![]() |
|
|
#31 |
|
Registered User
|
باشه من قوانینو خوندم. خوب حالا من اگه dvd کامل نارتو رو بخوام باید چی کار کنم(تا قسمتی که تولید شده). اینجا هفت خان رستمه که
خوب منم منظور این بود که فقط پول cd و رایتو میدم. شما هم که با تازه واردها هیچ کارتونی مبادله نمیکنین.پس من چی کار کنم.من ناروووووتووووووووو میخواااااممممممم برادر کاکاشی میشه بیشتر راهنماییی کنی ![]()
|
|
|
#32 | |
|
Registered User
|
Quote:
اگه شما کل انیمه رو بخواین تقریبا 9-10 تا DVD میشه به نظر من شما اون قسمتهای انیمه رو که ندیدین رو اول بگیرید ( برای مثال Naruto Shipuuden) خودشم لینکها کار میکنند من خودم از اون لینکها داون میکنم فقط برای اینکه بتونید از Narutomania استفاده کنید باید اول عضو بشین فعلا
|
|
|
|
#33 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Registered User
|
با سلام به همه دوستان
واقعا باورتون ميشه كه من بعد از اين همه مدت عضو بودن تو پي تي تازه وارد اين بخش ميشم. از همه مهمتر اينكه نميدونستم شما هم مثله من خوره ناروتو هستيد. من رو هم تو جمعتون بپذيريد.
|
|
|
#35 |
|
Registered User
|
بالاخره تونستم دانلود کنم. ولی اینجوری واسه من خیلی طول میکشه. یه روز کامل باید وقت صرف کنم تا یه قسمت دانلود کنم. dvd که خرجش از این کمتره
راستی کسی به سایت orochimaru .com رفته؟ مانگا ناروتو تا آخرین قسمتی که در دست ساخت هستش رو می تو نید از اینجا دانلود کنید(برای اونایی که مثل خودم وقت نمی کنن یه قسمت کامل naruto رو دانلود کنن و تو کف مو ندن ) اینم لینک: www.orochimaru.com فکر کنم تا قسمت 350 توش باشه. هر هفته یه قسمت جدید داره Last edited by shadow.arash; 04-21-2007 at 06:27 PM.. |
|
|
|
|
|
#36 | ||
|
Registered User
|
Quote:
خودشم ، لینکتون کار نمیکنه Quote:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#37 |
|
Registered User
|
لینک واسه من کار میکنه و کلی مانگا دانلود کردم . از قسمتهایی که تو narutomania هست خیلی جلوتره(اشکال از isp شماست که سایتو باز نمیکنه . میتونید تو کافی نت امتحان کنی )
از تذکر شما هم ممنونم برادر kakashi ببخشید دیگه ما تازه کاریم چیزی بلد نیستیم ![]() من تا اونجایی دیدم که ساسوکه با دو نفر دیگه وارد یه قلعه میشن که توش افرادی هستن که همشون مهر نفرین دارن و وحشی هستن. ساسکه وگروهش بعد از کشتن اونا میرن تا یه نفرو از زندان آزاد کنن و ... همشم چند دقیقه پیش از www.orochimaru.com دانلود کردم(از قسمتی که نوشته dir naruto باید دانلود کنی) راستی ناروتو هم نمیمیره ! بعدا زنده میشه !!!!!!!!!!!!! Last edited by shadow.arash; 04-21-2007 at 06:53 PM.. |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Registered User
|
اقا اين وسط يكي قشنگ طرز استفاده از اين تورنتو واسه من توضيح ميده
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Registered User
|
خوب برادر ، اصل تورنت سیستم P2P هستش ، یعنی اینکه شما از هیچ سایتی چیزی نمیگیری بلکه از سیستمهای افرادی که فایل مورد نظر رو دارند ، دانلود میکنی
برای اینکه بتونی از یک فایل تورنت استفاده کنی ، اول باید یه Torrent Client داشته باشی ، یعنی برنامه ای که از اون برا دانلود استفاده کنی ( من خودم از Utorrent استفاده میکنم ) بعد از اینکه برنامه رو داون و نصب کردی ، بعد فایل تورنت رو با برنامه باز میکنی و فایلهای داخل تورنت نشون دادشه میشن ، که میتونی انتخاب کنی که همه رو یک جا داون کنه یا یکی یکی داون کنه ) ![]() به همین سادگی مشکلی داشتی بگو فعلا |
|
|
|
|
|
#41 |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
برادر ميگم حال پاپريکا چطوره؟ سيد و پيراش خوبن؟
![]()
|
|
|
#42 |
|
Registered User
|
عالیه خواهر ، 56 سید ، 63 پیر ، فکر کنم تا 1 هفته تموم بشه ( البته در کنار داونهای دیگه هستش برا همین طول میکشه
)راستی خواهر ، کم پیدا شدین ، جریان چیه؟ اعتصاب کردین؟ از تاپیک انیمیشنهای جدید و قدیم که هر شب مینشستم تا شما پست بزارین دیگه خبری نیست، اتفاقی افتاده؟![]() |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Registered User
|
اقا بابت توضيح تورنت ممنون. حالا بگو از كجا ميشه فايلهاي تورنتو گير آورد. منظورم فايلهاي مربوط به ناروتو است
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() سایتهایی برای جستجوی تورنت وجود داره مثل : www.Torrentz.com که وقتی اسم ناروتو رو وارد میکنید آخرین قسمتهاش لیست میشه امیدوارم به دردتون خورده باشه فعلا |
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Registered User
|
سلام
دانلود تمام قسمتهاي 10 قسمت آخر ناروتو دانلود مستقيم و حجم كم كيفيت متوسط حجم اينها يك پنجم فايلهاي اصلي هست براي كسايي كه سرعت پايين دارن فرمت اينها flv هستش Last edited by meysam_20; 04-23-2007 at 09:29 AM.. |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|