![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
![]() ، دانلود تخصصی از سایتهای : Filefactor.com RAPIDSHARE.COM Megaupload.com و جدیدا انجام سفارشات ! TORRENT ! پهنای باند استثنایی 10 Mbps قیمت ها شکسته شد : بالای 60 گیگ : ..:: هر گیگ فقط 625 تومان ::.. بالای 20 گیگ : هر گیگ 700 تومن 5 تا 20 گیگ : هر گیگ 800 تومن هر گیگ دانلود از تورنت :از 900 تومن ( در صورت دشوار بودن دانلود ، هزینه توافقی تایین خواهد شد ) توجه ( دایرکت هر گیگ 600 تومن ) [/b]در حال حاضر فقط سفارش های بالای 5 گیگ پذیرفته میشود. هزینه آماده سازی هر دیسک با کیفیت بالا و سرعت رایت پایین 500 تومان . فایلهای شما بر روی DVD تقدیمتان خواهد شد ، و هزینه پست با مشتری میباشد . نحوه ی سفارش : آدرسهای دانلود صحیح را به همراه حجم دقیق ، آدرس خودتان ، PM بگزارید .شماره حساب و مبلغ قابل واریز را دریافت و فیش پرداخت شده ی پول را PM بگزارید و منتظر فایلهایتان باشید !به همین سادگی.... ظرف 24 ساعت فایلهای شما تحویل پست داده خواهد شد . آن دسته از دوستانی که با مسدود شدن سایت از سوی مخابرات مواجه میشن ، میتونن از طریق ایمیل : Last_record@yaoo.com با من در تماس باشند .. پ.ن : خواهشمندم اکیدا از دادن سفارشات خلاف شیونات اسلامی بپرهیزید
آخرین عناوین اضافه شده به HD ها : 1080p - Terminator Salvation 1080p - Harry Potter & Half Blood Prince 1080p Last edited by Radian; 11-08-2009 at 10:31 PM.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
عزیز جان بگو به من تا چه کنم ؟ منتظر هستم
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
فروشنده
|
اگه فیلم هم تو کارت بود مشتری زیاد برات میومد
ولی هر طور راحتی
|
|
|
#4 |
|
مدیر بازنشسته
|
شرایط کامل رو هم برای من بفرستین
< فروشگاه FaraCD |انواع نرم افزار|محصولات آموزشی|اسرار فتوشاپ|آموزش زبان|رزتا استون|جدیدترین بازیها|ویندوز|خرید نقدی|خرید پستی| تخفیفات ویژه بمدت محدود تمام شد! ( توضیحات ) > Rosetta Stone 2007 full 30 Languages فروش بهترین آموزش زبان خارجی انگلیسی فرانسه آلمانی عربی اسپانیا ایتالیا روسیه چین زاپنی هندی RosettaStone چیه ؟ || Tell Me more چیه ؟ || فروش فوق العاده آرشیو موزیک : بیش از 1700 آلبوم ایرانی فقط ... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر و هنرهای نمایشی
|
ازين قيمت پايين تر نمياييد؟ منظورم هر گيگ 900 تومن؟
|
|
|
|
#6 | |
|
فروشنده
|
Quote:
مزاحمتون میشم ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
فروشنده
|
دوست عزيز جواب من رو هم بدين لطفا
|
|
|
|
#8 | |
|
|
Quote:
من يك سري دانلود از رپيدشير دارم بالاي 5 گيگ همون گيگي 900 تومن حساب ميكنيد؟ |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
فروشنده
|
سلام
من 700 مگ لینک رپید براتون فرستادم تو پیغام خصوصی ممنون بای |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
آپلود هم میکنید روی اف تی پی؟ اگر بله 5 گیگ رو چقدر زمان میگیره تا آپلود کنید؟
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
لیست دادم plz بگین چقده حجمش و دانلود کنین و روی دی وی دیم میخوامو شماره کارت سیبا هم بدین
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
smart عزیز ، براتون pm زدم .
و در مورد Upload ، اگه بر روی سایت rapidshare.com باشه من در خدمتم ! معرکست این سایت واسه upload ... اما خوب فایلها ظرف 45 روز پاک میشند . |
|
|
|
|
|
#13 |
|
|
پاسخ منم بده اگه مقدوره PM بده تا ليستم را بدم خدمتت
|
|