esam

تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنت

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 2 از 6 نخستنخست 1 2 3 4 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 16 تا 30 , از مجموع 81

موضوع: چگونه بفهمیم گوشی اصل است

Registered User se_se آواتار ها

جواب منو ندادید دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

2. تبلیغات در اینترنت
    Registered User RPG 8 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط se_se نمایش نوشته ها
    جواب منو ندادید دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
    گوشی هایی مثل سونی اریکسون در داخل کشور از طریق نرم افزاری تغییر سریال پیدا می کنند وبرای اینکه لیبل رو رو محل باتری بزنن باید برچسبها رو شبیه واقعی بسازند و چاپ سریال و کد و... هزینه بره و صرف نمیکنه اینقدر تغییرات بدند و توی بعضی مدلها گوشیها باید باز بشند تا برچسبشون عوض شه که اون جوری امکان تابلو شدن زیاده

توی نوکیا هم که imei جدیدا روی آیسی نوشته می شه و عوض کردنش تو ایران به صرفه نیست(گوشیای تالیایی برای همین زیاد شدند)
    ولی اینطور که من شنیدم توی دبی گوشیهایی رو مخصوص ایران باز می کنند وآی سیش رو عوض می کنند (همینطور برچسبهاش رو) و بعد هم قاچاقی وارد میشه و هیچ کس هم متوجه نمیشه

در کل به نظر نمیاد که گوشیهایی با سریال قلابی توسط مخابرات شناسایی بشه و تا تعرفه 60 درصدی هست قاچاق و این جور کلکها هم هست .

Registered User DariushAgah آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط rpg_fard نمایش نوشته ها
    اگر دلیلی دارین بگین تا ما هم از اشتباه در بیایم
    فکر میکنم این شمایید که باید برای حرفتان دلیل بیارید.
    این حرف در فرومهای موبایل جدید نیست و کسانیکه موبایل رو از جاهای معتبر و حتی خارج خرید کردند کدهای 01 و 00 و 10 رو برای فنلاند داشته اند و ربط منطقی بین این اعداد پیدا نشد ضمن اینکه اگر این اعداد نشانه کشور باشند باید برعکس باشه یعنی 00 برای مرکز یعنی فنلاند و کدهای بالاتر برای جاهای دیگه باشه.

اما اینها همه حدسیاته و اگر کسی ادعا داره این کدها معنی خاصیی دارند باید از جای معتبری نقل کنه و گرنه این حرفها هیچکدام اساسی ندارند.

نقل قول نوشته اصلی توسط DariushAgah نمایش نوشته ها
    فکر میکنم این شمایید که باید برای حرفتان دلیل بیارید.
    این حرف در فرومهای موبایل جدید نیست و کسانیکه موبایل رو از جاهای معتبر و حتی خارج خرید کردند کدهای 01 و 00 و 10 رو برای فنلاند داشته اند و ربط منطقی بین این اعداد پیدا نشد ضمن اینکه اگر این اعداد نشانه کشور باشند باید برعکس باشه یعنی 00 برای مرکز یعنی فنلاند و کدهای بالاتر برای جاهای دیگه باشه.

اما اینها همه حدسیاته و اگر کسی ادعا داره این کدها معنی خاصیی دارند باید از جای معتبری نقل کنه و گرنه این حرفها هیچکدام اساسی ندارند.
    خود من هم این چیزها رو از فرومها و وبلاگهای مختلف خوندم و اگر خود شما دیدین که این اعداد در گوشیهای اصل فنلاند دیده شده بگین تا من پستمو ادیت کنم و چیز غیر واقعی رو رواج ندم

بحثی شبیه این قبلا توی تاپیک زیر مطرح شده

اصل یا متفرقه؟

توی پست شماره هفت مساله ای که برای جناب داریوش آگاه قابل قبول نیست اومده
    پس فقط من نیستم که این مساله رو عنوان کردم
    ولی از اونجایی که بعضی جاها کدهای مختلفی رو برای کشورها عنوان کردند کمی شک بر انگیزه و زیاد قابل اطمینان نیست.

7. تبلیغات در اینترنت
    کاربر فعال سینما Amiin آواتار ها

چیزی که برای ما مهمه عدد هفتم وهشتمه اگر اون اعداد 00 بود یعنی گوشی ساخت چینه(مجارستان هم معنی میده)اگر 10 بود گوشی ساخت فنلانده در صورتی که این کد20 باشه گوشی ساخت آلمانه واگر عدد نشون داده شده 70 باشه گوشی بازار مشترکه (مالزی مثلا)
    مال من که 01 هست الان کجاییه گوشیم؟ تعریف نشده اس

نقل قول نوشته اصلی توسط rpg_fard نمایش نوشته ها
    خود من هم این چیزها رو از فرومها و وبلاگهای مختلف خوندم و اگر خود شما دیدین که این اعداد در گوشیهای اصل فنلاند دیده شده بگین تا من پستمو ادیت کنم و چیز غیر واقعی رو رواج ندم
    تا لینک معتبر خارجی گیر نیارید این عددها بدرد نمیخوره. اصلا ممکنه به کشور هیچ ارتباطی نداشته باشه. یا حتی اگر داشته باشه ممکنه مثلا در نوکیا با سونی اریکسون فرق داشته باشه. متاسفانه این مطلب فقط در وبلاگها فرومها و سایتهای داخلی بوده و هیچ مرجع معتبری هم هیچکدام نداشتند.

