esam

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 2 از 384 نخستنخست 1 2 3 4 12 52 102 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 16 تا 30 , از مجموع 5756
Like Tree104Likes

موضوع: وضعیت adsl در اصفهان

Registered User lj_banamak آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Muhammadinfo نمایش نوشته ها
    آقا تو ولی عصر چطور؟کی میاد
    پیش شماره منطقه خودتون رو بگید

2. تبلیغات در اینترنت
    Registered User ParsiaWeb آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Muhammadinfo نمایش نوشته ها
    آقا تو ولی عصر چطور؟کی میاد
    ولي عصر تحت پوشش هستش، مگه پيش شماره 778 و اينا نيست ؟

فکر کنم منظورشون ولی عصر اصفهان هست نه تهران!

کاربر فعال علم و دانش Muhammadinfo آواتار ها

ولی عصر اصفهان..
    228

کاربر فعال نرم افزار amin007110 آواتار ها

من تابستان 84 از چند تا شرکت و حتی مخابرات در مورد منطقه خودمون گلستان (و قسمتی از کاوه - پيش شماره 450-451-452) پرسيدم گفتن تا 2 ماه ديگه راه اندازی ميشه از قرار تقويماشون باطری تموم کرده يا از ما داره تند ميره.

7. تبلیغات در اینترنت

نقل قول نوشته اصلی توسط far.tavakoli نمایش نوشته ها
    اینترنت شرکت "ندا گستر صبا" خیلی خوبه. 4 سرعت داره. 64 ، 128 ، 256 ،512. که فقط تو ظرفیت حجمی با هم فرق دارن. یعنی چه سرعت 64Kb را بگیری چه سرعت 512Kb با سرعت بین 15KB تا 50KB میشه دانلود کرد.
    مدماشون D-Link هست به قیمت 50000 و بصورت رهن با شما میدن و میتونید هر وقت دیگه نخواستید مدم را پس بدبد و پولشو بگیرید.
    اطلاعات بیشتر هم خواستید بگید تا بتون بدم.
    نماینگیش هم سه راه حکیم نظامی کامپیوتر رایانو هست. تلفن:6273730

اینترنت "جهان روی خط" هم خیلی خوبه. پشتیبانیش خیلی قویه.
    نمایندگیش کنار هتل کوثر ، مجتمع کوثر طبقه 6.
    چه خبره 50 تومان. مودم D-Link DSL 200 ميدن 30-35 تومان و اون مودم گرونشونم Asus 602 هست که 50 تومان تهرانه ولی اينا ميگن 65 تومان.

اين جهان زير خط هم از نظر من مزخرف ترين ISP اصفهان هست فقط و Only به خاطر کش سرورش.

سايت ندا گسترو يادم رفت بگم www.ngsesfahan.com تلفناشو يادم رفته تو سايت بايد باشه.

Registered User ParsiaWeb آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط amin007110 نمایش نوشته ها
    اين جهان زير خط هم از نظر من مزخرف ترين ISP اصفهان هست فقط و Only به خاطر کش سرورش.
    شديدا تاييد ميشه !!!!

من اينو حتي تو نمايشگاه بهشون گفتم اما مثل هميشه با پاسخ هاي سر بالا كه يه ترفند براي قانع كردن مشتري شده استفاده كردن! ( ما تعداد زيادي مشترك داريم و اونا راضي بودن و تاحالا يك مورد هم ايني كه شما ميگين نداشتيم، اگه مشكلي هست ايد براي همه باشه نه فقط شما ! )

نقل قول نوشته اصلی توسط Parsiaweb نمایش نوشته ها
    شديدا تاييد ميشه !!!!

من اينو حتي تو نمايشگاه بهشون گفتم اما مثل هميشه با پاسخ هاي سر بالا كه يه ترفند براي قانع كردن مشتري شده استفاده كردن! ( ما تعداد زيادي مشترك داريم و اونا راضي بودن و تاحالا يك مورد هم ايني كه شما ميگين نداشتيم، اگه مشكلي هست ايد براي همه باشه نه فقط شما ! )
    آره دقيقاً اين حرفو به همه ميزنن. به همه ميگن شما اولين نفری !!! ميدونين چندين سايت تا حالا IP جهان پشت خط رو بن يا فيلتر کرده ؟ به خاطر اينکه ميگن کاربرای سايت ما با اين ISP امنيت حريم خصوصی ندارن. بهشون که ميگی و نشونشونم ميدی طفره ميرن. چند بر سر اين موضوع با پشتيبانيشون دعوام شد. حالا که ديگه انگار گذاشتن رو پيغامگير.

