![]() |
|
|
#16 |
|
Registered User
|
اين مشكل براي منم پيش اومد كه از همون سريال چنج بودنه ...
http://forum.persiantools.com/t66861.html |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
Quote:
|
|
|
|
#18 | |||
|
Registered User
|
خواهشمندم آقا فرهاد. اصلا فکر Update رو هم نکن. تها راه اینه که بدی به همین تعمیرکارها برات با یه Frimware جدید flash کنن.
یه نکته هم توی GSMHosting نوشته بود که گویا فعلا سه frimware واسه این گوشی هست که آخریش R4DB005 هست و دوتای دیگه R4DB002 و R4DB003 حالا شما frimware رو چک کن اگه R4DB005 هست کلا بیخیال شو. Quote:
Quote:
Quote:
Code:
Insert correct SIM card Last edited by omidMTL; 02-12-2007 at 12:38 AM.. دلیل: اصلاح ورژن فریم ورها |
|||
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
بروی چشم
راستی اون Frimware ها که نوشتم اشتباه بود همین R4DB005 آخریشه. ظاهرا فعلا نیاز به Update هم نداری. البته می تونی هم با Update Service چک کنی. |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
Quote:
من آخه دو تا مشکل دارم با این گوشی.. یکی اینکه صدای ایرفون موقع مکالمه روی حداکثر هم که می زارم بازم کمه...توی اون قسمت service تستش کردم، صداش خیلی بلند می تونه بشه، ولی الان کمه... بعدم احساس می کنم الان دوربینش به نور خیلی حساسه... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
|
امروز جواب ایمیلم از ساپورت SE اومد :
Code:
Please update the phone software by following the below, Go to http://www.sonyericsson.com/support Select the region and country where the phone was launch, and thereafter choose your phone in the drop-down menu. If Update Service is available for your phone, you will find a link to the Sony Ericsson Update Service on this site. Please note to select the right region where the phone was launched as there is a risk of damaging the phone by selecting the wrong region. If the issue was not resolved please note that the unit has to be checked by Sony Ericsson Authorized Service center and also note that we do not have any authorized Service center or authorized distributor in Iran therefore and as per our records you can contact UAE Authorize Service provider mentioned below, JUMBO Electronic +971 4 2851485 Axiom Phone Care +971 4 3210500 Cell U Com +971 4 2868664 Aptec Gulf +971 4 3341166 راستی این IMEI که روی گوشی بود مال نوکیا 1110 بود که توی اروپا فروخته شده بوده. حالا یه سوال : اگه من توی سایت SE اروپا رو انتخاب کنم درست Update میشه؟ |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
Quote:
تست کن مارو هم خبر کن اما بعید میدونم اگه بشه هم مشکلات دیگه پیش میاد اولیش ساپورت فارسی(که انچنان مهم نیست) ....از لحاظ نتورک نمیدونم ![]()
|
|
|
|
#24 | |
|
Registered User
|
Quote:
گوشی رو دادم فلش کردن. امشب گرفتمش. سرحال و خوب. کد IMEI باز دوباره عوض شده بود. 11 تومن هم با عشق تقدیم عمو تعمیرکار مهربون کردم. از دوستانی که اومدن نظرشون رو گفتند بسیار سپاسگزارم. قابل توجه آقا فرهاد عزیز : صدای ایرفون در زمان مکالمه بلند و واضح مثل قبل بود ولی عکسی که در نور باشه رو نتونستم بگیرم. راستی مثلا چقدر زیاد باشه؟ در ضمن دو هزارمین پستتون رو تبریک میگم Last edited by omidMTL; 02-13-2007 at 03:03 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Registered User
|
یک بار دیگه اپدیت کن شاید این دفعه درست شد
![]() |
|
|
|
|
|
#26 | ||
|
Pocket PC کاربر فعال
|
Quote:
مثلاً عکس گرفتن از یه شیء در حالتی که دوربین رو به آفتابه تابانه..Quote:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Registered User
|
بله باش چشم. همین الان
Quote:
ببخشید که بد قولی کردم شبی که گوشی رو گرفتم فرداش یارو اومد گوشیش رو گرفت. Last edited by omidMTL; 02-15-2007 at 12:49 PM.. |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|