PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > هنرهای بصری > سریالها و برنامه های تلویزیونی > انیمیشن

Reply

امکانات بيشتر
Old 05-28-2007, 09:01 PM   #151
atashpareh
Registered User

atashpareh's Avatar

Quote:
نوشته ای از aatahmasebi View Post
من با این نظر که رهبر آکاتسوکی همون هوکا گه چهارم است موافق نیستم ولی در مانگای ناراتو در ترجمه , بعضی وقتها بهش یوندایمه گفتند.
من هم با شما موافقم ولي مطمئنم به دليلي كه در بالا اشاره شد حتماً هوكاگه چهارم يه نسبتي با ناروتو داره...
يوندايمه هوكاگه به معناي هوكاگه ي چهارم هست... دوستاني كه ژاپني بلدند لطفاً اعداد ترتيبي اول تا سوم رو هم بگن بدونيم... ساندايمه رو مي دونم...

]
atashpareh is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2007, 10:35 PM   #152
reza-t
Registered User

reza-t's Avatar

Quote:
نوشته ای از linghuchong View Post
يکی به من بگه بالاخره کاکاشی چطوری شارينگانشو پيشرفته کرد؟ (اسمش يادم نيست ) مگه نبايد بهترين دوستش رو بکشه؟ مگه گای بهترين دوستش نيست؟
maybe because he saw his best friend s death . the one who gave him his eye

Last edited by reza-t; 05-29-2007 at 12:28 AM..
reza-t is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2007, 03:01 AM   #153
katsoora
Registered User

katsoora's Avatar

اینم از شخصیت محبوب من

نام:نارا شیکامارو
تولد:22 ستامبر
استاد:ساروتوبی آسوما
شهر:شهر برگ پنهان
ارتباط:اکیمیچی چوجی_یاماناکا اینو

آرزوها:او دوست دارد یک حقوق متوسط داشته باشه و با یه زن خانه دار ازدواج کند.دو بچه داشته باشد.یک دختر ویک پسر.او دوست دارد قبل از همسرش بمیرد!
شیکامارو با اکیمیچی و اینو هم گروه است.او باهوشترین جنین در بین کونوهاست.طبق آزمونی که از او گرفته شد معلوم شد آی کیو او بالای 200 است!!!!.
او همیشه در این فکر است که چطور راحت زندگی کند.
هر چند فقط یه تکنیک میداند(تکنیک گرفتن سایه ها)اما هوشش اغلب باعث برنده شدنش در جنگ ها میشود.
شیکامارو در موقع خطر همیشه خونسرد است و هیچوقت خونسردیش را از دست نمیدهد.همیشه قبل از اینکه عمل کند خوب فکر میکند.اسوما(استاد او)درباره او میگوید:شیکامارو مثل پیرمردی که شطرنج بازی میکند حرکت بعدیشیش را آهسته و با دقت انجام میدهد!
او بخوبی موقعیت را تجزیه وتحلیل میکند.این قدرت او بهمراه هوش سرشارش و استفاده خوب از قدرتش(گرفتن سایه ها)او را تبدیل به نینجایی قدرتمند کرده است.
این قدرت او سبب شد که ماموریت برگرداندن ساسوکه به او واگذار شود.در ماموریت هم با هوش خود چند بار دوستانش را نجات داد.

Last edited by katsoora; 05-29-2007 at 02:40 PM..
katsoora is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2007, 02:15 PM   #154
katsoora
Registered User

katsoora's Avatar

من در حین گشت و گذار در سایتهای مختلف!به یه شخصیت به اسم sai بر خوردم که تا حالا( یعنی تا آخرین قسمتی که گیم وان پخش کرده)
ندیده بودمش!چیزی که ازش دستگیرم شد.اینه:
او بعد از مرگ برادرش بر اثر بیماری آفسرده شد و بعد از مدتی احساسات و عاطفه اش را از دست داد.
این بی عاطفگیش باعث شد ناروتو و بقیه ازش دور باشن و نتونن باهاش رابطه برقرار کنن.
او بعضی مواقع با حرفاش دیگران رو از خودش میروند.
مثلا به چوجی گفت چاق!!!یا به ساکورا گفت عجوزه!!!( قابل توجه برادر شیان!)اما کم کم بی عاطفگیشو کنار گذاشت و بابقیه دوست شد.

