esam

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 2166 از 2892 نخستنخست ... 1166 1666 2066 2116 2156 2164 2165 2166 2167 2168 2176 2216 2266 2666 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 32,476 تا 32,490 , از مجموع 43370
Like Tree96452Likes

موضوع: کلوب طرفداران استقلال

کاربر فعال فوتبال alireza_edison آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Rmshandi نمایش نوشته ها
    دوست عزیز، اون موقعی که شما احتمالا دنیا نیومده بودی، من تاجی بودم! عشق طرفدارای استقلال تیمشونه، نه یه عده شیاد که از قِبل این تیم و طرفداراش نون می خورن و دکتراشون هم مثل شوالیه گری شون قلابیه. عشق طرفدارای این تیم مردایی مثل حجازی و مجیدی هستن نه نامردایی مثل فتل و دار و دسته ش.
    ببین بابابزرگ ، نمیدونم از کی تا حالا حاجی دار و دسته داره ؟
    شما بهتر یکم سکوت اختیار کنی ، الان کسی از کادر فنی و مدیریت تیم انتقاد نمیکنه ، الان نهایتا میشه از بازیکنا انتقاد کرد چون وقتش نیست !
    خیلی نارحت مدیریت تیم هستی ، آخر فصل بیا نظرت رو بگو ...
    تو این تاپیک یک نفر هم نظرت پیدا نمیکنی ...
    آورین !
    فعلا چیز میز ندارم
    به زودی یک روش جدید پیدا میکنم واسه همیشه راحت بشیم از قند شکن ...

2. تبلیغات در اینترنت
    کاربر فعال فوتبال alireza_edison آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Erfan_Buffon نمایش نوشته ها
    یه جور حرف میزنی انگار تیم داره سقوط میکنه!!!

کلا عجیب ترین نظری بود که تواین تاپیک دیده بودم !!!
    تیم صدر جدوله از نظر امتیازی ، ایشون از مدیریت ناراضیه ...
    WISE, saeedsh7j, matgogoia and 1 others like this.

Registered User aridonald آواتار ها

باز خدا رو شکر این باختا تو وسط فصل گریبانمونو گرفت همین باختا باعث میشه کادر فنی و مدیریت ضعفها رو ببینن و اصلاحش کنن و اشکالات پشت چنتا برد مخفی نمونه.واقعا تو خط هافبک ضعف داره تیم.بدبختانه فابیو هم که خیلی به روندش امیدوار شده بودیم از دست رفت الان فقط یه جباری رو داریم که اونم هر بازی باید دست به دعا باشیم ضربه نخوره بره واسه 1 سال بعد

Registered User GROUNDROCKET آواتار ها

این بود آرمانهای ما؟؟

Registered User cinablue آواتار ها

از جو سازي هاي عادلر كه بگذريم

ميرسم به اقاي قلعه نوعي . . .

از اول فصل هر كاري كردي , هر حرفي زدي , سكوت كرديم و چيزي نگفتيم . . .
    فرهاد و از تيم دور كردي
    ميلاد رو داغونش كردي
    به هوادارها لقبِ اهلِ كوفه دادي و بهشون بي احترامي كردي
    تيم بد بازي كرد و باخت , تقصير هوادار انداختي
    نوچه هاي بزرگوارت هوادارها رو كتك زدند
    و . . .
    هيچي نگفتيم و فقط سكوت كرديم

اقاي امير قلعه نوعي حالا ديگه ميخواهيد باخت و گردن كي بندازين ؟

هفته ي پيش باختِ تيمو گردنِ هوادارها انداختين كه ميلاد رو صدا كردن

اين هفته ميخواهيد گردنِ كي بندازين ؟

قهرماني نيم فصل رو از دست داديم

يه بازي خوب از تيم نديديم

يه بردِ پُر گل نداشتيم

تا هم اومديم نسبت به اوضاع تيممون حرفي بزنيم , لقبِ اهلِ كوفه گرفتيم . . .