نقل قول نوشته اصلی توسط Amiin نمایش نوشته ها
    مال من که 01 هست الان کجاییه گوشیم؟ تعریف نشده اس
    گوشی منم 01 است گوشیهای قبلیم هم فنلاندی بودند یکی 10 و یکی 00 بود

من این بحث رو روی چند تا فروم خارجی دیدم ظاهرا این عدد 7و 8 فقط به نوکیا مربوطه و اونجا هم کلی نا همخوانی پیش اومده

Registered User 3soot آواتار ها

Thumbs up

مطالعه دقيق رمز موفقيت انسان هاي هوشياره :
    http://en.wikipedia.org/wiki/IMEI
    S60 Open the new features

13. تبلیغات در اینترنت

جالبه من امروز به ده تا منبع مختلف فارسی و انگلیسی مراجعه کردم ولی هر جایی یه چیزی گفته بود
    یه جا گفتند دو رقم اول نشان دهنده کشور سازنده است یکی هم گفته اعداد هفتم و هشتم کد کشور مونتاژ کننده است
    اگر 00 باشه یعنی گوشی در کارخانه اصلی ساخته شده
    اگه01 باشه یعنی گوشی در کشوری که حکم اولین مونتاژ کننده بعد از کشور اصلی رو داره با اجازه کشور اصلی ساخته شده
    02 کشور دوم مونتاژ کننده با اجازه
    08هم یعنی در کشور سوم بدون اجازه مونتاژ شده !!!

تازه اینها همش نیست
    از جناب 3 سوت هم متشکرم(کاشکی یه دکمه تشکر اینجا بود) که یاد آوری کردند آب در کوزه است...... فقط باید بری بخوری
    ولی من اینترنتم قاط زده و این مطلب رو هم بعد از چند ساعت تونستم بنویسم( ویکی رو ندیدم)
    اگه شما تونستید ببینید بگین چی نوشته بود
    شنیدم هر کسی می تونه توی ویکی پدیا مطلب بده . درسته؟

Registered User Banned_Bananas آواتار ها

من یک فکری دارم، قبل از خرید گوشی از مغازه دار بخوایم که 2 تا گوشی از همان مدل مورد نظر ما رو بیاره، و درخواست می کنیم که حتماً از نوع سریال اصلی باشه و بهش میگیم که می خوایم IMEI اون رو چک کنیم تا بفهمیم گوشی اصلی هست و میشه آپدیتش کرد یا نه.... بعد خودمون رو به نزدیک ترین کافی نت می رسونیم و IMEI اونها رو چک می کنیم تا ببینیم که واقعاً گوشی ها اصل هستند یا قلّابی و اگر اصل بودند، بر می گردیم یکیشون رو می خریم.

نظرتون چی هست دوستان؟؟؟
    ویرایش توسط Banned_Bananas : February 4th, 2007 در ساعت 02:57 AM
    Email Address و Yahoo! ID من، برای Yahoo! Messenger و Email های شما: x...Banned_Bananas@yahoo.com

نقل قول نوشته اصلی توسط Banned_Bananas نمایش نوشته ها
    من یک فکری دارم، قبل از خرید گوشی از مغازه دار بخوایم که 2 تا گوشی از همان مدل مورد نظر ما رو بیاره، و درخواست می کنیم که حتماً از نوع سریال اصلی باشه و بهش میگیم که می خوایم IMEI اون رو چک کنیم تا بفهمیم گوشی اصلی هست و میشه آپدیتش کرد یا نه.... بعد خودمون رو به نزدیک ترین کافی نت می رسونیم و IMEI اونها رو چک می کنیم تا ببینیم که واقعاً گوشی ها اصل هستند یا قلّابی و اگر اصل بودند، بر می گردیم یکیشون رو می خریم.

نظرتون چی هست دوستان؟؟؟
    فکر بدی نیست ولی اینطوری طرف باید آشنا باشه والا فکر نکنم هر کسی اجازه اینکارو بده
    اینم میشه: به طرف بگی با کامپیوتر خودش اینکارو بکنه فوقش یه کارت 1 ساعته حروم میشه!
    ویرایش توسط RPG 8 : February 4th, 2007 در ساعت 06:28 PM دلیل: کار نداشته باش

نقل قول نوشته اصلی توسط 3soot نمایش نوشته ها
    مطالعه دقيق رمز موفقيت انسان هاي هوشياره :
    http://en.wikipedia.org/wiki/IMEI
    ممنون. اینجا هم صحبتی از کشور نشده بود.

18. تبلیغات در اینترنت
    Registered User علیرضا آواتار ها

نسبت به IMEI به یک جمع بندی نرسیدیم

صفحه 2 از 6 نخستنخست 1 2 3 4 ... آخرینآخرین