به نظرم شخصیت جالبی داره!اگه کسی چیز بیشتری میدونه بگه چون بد جوری از این شخصیت خوشم اومده!
اینم عکسش.

Last edited by katsoora; 05-29-2007 at 02:42 PM..
Old 06-01-2007, 12:53 AM   #155
reza-t
Registered User

reza-t's Avatar

Quote:
نوشته ای از katsoora View Post
من در حین گشت و گذار در سایتهای مختلف!به یه شخصیت به اسم sai بر خوردم که تا حالا( یعنی تا آخرین قسمتی که گیم وان پخش کرده)
ندیده بودمش!چیزی که ازش دستگیرم شد.اینه:
او بعد از مرگ برادرش بر اثر بیماری آفسرده شد و بعد از مدتی احساسات و عاطفه اش را از دست داد.
این بی عاطفگیش باعث شد ناروتو و بقیه ازش دور باشن و نتونن باهاش رابطه برقرار کنن.
او بعضی مواقع با حرفاش دیگران رو از خودش میروند.
مثلا به چوجی گفت چاق!!!یا به ساکورا گفت عجوزه!!!( قابل توجه برادر شیان!)اما کم کم بی عاطفگیشو کنار گذاشت و بابقیه دوست شد.

به نظرم شخصیت جالبی داره!اگه کسی چیز بیشتری میدونه بگه چون بد جوری از این شخصیت خوشم اومده!
اینم عکسش.
ساي يكي از شخصيتهاي مورد علاقه من هم هست
در واقع ساي توي قسمت 281 مانگا وارد داستان ميشه تو ناروتو شيپودن
يكي از اعضاي عاليرتبه كونوها بنام danzou كه مخالف روشهاي ملايم كاگه سوم بود گروهي از anbu ها رو تشكيل ميده بنام root(ريشه) اون بچه هايي رو تحت تعليماتي مخصوص قرار ميده كه با اين تمرينات احساسات رو در اونها نابود ميكنه وظيفه اين گروه مخفي حفاظت از پايه هاي (ريشه ها) كونوهاست دنزو روشهاي خشونت آميز رو بيشتر ترجيح ميده و مي خواد كونوهاي جديدي رو بوجودبياره در اصل دانزو با كاگه سوم ودر نتيجه شاگرد اون كاگه پنجم مخالفه نه با كونوها

اعضاي روت نه اسم نه احساس ونه گذشته اي دارند ساي يكي از اعضاي روت هست كه ماموريت مخصوصي داره اون ماموريت پيدا ميكنه تا وارد گروه كاكاشي بشه وخب اسم ساي رو هم بخاطر همين ماموريت به اون ميدن اون برادري نداره ولي با يكي ديگرازاعضاي دوست ميشه كه اونو بعنوان برادر خودش معرفي ميكنه ولي مشكل اينجاست
كه اون بعلت تمريناتي كه ديده درك درستي از روابط انساني نداره ولي از روي كتابهايي داره در اين مورد مطالعه ميكنه و خب با بكار بردن ناشيانه يافته هاش چند باري به درد سر ميفته ( در واقع مي خواد با بكار بردن اسامي مستعار با بقيه صميمي بشه كه نتيجه چندان مطلوبي نداره و ساكورا اونو مورد لطفش قرار ميده؟؟؟؟؟؟؟)

