![]() |
|
|
#2041 |
|
کاربر فعال موبایل
|
خوشه 1 :غزه و لبنان
خوشه 2 :مجلس و دوستان خوشه 3 : ملت ایران |
|
|
|
|
|
#2042 |
|
همکار انجمن سرویسهای گوگل و بازارچه
|
اس ام اس عاشقانه مخصوص ولنتاین
شبی از شبها تو به من گفتی که شب باش: من که شب بودم و شب هستم و شب خواهم بود به امیدی که تو فانوس شب من باشی مهر یه چیزیه مهربونی یه چیز دیگه، عشق یه چیزیه عاشق شدن یه چیز دیگه، قلب و دل یه چیزیه اما توی قلب تو جا شدن یه چیز دیگه آسمونتم می توانی همیشه بارونو تو چشمام ببینی. زمین مال زمین خوارها ،فضا مال فضا پیماها ، فقط تو مال من همه زندگی فقط 3روزه : اومدن - بودن - رفتن . من خودم نخواستم بیام ولی خودم می خوام که باشم اونم فقط به خاطره تو وقتی هم که دیگه نباشی منم میرم زندگی زیباست زشتیهای آن تقصیر ماست، در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست! زندگی آب روانی است روان میگذرد... آنچه تقدیر من و توست همان میگذرد مبادا گفته باشی دوستت می دارم دلت را می بویم مبادا شعله ای در آن نهان باشد گفتی که دنیا را پر از غم دوست داری پس مطمئن هستم مرا هم دوست داری گفتی نمیخواهی ببارم عشق اما شعر غریبی را که گفتم دوست داری باز در کلبه ی عشق عکس تو مرا ابری کرد.عکس تو خنده به لب داشت ولی اشک چشم مرا جاری کرد دبیر فارسی بودم نامت را اولین غزل از صفحه کتابها می نهادم اگر دبیر جبر بودم عشق مجهول تو را بر قلب معلوم خودم بخش میکردم تا معادله محبت پدید آید اگر دبیر هندسه بودم ثابت می کردم که شعاع نگاهت چگونه از مرکز قلبم گذشت روز اول شوخی شوخی جدی شد شوخی ترین جدی عمرم دوست داشتن تو بود و جدی ترین شوخی عمرم از دست دادن تو من بی تو یک بوسه ی فراموش شده ام؛ یک شعر پر از غلط؛ یک پرنده ی بی آسمان؛ یک نسیم سرگردان؛ یک رویای نا تمام آتشی که عشق روشن می کند بسیار بیشتر از سردی و خاموشی ای است که تنفر به بار می آورد و من هرگز نمی توانم کسی را که به او لبخند نزده ام از ته دل دوست داشته باشم
اولین تالار تخصصی اسکیت ایران + http://forum.sk8.ir | شهریاریها - http://www.shahriariha.com - شهریاری ها،شهرستان شهریار | بازی آنلاین | عکس شهریار فروشگاه آموزشی ورزشی شهریار[ تمرینات و بدنسازی فوتبال - آموزش دروازبانی - آموزش کشتی - آموزش بسکتبال و دیگر ورزشها]+ ارسال به تمام نقاط ایران |
|
|
|
|
|
#2043 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
اینا رو واسه جماعت نوسان بفرستی جفتک میندازن
اگه دارین سرکاریش رو بزارین
|
|
|
|
#2044 |
|
Registered User
|
مشترک گرامی یارانه نماز جماعت برداشته شده ، از این به بعد خودتون حمد وسوره را بخونید.
...خداوندا... اگر چه شکمهایمان گرسنه است اگرچه حقوقی نمی گیریم اگرچه هزار آرزو در یک جیب و هزار تومان در جیب دیگر... تو را شکر می گوییم ، که دروازه های خیال را بر ما گشودی و ما را از نعمت انرژی اتمی برخوردار خواهی کرد و ما را در چشم دشمنان حسود همچون خاری قرار دادی . فقط خداوندا کاری نکن که ما را از چشم بیرون بیاورند و در زباله دان تاریخ بیندازند !! |
|
|
|
|
|
#2045 | |
|
Registered User
|
Quote:
زیبا بود ....
![]() شاید این جمعه برود ، شاید !! و مغز من هنوز لبريز از صداي وحشت پروانه اي ست كه او را در دفتري به سنجاقي مصلوب كرده بودند. گرگها خوب بدانند،در این ایل غریب گر پدر مرد، تفنگ پدری هست هنوز گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند توی گهواره چوبی، پسری هست هنوز بهترین انقلاب انقلابی است که در آن آخرین پادشاه با روده های آخرین کشیش به دار آویخته شود.(آناتول فرانس) |
|
|
|
|
|
|
#2046 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() ![]()
|
|
|
|
#2047 |
|
Registered User
|
یارو ميره نماز جمعه هي شعار برعليه امريکا ميدن جو ميگيرتش ميره ميکروفن رو ميگيره ميگه : خواهرا بيزحمت هفته ديگه نياين ميخوايم فحش ناموسی بديم
|
|
|
#2048 |
|
Registered User
|
شاید این جمعه بیاید شاید...
