![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
عکسها و خاطرات از روزگاران قديم ايران
نمیدونم اینجا جاش هست یا گفتگوی آزاد و یا بخش عکس!
چون دیدم مربوط به فرهنگ زندگی تهران میشه فکر کردم اینجا مناسب باشه! به هرحال اگر مناسب اینجا نیست معذرت میخوام! زحمت انتقالش با مدیر محترم اینجا ...! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- برای مشاهده عکس ها در ابعاد اصلی روی آنها کلیک کنید! عکسها و خاطرات از تهران قدیم پیست اسکی آبعلی - نزدیک تهران سال 1345 خورشیدی پیست اسکی آبعلی - نزدیک تهران سال 1345 خورشیدی بانک بازرگانی - تهران سال 1320 خورشیدی باغ شاه - تهران سال 1336 خورشیدی بازار تهران سال 1333 خورشیدی بانک ملی - تهران سال 1325 خورشیدی چاتانوگا - اولین رستوارن و بار تهران که در سال 1345 خورشیدی به مدیریت جانی لوکاس افتتاح شد. کافه قنادی نادری - تهران سال 1326 خورشیدی سینما گلدن سیتی - تهران سال 1350 خورشیدی دربند و الاهیه - تهران سال 1336 خورشیدی خیابان لاله زار - تهران سال 1325 خورشیدی هتل هیلتن - تهران سال 1340 خورشیدی مجسمه - تهران سال 1342 خورشیدی فرودگاه مهرآباد تهران سال 1337 خورشیدی فرودگاه مهرآباد تهران سال 1337 خورشیدی خیابان نادری - تهران سال 1330 خورشیدی رادیو ایران - تهران سال 1330 خورشیدی چهار راه مخبرالدوله - تهران سال 1325 خورشیدی ساختمان پست و تلگراف - تهران سال 1325 خورشیدی استخر شنای امجدیه - تهران سال 1337 خورشیدی شهرفرنگ - تهران سال 1337 خورشیدی خیابان سپه سالار - تهران سال 1326 خورشیدی خیابان سعدی - تهران سال 1330 خورشیدی تهران 1328 خورشیدی خالکوبی - تهران سال 1337 خورشیدی میدان شهیاد (آزادی فعلی) در دست ساخت - تهران سال 1345 خورشیدی - منبع : http://www.tiknews.org/albums/pictures/?id=39
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
عجب شهری داشتیم ها ....! ببین چه هوای صافی داره!
من عاشق عکسای قدیمی هستم! به نظر من این عکسا رو نمیشه قیمت گذاشت...! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
کاربر فعال ادبیات
|
ممنون پارسا عزیز
|
|
|
#4 |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
عکسهای جالبی البته همه اونها در جاهایی زیادی قبلآ گذاشته شده بود!
این وسط عکسهایی از تهران دهه 50 و 60 خیلی کم هست!
شاد بودن بزرگترین انتقامی هست که میتونی از زندگی بگیری نواختن براي ايران|LOST|جادوي رنگ و بوم|سينماي مردانه|دنياي مجازي- آنچه ساخته ايم - آنچه ميسازيم قرن شعر|براي هميشه Queen|سرزمين زيبايي ها ايران|ايام خوش كودكي|ديكتاتور ها | شوالیه های آوازخوان |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#6 |
|
کاربر افتخاری فرهنگ و هنر
|
عکسهای جالبیست هر چند تکراری ولی زحمتی که دوستمان کشیده قابل انکار نیست.
موفق باشید. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
قابل نداشت ...! زحمت اصلی رو سایت انتخاب کشیده .....!!!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
مدیر بازنشسته
|
پارسا جان
خيلي عكسهاي جالبي است . جاي تاپيك هم خيلي خوبه . نياز به انتقال نيست . شما در انتخاب محل ايجاد تاپيك دقت خاصي داريد . من هم كلي عكس دارم از تهران قديم كه توسط دوستان و مخصوصا پدرم گرفته شده است . در فرصتي مناسب آنها را آپلود خواهم كرد .