سرگرمي ساي كشيدن نقاشيه قدرت اون اينكه ميتونه از نقاشيهاي خودش بر ضد دشمنانش استفاده بكنه اون كتابي داره كه در اون نقاشي ميكنه اين كتاب از دو طرف نقاشي شده در هر طرف نقاشي يه نفره كه در هر صفحه با كسي ميجنگه ودر صفحه بعدي سلاح ولباس نفر قبلي رو پوشيده تنها صفخه ناقص كتاب صفحه وسطه كه دو نفر به هم ميرسن اين دو نفر ساي وبرادرش هستن
ساي مي خواست اين كتاب رو به برادرش(دوستش) هديه كنه كه برادرش بر اثر بيماري ميميره واون يادش ميره كه چطور ميخواسته كتاب رو تمام كنه ساي خيلي شبيه ساسكه هست ومثل اون خاطرخواه زياد پيدا ميكنه
اوايل وقتي وارد گروه كاكاشي ميشه بعلت حرفهايي كه برضد ساسكه ميزنه ناروتو وساكورا رو دشمن خودش ميكنه .ماموريت محرمانه اون كشتن ساسكه ست . دانزو مي خواد دشمنان احتمالي
كونوها رونابود كنه وظيفه ساي همينه اما بعد از آشنايي بيشتر با ناروتو وديدن اعتقاد ومحبت شديد اون به ساسكه ساي هم تغيير ميكنه و به ناروتو در برگردوندن ساسكه به كونوها كمك ميكنه وهمينطور يادش مياد كه كتاب رو چطور تمام كنه اون و بردارش دست در دست هم در وسط كتاب بهم ميرسن
ساي بنظر نينجاي قوي مياد دانزو اون رو برترين نينجاي نسل خودش ميدونه ساي تقريبا هم سن وسال ناروتوه
reza-t is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2007, 09:40 AM   #156
katsoora
Registered User

katsoora's Avatar

Quote:
نوشته ای از reza-t View Post
در واقع ساي توي قسمت 281 مانگا وارد داستان ميشه تو ناروتو شيپودن...
خیلی ممنون برادرتوضیحاتت جالب بود.واقعا شخصیت جالبی داره.از همین حالا لحظه شماری میکنم تا اون قسمتی رو که میخواد با بقیه صمیمی بشه ببنینم.

Last edited by linghuchong; 06-01-2007 at 10:02 AM..
Old 06-01-2007, 10:05 AM   #157
Moderator
linghuchong
مدیر هنرهای نمایشی

linghuchong's Avatar

Quote:
Quote:
نوشته ای از reza-t View Post
در واقع ساي توي قسمت 281 مانگا وارد داستان ميشه تو ناروتو شيپودن
از هر دو نفرتون ممنون، اطلاعات جالبی بود!
linghuchong is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2007, 05:31 PM   #158
mehrdad-sensei
Registered User

mehrdad-sensei's Avatar

در مورد مانگکیو شارینگان کاکاشی من فکر کنم چون کاکاشی یه کپی نینجا هست حتما از یه اوچیها که مانگکیو شارینگان داشته کپی زده
mehrdad-sensei is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2007, 11:05 PM   #159
katsoora
Registered User

katsoora's Avatar

من یه چیزایی راجع به اکاتسوکی و اون گروه هشت نفری پیدا کردم.البته فکر نکنم بتونم حالا حالاها ترجمشون کنم.چون یه ماه بیشتر تا کنکور نمونده.و حتی اگه خودم هم بخوام زودتر ترجمشون کنم نیمیتونم چون اگه کسی منو تو فاصله یه ماه مونده به کنکور در حال ترجمه کردن اطلاعات مربوط به اکاتسوکی ببینه چندان خوشایند نیستاما قول میدم بعد از کنکور خیلی زود تر جمشون کنم.البته اگه کسی تا اون موقع این کارو نکرده باشه.
راستی من تازه فهمیدم کازه کاگه پنجم گاراست
Old 06-02-2007, 12:54 AM   #160
Moderator
linghuchong
مدیر هنرهای نمایشی

