![]() |
|
|
#1 |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
Queen موسیقی در اوج
میدونم اینجا در مورد Queen تاپیکهایی بوده!
هنوز هم با یک جستجو کوتاه میشه به راحی آثارش رو دید! اما Queen برای من معنی جدایی داره! یک نوع ادای دین به Queen و فردی مرکوری چیزی تو همین مایه ها باعث شد من بازم برای Queen بنویسم! طیف گسترده ای از موسیقی رو میپسندم گروه بسیاری رو هم دوست دارم! اما Queen برای من اوج موسیقی بود! در بهترین دوران زندگیم بهترین خاطراتم رو باهاش رقم زدم! پس با هم از موسیقی Queen لذت میبریم!
شاد بودن بزرگترین انتقامی هست که میتونی از زندگی بگیری نواختن براي ايران|LOST|جادوي رنگ و بوم|سينماي مردانه|دنياي مجازي- آنچه ساخته ايم - آنچه ميسازيم قرن شعر|براي هميشه Queen|سرزمين زيبايي ها ايران|ايام خوش كودكي|ديكتاتور ها | شوالیه های آوازخوان |
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
![]() برای درک صحیح تر از حجم صدای فردی مرکوری فکر بهتره اول از همه این آهنگ رو گوش کنیم! Exercises In Free Love Music by Freddie Mercury and Mike Moran |
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
در مورد Queen و فردی مرکوری در این بخش صحبت زیاد شده!
اصولآ اگر اینجا بخشی داشت به نام Favorites من اینو اونجا میزدم! چون این علاقه من هست! میخوام راجع به چیزی که دوست دارم بنویسم نه موسیقی! البته مسلمآ وقتی من موسیقی دوست دارم نمیتونم در مورد اون صحبت نکنم! اما میخوام Base کار روی حسمون باشه! حسی که از شنیدن موسیقی Queen لذت میبره! خیلی وقت بود میخواستم این تاپیک رو بزنم! دقیقش رو بگم از روزی که با اینجا آشنا شدم! اما خب همین هفته پیش یک محرک خیلی خوب گیرم اومد! یکی از دوستان خوبم که از خارج از کشور بعد از مدت نسبتآ طولانی برگشت ایران برای من یک Collection کامل از Queen اورد! البته نتونست از گمرگ ردش کنه حالا قرار پستش کنه برام! اما نکته مهم اینه که با تقریبآ بیشترین فاصله ای که با من داشت (از نظر مسافت) Queen حلقه اتصال ما بود! این برای من از تمام چارتها و رکوردها مهمتره! حالا میخوام Queen منرو به تعداد افراد بیشتری وصل کنه! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
شما اگه بخواهيد يك مجموعه از كل آهنگهاي Queen انتخاب كنيد كدام آهنگها را انتخاب ميكنيد؟
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#5 |
|
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
مجموعه ای از آلبومهای Queen
1984-The Works 1986-A Kind of Magic 1989-The Miracle 1991-Innuendo 1992-Classic Queen 1994-Hot Space Selection A_DAY_AT_THE_RACES BEST_OF_FREDDIE_MERCURY GOLD_BALLADS Greatest Hits I Greatest Hits II Greatest Hits III |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
آهنگ The Show Must Go On رو دوست دارم
نمیدونم بار اولی که این آهنگ را گوش کردم،حال عجیبی داشتم فکر کنم کویین اصلییتی ایرانی داشته و در اثر بیماری ایدز جانشو از دست داده واقعا آهنگاش زیباست مخصوصا همین آهنگی که نام بردم |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
Quote:
رسید به نظامی! در مورد اون نوشته بود انتخاب چند شعر از مجموع اشعار او امکان پذیر نیست! برای پیدا کردن بهترین تمام اشعارش رو بخوانید! البته در مورد Queen به این شدت نیست اما تعداد کارهای خوبشون زیاده و انتخاب از بینشون خیلی سخته! |
|
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
Quote:
اما فردی مرکوری به نوعی ایرانی هست در واقع او یک فارسه! ششم سپتامبر ۱۹۴۶ در «زنگبار»، یک زوج زردشتی (از پارسیان هند) به نامهای «جـِر» و «بومی بولسارا»، صاحب فرزندی شدند که در ابتدا نامش را«فـرّخ» گذاشتند امّا خیلی زود به دلیل تلفظ مشکل این نام نزد اطرافیانشان -که تقریباً همگی انگلیسی زبان بودند- نام او را به «فردریک» (فِرِدی) تغییر دادند. پدر فردریک به عنوان تحویلدار دادگاه عالی، در استخدام دولت بریتانیا بود. یک سال بعد خانواده او به هندوستان مهاجرت کردند. موقعیت شغلی پدر فردی و مسافرتهای پی در پی آنها ایجاب میکرد که فردی به مدرسه شبانه روزی «سنپیتر» در بمبئی فرستاده شود تا بدینصورت به ثبات و استحکام شخصیت او لطمهای وارد نیاید. او گاه تا دو سه سال والدینش را نمیدید. در اینجا بود که نام او نزد دوستان و سپس نزدخانوادهاش از فردریک به فردی تبدیل شد و همینجا بود که معلّمانش متوجه استعداد عجیب او در موسیقی شدند. علاقه فراوان فردی به هنر، بخصوص موسیقی موجب شد تا مدیر مدرسه از والدینش بخواهد تا در کلاسهای موسیقی مدرسه نیز شرکت کند. فردی کلاسهای پیانو را با جدیت و علاقه فراوان دنبال میکرد و در سال ۱۹۵۸ با دوستانش گروه موسیقی راک به نام The Hectics را تشکیل داد. زنگبار تا ۱۹۶۴ مستعمره بریتانیا محسوب میشد امّا در این سال استقلال خود را به دست آورد. به همین دلیل، زندگی برای فردی و خانوادهاش مشکل شد و آنها تقریباً بادست خالی و تنها با چند چمدان لباس و مقداری خردهریز راهی اروپا شدند. در سپتامبر همان سال فردی در دانشکده آیلوُرث برای اخذ مدرک عالی در رشته هنر ثبت نام کرد. در ۱۹۶۶ فردی حائز رتبه اول در رشته هنر شد و شروع به گذراندن واحدهای طراحی و گرافیک در «دانشکده هنر ایلینگ» کرد. همینجا بود کهفردی نام فامیلش را از بولسارا به مرکوری تغییر داد. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
البوم The Miracle Was It All Worth It What is there left for me to do in this life. Did I achieve what I had set in my sights. Am I a happy man, or is this sinking sand, Was it all worth it, was it all worth it. Yeah, now hear my story, let me tell you about it, We bought a drum kit. blew my own trumpet. Played the circuit, thought we were perfect, Was it all worth it. giving all my heart and soul and Staying up all night, was it all worth it, Living breathing rock n'roll, a godforsaken life, Was it all worth it, was it all worth it all these years. Put down our money without counting the cost, It didn't matter if we won - if we lost, Yes we were vicious. yes we could kill, Yes we were hungry. yes we were brill, We served a purpose, like a bloody circus, We were so dandy we love you madly, Was it all worth it. was it all worth it, Living breathing rock n'roll, this godforsaken life, Was it all worth it. was it all worth it, When the hurly burly's done - We went to Bali, saw God and Dali. So mystic, surrealistic, Was it all worth it, giving all my heart and soul, Staying up all night, was it all worth it, Living breathing rock n'roll this never ending fight, Was it all worth it, was it all worth it, Yes, it was a worthwhile experience, It was worth it "Was It All Worth It" features a crushingly heavy riff, was composed by Freddie Mercury and includes an orchestral interlude entirely written, arranged and performed by him (using a Korg M1 keyboard). The four band members contributed to the lyrics, for instance, Taylor wrote "we love you madly" |
|
|
|
|
|
#11 |
|
مدیر هنرهای نمایشی
|
آهنگ Crazy Little Thing Called Love هم در نوع خودش جالبه! ادای دینی به سبک خوانندگی الویس!
فکر کنم اگه قرار بود فقط یک آهنگ رو از بین انبوه کارهای زیبا شون انتخاب کنم، A Kind Of Magic رو انتخاب میکردم! بهترین توصیف از کوئین و فردی مرکوری رو میشه در عنوان این آهنگ پیدا کرد...
|
|
|
#12 |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
Was It All Worth It مجموعه از اصوات است که هنر اونها رو در کنار هم چیده!
قدرت صدای بی نظیر فردی مثل اکثر آهنگهاش در این آهنگ هم به خوبی مشهوده! دقت کنید آهنگ 18 سال پیش ساخته شده اما کاملآ متابق موسیقی مدرن امروز است! چون بی تردید Queen یکی از تاثیر گذارترین گروههای موسیقی است که موسیقی بعد از خودش رو تحت تاثیر قرار داده! و نکته دیگه اینکه در زیر اشعار بعضآ ساده Queen میشه به راحتی جهان بینی فردی مرکوری رو دید! |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#13 |
|
کاربر فعال فرهنگ و هنر
|
آهنگ Bohemian Rapsody يك ريتم خاصي داره
بيشتر اين آهنگ اشاره به خود فردي داره درسته؟ |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
مدیر فرهنگ و هنر
|
Quote:
من هم این آهنگ رو خیلی دوست دارم! همین الان هم دارم گوش میکنم! خوده گروه هم این آهنگ رو بسیار دوست داشتن! |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
البته شما کل کوئین رو نسبت دادین به فردی..اصلا درست نیست اینکار...فردی کارای فردی زیاد داره...هم تو پاپ هم اپرا هم کلاسیک....اگه قراره بگیم کوئین یعنی فردی چرا باقی اثارش در حد مطلوب نیستن...
کویین از نظر من یعنی گیتار زدن برایان می..یعنی اهنگ و شعر و درام راجر تیلور..کسی که 90 درصد درام بازای فعلی تقلید مستقیم میکنن از سبک و نحوه اجرای کارش...یا برایان می از معدود گیتاریست های پاپ راک هستش که اثارش جزو بهترینها انتخاب میشه تو اون هجوم هارد راک و بلوز و متال..
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
| نحوه نمايش | |
|
|