فقط ميتونم بگم , اين رسمش نيست , اقاي اميره قلعه نوعي . . .

استقلال مربيِ مرد ميخواد , كسي كه باخت رو گردن بگيره
    بد بازي كردنِ تيم رو گردن بگيره
    به پيشكسوت هاي باشگاه احترام بزاره و به محبوبيتشون حسادت نكنه
    به هوادارها كه سرمايه ي باشگاه هستن احترام بزاره
    GraphX and poyantbr like this.

7. تبلیغات در اینترنت
    Registered User poyantbr آواتار ها

یه زمانی من میگفتم قلعه نویی مربی نیست اینجا همه جبهه گرفته بودن که استقلالی نیستی تحلیلات ابکی
    یکی میگفت من بازیکن حجازی بودم یکی میگفت من بابا بزرگ تایپک هستم و ........
    حالا چی ...... چرا بعد این باختهای پشت سر هم کسی نمیاد از عملکرد این لمپنیسمها دفاع کنه ؟
    چوب خدا صدا نداره ...

کاربر فعال گرافیک داش علی آواتار ها

آقا باور کن تیم دومیم ها ....
    نه خطر سقوط داریم ، نه تیم دوازدهمیم ، نه از جام حذفی کشیدیم کنار ....
    .
    نقل قول نوشته اصلی توسط cinablue نمایش نوشته ها

از جو سازي هاي عادلر كه بگذريم

ميرسم به اقاي قلعه نوعي . . .

از اول فصل هر كاري كردي , هر حرفي زدي , سكوت كرديم و چيزي نگفتيم . . .
    فرهاد و از تيم دور كردي
    ميلاد رو داغونش كردي
    به هوادارها لقبِ اهلِ كوفه دادي و بهشون بي احترامي كردي
    تيم بد بازي كرد و باخت , تقصير هوادار انداختي
    نوچه هاي بزرگوارت هوادارها رو كتك زدند
    و . . .
    هيچي نگفتيم و فقط سكوت كرديم

اقاي امير قلعه نوعي حالا ديگه ميخواهيد باخت و گردن كي بندازين ؟

هفته ي پيش باختِ تيمو گردنِ هوادارها انداختين كه ميلاد رو صدا كردن

اين هفته ميخواهيد گردنِ كي بندازين ؟

قهرماني نيم فصل رو از دست داديم

يه بازي خوب از تيم نديديم

يه بردِ پُر گل نداشتيم

تا هم اومديم نسبت به اوضاع تيممون حرفي بزنيم , لقبِ اهلِ كوفه گرفتيم . . .

فقط ميتونم بگم , اين رسمش نيست , اقاي اميره قلعه نوعي . . .

استقلال مربيِ مرد ميخواد , كسي كه باخت رو گردن بگيره
    بد بازي كردنِ تيم رو گردن بگيره
    به پيشكسوت هاي باشگاه احترام بزاره و به محبوبيتشون حسادت نكنه
    به هوادارها كه سرمايه ي باشگاه هستن احترام بزاره

.:: فروش پرینتر 3 کاره بینظیر در حد آک و سالم ، هد کاملا سالم ، کاتریج ها نو و صفر کیلومتر::.

-_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست ... هر کجا هست خدایا به سلامت دارش
    .:: متی ترانا و نراک ::.