linghuchong's Avatar

Quote:
من یه چیزایی راجع به اکاتسوکی و اون گروه هشت نفری پیدا کردم.البته فکر نکنم بتونم حالا حالاها ترجمشون کنم.چون یه ماه بیشتر تا کنکور نمونده.و حتی اگه خودم هم بخوام زودتر ترجمشون کنم نیمیتونم چون اگه کسی منو تو فاصله یه ماه مونده به کنکور در حال ترجمه کردن اطلاعات مربوط به اکاتسوکی ببینه چندان خوشایند نیستاما قول میدم بعد از کنکور خیلی زود تر جمشون کنم.البته اگه کسی تا اون موقع این کارو نکرده باشه.
راستی من تازه فهمیدم کازه کاگه پنجم گاراست
نه اصلاً طرف کارتون نرو تا کنکور رو بدی بعد بشين تا دلت ميخواد نگاه کن
Old 06-02-2007, 02:29 AM   #161
Kenpachi
Registered User

Kenpachi's Avatar

Quote:
نوشته ای از mehrdad-sensei View Post
در مورد مانگکیو شارینگان کاکاشی من فکر کنم چون کاکاشی یه کپی نینجا هست حتما از یه اوچیها که مانگکیو شارینگان داشته کپی زده

آقا یک سوال . این عکس کاکاشی رو از کجا آوردی؟ به نظر میاد که مال انمیه باشه ولی من تا حالا ندیدم. تو مانگا که نیست ÷س کجای انیمه است؟ یکی کمکم کنه.
Kenpachi is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2007, 02:39 AM   #162
Kakashi
Registered User

Kakashi's Avatar

Send a message via Yahoo to Kakashi
Quote:
نوشته ای از aatahmasebi View Post
آقا یک سوال . این عکس کاکاشی رو از کجا آوردی؟ به نظر میاد که مال انمیه باشه ولی من تا حالا ندیدم. تو مانگا که نیست ÷س کجای انیمه است؟ یکی کمکم کنه.
این مال قسمت مبارزه کاکاشی با ایتاچی هستش ( قسمت فکر کنم 82 بود) و خودشم این عکس Fake هستش به این عکس نگاه بکنی خودت میفهمی :

Last edited by Kakashi; 06-02-2007 at 02:48 AM..
Kakashi is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2007, 09:23 AM   #163
katsoora
Registered User

katsoora's Avatar

Quote:
يکی به من بگه بالاخره کاکاشی چطوری شارينگانشو پيشرفته کرد؟ (اسمش يادم نيست ) مگه نبايد بهترين دوستش رو بکشه؟ مگه گای بهترين دوستش نيست؟
خوب در این مورد هنوزم بین علما اختلافه!من یه نظریه در این مورد خوندم:چون کاکاشی خودشو مسئول مرگ اوبیتو( بهترین دوست دوران کودکی کاکاشی) میدونه و در طول زمان این احساس درونش بوجود اومد که در مرگ اوبیتو دخالت داشته.و این باعث شد مانگکیو شارینگانش فعال بشه.
البته عذر میخوام جسارت منو ببخشین :من هم میتونم شما رو خواهر فریدا صدا کنم؟
Quote:
من فكر نمي كنم تنها راه فعال كردن شارينگان پيشرفته كشتن بهترين دوست باشه... احتمالاً راه هاي ديگري هم هست... ايتاچي هم به ساسكه نمي گه كه تنها راه اينه... در ضمن شارينگان پيشرفته ي كاكاشي هم شكلش هم اثرش با مال ايتاچي فرق داره... مانگكيو شارينگان ايتاچي يه جور گنجوتسو يا ايلوژن هست كه اثر زيادي بر مغز ميگذاره ولي شارينگان پيشرفته ي كاكاشي كاملاً بر بعدهاي مكاني اثر فيزيكي داره و ميتونه اجسام رو در بعدهاي مختلف جابجا كنه...
در ضمن گاي رقيب هميشگي كاكاشيه (Eternal Rival) نه بهترين دوستش... حداقل خودشون اينطوري خودشونو معرفي مي كنند
درسته هم شکل و هم کارایی مانگکیو شارینگان های ایتاچی و کاکاشی باهم فرق میکنن.کاکاشی از مانگکیو شارینگانش اینطور استفاده میکنه که حرکات و فنون حریفشو تو یه بعد زمانی دیگه بررسی میکنه و نقطه ضعف حریفشو پیدا میکنه همچنین برای پیش بینی حرکات حریف هم ازش استفاده میکنه.
اما مانگکیو شارینگان ایتاچی دو کارایی داره یک از اونها( خدای ماه خونین) همونطور که برادر کاکاشی در پست مربوط به معرفی ایتاچی گفتن حریفو تو یه دنیهی مجازی اسیر میکنه و اونجا هر بلایی دلش خواست بر سرش میارهکارایی دوم ( خدای خورشید خونین)برای سوزاندن اجسام با یه شعله سیاه رنگ استفاده میشه.