دعای دختران دم بخت! |
|
|
|
|
|
#2049 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#2050 |
|
Registered User
|
سال 89 به عنوان سال فشار اسلامی,تحمل مردمی نامگذاری شد!
|
|
|
|
|
|
#2051 |
|
Registered User
|
اس ام اس ویژه سال نو 1389
مثل ماهي زنده مثل سبزه زيبا مثل سمنو شيرين مثل سمبل خوشبو مثل سيب خوشرنگ و مثل سکه با ارزش باشيد. ************** نرم نرمک مي رسد اينک بهار، خوش بحال روزگار، خوش بحال چشمه ها و دشت ها، خوش بحال دانه ها و سبزه ها، خوش بحال غنچه هاي نيمه باز ************** اگر چه يادمان مي رود که عشق تنها دليل زندگي است اما خدا را شکر که نوروز هر سال اين فکر را به يادمان مي اورد.پس نوروزت مبارک که سالت را سرشار از عشق کند ************** پيام نوروز اين است.دوست داشته باشيد و زندگي کنيد.زمان هميشه از ان شما نيست. ************** باران عشق هميشه مي بارد اما در نوروز قطره هاي باران طلايي رنگند.از خدا مي خواهم که هميشه زير اين باران خيس شوي. ************** اگر در نوروز کسي برات اس ام اس خالي فرستاد ناراحت نشو بدون انقدر دوستت داره نمي دونه چي بگه. ************** شيشه مي شکند و زندگي مي گذرد.نوروز مي ايد تا به ما بگويد تنها محبت ماندني است پس دوستت دارم چه شيشه باشم چه اسير سرنوشت. ************** زندگي وزن نگاهي است که در خاطر ما مي ماند.نوروز جشن نکوداشت نگاه تو ست پس نوروز بر تو فرخنده باد. ************** با تو از خاطره ها سرشارم.جشن نوروز تو را کم دارم.سال تحويل دلم مي گيرد با تو تا اخر خط بيدارم. ************** از نوروز مي اموزيم که هيچ وقت کسي را نا اميد نکنيم شايد اميد تنها دارايي اش باشد.نوروزتان مبارک باد ************** مهربان من درشکفتن جشن نوروز برايت در همه ي سال سر سبزي جاودان وشادي ،انديشه اي پويا و ازادي و برخورداري از همه نعمتهاي خدادادي ارزومندم. ************** جشن است که نوروز به پا خاسته است.شادي و سعادت جهان ان تو باد.از هر دو جهان فقط تو را مي خواهم. ************** نوروز پاسداشت عشقهاي کوچکي است که زنده مانده اند و روز تعظيم در برابر عشق هاي بزرگي که عظمت را کوچک مي دانند.پس به تو در نوروز سلام مي کنم که بزرگترين عشق اين کوچکي. ************** نوروز ايين رفاقت را نگاهباني مي کند که باور کنيم قلبهامان جاي حضور دوستانمان هستند. ************** در اين نوروز باستاني خيال امدنت را به اغوش خسته مي کشم . ************** نوروز يعني هيچ زمستاني ماندني نيست اگر چه کوتاهترين شبش يلدا باشد ************** آلبرت انيشتين، زکرياي رازي، اسحاق نيوتن، پروفسور حسابي، من و ساير دانشمندان، سال خوشي را براي شما آرزومنديم ************** ارزوی 12 ماه شادی 52 هفته خنده 365 روز سلامتی 8760ساعت عشق 525600دقیقه برکت 315300ثانیه دوستی سال نو پیشاپیش مبارک ************** لحظه ای که سال تحویل میشه … تنها لحظه ایه که بی منت به من لبخند میزنی … کاش هر ثانیه برای من سال تحویل باشه تا لبخند همیشه مهمون لبای سرخت بمونه… سال نو مبارک گلم ************** باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه آمد آن روز بارانی گفت كه آمد روز عید گفت هر لحظه تنها مانده در این شب رویایی گفت كه شاید دل عید شده اسیر باز بهار آمد در این خانه ی تنهای ما همه گفتیم عید آمد بوی بهار آمد(ببخشید كه كمی گیج شدیم منظور همان عید شما مبارك است) ************** نرم نرمک می رسد اینک بهار، خوش بحال روزگار، خوش بحال چشمه ها و دشت ها، خوش بحال دانه ها و سبزه ها، خوش بحال غنچه های نیمه باز ************** این اس ام اس رو تا چند روز دیگه نخون . . . . . نرو پایین . . . . هی عمو !!! . . . . بیخیال شو . . . . . یادت باشه اولین کسی که سال نو رو بهت تبریک گفت من بودم ************** این بار می خواهم هفت سین عید را با یاد تو بچینم سبزه را با یاد روی سبزه ات سمنو به یاد شیرینی لبخندت سایه دانه به رنگ چشم هایت سرکه با یاد ترشی مهربانیت سیب با یاد تردیه گونه هایت سکه با یاد درخشش قلبت سیر با یاد تندی کلامت با همه خوبی ها و بدی هایت ... دوستت دارم ************** بهار بهترین بهانه برای اغاز واغاز بهترین بهانه برای زیستن آغاز بهار بر شما مبارک ************** امروز دو نفر از من آدرس و شماره تورو از من میخاستن منم بهشون دادم یکیشون خوشبختی و اون یکی سعادت سال 89 میاد سراغت
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|