13. تبلیغات در اینترنت
    Registered User EASPORTS آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط lj_banamak نمایش نوشته ها
    من یه جمع بندی کلی کردم و به این نتایج رسیدم:
    شرکت هایی که در اصفهان سرویس ADSL رو میدن به 56شرکت مهم تقسیم می شوند که به تحلیل اونا می پردازم:

1- شرکت ندا گستر صبا: از اونجایی که این شرکت سرویس های خودش رو با محدودیت دانلود ارائه می کنه این شرکت حداقل به درد کسانی که ADSL رو برای دانلود می خواهند نمی خوره ولی در عوض دارای قیمت های مناسبی هستند برای مثال سرویس 1 ماهه 64 رو با محدودیت 2gb به قیمت 10 تومن میده که این از لحاظ قیمت خوبه ولی از نظر محدودیت فکر نکنم جالب باشه چون برای وب گردی هم کم می یاری تقریباً 10 روز میشه فقط میشه توی اینترنت باشی و بیشتر در آمد این شرکت از راه تمدید محدودیت هست .

2- شرکت پرنیان نت (نمایندگی داتک تهران): این شرکت تمام سرویس های خودش رو بدون محدودیت ارائه می کنه ولی عیبی که این شرکت داره اینه که قیمت هر سرویش ADSL در مقایسه با تهران در حدود 10 تومن گرانتر می ده برای مثال سرویس ADSL 128 که تهران ماهیانه 19900 قیمت داره در اینجا 30000 تومن میدن و همچنین هزینه راه اندازی 20 تومان است که قیمت بالایی است و با مودم ASUS سازگار هستند . من از این شرکت راضی نیستم برای این که : 1- پشتیبانی این شرکت تا ساعت 13:30است وفکر نکنم خوب باشه و دیگه این که خیلی بدجنس هستند و برای عید هم تخفیف نمیدن و مثل تهران نیست که اگر یه نفر رو معرفی کنی برایخودت 1 ماه رایگان تموم بشه ( کلاه برداری مدل جدید) و هزینه راه اندازی هم گرانتر از تهران هست و من این شرکت رو پیشنهاد نمی کنم.

3- شرکت فن اوا: به نظر میاد شرکت خوبی باشه البته زمانی که سرویس نا محدود در اصفهان هم راه اندازی بشه چون قیمت سرویس های نا محدوداین شرکت که فعلاً در سایر شهر ها به جز اصفهان و تهران دایر هست در مقایسه با قیمت های فعلی ADSL در اصفهان ( پرنیان نت و ایران گیت و جلفا) مناسب به نظر می رسه ولی الان وضعیت خوبی نداره چون سرویس ها محدودیت داره و قیمت هاشون افتضاحه پس باید صبر کنیم چون تنها گزینه مناسب در اصفهان همینه

4- ایران گیت ( نمایدگی پارس آنلاین تهران) : اگه من پول بیشتری داشتم حتماً این شرکت رو انتخاب می کردم با ینکه بیشترین قیمت رو در اصفهان داره ولی بهترین پشتیبانی و کمترین نوسان رو در سرعت دانلود داره طبق محاسباتی که خودم انجام دادم قیمت برای ماه اول سرویس 128 قیمت 105 هزار تومن میشه که رقم بالایی هست محاسبات به این شرح است:
    50 تومن مودم + 20 تومن هزین راه اندازی + 35 تومن شارژ ماهیانه برای سرویس 128
    و برای 3 ماه اشتراک میشه 175 تومن ولی به درد اون کسانی می خوره که پول دارن نه مثله ما می خوان با 20 تومن صاحب ADSL بشن

5- شبکیه: اطلاع خاصی ندارم از سرویس دهیشون ولی من که از کارت های اینترنتی شون استفاده می کردم راضی بود حالا دیگه نمی دونم ADSL شون چه جوریه؟؟

6- جلفا هم قیمت هاش مانند پرنیان نت هست و سرویس دهیشون اطلاعی ندارم.