Registered User WISE آواتار ها

استقلال بخاطر تفاضل گل رفت رتبه دوم ولی به کادر فنی و امیر قلعه نویی ایمان دارم و مطمئنم این تیم میتونه قهرمان بشه ، قهرمانی نیم فصل هیچ ارزشی نداره و چه بهتر که اول نشدیم تا زنگ خطرها به صدا در بیاد و حواسمون رو بیشتر جمع کنیم
    از شروع نقل و انتقالات تا امروز مشکل کم نداشتیم جباری دوباره عمل کرد و 5 هفته طول درمانش شد یه نیم فصل و هنوز هم تو تمرینات تیمی حاضر نیست ، دهنوی نیومده پیچوند و دستمون رو تو پوست گردو گذاشت زندی و توزی و جانواریو رو بخاطر مسائل مالی وسط فصل از دست دادیم یعنی خط هافبک و نقطه قوت تیم پَر !
    مهاجمامون هم انتظارات رو برآورده نکردن ، اکبرپور این فصل هافبک شد! منوچهری پراسترس و پراشتباه بود و فقط 1 گل برامون زد ، میلاد هنوز همون میلاد بعد از مصدومیتشه و این وسط آرش فراتر از انتظار بود و تونست 6 گل بزنه!
    فشار رسانه ای خیلی بدی هم روی تیم بود ، اولش که بحث اومدن امیر خان و بعد هم کاپیتانی فرهاد مجیدی و افت نکونام و .. تا 90 دیشب ...و مطمئنا تا قول های آبی هستن حاشیه سازی ها وجود داره :ی
    همه این مسائل بود ولی با این وجود خوب ادامه دادیم و با دستان خالی امتیاز های حساسی رو گرفتیم
    بعضی از دوستان بخاطر باخت امروز ناراحتن و حرف از خونه تکونی تو تیم میزنن ولی مطمئن باشید بعد از تقویت تو نقل و انتقالات این تیم میتونه 3 جام رو فتح کنه ، خیالتون راحت
    عاشق الفبام ..
    سین ت قاف لام الف
    بعدش لام
    فوتبالی نیستم ولی عاشق گل کوچیکم
    بوی خاطرات بچگی رو میده شیرین بودی نه؟

Registered User WISE آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط داش علی نمایش نوشته ها
    آقا باور کن تیم دومیم ها ....
    نه خطر سقوط داریم ، نه تیم دوازدهمیم ، نه از جام حذفی کشیدیم کنار ....
    .
    داش علی یه سری دلسوز تیمن و فقط سرفرازی استقلال رو میخوان ولی یه عده دیگه از اول فصل منتظر همچین روزی بودن که تیم 2 تا باخت بیاره تا امیرخان و بازیکنای تیم رو بکوبن
    /
    بهترين حرف رو بعد باخت قلعه نویی زد.(باختيم تا دل همه خنك شود.) كينه هاي شتري همه بعد اين باخت التيام پيدا كرد .انقدر گفتن جانواريو جانواريو تا نابود شد.قبل بازي چنان جوي عليه استقلال راه انداختن كه اگه نميباختيم جاي تعجب بود.اما ميگذره زمستون ميره و روسياهيش به زغال ميمونه... به نظرم عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد! بهترین زمان باختیم زمان ایده ال برای اینکه بفهمیم کامل نیستیم .. امتیازهای خوبی گرفتیم و الان با تفاضل کمتر دومیم هر چند میتونستیم خیلی بهتر باشیم اما حالا میدونیم کجا کمبود هست و قهرمانی با این همه مخالف لذت بیشتری خواهد داشت...

Registered User Erfan_Buffon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط poyantbr نمایش نوشته ها
    یه زمانی من میگفتم قلعه نویی مربی نیست اینجا همه جبهه گرفته بودن که استقلالی نیستی تحلیلات ابکی
    یکی میگفت من بازیکن حجازی بودم یکی میگفت من بابا بزرگ تایپک هستم و ........
    حالا چی ...... چرا بعد این باختهای پشت سر هم کسی نمیاد از عملکرد این لمپنیسمها دفاع کنه ؟
    چوب خدا صدا نداره ...
    داداش من دوتا بازیو باخته تیم با اختلاف گل دومه اونم با اینکه نصف بازیکنامونو نداشتیم!!!

13. تبلیغات در اینترنت
    Registered User Gift Super Star آواتار ها

هوادار 21 ساله استقلال جان باخت

خبرگزاری فارس: یک هوادار تیم فوتبال استقلال بعد از شکست تیم محبوبش برابر داماش گیلان و از دست دادن قهرمانی نیم فصل جان باخت.

