![]() |
|
|
#751 |
|
Registered User
|
آقا مرامی یکی به ما بگه تیریپ چیه؟ چرا ما رو وصله پینه کردن؟ چرا همه چی زیر رو شده؟ چرا میچرخه زمین؟ یا حق |
|
|
|
|
|
#752 | |
|
Registered User
|
Quote:
آقا شرمنده اگه قبلا گفته بودی ولی لطفش به اینه که یکی یکی بذاریم
تو می روی، قطار می رود، تمام ایستگاه میرود و من چقدر ساده ام که سال های سال، در انتظار تو کنار این قطار رفته ایستاده ام و همچنان به نرده های ایستگاه رفته نکیه داده ام زنده یاد قیصر امین پور بگذار تا شیطنت عشق چشمان تو را بر عریانی خویش بگشاید هرچند حاصل آن جز رنج و پریشانی نباشد. اما کوری را هرگز بخاطر آرامش تحمل مکن. دکتر علی شریعتی |
|
|
|
|
|
|
#753 |
|
Registered User
|
دلم میخواد از دوستان عزیز به خاطر گذاشتن موسیقی کارتون های قدیمی تشکر کنم . یاد دوران کودکی و برنامه های کودک اونموقع ها ...
![]() Last edited by Ehsan_Sh; 04-15-2007 at 02:08 AM.. |
|
|
|
|
|
#754 | |
|
Registered User
|
Quote:
فقط اضافه کنم شوپن 19 نکتورن دیگه هم داره که تقریبا همگی مثل اونی که در فیلم پیانیست به عنوان موسیقی اصلی می شنوید ، حالت آروم و شاعرانه یی دارن .البته نکتورن شماره ی 2 از همه مشهورتره. اینم یه پرتره از شوپن که دلاکروا نقاش بزرگ فرانسه کشیده : Last edited by Ehsan_Sh; 04-15-2007 at 02:57 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#755 |
|
Registered User
|
چند Soundtrack از سریال مورد علاقه ی من قصه های جزیره امیدوارم اینا دیگه تکراری نباشه :
تیتراژ آغازین سری های اول و دوم موسیقی پایانی اپیزود نهم موسیقی پایانی اپیزود هجدهم تم گاس پایک موسیقی پایانی اپیزود چهل و پنجم موسیقی پایانی اپیزود شصت و هشتم ____________________________________________ Last edited by Ehsan_Sh; 09-20-2007 at 02:34 AM.. |
|
|
|
|
|
#756 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#757 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#758 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#759 |
|
Registered User
|
آقا یکی ما رو هم دریابه!
تیتراژ پایانی اینو میخوام...: |
|
|
|
|
|
#760 | ||||
|
Registered User
|
Quote:
راستی چه میکنی با تغییرات پرشین تولز لوطی ؟ Quote:
دوست بسیار عزیز خوشحالم که شما هم جز فعالان این تاپیک هستید وخوشحالتر اینکه افتخار آشنایی با شما رو پیدا کردم مطمئن هستم درکنار هم تواین تاپیک میتونیم دوستان خوب وصمیمی برای همدیگه باشیم .من اینجا دوستان خوب زیادی پیدا کردم مطمئناشما هم یکی از آنها هستید. درباره آهنگ هم حالا که گفتی یادم اومد کدوم ومیگی فکر کنم گیر آوردنش سخت باشه چون جز متن فیلمه و کامل هم نیست من سعی خودم ومیکنم انشاالله که گیر بیاد چون اتفاقا شعر وموسیقی خیلی قشنگی داشت Quote:
قابل احسان عزیز ونداشت ما هنوز درحال زنده کردن خاطرات خوش گذشته هستیم .فکر نکنم بروبکس حالایی بتونن همچین خاطراتی داشته باشن دوتا فیلم وکارتن حسابی هم بودمال اون دوره بود نه حالا شخصیت های عجق وجق وزشت Quote:
![]()
|
|
|
|
#761 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#762 | |
|
Registered User
|
Quote:
وا کن سفره ی دلو . بلکه کاری از دست رفقا بربیاد برای شما بزرگوار ... Last edited by Ehsan_Sh; 04-15-2007 at 02:41 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#763 |
|
Registered User
|
|
|