخت تر است یا لیگ قهرمانان؟
▪ فكر می كنم لیگ قهرمانان چرا كه همیشه در این رقابت ها نتایج عجیب و غیرقابل پیش بینی رقم می خورد.
● به نظر شما كدام تیم آلمانی توانایی فتح جامی همچون لیگ قهرمانان را دارد؟
▪ بایرن هنوز هم نام بزرگی در قاره اروپاست. آنها فصل گذشته غایب بزرگ لیگ قهرمانان بودند و حالا می توانند بازگشت قدرتمندانه خود را به این رقابت ها جشن بگیرند. بایرن تیم پرمهره ای است و توانایی كسب عنوان قهرمانی در ر قابت های لیگ قهرمانان را دارد. برمن نیز تیم بسیار خوب و با انگیزه ای است. این تیم می تواند برای تیم های بزرگ اروپایی یك حریف ترسناك باشد، درست مثل شالكه اما باید بگویم تیم هایی همچون برمن و شالكه برای قهرمانی در رقابت های معتبری همچون لیگ قهرمانان قدرت لازم را ندارند.
● و سؤال آخر. این فصل هم بایرن قهرمان بوندس لیگا خواهد شد؟
▪ بایرن این فصل هم مدعی نخست كسب عنوان قهرمانی خواهد بود اما به نظر من این تیم برای قهرمانی در این فصل نسبت به فصل گذشته كاری به مراتب دشوارتر خواهد داشت.

ابرار ورزشی
Old 08-20-2008, 02:42 PM   #2091
Trusted Member
pedramakaay
کاربر فعال ورزش

pedramakaay's Avatar

Quote:
نوشته ای از English Lord View Post
میگم قربون دستت جدول بازیهای این هفته بوندس لیگا رو هم بزار...
جمعه : هانوفر - انرگی کتبوس

شنبه:
دورموند - بایرن مونیخ
اشتوتگارت - لورکوزن
هامبورگ - کالسروهه
هرتابرلین - بیله فلد
هوفن هایم - مونشن گلادباخ
وردربرمن - شالکه 04

یک شنبه :
کلن - فرانکفورت
بوخوم ولفسبورگ

Quote:
نوشته ای از English Lord View Post
این پودولسکی واقعا هر چی که گیرش بیاد بنظرم حقش هست..واقعا یه بازیکن جوان با استعداده...خیلی ازش خوشم میاد....

نمیدونم چرا بالاک همییشه اینجوری میشه...اکثر وقت ها هم مصدومه...
تائید میشه...اما لوکاس راه زیادی رو باید طی کنه تا به موفقیت نهایی برسه...در مورد بالاک هم امضام گویای همه چیز هست
Old 08-20-2008, 11:52 PM   #2092
Trusted Member
pedramakaay
کاربر فعال ورزش

pedramakaay's Avatar

به خاطر پدر و مادرم ، سرود آلمان را نمي خوانم

برلين - "سردار تاسکي" که يکي از معدود بازيکنان مسلمان تيم ملي فوتبال آلمان با پدر و مادري مسلمان است ، گفت : اگر امشب/چهارشنبه/ در ترکيب اصلي تيم ملي فوتبال آلمان در ديدار دوستانه با تيم ملي بلژيک وارد زمين شوم ، سرود آلمان را به خاطر احترام به پدر و مادرم نمي خوانم.

