سلام
دوستان نظر خودتون رو در مورد وحشتناك ترين بازي كه تا حالا انجام دادين و خيلي روتون تاثير گذاشته بگين
اول خودم ميگم
سايلنت هيل 4 خيلي ترسناك بود
ضمنا doom 3 هم منو واقعا ترسوند![]()
![]()
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
سلام
دوستان نظر خودتون رو در مورد وحشتناك ترين بازي كه تا حالا انجام دادين و خيلي روتون تاثير گذاشته بگين
اول خودم ميگم
سايلنت هيل 4 خيلي ترسناك بود
ضمنا doom 3 هم منو واقعا ترسوند![]()
![]()
من چند سال پیش بازی ولف انشتاین را بازی کردم بازی خیلی توپی بود جدا و بعضی از جاهاش هم واقعا ترسناک بود
خیلی با اون بازی حال کردم
free image hosting free image sharing image hosting
ویرایش توسط Beh_Madonna : January 28th, 2007 در ساعت 11:54 AM
love
خوب اين بازيهايی که کرديد رو منم کردم...ولی به هيچ وجه ترسناک نبوده !!!![]()
ميخوای ترس به معنی واقعی رو تو بازی احساس کنی؟؟؟
condemned :criminal origins رو حتماً بازی کن...بعد میفهمی اون قبليا برات مضحک بوده..![]()
سری ساخت اين بازی هم سال 2006 هست
ترسيدن تو بازي همون ارتعاش لحظه اي پشت ميز pcيه.نه اينكه واقعا بترسي شب خوابت نبره![]()
تو اين بازياي اخير اين وضعيت برام بيشتر تو doom3 اتفاق افتاد
تو سري resident evil هم چند باري تجربشو داشتم تو قسمت 4ش هم يه جاش بد جوري شوكه شدم البته اين يكي ديگه پشت ميز نبود
اين condemned :criminal origins عكساش و كلا محيط بازيش با گرافيك و فيزيك(پاشيده شدن خون) عالي كه داره سبك جديدي تو بازياي ترسناكه...نسخه 360ش كم نفروخت
دوستان به نظر من اين موضوع سليقه اي هست
مثلا من از بازي هاي evil dead و alone in the dark ميترسيدم
حالا ممكنه براي يكي مضحك و خنده دار باشه
بد ميگم؟!!![]()
![]()
بازیه resident evil 1 خیلی باحال بود بیشتر آدمو قافل گیر میکرد الانم بیشتر فافلگیریه ولی چون بیشتر با این مدل بازی ها آشنا شدیم کمتر قافلگیر میشیم .
درسته هرکی يه سليقه آی داره ولی ممکنه شما بازيهايی که من کردمو نکرده باشيد...
به شما پيشنهاد میکنم اگه کارت گرافيک شما 6600 به بالا هست اين بازيرو
از دست نده...بازيرو انجام بده بد بيا در رابطش توضيح بده.....
هرکی اين بازيو انجام داده به عنوان خشن ترين و ترسناک ترين بازی تا اين لهظه ازش
نام برده....
اين بازی چون شکلو شمايل واقعی داره ترس رو بيشتر به آدم القا میکنه....مثل
بازی doom نيست جونه ورای عجيبو الخلقه بيان جلوت.............تو اين بازی تماماً
با ادمهای ديوانه و خون اشام طرف هستيد !!! و صدا گزاری اين افراد موقع حمله به شما
ترس و استرس رو 2 چندان میکنه !!!!!
بهترین سایت تفریحی | مرکزدانلود برنامه وکرک | اخباربازیگران هالیوود وایران | جوک | عکس های خنده دار | جدیدترین پیامک | لینکدونی | کلیک جادویی |خریدار ویندوز اکس پی سرویس پک 3 با اخرین آپدیت
فروش بازی و نرم افزارولوازم جانبی زیر قیمت بازار | سایت مپ |سایت مپ |سایت مپ |
از دوستان گرامی هر کی این امضا می بیند برای شفای همه مریض ها دعا کند از جمله عموی من
ای بابا ! من اسم تاپیک رو که خوندم اومدم بنویسم Condemned که شما به جای من نوشتی !خدایی جو و حال و هوایی که این بازی داره رو توی هیچ بازی دیگه ای نمیشه دید. من اومدم 7 تومن پول زبون بسته خرج این بازی کردم تا توی 360 با گرافیک درست و حسابی بازی کنم( آخه توی کامپیوتر با 9600Pro نمیشه با بازی حال کرد ! ) ولی 2 ساعت که بازی کردم دیگه پشیمون شدم ! نفسم بند اومده بود از ترس
![]()
من با اویل 3 خیلی حال کردم
اون موقع هم سن زیادی نداشتیم و کشتن Nemisis خیلی حال می داد
یه بار یادمه دسته جمعی با دوستان می خواستیم این Nemesis را بکشیم...با صدتا جاخالی دادن و مهمات و خون دیدیم افتاد....یه چند ثانیه خوشحال بودیم که دیدیم داره بلند می شه...یکی از دوستام گفت زود باش برو Rocket Louncher یا همون بازوکاشو بردار که من وقتی داشتم دکمه می زدم که مثلا برش داره Nemesis منو بلند کرد و Game Over
همه این خاطرات به کنار یه شب ساعت 3 نصفه شب داشتم بازی می کردم که وقتی Nemesis جلوم ظاهر شد یه حس ترس هی می اومد و می رفت که زمانی بود می خواستم از دستش فرار کنم.....
هیچ بازی به اندازه Evil 3 منو نترسوند.....
ویرایش توسط AmirSteve : January 8th, 2007 در ساعت 04:02 AM
نقل قول مدیر ارشد سایت برای امضایی که فقط به خاطر زدن دو بار Inter بیشتر از 5 خط شده بود !
نهایت احترام به کاربران فعال سایتامضای شما توسط مدیر ارشد فروم اصلاح شد. در صورت تکرار دسترسی شما برای همیشه به فروم محدود خواهد شد.
بستگي به كارت گرافيكت تو pc داره اگه بالاي 7800gtx داشته باشي ميتوني رو 1600*1200 با 8x anti aliasing بازي كني كه تصوير بهتري نسبت به 360 ميشه , 360 وضوح بالاتري(روي يه lcd plasma) ميده ولي محدوديت 4x anti aliasing داره
هر چند كه با 360 تو يه صفحه نمايش با وضوح بالا واقعا چيز ديگس
به نظر من هم سليقه اي هست ولي من باز هم با نظر شما موافقم
Experience Is A Hard Teacher, Because She Takes The Exam First And Teaches The Lesson Afterwards.آخرین اخبار سخت افزار و IT، نقد و بررسی محصولات، مقالات آموزشی، مرکز دانلود - لینک شرکت های مزتبط با سخت افزار، نظرسنجی و ...
سخت افزار ایران