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
دمت گرم خیلی باحاله
گناه فقط در آزردن بی دلیل دیگران است ، باقی گناهان مهملاتی من درآوردی اند ! رابرت آنسون هاینلاین اگر پنجاه میلیون نفر به یک چیز احمقانه اعتقاد داشته باشند، آن چیز همچنان احمقانه است. آناتول فرانس ای مرگ بیا که زندگی کشت مرا |
|
|
|
|
|
#10 |
|
مدیر تاریخ
|
با درود به دوستان گرامی و با اجازه از جناب بهروز تعدادی عکس از تهران قدیم و عکس هایی از همان مکان ها با چهره کنونی و تغییراتی که کرده اند را در این تاپیک که توسط دوست خوبم پارسا ایجاد شده قرار میدهم.
دوستان عزیزهدف از قرار دادن این عکسها فقط مقایسه تغییرات مکانها از گذشته تا بحال می باشد. با سپاس فراوان ![]() خیابان سپهبد قرنی ( فیشرآباد سابق، نرسیده به خیابان سمیه ) ظاهرا آن وقت ها سمیه دوطرفه بوده است. ساختمان هتل مرمر نیزهنوز می باشد. ![]()
ببین این شگفتی که دهـقـان چه گفت ............... بـدانـگـه که بگـشـــاد راز از نهـفـت به شهر کـجـاران به دریـــای پـــــارس ............... چه گـویـد ز بـالا و پـهـنـای پــــــارس Last edited by جاوید ایران; 03-03-2007 at 08:38 PM. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
مدیر تاریخ
|
![]() خیابان طالقانی ( تخت جمشید سابق) این جا تقاطع قرنی است و امروز هم می شود توی ایستگاه اتوبوس ایستاد. تیرچراغ هم انگار مثل تیرهای باقی عكس ها هنوز پا برجاست. (عکس از بهمن جلالی ) ![]() ![]() میدان انقلاب ![]() Last edited by جاوید ایران; 03-03-2007 at 08:47 PM. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
مدیر تاریخ
|
![]() خیابان انقلاب، درعكس جدید پل حافظ پیداست، از ساختمان كناری دیگر خبری نیست. درخت كج 57 هم انگار از بین رفته و به جایش یك درخت دیگر كج شده است. ![]() ![]() اداره اماكن تهران، آن سال ها كلانتری بوده است. پنجره ها هم همان پنجره ها و ساختمان همان ساختمان می باشد.(عكس از رعنا جوادی ) ![]() Last edited by جاوید ایران; 03-03-2007 at 08:40 PM. |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#13 |
|
مدیر تاریخ
|
![]() میدان امام حسین، اول خیابان دماوند كه آن وقت ها تهران نو بوده است. تابلوی بازار تقریبا بدون تغییر مانده و ساختمان ها هم تكان نخورده اند. (عکس از جواد منتظری ) ![]() ![]() خیابان شریعتی را كه به سمت پایین بروید، نرسیده به سه راه طالقانی می توانید شكل امروزی این عكس را ببینید. ![]() Last edited by جاوید ایران; 03-03-2007 at 08:48 PM. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
مدیر تاریخ
|
![]() تقاطع ایرانشهر با انقلاب. تابلوی آفرین همچنان پا برجاست. ![]() ![]() خیابان سعدی، تابلوی دفتر اسناد رسمی هنوز كنار خیابان است. ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
همیشه دوست داشتم اینکار رو بکنم و برم از جاهایی که عکس قدیمش هست عکاسی کنم!
تا تغییرات رو ببینیم! عکسهای قدیمی انتخابی به سال ۵۷ مربوط میشه که انقلاب به خیابانها کشیده شد! مقایسه محلهایی که بعد از ۳۰ سال بدون تغییر مانده اند کمی هم باعث تاسف است! در ضمن جناب جاوید ایران کاربر فعال شدندتون هم بهتون تبریک میگم! |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
| نحوه نمايش | |
|
|