نتیجه گیری کلی : ADSL در اصفهان اوضاع خیلی بدی داره و به درد کسانی می خوره که نیاز ضروری داشته باشند ولی اگر از من بپرسی بهتون می گم 1 سال دیگه صبر کنید ADSLقیمتش نصف میشه این خط اینم نشون من اینو بارها هم گفتم الان ما با یه ADSL 128 می تونیم در حدود12kb/sec دانلود کنیم در حالی که در اروپا و کانادا و آمریکا در حال حاضر باسرعت 3mb/sec دانلود می کنند یعنی 3000kb/sec و تا چند سال دیگه سرعت های بالاتر وارد ایران میشه در نتیجه این 128 قیمتاش خیلی ارزون میشه!!
    سلام و عرض ارادت خدمت اصفهانی های عزیز
    من همین الان ، به طور اتفاقی این تاپیک رو دیدم.
    دیدم این دوست عزیز ، دارن میفتن تو چاه ، گفتم اگه درشون نیارم گناه بزرگی....
    به نظر من هر آی اس پی میخواین بگیریرین ولی پارس انلاین نگیرین ، من خودم مجبوراً دارم از این شرکت ADSL میگیرم.
    فقط و فقط به خاطر اینکه تنها شرکتیه که مخابرات ما رو ساپورت میکنه.
    البته ، 2سال گذشته ، بهترین کیفیت و سرعت و پینگ بیار ایده آلی داشت ولی حدود 12 ماهه که هیشکی ازش راضی نیست.
    من حاضرم دو برابر این پولو به یه شرکت دیگه بدم و از این پارس آنلاین خلاص شم.
    ولی متاسفانه مخابرات ما رو ....
    جهان آن لاین هم بدلیل اینکه کش میکنن ، به هیچ دردی ، جز چت کردن نمیخوره!
    صبانت ندا گستر بهترین گزینه هستش
    هم قیمتش مناسبه ، هم پهنای باند ایده آلی داره.
    سعی میکنم ، قیمت دقیق پهنای باند های 20 گیگ و غیرشو بهتون بگم.

یه سوالی که داشتم این بود که پرنیان نت ( نمایندگی داتک تهران) دفترش توی کجاست(اصفهان) و اینکه آیا سرویس دهی شون خوب هست یا شما شرکت دیگه ای رو معرفی می کنید؟
    جواب سوالتونو پیدا کردین؟
    اگه به جواب نرسیدین ، من آدرس و کلیه ی مشخصات + لیست قیمت ها و مراکز مخابراتی شو نو دارم.
    Milan افتخار فوتبال جهان
    Sepahan افتخار فوتبال ایران

ترجيح مي دم روي موتورسيكلتم باشم و به خدا فكر كنم تا اينكه تو كليسا باشم و به موتورسيكلتم فكر كنم - مارلون براندو

از 24 فروردین تا اطلاع ثانوی نیستم .....

اين داتکو اوائل شبکه نقش جهان ( www.snj.ir ) نمايندش بود ولی بعداً مثل اينکه جدا شدن. پرنيان از کی نمايندشون شده ؟ گرچه بازم فکر نکنم به قيمت ngs بتونه بده.

نقل قول نوشته اصلی توسط amin007110 نمایش نوشته ها
    اين داتکو اوائل شبکه نقش جهان ( www.snj.ir ) نمايندش بود ولی بعداً مثل اينکه جدا شدن. پرنيان از کی نمايندشون شده ؟ گرچه بازم فکر نکنم به قيمت ngs بتونه بده.
    الان پرنیان نت نمایندگی داتک در اصفهان هست ولی قیمت های اون خیلی بالا هست و سرویس دهی افتضاحی هم دارن و خیلی هم بد صحبت می کنن.
    یه چیزه دیگه هم این که این امکانی که در شهر تهران و سایر نمایندگی های داتک ( به غیر از این پرنیان نت!!) همون که اگه 1 نفر رو معرفی کنی رایگان می افتی در اصفهان نیست انقدر این شرکتبدجنس و ... هست که منو اگر بکشن هم از این شرکت نمی گیرم!!! در ضمن این شرکت تا ساعت 1 ظهر باز هست و بعد از اون هر مشکلی پیش اومد خودت باید یه فکری به حاله خودت بکنی.

نقل قول نوشته اصلی توسط lj_banamak نمایش نوشته ها
    الان پرنیان نت نمایندگی داتک در اصفهان هست ولی قیمت های اون خیلی بالا هست و سرویس دهی افتضاحی هم دارن و خیلی هم بد صحبت می کنن.
    یه چیزه دیگه هم این که این امکانی که در شهر تهران و سایر نمایندگی های داتک ( به غیر از این پرنیان نت!!) همون که اگه 1 نفر رو معرفی کنی رایگان می افتی در اصفهان نیست انقدر این شرکتبدجنس و ... هست که منو اگر بکشن هم از این شرکت نمی گیرم!!! در ضمن این شرکت تا ساعت 1 ظهر باز هست و بعد از اون هر مشکلی پیش اومد خودت باید یه فکری به حاله خودت بکنی.
    هه ! تو نمايشگاه التماس ميکردن ازشون اينترنت بخری ! بعد يه CMS هم نميدونم از کجا کپی کرده بودن فارسی کرده بودنش ميگفتن خودمون طراحی کرديم. تازه منشيشونم چشمک ميزد !!! LOL

18. تبلیغات در اینترنت

منظورتون از پارس آنلاین همون ایران گیت هست دیگه؟

صفحه 2 از 384 نخستنخست 1 2 3 4 12 52 102 ... آخرینآخرین