![]() |
|
|
#17 |
|
کاربر افتخاری وبلاگ و وب سایت
|
نه چطور مگه
فايده داشتن از لحاظ بالاتر بودن تو نتايج اره فايده داره شايد اونطوري هم داشته باشد
تبادل لینک با سایت ها یا وبلاگ ها رنک 3 به بالا | کمک درمورد گرفتن جواز کسب وثبت شرکت | عضویت در دو سیستم کلیکی پر درآمد سوران هم تایید میشه هر کلیک 100 تومان کمتر تو فروم میام کاری،چیزی بود ایمیل کنید تو اینترنت هم فقط روزها هستم پشتیبانی خیلی بد Dreamdata.net و پریدن 110 تومان پول |
|
|
|
|
|
#18 |
|
کاربر فعال تاریخ
|
خب اينه اون حقوق بشري كه امريكايي ها ازش دم مي زنند و همچنين معني آزادي بيانشون رو هم فهميديم . چقدر راحت تاريخ يك كشور رو زير سوال مي برند ......
|
|
|
#19 | |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
Quote:
چون قبلا من یه عبارتی تو امضام بود وقتی تو گوگل سرچ میکردی صفحه اول نتیجه سوم همون امضای من بود Last edited by komeil66; 03-09-2007 at 04:20 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
مدیر ارشد
|
منظور این هست :
این هم لینک برای قرار دادن تو وب سایت یا وبلاگ یا امضاتون تو فروم و ... HTML Code: <a href="http://300themovie.info">300 the movie</a> |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
|
عجله کنید . وقت طلاست
شایان کار خیلی خوبیه
دوستان حمایت کنید برای دوستان هم بگید یه کم زحمت بکشید . وقتی این طرح جواب داد . اون وقت جواب زحمت ها تون رو می گیرید هنوز هم دیر نشده . 1 ثانیه هم 1 ثانیه هست در دنیای مجازی . عجله کنید
|
|
|
#23 |
|
Registered User
|
اسم عکس رو به جای Alarms میزاشتید the movie 300 بهتر نبود
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Registered User
|
جالبه که تو message board سایت imdb دعوا شده بر سر تعداد واقعی سربازان ایرانی در جنگ.
البته به این نتیجه هم رسیدند که تعداد 1,000,000 ایرانی که در trailer فیلم گفته شده تنها تخیل کارگردان بوده. ![]() چرا امضا من این شکلی شد؟ Last edited by AmirKhanTala; 03-09-2007 at 06:18 PM.. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
مدیر برنامه نویسی وب
|
از دست من عصبانی نشید , منم قبول دارم ایرانی هارو بیشتر شبیه همون هیولاهای ارباب حلقه ها ساخته بودن , یا اینکه 300 نفری به هزاران نفر پیروز شدن ,
ولی خدایی اگه به عنوان یه فیلم تخیلی نگاه کنید و دور از تعصب یه ایرانی , فیلم قشنگی هستش , گرافیکشم بد نیست , داستانشم خوب هست , کارگردانیش هم خوب بود, تمام چیزایی که از یه فیلم خوب انتظار داری رو داره , چند تا عکس بیشتر : ![]() ![]() ![]()
Last edited by Mehdi; 03-09-2007 at 07:04 PM.. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
Quote:
مگه فیلمش ایران اومده؟ از کجا میشه پیدا کرد؟ ![]()
|
|
|
|
|
#28 |
|
مدیر بازنشسته
|
ممنون از دوستانی که توجه کردند و پی ام زدند .
من نخواستم به تک تک پی ام ها جواب بدم . چون تقریبا همه آنها درخواست بودند . یک پست اینجا می زنم و یک پی ام هم به جناب شایان زدم . تعدادی از دوستان در خواست دارند که این تاپیک به اینجا منتقل شود . http://forum.persiantools.com/f35.html
|
|
|
|
#29 |
|
Registered User
|
حمایت میشود..
|
|
|
#30 |
|
مدیر ارشد
|
۲ تا نکته ....
اول اینکه ممنون از بهروز عزیز به خاطر تذکر ... این تاپیک بهتر بود که در بخش فیلم و سینما باشه ( یا فرهنگ و هنر .... حالا خود بهروز جان جاش رو درست میکنن ) دوم اینکه من دیدم بعضی از دوستان برای لینک دادن مثلا نوشتن : اعتراض به فیلم ۳۰۰ یا سایت مبارزه با 300 movie و .... و لینک دادن به سایت http://300themovie.info/ این هم خوبه ! که این سایت رو معرفی میکنید ! ولی در جریان باشید ! همه این کارها برای ساخت اون بمب گوگلی هست ! برای اون هم فقط و فقط و فقط باید از عبارت « 300 the movie » استفاده کنید ! به این شکل : Code:
<a href="http://300themovie.info">300 the movie</a> و این فقط وقتی اینطوری میشه ، که همه این عبارت رو به همین سایت لینک بدن ! ممنون |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|