![]() |
|
|
#16 |
|
Registered User
|
این هم از مجموعه آهنگ های فیلم GodFather: Godfather-Waltz #1 GodFather-Waltz #2 GodFathe-Love theme GodFather-Mazurka GodFather-New GodFather GodFather-The pickup GodFather-Speak Softly Love(Andy Williams) GodFather2-Intro GodFather3-Love theme
تو می روی، قطار می رود، تمام ایستگاه میرود و من چقدر ساده ام که سال های سال، در انتظار تو کنار این قطار رفته ایستاده ام و همچنان به نرده های ایستگاه رفته نکیه داده ام زنده یاد قیصر امین پور بگذار تا شیطنت عشق چشمان تو را بر عریانی خویش بگشاید هرچند حاصل آن جز رنج و پریشانی نباشد. اما کوری را هرگز بخاطر آرامش تحمل مکن. دکتر علی شریعتی Last edited by Azhy; 02-12-2007 at 10:22 PM.. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#18 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
![]()
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
تیتراژ پایانی Goodbye Lenin عجیب با فضای فیلم همسان است و احساسات نوستالژیک آدم را تحریک می کند. موسیقی متن و تیتراژ و به طورکلی نقش موسیقی در To Livadi pou dakryzei(دشت گریان)ساخته تئودوروس آنجلوپلوس هم بی مانند است .
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
تشکر.... |
|
|
|
|
|
#21 |
|
مدیر بازنشسته
|
درود و خسته نباشید به دوست گرامی Azhy
دوست من اگر به خاطر داشته باشید چند سال پیش یک سریال ایرانی با نام خط قرمز پخش میشد که با وجود اینکه خود سریال چندان تعریفی نداشت ولی آهنگهای آن جالب بود. اگر آنها را نیز دم دست دارید بسیار سپاسگذار می شوم که پیوند انرا قرار دهید. همواره پیروز و شاد باشید...
|
|
|
#22 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Registered User
|
Quote:
اکثر فیلم های بزرگ دنیا از این ویژگی برخورداراند در واقع به نظر من موسیقی متن فیلم یکی از عواملیه که خیلی روی تاثیر گذار بودن و ماندگار شدن فیلم تاثیر داره |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Registered User
|
Quote:
خواهش می کنم ![]() چشم اون آهنگ رو هم براتون می ذارم ![]() |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Registered User
|
تیتراژ سریال اولین شب آرامش هم به نظرم بسیار زیباست. البته من خودم نتونستم اصل اون رو که توسط "کورس سرهنگ زاده" خونده شده گیر بیارم هرکی تونست یه لطفی بکنه لینکش رو اینجا قرار بده ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]()
|
|
|
|
#29 |
|
Registered User
|
موسیقی متن فیلم کارگاه گجت
البته این آهنگ از جمله آهنگ های کلاسیک محسوب میشه و خالق این اثر کسی نیست جز پانچلی
http://www.4shared.com/file/9144521/...the_Hours.html |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Registered User
|
موسیقی بسیار جذاب وتاثیر گذاره شجاع دل
|