اين بازيکن ترکيه اي الاصل تيم فوتبال باشگاه اشتوتگارت از سوي "يوآخيم لاو" سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان براي ديدار دوستانه با تيم ملي فوتبال بلژيک دعوت شده است.
شماره روز چهارشنبه نشريه "اسپورت بيلد" چاپ آلمان در صفحه اول خود با چاپ عکسي از
"سردار تاسکي" نوشته است : "سردار تاسکي" بازيکن مسلمان تيم ملي فوتبال آلمان همانند
"فرانک ريبري" کاپيتان مسلمان تيم ملي فوتبال فرانسه ، هميشه قبل از مسابقه دعا مي خواند.
تاسکي در گفت و گو با اين نشريه گفته است : من معمولا دو دقيقه قبل از بازي مثل همه دعا مي کنم و يک گردنبند که نوشته اي از قرآن بر آن درج شده است ، به همراه دارم.
وي با اشاره به اينکه هميشه روزه مي گيرد ، افزود : براي يک بازيکن در روزهاي مسابقه و تمرين ، روزه گرفتن سخت است ولي من حتما در روزهاي غير از بازي و تمرين ، روزه مي گيرم.
وي در پاسخ به اين سوال که آيا احساس نمي کنيد روزه باعث ضعف بدني مي شود ، گفت : نه من با روزه گرفتن احساس خوبي دارم.
اين بازيکن 21 ساله متولد آلمان که پدر و مادرش مهاجر اهل ترکيه هستند ، افزود : من در شهر اشتوتگارت بزرگ شدم و پدرم يک کارگر ساختماني است.
وي افزود : پدرم به رغم درخواست من براي کمک مالي حاضر به رها کردن کارش نشد و او با اين کار خود يک الگوي بزرگ براي من است.
اين بازيکن فوتبال با بيان اينکه به دليل زحمت زياد پدرش در هر تمرين و مسابقه فشار زيادي به خود وارد مي کند ، افزود : تلاش مي کنم تا رفتار و تلاش پدرم را الگو براي خود قرار دهم.
وي در باره دعوت شدنش به تيم ملي فوتبال آلمان گفت : اگر در ترکيب اوليه تيم ملي وارد زمين شدم ، سرود آلمان را نخواهم خواند. البته اين به آن معني نيست که قلبا متعلق به تيم ملي آلمان نباشم ، بلکه به خاطر احترام به پدر و مادرم که وطن و کشور خودشان را ترکيه مِي دانند ، اين کار را نخواهم کرد.
بازيکن تيم فوتبال اشتوتگارت با اشاره به اينکه به همراه خانواده خود در جشن هاي بزرگ اسلامي همانند عيد سعيد فطر شرکت مي کند ، گفت : اميدوارم امشب مقابل تيم بلژيک بازي کرده و بازي خوبي ارائه دهم تا براي هميشه در ترکيب ثابت تيم ملي فوتبال آلمان قرار گيرم.
در بين نفراتي که از شانس زيادي براي حضور و دعوت به تيم ملي فوتبال آلمان برخوردارند ، سامي خديرا ، ميروسلاو کلوزه ، لوکاس پودولسکي ، کوين کوراني ، ماريو گومز ، اوليور نويول ،داويد اودونکور ، ارون هانت ، جرمين جونز ، مارکو مارين و پيوتره ترخوفسکي ، کساني هستند که يکي از والدين آنها و يا هر دو آنها خارجي هستند.
Old 08-21-2008, 05:04 AM   #2093
Trusted Member
pedramakaay
کاربر فعال ورزش

pedramakaay's Avatar

نگاهی به دیدار دوستانه تیم ملی فوتبال آلمان مقابل بلژیک

تیم ملی فوتبال آلمان ۵۱ روز پس از نبرد فینال جام ملتهای اروپا و شکست یک بر صفر در این دیدار مقابل اسپانیا، در چهارچوب یک رویارویی تدارکاتی برابر تیم ملی بلژیک، شامگاه چهارشنبه ۲۰ ماه اوت مجدادا به صحنه بازی باز می‌گردد.

این دیدار همچنین بعنوان آزمون جدی برای ملی پوشان فوتبال آلمان در آستانه آغاز پیکارهای مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ نیز محسوب میشود که آلمان در نخستین گام های آن چندی دیگر در روزهای ششم و دهم ماه سپتامبر بعنوان تیم میهمان به ترتیب به مصاف تیمهای ملی لیشتن اشتاین و فنلاند خواهد رفت.
یوآخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در مسیر راه‌یابی به جام جهانی فعالیت خود را از جمله بر روی جوان‌گرایی تیم ملی متمرکز کرده است. دعوت از سردار تاسکی مدافع ۲۱ ساله و ترک تبار تیم ف‌آ.اف.ب. اشتوتگارت در چهارچوب این روند قرار دارد.
پس از خداحافظی ینس له‌مان از تیم ملی فوتبال آلمان، رقابت سرسخت در میان گلرها جهت کسب عنوان سنگربان نخست تیم ملی نیز نگاه جامعه فوتبال آلمان را به خود جلب کرده است. روبرت انکه دروازه بان باشگاه هانوفر که در جام ملت‌های اروپا جانشین شماره یک ینس له‌مان بود، در بازی مقابل بلژیک از دروازه آلمان حفاظت میکند. جزو رقبای اصلی او "رنه آدلر" از بایر لورکوزن، "تیم ویزه" از وردربرمن و "تیمو هیلده بران" از والنسیای اسپانیا هستند.