به گزارش خبرگزاری فارس، بعد از شکست یک بر صفر استقلال برابر داماش گیلان در ورزشگاه عضدی رشت یکی از هواداران باشگاه استقلال از شدت ناراحتی در ورزشگاه دچار حمله قلبی شد و به دلیل اینکه آمبولانس در ورزشگاه حضور نداشت او با ماشین شخصی و با تاخیر به بیمارستان رازی شهر منتقل شد و در نهایت جان به جان آفرین تسلیم کرد.

حبیب رفعتی ساجدی 21 ساله نام این هوادار جوان است که امشب بخاطر فوتبال جان باخت.

در پایان مسابقه هواداران استقلال را چنددقیقه در ورزشگاه نگه می‌دارند تا هواداران تیم میزبان ابتدا از ورزشگاه خارج شوند. در آن چند دقیقه نیز آمبولانس و نیروهای امدادی ورزشگاه را ترک کرده بودند.
    استقلال در آخرین دیدار نیم فصل میهمان تیم داماش گیلان بود و در صورت تساوی هم قهرمان نیم فصل می‌شد؛ اما آبی پوشان تهرانی با یک گل شکست خوردند.
    WISE, kamion, saeedsh7j and 6 others like this.

Registered User matgogoia آواتار ها

درود

امروز متاسفانه خیلی بد بازی کردیم و در حد استقلال نبودیم

تیم واقعا وسطش خالیه و نیاز به بازیساز داره
    دفاعمون معلوم نیست چشون شده - پژمان دو سه تا اشتباه مرگبار داشت
    شاید یکم غرور - شاید خستگی - نمیدونم ولی مطمئنا تیم با گرفتن دو سه تا مهره خوب میشه

برام جالبه که تیم با تفاضل گل دومه بعد یک دفعه یه سری پیداشون میشه مربی تیم میشه لمپن , مدیر تیم میشه کلاهبردار - البته اگر یکی از دوستان پرسپولیسی اینطور حرفی میزد اختمالا اخطار میگرفت ولی دوستانی تحت عنوان استقلالی دارن این حرفا رو میزنن که حتما هم استقلالی هستن!!

در نهایت این روزا میگذره - ایمان دارم مربیی تو لیگ پیدا نمیکنید 90 درصد خط هافبکش کامل از بین بره و بدون این همه بازیکن زمین و زمان رو به هم ندوزه

یک هافبک بازیساز (غیر جباری که بشه اطمینان داشت حداقل 10 بازی برامون بازی میکنه) و یک مهاجم شش دانگ میتونه وضعیتمون رو ایده آل کنه
    WISE, kamion, saeedsh7j and 6 others like this.

مدیر لایف استایل و گفتگوی آزاد Ari@n آواتار ها
    Soap Bubble Champion!

سلام به دوستان گل آبی دل
    خب! دو بازی پشت هم میبازیم درسته ؟ از نظر خودم فدای سر تیم و هوادارا , یه لحظه واستید من نمیخوام بگم باختیم که باختیم نه ! اگه دو بازیه میبازیم حتما ضعف ها و کمی و کاستی هایی داریم اما فکر میکنم این بحثش با پشت تیم موندن تو این مقطع خیلی فرق میکنه . فکر کنم یکم تونستم منظورمو برسونم نه ؟ دوستان عزیزم چرا تو این مقطع از نظر من حساس شما هم دارید میرید سمت دشمن ؟

بذارید یکم از اتفاقات دیشب نظرمو بگم چون فکر میکنم نه تنها 100% بلکه 120% (!) مربوط به تیم ما میشه برنامه دیشب پس واسه همین همینجا میگم . اگه دوستان یادشون باشه زمانی که فرهاد رو آوردن رو خط برنامه 90 اول فصل من اینجا پستی داده بودم که این برنامه واقعا دیگه ارزش دیدن نداره و خدا شاهده از اون موقع هم ندیدم دیگه . اتفاقات دیشب رو هم از اینور اونور تونستم بفهمم , قبل از هر چیز بگم که رفتار حاجی رو درست نمیدونم باید سعی میکرد خودش رو کنترل کنه که متاسفانه اینطور نشد . به هر حال هر چی باشه حاجی نماینده ما هوادارا و تیم محسوب میشه و باید بتونه بر خلاف هوادارای احساسی ما تو اینجور مواقع آروم و منطقی رفتار کنه . اما برسم به اصل مطلب که نظر شخصی خودمه و شاید هم اصلا کسی با من هم عقیده نباشه اما فکر کنم حق این رو داشته باشم تا نظرم رو بگم در مورد این برنامه :
    - از اول فصل با رو در رو قرار دادن مجیدی و امیر تو برنامش قصد بوجود آوردن یه حاشیه بزرگ و تفرقه بین هوادارا رو داشت که میشه گفت تا حدی هم موفق بود
    - تیم تو یه مقطع خوب نتیجه نمیگرفت که این رو با تماس های تلفنی که با حاجی میگرفت با تمسخر گرفتن به خرید نکونام قصد داشت یه خرید ناموفق جلوه بده ولی ما اینو خوب میدونیم که فقط تیم ما نبود برای یارگیری خرج کرد!

با همه اینا استقلال تیم محبوبمون کم کم خوب کار کرد و خودشو به صدر جدول رسوند با تموم مشکلات و بی پولی ها , توزی تیم رو جا میذاره , جباری که گفته میشد به تیم میرسه دوباره مصدوم میشه و جراحی میکنه , جانواریویی که همه امید تیم بهش بود به بدترین شکل ممکن مصدوم میشه اما باز استقلال صدر جدوله
    اینا همه دلایل کافی هستن به نظرم تا تو برنامه دیشب یه مشکلی که خیلی راحت میتونست طور دیگه ای ازش انتقاد کرد رو بزرگ جلوه بده تا هر جور شده بتونه ضربه و حاشیه به تیم وارد کنه
    من واقعا نمیتونم بفهمم که این مشکل چه ربطی به مدیر عامل تیم رقیب داره که دقیقا اول بحث ایشون میگه باهاشون تماس بگیریم تا نظرش رو بده ؟!
    یا رو در رو قرار دادن با سپاهانی که قراره نیم فصل ازشون بازیکن بگیریم و سر انتقال عماد رضا هم باید با سپاهان کنار بیایم ؟!

از نظرم همه چیز واضحه و دیگه نیاز به بیشتر گفتن نیست . میرم سراغ اشکالات فنی تیممون که واقعا نقطه ضعف های واضحی داریم تو چند نقطه . از لحاظ گلزنی اصلا تو فقر قرار داریم :دی وسطمونم به شدت مشکل داریم اونم وقتی که اول فصل با خریدایی که داشتیم فکرمون این بود دیگه غمی تو هافبک نیست !
    یه سری انتقادات هم به امیر وارده که صد البته منم قبولش دارم اما آبی دلای عزیز واقعا الان نامردیه بخواید به تیم بتوپید . یادمون نره که هواداری واسه همینجور موقع هاس . تیم اصلا جایگاش بد نیست و باور داشته باشید با خریدای نیم فصل دوم بازیهای زیبا کم نخواهیم دید از تیم .

ببخشید خلاصه اگه پر چونگی کردم :دی به امید سربلندی و قهرمانی تیم محبوب و دوست داشنیمون UN-heart_227x227px.jpg
    WISE, kamion, saeedsh7j and 9 others like this.
    ولی فایده نداش .. اون همه تلاش .. تو رسیده بودی به آخراش

S
    S

Registered User cinablue آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط WISE نمایش نوشته ها
    داش علی یه سری دلسوز تیمن و فقط سرفرازی استقلال رو میخوان ولی یه عده دیگه از اول فصل منتظر همچین روزی بودن که تیم 2 تا باخت بیاره تا امیرخان و بازیکنای تیم رو بکوبن
    /
    بهترين حرف رو بعد باخت قلعه نویی زد.(باختيم تا دل همه خنك شود.) كينه هاي شتري همه بعد اين باخت التيام پيدا كرد .انقدر گفتن جانواريو جانواريو تا نابود شد.قبل بازي چنان جوي عليه استقلال راه انداختن كه اگه نميباختيم جاي تعجب بود.اما ميگذره زمستون ميره و روسياهيش به زغال ميمونه... به نظرم عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد! بهترین زمان باختیم زمان ایده ال برای اینکه بفهمیم کامل نیستیم .. امتیازهای خوبی گرفتیم و الان با تفاضل کمتر دومیم هر چند میتونستیم خیلی بهتر باشیم اما حالا میدونیم کجا کمبود هست و قهرمانی با این همه مخالف لذت بیشتری خواهد داشت...
    خودت امثال اونهایی بودی که تیم یک دست پرویز خان مظلومی بعد از مساوی هو میکردید ! از بازی اول لیگ شعار میدادید امیر قلعه نوعی...

یا بعد از قهرمان جام حذفی شدن...
    یا بعد از سوبله چوبله کردن...

این اقای قلعه نوعی دیگه بر همگان مشخصه سیاست هاش

حرف های ناصر حجازی گویای همه چیزه

این آدم بزرگترین بازیکن استقلال رو از تیمش دور کرد کاری کرد بره و برنگرده...
    این اگه به فکر استقلال بود که نمیگفت میرم کشاورزی عمرا بیام استقلال !!!
    اگر به فکر استقلال بود که بازیکن های کلیدی رو 2 سال پیش نمیگرفت استقلال رو ضعیف کنه !
    اگه به فکر استقلال بود که توی کرمان مشت به امثال تو نشون نمیداد !!!

استقلالیه واقعی ناصر و پرویز خان بودن و هستند همیشه حتی در اروپا یا در ابومسلم مشهد هم به فکر ضربه زدن به تیم نبودن...

در آخر :
    آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است...
    poyantbr likes this.

18. تبلیغات در اینترنت
    Registered User Erfan_Buffon آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط cinablue نمایش نوشته ها
    خودت امثال اونهایی بودی که تیم یک دست پرویز خان مظلومی بعد از مساوی هو میکردید ! از بازی اول لیگ شعار میدادید امیر قلعه نوعی...

یا بعد از قهرمان جام حذفی شدن...
    یا بعد از سوبله چوبله کردن...

این اقای قلعه نوعی دیگه بر همگان مشخصه سیاست هاش

حرف های ناصر حجازی گویای همه چیزه

این آدم بزرگترین بازیکن استقلال رو از تیمش دور کرد کاری کرد بره و برنگرده...
    این اگه به فکر استقلال بود که نمیگفت میرم کشاورزی عمرا بیام استقلال !!!
    اگر به فکر استقلال بود که بازیکن های کلیدی رو 2 سال پیش نمیگرفت استقلال رو ضعیف کنه !
    اگه به فکر استقلال بود که توی کرمان مشت به امثال تو نشون نمیداد !!!

استقلالیه واقعی ناصر و پرویز خان بودن و هستند همیشه حتی در اروپا یا در ابومسلم مشهد هم به فکر ضربه زدن به تیم نبودن...

در آخر :
    آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است...
    داداش شاید خیلیا هم عقیده ی تو هستن اما باور کن حالا وقت بیان این حرفا نیست یعنی خیلی زوده!!!
    شما یه 5 6 ماهیه صبر کردی یه چند ماهه دیگه هم صبر کن ببینیم تیم چجور نتیجه میگیره اونوقت خیلی راحت میشه قضاوت کرد نه حالا تیم که با اختلاف گل دومه و هنوز یه نیم فصل باقیه
    WISE, cinablue, matgogoia and 1 others like this.