این عکس مانگکیو شارینگان ایتاچی

این هم مال کاکاشی
Old 06-02-2007, 10:58 AM   #164
Moderator
linghuchong
مدیر هنرهای نمایشی

linghuchong's Avatar

Quote:
من هم میتونم شما رو خواهر فریدا صدا کنم؟
صد البته! تازه فريدای خالی خيلی بهتره!
Old 06-02-2007, 01:53 PM   #165
Kakashi
Registered User

Kakashi's Avatar

Send a message via Yahoo to Kakashi
Quote:
نه اصلاً طرف کارتون نرو تا کنکور رو بدی بعد بشين تا دلت ميخواد نگاه کن
اینو خواهر گفت ، من یاد کنکور خودم افتادم که شب کنکور داشتم کارتون Sinbad رو میدیدم اونم ساعت 3 شب

Quote:
خوب در این مورد هنوزم بین علما اختلافه!من یه نظریه در این مورد خوندم:چون کاکاشی خودشو مسئول مرگ اوبیتو( بهترین دوست دوران کودکی کاکاشی) میدونه و در طول زمان این احساس درونش بوجود اومد که در مرگ اوبیتو دخالت داشته.و این باعث شد مانگکیو شارینگانش فعال بشه.

----------------------------------
درسته هم شکل و هم کارایی مانگکیو شارینگان های ایتاچی و کاکاشی باهم فرق میکنن.کاکاشی از مانگکیو شارینگانش اینطور استفاده میکنه که حرکات و فنون حریفشو تو یه بعد زمانی دیگه بررسی میکنه و نقطه ضعف حریفشو پیدا میکنه همچنین برای پیش بینی حرکات حریف هم ازش استفاده میکنه.
اما مانگکیو شارینگان ایتاچی دو کارایی داره یک از اونها( خدای ماه خونین) همونطور که برادر کاکاشی در پست مربوط به معرفی ایتاچی گفتن حریفو تو یه دنیهی مجازی اسیر میکنه و اونجا هر بلایی دلش خواست بر سرش میارهکارایی دوم ( خدای خورشید خونین)برای سوزاندن اجسام با یه شعله سیاه رنگ استفاده میشه.
کاکاشی از مانگیو شارینگان برای فرستادن یه نقطه به یک بعد دیگه استفاده میکنه ( مثل ایجاد سیاه چال فضایی - مکانی) و اون استفاده هایی که برای مانگکیو شارینگان کاکاشی گفتی همون شارینگان معمولی کاکاشی هستش (ساسکه هم میتونه اون کارهارو بکنه)

و اینکه کشتن بهترین دوست به عنوان پیش نیاز مانگکیو شارینگان نیست باید بگم که در قسمت 82 انیمه که ساسکه به زیرزمینی که دستوراعمل طریقه بدست آوردن مانگکیو شارینگان روش نوشته شده میره و همه لوح رو میخونه و در آخر هم میگه : Naruhodo و بعدا در قسمت 130 ساسکه خودش میگه که باید تو رو بکشم و کشتن تو برام یه ارزش دیگه داره ( پس نتیجه میگیریم که همانطور که ساسکه هم نشون داد تنها طریقه بدست آوردن مانگکیو شارینگان کشتن بهترین دوست هستش مگر اینکه این کیشیموتو تو آخرهای داستان یه روش مخفی رو کنه)
Kakashi is offline   Reply With Quote
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules