جواب منو ندادید دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
جواب منو ندادید دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
گوشی هایی مثل سونی اریکسون در داخل کشور از طریق نرم افزاری تغییر سریال پیدا می کنند وبرای اینکه لیبل رو رو محل باتری بزنن باید برچسبها رو شبیه واقعی بسازند و چاپ سریال و کد و... هزینه بره و صرف نمیکنه اینقدر تغییرات بدند و توی بعضی مدلها گوشیها باید باز بشند تا برچسبشون عوض شه که اون جوری امکان تابلو شدن زیاده
توی نوکیا هم که imei جدیدا روی آیسی نوشته می شه و عوض کردنش تو ایران به صرفه نیست(گوشیای تالیایی برای همین زیاد شدند)
ولی اینطور که من شنیدم توی دبی گوشیهایی رو مخصوص ایران باز می کنند وآی سیش رو عوض می کنند (همینطور برچسبهاش رو) و بعد هم قاچاقی وارد میشه و هیچ کس هم متوجه نمیشه
در کل به نظر نمیاد که گوشیهایی با سریال قلابی توسط مخابرات شناسایی بشه و تا تعرفه 60 درصدی هست قاچاق و این جور کلکها هم هست .
فکر میکنم این شمایید که باید برای حرفتان دلیل بیارید.
این حرف در فرومهای موبایل جدید نیست و کسانیکه موبایل رو از جاهای معتبر و حتی خارج خرید کردند کدهای 01 و 00 و 10 رو برای فنلاند داشته اند و ربط منطقی بین این اعداد پیدا نشد ضمن اینکه اگر این اعداد نشانه کشور باشند باید برعکس باشه یعنی 00 برای مرکز یعنی فنلاند و کدهای بالاتر برای جاهای دیگه باشه.
اما اینها همه حدسیاته و اگر کسی ادعا داره این کدها معنی خاصیی دارند باید از جای معتبری نقل کنه و گرنه این حرفها هیچکدام اساسی ندارند.
بحثی شبیه این قبلا توی تاپیک زیر مطرح شده
اصل یا متفرقه؟
توی پست شماره هفت مساله ای که برای جناب داریوش آگاه قابل قبول نیست اومده
پس فقط من نیستم که این مساله رو عنوان کردم
ولی از اونجایی که بعضی جاها کدهای مختلفی رو برای کشورها عنوان کردند کمی شک بر انگیزه و زیاد قابل اطمینان نیست.
مال من که 01 هست الان کجاییه گوشیم؟ تعریف نشده اسچیزی که برای ما مهمه عدد هفتم وهشتمه اگر اون اعداد 00 بود یعنی گوشی ساخت چینه(مجارستان هم معنی میده)اگر 10 بود گوشی ساخت فنلانده در صورتی که این کد20 باشه گوشی ساخت آلمانه واگر عدد نشون داده شده 70 باشه گوشی بازار مشترکه (مالزی مثلا)![]()
من این بحث رو روی چند تا فروم خارجی دیدم ظاهرا این عدد 7و 8 فقط به نوکیا مربوطه و اونجا هم کلی نا همخوانی پیش اومده
مطالعه دقيق رمز موفقيت انسان هاي هوشياره :
http://en.wikipedia.org/wiki/IMEI
S60 Open the new features
جالبه من امروز به ده تا منبع مختلف فارسی و انگلیسی مراجعه کردم ولی هر جایی یه چیزی گفته بود
یه جا گفتند دو رقم اول نشان دهنده کشور سازنده است یکی هم گفته اعداد هفتم و هشتم کد کشور مونتاژ کننده است
اگر 00 باشه یعنی گوشی در کارخانه اصلی ساخته شده
اگه01 باشه یعنی گوشی در کشوری که حکم اولین مونتاژ کننده بعد از کشور اصلی رو داره با اجازه کشور اصلی ساخته شده
02 کشور دوم مونتاژ کننده با اجازه
08هم یعنی در کشور سوم بدون اجازه مونتاژ شده !!!![]()
![]()
![]()
تازه اینها همش نیست![]()
از جناب 3 سوت هم متشکرم(کاشکی یه دکمه تشکر اینجا بود) که یاد آوری کردند آب در کوزه است...... فقط باید بری بخوری
ولی من اینترنتم قاط زده و این مطلب رو هم بعد از چند ساعت تونستم بنویسم( ویکی رو ندیدم)
اگه شما تونستید ببینید بگین چی نوشته بود
شنیدم هر کسی می تونه توی ویکی پدیا مطلب بده . درسته؟
من یک فکری دارم، قبل از خرید گوشی از مغازه دار بخوایم که 2 تا گوشی از همان مدل مورد نظر ما رو بیاره، و درخواست می کنیم که حتماً از نوع سریال اصلی باشه و بهش میگیم که می خوایم IMEI اون رو چک کنیم تا بفهمیم گوشی اصلی هست و میشه آپدیتش کرد یا نه.... بعد خودمون رو به نزدیک ترین کافی نت می رسونیم و IMEI اونها رو چک می کنیم تا ببینیم که واقعاً گوشی ها اصل هستند یا قلّابی و اگر اصل بودند، بر می گردیم یکیشون رو می خریم.
نظرتون چی هست دوستان؟؟؟![]()
ویرایش توسط Banned_Bananas : February 4th, 2007 در ساعت 02:57 AM
نسبت به IMEI به یک جمع بندی نرسیدیم