سرویس ورزشی دویچه وله
Old 08-21-2008, 02:20 PM   #2094
Trusted Member
pedramakaay
کاربر فعال ورزش

pedramakaay's Avatar

پيروزي اسپانيا، آلمان و فرانسه بر حريفان خود

خبرگزاري فارس: در روز فيفا تيم هاي ملي فوتبال فرصت پيدا كردند با حريفان از پيش تعيين شده ديدار كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، 35 بازي دوستانه چهارشنبه شب گذشته برگزار شد كه طي مهمترين بازي هاي انجام شده ، مصر قهرمان آفريقا برابر سودان تن به شكست 4 بر صفر داد.
ژاپن مقابل اروگوئه با نتيجه 3 بر يك شكست خورد.
قطر موفق شد 5 بر صفر مقابل تاجيكستان به برتري دست پيدا كند.
روسيه و هلند به تساوي يك بر يك رضايت دادند. براي روسيه زيريانوف در دقيقه 78 و براي هلند فان پرسي در دقيقه 23 گل زني كردند.
اسپانيا به مربيگري دل بوسكه برابر دانمارك به پيروزي 3 بر صفر رسيد. براي اسپانيا آلونسو در دقايق 50 و 91 و ارناندس در دقيقه 74 گل زدند.
ايتاليا و اتريش به تساوي 2 بر 2 رضايت دادند براي ايتاليا جيلاردينو در دقيقه 45 و اوسكان (گل به خودي 67) گل زني كردند.
انگليبس و جمهوري چك به تساوي 2 بر 2 رسيدند براون 44 و كول 91 براي انگليس گل زدند و باروش 22 و يانكلوفسكي 48 براي چك موفق به گل زني شدند.
آلمان 2 بر صفر برابر بلژيك به پيروزي رسيد گل هاي آلمان را شوان اشتايگر (پنالتي 59) و مارين 77به ثمر رساندند.
فرانسه موفق شد با نتيجه 3 بر 2 مقابل سوئد به پيروزي برسد.
براي فرانسه بنزما 5 و گووو 61 و 78 گل زني كردند.
Old 08-21-2008, 02:22 PM   #2095
Trusted Member
pedramakaay
کاربر فعال ورزش

pedramakaay's Avatar

تونی: خوشحالم كه زودتر از زمان پيش بينى شده به میادین باز خواهم گشت.

لوكا تونى مهاجم گلزن بايرن در ديدار شنبه تيمش مقابل بروسيادورتموند حاضر خواهد بود.

تونى پس از پشت سر گذاشتن دوران نقاهت خود از ديروز (چهارشنبه) تمرينات خود را از سر گرفته و براى بازى هفته آينده تيمش مشكلى نخواهد داشت. مهاجم ايتاليايى بايرنى ها در خصوص بازگشت خود به ميادين گفت: «خوشحالم كه زودتر از زمان پيش بينى شده به ميادين باز خواهم گشت. به هر حال پيش از اين قرار بود از هفته سوم در تركيب بايرن قرار بگيرم اما با توجه به برطرف شدن مصدوميتم مى توانم تيم خود را در بازى شنبه همراهى كنم.اميدوارم بازگشتم به ميادين با گل همراه باشد. شنبه بازى بسيار سختى در پيش روى ما است و اميدوارم بتوانم با حضورم در پيروزى تيم خود سهمى داشته باشم. با توجه به تساوى در هفته نخست ما فقط بايد در بازى شنبه شب خود به پيروزى و كسب ۳ امتياز فكر كنيم.»

bayern club
Old 08-21-2008, 02:28 PM   #2096
Trusted Member
pedramakaay
کاربر فعال ورزش

pedramakaay's Avatar

فان بومل در اندیشه ی قهرمانی

مارك فان بومل، هافبك تیم ملی هلند مصمم است در جام جهانی ،۲۰۱۰ به همراه تیمش و البته مربی جدید خود، برت فان مارویك به جام قهرمانی دست پیدا كند.
فان بومل، كاپیتان تیم بایرن مونیخ كه فان باستن او را برای حضور در یورو ۲۰۰۸ به تیم دعوت نكرده بود، به تصمیم فان مارویك برای شركت در نخستین رقابت هلند پس از یورو كه مقابل روسیه برگزار شد دوباره بر سركار آمد روسیه در جریان مهمترین رقابت اروپایی، نارنجی پوشان را در مرحله یك چهارم نهایی با نتیجه ۳- یك از دور بازیها خارج كرد.
این بازیكن ۳۱ ساله كه پس از حضور در زمین تمرینات هلند توجه بسیاری را به خود جلب كرده بود، گفت: بازگشت من عجیب نیست، همانطور كه همیشه می گفتم برگشتم بقیه اعضای تیم هم از بازگشت من خوشحال بودند و من هرگز مشكلی با آنها نداشتم. اینكه بخواهم برای فرزندم توضیح بدهم پدر بزرگش رییس من است، برایم سخت تر است.»
این موضوع كه فان مارویك پدر آندرآ، همسر فان بومل است نیز بحث های خاص خود را ایجاد كرده بود اما این بازیكن معتقد است عملكرد او مورد توجه مربی قرار گرفته است. او كه در ۴۰ دیدار تیم ملی كشورش را همراهی كرده گفت: «من برگشتم تا در جام جهانی ۲۰۱۰ در آفریقای جنوبی به عنوان ارزشمندی دست پیدا كنم و همه ما باید برای رسیدن به آن بسیار تلاش كنیم.»
Old 08-21-2008, 02:49 PM   #2097
همکار انجمن
Hamid2day
همکار انجمن سرویسهای گوگل و بازارچه

Hamid2day's Avatar

کاربر فعال درآمد اینترنتی 

كمپاني ناراضي از بازگشت به آلمان

یوفا: ونسان كمپاني، بازيكن بلژيكي هامبورگ در بازگشت از بازي‌هاي فوتبال المپيك پكن در تمرين‌هاي اين تيم آلماني حاضر شد. او در پايان نخستين جلسه تمريني‌اش از باشگاه هامبورگ، فدراسيون فوتبال بلژيك و رسانه‌ها به شدت انتقاد كرد.

به گزارش یوفا: كمپاني كه HSV او را تهديد به پيگرد قضايي نيز كرده بود، گفت: از نظر قضايي توان رويارويي با HSV را نداشتم. براي برزيل يا آرژانتين بازي نمي‌كنم بلكه براي يك كشور كوچك از نظر فوتبال بازي مي‌كنم. فدراسيون ما از هامبورگ مي‌ترسد.

هامبورگ در آستانه‌ي شروع بازي‌هاي المپيك با "كمپاني" و فدراسيون فوتبال بلژيك توافق كرده بود بازيكنش را پس از دو بازي در چين به آلمان بازگرداند. اين باشگاه به دليل كمبود بازيكن ناچار شد اين روش را در پيش بگيرد.

پس از آنكه كمپاني در بازي نخست بلژيك برابر برزيل با كارت قرمز داور روبه‌رو شد، از بازي برابر چين هم محروم شد. اين بازيكن خط دفاعي مي‌خواست در آخرين بازي مرحله گروهي بلژيك را برابر نيوزيلند همراهي كند.

به نوشته پايگاه اينترنتي باشگاه هامبورگ اين بازيكنان بلژيكي در بازي آغازين فصل جديد بوندسليگا برابر بايرن مونيخ مي‌تواند تيمش را همراهي كند.

مارتين يول، سرمربي هامبورگ در اين باره گفت: ونسان بزرگ شده است. او اكنون بايد نشان دهد كه بازيكني حرفه‌اي است.

يول خواستار گفت‌وگو با بازيكن بلژيكي است. كمپاني در بازي جمعه شب برابر بايرن مونيخ نيمكت نشين خواهد بود

فروشگاه آموزشی ورزشی شهریار[ تمرینات و بدنسازی فوتبال - آموزش دروازبانی - آموزش کشتی - آموزش بسکتبال و دیگر ورزشها]+ ارسال به تمام نقاط ایران

Hamid2day is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2008, 03:02 PM   #2098
همکار انجمن
Hamid2day

Hamid2day's Avatar

لوكاس پودولسكي

Old 08-21-2008, 03:10 PM   #2099
همکار انجمن
Hamid2day

Hamid2day's Avatar

کلوديو پيزارو چلسي را ترک کرد

یوفا: مهاجم پيشين بايرن مونيخ و چلسي راهي وردربرمن شد.

به گزارش یوفا: کلوديو پيزارو که ژوئن 2007 از بايرن مونيخ راهي چلسي شد و فصل گذشته تنها 10 بار براي تيمش به ميدان رفت، به طور قرضي به تيم وردربرمن آلمان پيوست.

پيزارو در بين سال هاي 1999 تا 2001 براي وردربرمن توپ مي زد و طي اين مدت در 56 بازي 29 گل براي اين تيم آلماني به ثمر رساند. وردربرمن فصل گذشته در بوندسليگا به مقام دوم دست يافت و در اين فصل در ليگ قهرمانان اروپا حضور خواهد داشت.

پيزارو بهترين دوران خود را در بين سال هاي 2001 تا 2007 در بايرن مونيخ سپري کرد، اما در چلسي دوران بسيار بدي را پشت سر گذاشت و نتوانست نظر اسکولاري سرمربي جديد را به خود جلب کند
Old 08-21-2008, 04:18 PM   #2100
English Lord
Registered User

English Lord's Avatar

Send a message via Yahoo to English Lord
Quote:
جمعه : هانوفر - انرگی کتبوس

شنبه:
دورموند - بایرن مونیخ
اشتوتگارت - لورکوزن
هامبورگ - کالسروهه
هرتابرلین - بیله فلد
هوفن هایم - مونشن گلادباخ
وردربرمن - شالکه 04

یک شنبه :
کلن - فرانکفورت
بوخوم ولفسبورگ
ممنونم..
اگه طرفدار آلمان هستی بردش رو بهت تبریک میگم...تنها تیمی که خود من عاشقش هستم آلمان هستش..
English Lord is offline   Reply With Quote
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules